outdoor24 Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 годину тому, US7IGN сказав: ваших громадян а ваших? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 4 минуты назад, DmiVady сказал: Ну, він же казав, що він досвідчений "общипуватель гусей" 😉 Все поступово, як жабу варити: податки підняли, вже два рази, а каштани у Києві досі стоять без прикрас 😉, що означає: що можна щипати далі, стерплять) Ну, тим хто більш-менш сам собі заробляє, якось незручно, але несмертельно: знов привчаються не платити податки ... буде щось новеньке: глянемо як з тим новеньким жити ) Так податки вже і так з 70%складає 23%військовий +ПДФО +20%ПДВ+22%ЄСВ.Не рахуючи всього іншого. Що я маю взамін?! 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Ну, він же казав, що він досвідчений "общипуватель гусей" 😉 Все поступово, як жабу варити: податки підняли, вже два рази, а каштани у Києві досі стоять без прикрас 😉, що означає: що можна щипати далі, стерплять) Ну, тим хто більш-менш сам собі заробляє, якось незручно, але несмертельно: знов привчаються не платити податки ... буде щось новеньке: глянемо як з тим новеньким жити ) Не вийде не платити. Податки будут піднімати за будь-якої влади. І паралельно будуть закручувати гайки. Українці ще від цього "походу в ЄС" взвиють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, sergio сказав: Так податки вже і так з 70%складає 23%військовий +ПДФО +20%ПДВ+22%ЄСВ.Не рахуючи всього іншого. Що я маю взамін?! право померти за ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 6 минут назад, US7IGN сказал: право померти за ... Право померти, щоби захистити право інших використовувати мої податки у власних цілях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 10 хвилин тому, sergio сказав: Так податки вже і так з 70%складає 23%військовий +ПДФО +20%ПДВ+22%ЄСВ.Не рахуючи всього іншого. Що я маю взамін?! Взамін ви поки що можете красти пісок і щебінь. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не вийде не платити. 😁😁😁)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 2 хвилини тому, sergio сказав: Право померти, щоби захистити право інших використовувати мої податки у власних цілях. я завжди казав. якщо хочеш позбутися паразитів, то спершу треба їх позбавити їжі. ну а якщо подобається чухатися хворіти та помирати від супутніх інфекцій, то я не можу не поважати таке право. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: 😁😁😁)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) а ПДВ ще можна й повертати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 4 хвилини тому, DmiVady сказав: 😁😁😁)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ну-ну, зайду років через п'ять, спитаю як воно:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Ну-ну, зайду років через п'ять, спитаю як воно:) оптиміст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: оптиміст Завжди ним був:) Постійно жити в очікуванні гіршого - то не моє. Від цього псується травлення і помирають рано. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Взамін ви поки що можете красти пісок і щебінь. Як раз стяжку на куб долив. З купленого тільки 10 мішків цемента. Я якби я ще пісок зі шебнем в Епіку купив би?? Наскільки би більше наші можновладці мали би до розкрадання?! epicentrk.ua/ua/shop/scheben-fraktsiya-10-20-mm-30-l.html Якщо на куб бетона десь 0, 7 Куба щебня йде. І в.тому мішку не 0.03 а чесні два відра 12 л буде? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Завжди ним був:) Постійно жити в очікуванні гіршого - то не моє. Від цього псується травлення і помирають рано. а я реаліст. зроби плани на основні сценарії і використовуй можливості, ухиляючись від паразитів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 25 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не вийде не платити. Податки будут піднімати за будь-якої влади. І паралельно будуть закручувати гайки. Українці ще від цього "походу в ЄС" взвиють. Помилка, від цього "життя в Україні". Коли податки будуть вищі за європейські, ринкові ціни на все, в тому числі і на енергоресурси, а доходи залишаться африканськими. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 13 минут назад, US7IGN сказал: а ПДВ ще можна й повертати Для того треба людиною наближено, до... Наразі хіба повертав польське ПДВ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, XL.pro сказав: а доходи залишаться африканськими. так це залежить від тих хто погоджується працювати та вмирати за безцінь. на це вже навіть кацапи не згодні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, sergio сказав: Для того треба людиною наближено, до... Наразі хіба повертав польське ПДВ нічого особистого, бізнес онлі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 ще трохи цілющої, свіжої та навіть теплої у вуха та очі вам, шановні focus.ua/uk/voennye-novosti/677404-mobilizaciya-v-ukrajini-hto-pershiy-otrimuye-povistki-v-ukrajini 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 6 минут назад, US7IGN сказал: ще трохи цілющої, свіжої та навіть теплої у вуха та очі вам, шановні focus.ua/uk/voennye-novosti/677404-mobilizaciya-v-ukrajini-hto-pershiy-otrimuye-povistki-v-ukrajini На кого то розраховано?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Тільки що, sergio сказав: На кого то розраховано?! населення... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 годину тому, vadimv сказав: То у вас мабуть якись комплекс меншовартості. Насправді на Титаніку залишилося багато пасажирів першого класу. Багатих і успішних. 04.11.2024 в 20:35, vadimv сказав: Ви ото як з штамповки з конвеєра ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Только что, US7IGN сказал: населення... Так, а що я власне повинен зробити після ознайомлення з цією новиною, піти влаштуватися на роботу, щоб платити ще більше податків, чи добровільно піти здатися в ТЦК не чекаючи повістки?!😎 Пи. Си. Вітаю всіх з днем Великої жовтневої революції, а себе з Днюхою! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 22 хвилини тому, sergio сказав: Як раз стяжку на куб долив. Ще один куб бетону до ніг прив'язали ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 хвилину тому, sergio сказав: Так, а що я власне повинен зробити після ознайомлення з цією новиною, піти влаштуватися на роботу, щоб платити ще більше податків, чи добровільно піти здатися в ТЦК не чекаючи повістки?!😎 оцінити мудрість, турботу та справедливість правителів 10 хвилин тому, sergio сказав: а себе з Днюхою! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз