karbo Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада 53 минуты назад, Vinsol2009 сказал: За тією ж адресою. Так краще? Мені байдуже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада 9 годин тому, Фрай сказав: не потрібно захоплюватись діями ніякої влади і не будете так розчаровані. На прихід до будь якої влади вкидають великі гроші і тому ваші інтереси їм не дуже цікаві, хіба що лише на період виборів. ця влада лише подавала надії, не більше. Ну так гарно почав. Ну які на*** надії. Зеленський прийшов до влади на повній сцянині. І не тому що в Петра не було гріхів, а тому що просто спирався на російську пропаганду. Тому про які надії може бути мова. Ви особисто сподівались домовитись з ***лом? Сподівались що працює "розведення", "просто пєрєстать стрелять", "шатли в крим"? За інший популізм мовчу, бо то навіть не важливо вже. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада 3 часа назад, ozzy сказал: Це прикол якийсь? Чи серьйозно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада 9 хвилин тому, Zak сказав: Це прикол якийсь? Чи серьйозно? Ну сайт серйозний як джерело)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 04:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 04:18 6 часов назад, Zak сказал: Це прикол якийсь? Чи серьйозно? Щось в упор тут такого не видно : itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/lawList Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В неділю в 05:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 05:16 56 минут назад, sergio сказал: Щось в упор тут такого не видно : itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/lawList www.rada.gov.ua/news/razom/254495.html Прийнятим Законом доповнюється КУпАП новою статтею 652, яка передбачає встановлення адміністративної відповідальності за незаконне перевезення, зберігання, збут дерев, чагарників або деревини, без документів, які підтверджують законність походження дерев, чагарників або деревини, або з такими документами, які підроблено, одержано незаконним шляхом або які містять завідомо неправдиві відомості. Такі порушення каратимуться накладанням штрафу на громадян у розмірі від 510 - 15300 грн, на посадових осіб від 3400 - 15300 грн. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 05:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 05:54 (змінено) 44 минуты назад, Canton сказал: www.rada.gov.ua/news/razom/254495.html Прийнятим Законом доповнюється КУпАП новою статтею 652, яка передбачає встановлення адміністративної відповідальності за незаконне перевезення, зберігання, збут дерев, чагарників або деревини, без документів, які підтверджують законність походження дерев, чагарників або деревини, або з такими документами, які підроблено, одержано незаконним шляхом або які містять завідомо неправдиві відомості. Такі порушення каратимуться накладанням штрафу на громадян у розмірі від 510 - 15300 грн, на посадових осіб від 3400 - 15300 грн. Буде, щось типа того, як читав,чувак поїхав набрати піска на легковій машині в якись закинутий кар"єр. Приїхали менти пов" язали. Він під слідством за розкрадання надр, машина на штраф майданчику. Пи. Си. Може прийнято для того, щоб менти на приватну територію могли получити доступ. Типа у вас дрова на подвір"я лежать, треба перевірити звідки. 😏 Змінено В неділю в 06:01 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 06:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:10 14 хвилин тому, sergio сказав: Буде, щось типа того, як читав,чувак поїхав набрати піска на легковій машині в якись закинутий кар"єр. Приїхали менти пов" язали. Він під слідством за розкрадання надр, машина на штраф майданчику. Пи. Си. Може прийнято для того, щоб менти на приватну територію могли получити доступ. Типа у вас дрова на подвір"я лежать, треба перевірити звідки. 😏 Кріпаків привчають до порядку. Все панське, з кріпаками включно. А то начитаються напаузної конституції де все "належить народу" ))) 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В неділю в 06:26 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:26 1 година тому, Canton сказав: www.rada.gov.ua/news/razom/254495.html Прийнятим Законом доповнюється КУпАП новою статтею 652, яка передбачає встановлення адміністративної відповідальності за незаконне перевезення, зберігання, збут дерев, чагарників або деревини, без документів, які підтверджують законність походження дерев, чагарників або деревини, або з такими документами, які підроблено, одержано незаконним шляхом або які містять завідомо неправдиві відомості. Такі порушення каратимуться накладанням штрафу на громадян у розмірі від 510 - 15300 грн, на посадових осіб від 3400 - 15300 грн. якщо у мене є дрова зі спиляних дерев, що росли на власній ділянці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 06:30 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:30 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: якщо у мене є дрова зі спиляних дерев, що росли на власній ділянці? просто покажете чеки про придбання садженців по дорозі в ТЦК 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В неділю в 06:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:31 31 минуту назад, sergio сказал: Буде, щось типа того, як читав,чувак поїхав набрати піска на легковій машині в якись закинутий кар"єр. Приїхали менти пов" язали. Він під слідством за розкрадання надр, машина на штраф майданчику Ну вроде все правильно. Там в статье значни розмиры 30 неоподаткованных. 510 грн. Тонны три песка. Не думаю , что за два ведра на мужика наехали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: В неділю в 06:45 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:45 Про дерева та дрова. Я розумію, що це безглуздо, коли кожень день над головами літають мопєди. Але ті, хто їдять круасани в Брюселі, їх не чує і навіть не знає шо воно таке. А оскільки ми самі хочемо "їсти круасани", то мусимо виконувати забаганки наших "партнерів". І ця, ще не сама безглузда. Висновок.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В неділю в 06:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:46 15 хвилин тому, US7IGN сказав: просто покажете чеки про придбання садженців по дорозі в ТЦК якщо дерева самі виросли, або вже були на ділянці... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 06:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:48 31 минуту назад, US7IGN сказал: Кріпаків привчають до порядку. Все панське, з кріпаками включно. А то начитаються напаузної конституції де все "належить народу" ))) Навіть не знаючи того що є відповідальність за розкрадання надр, мені потрібно було трохи піску, поїхав на ровері набрав в мішки. А коли вже трохи потемнішало під"їхав машиною і закинув за декілька хвилин. А то в нас нарід заздрісний сам спи-ти боїться, а коли в когось то получається то починають обурюватись. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 06:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:49 (змінено) 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: якщо дерева самі виросли, або вже були на ділянці... То потім в ТЦК будете доказувати. 😎 Змінено В неділю в 06:49 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 06:53 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:53 19 минут назад, ks6 сказал: Ну вроде все правильно. Там в статье значни розмиры 30 неоподаткованных. 510 грн. Тонны три песка. Не думаю , что за два ведра на мужика наехали. Ну то следствие разберётся. 😏 А то может он своей легковушкой с прицепом пару тысяч кубов вывез?! А пока машинка на штраф площадке постоит. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 06:56 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:56 7 хвилин тому, sergio сказав: Навіть не знаючи того що є відповідальність за розкрадання надр, мені потрібно було трохи піску, поїхав на ровері набрав в мішки. А коли вже трохи потемнішало під"їхав машиною і закинув за декілька хвилин. А то в нас нарід заздрісний сам спи-ти боїться, а коли в когось то получається то починають обурюватись. 😏 то молодь підросла. а той хто вчився красти ще кукурудзу на колгоспному полі так просто не палиться... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В неділю в 07:01 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:01 11 минут назад, sergio сказал: То потім в ТЦК будете доказувати. 😎 Служи, дурачок...получишь значок! Он же смог! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В неділю в 07:06 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:06 17 хвилин тому, sergio сказав: Навіть не знаючи того що є відповідальність за розкрадання надр, мені потрібно було трохи піску, поїхав на ровері набрав в мішки. А коли вже трохи потемнішало під"їхав машиною і закинув за декілька хвилин. А то в нас нарід заздрісний сам спи-ти боїться, а коли в когось то получається то починають обурюватись. 😏 Мішок піску коштує 35 -40 гривень. Вам не смішно самому з себе? Ще й двічі їздити на ізмєні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 07:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:09 (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Кріпаків привчають до порядку. Все панське, з кріпаками включно. А то начитаються напаузної конституції де все "належить народу" ))) Для "юристів", які Конституцію навіть не відкривали, мабуть варто ще раз нагадати, що там написано: Цитата Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. Тобто хто здійснює права власника - той по факту і є власником. Дякуйте за це Кучмі, їжте не обляпайтесь. 13 годин тому, Данило Терпило сказав: тут я человек в любом случае ... здесь моя земля ... Точно точно... Знакомый мотив - "человек проходит как хозяин необъятной Родины своей" (с) Змінено В неділю в 08:05 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 07:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:13 2 минуты назад, US7IGN сказал: то молодь підросла. а той хто вчився красти ще кукурудзу на колгоспному полі так просто не палиться... Мені ще бабця розповідала. Десь про 30-ті роки Тато приходили з колгоспу, як смеркалося.Прилягав подріматм в сянях, і десь в третій ночі їхали на колгоспне поле, соломи набрати щоб було свою корову чим годувати. Вже писав тут, як вона уникла угону в Німеччину під час війни. А сучасна молодь дивується, що ТЦК їх так легко пакують. Я недавно їхав чувак на зупинці стоїть, машина зупиняється вилазять ТЦКуни перевіряти в нього документи з невідомими наслідками. Ну нафіг стояти прямо на бордюрі, чекаючи тролейбус?! Стань трохи далі, там ще кіоск на зупинці, за ним. Щоб не видно було. Я, блін воду в автоматі на набираю. Я не на воду дивлюсь, яка тече, а периметр довкола контролюю. Щоб випадково не підійшли. Ну цеж елементарно, але рятує життя 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 07:15 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:15 11 годин тому, 7351 сказав: На початку цього року вона знизилася до 5,87 гривень, в травні – до 2,78 гривень, це одна з найнижчих цін." Зелені ідіоти, замість того, щоб закачувати газ і сховища, грали в популізмі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В неділю в 07:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:16 2 минуты назад, sergio сказал: Ну нафіг стояти прямо на бордюрі, чекаючи тролейбус?! Стань трохи далі, там ще кіоск на зупинці, за ним. Щоб не видно було. Я, блін воду в автоматі на набираю. Я не на воду дивлюсь, яка тече, а периметр довкола контролюю. Щоб випадково не підійшли. А еще можно под бомжа нарядиться...главное, чтобы штыняло покрепче...рваную куртку кошачим дерьмом помазать и побрызгаться самогонкой ядреной... 100% работает.. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В неділю в 07:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:17 4 хвилини тому, sergio сказав: Мені ще бабця розповідала. Десь про 30-ті роки Тато приходили з колгоспу, як смеркалося.Прилягав подріматм в сянях, і десь в третій ночі їхали на колгоспне поле, соломи набрати щоб було свою корову чим годувати. Вже писав тут, як вона уникла угону в Німеччину під час війни. А сучасна молодь дивується, що ТЦК їх так легко пакують. Я недавно їхав чувак на зупинці стоїть, машина зупиняється вилазять ТЦКуни перевіряти в нього документи з невідомими наслідками. Ну нафіг стояти прямо на бордюрі, чекаючи тролейбус?! Стань трохи далі, там ще кіоск на зупинці, за ним. Щоб не видно було. Я, блін воду в автоматі на набираю. Я не на воду дивлюсь, яка тече, а периметр довкола контролюю. Щоб випадково не підійшли. Ну цеж елементарно, але рятує життя Підетете в розвідку. ))Талант 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В неділю в 07:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 07:19 1 хвилину тому, Canton сказав: А еще можно под бомжа нарядиться...главное, чтобы штыняло покрепче...рваную куртку кошачим дерьмом помазать и побрызгаться самогонкой ядреной... 100% работает.. Можна коляску купити з мотором і їздити навіть. А якщо що, то втекти несподівано завжди легше))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз