Alvalk Опубліковано: В п'ятницю в 10:29 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:29 1 минуту назад, loader сказал: Поки по ним балістика масово не полетить це все байки. По 7351, Cantonу і Бабченко ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В п'ятницю в 10:44 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:44 21 минуту назад, US7IGN сказал: Оптиміст... В мене малому через 10 днів 18. І він в Україні Я мабуть теж оптиміст?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В п'ятницю в 10:46 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:46 1 хвилину тому, sergio сказав: В мене малому через 10 днів 18. І він в Україні Я мабуть теж оптиміст?! Не можу відповісти не порушивши грубо правила форуму ))) 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В п'ятницю в 10:53 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:53 (змінено) 9 минут назад, sergio сказал: В мене малому через 10 днів 18. І він в Україні Я мабуть теж оптиміст?! Ніт, ви ніщєброд. І мабуть зрадник. Всі патріоти давно дітей вивезли. І незламно мастять лижі жиром валити за ними ... Змінено В п'ятницю в 10:55 користувачем murava 3 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: В п'ятницю в 11:03 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:03 (змінено) 19 хвилин тому, sergio сказав: В мене малому через 10 днів 18. І він в Україні Я мабуть теж оптиміст?! Оформили вже щось по старим тарифам?) В кума син виїжав на початку і повернувся теж вже 18 стукнуло. Але багато дійсно виїжають. Підозрюю що в 17 це вже великою мірою вибір самих дітей. Змінено В п'ятницю в 11:06 користувачем loader 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 11:04 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:04 1 година тому, kim chen lhoran сказав: почнуть друкувати газету в одиничному екземплярі, як колишньому диктатору Парагвая Альфреду Стреснеру. Антоніу Салазару в Португалії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 11:07 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:07 13 хвилин тому, murava сказав: Всі патріоти давно дітей вивезли. І незламно мастять лижі жиром валити за ними ... Головне при цьому не забувати повторювати "я переобуваться не собираюсь и не собираюсь покидать Украину" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В п'ятницю в 11:22 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:22 Russia Speeds Up Advance in Ukraine as Mood Darkens in Kyiv Russia seized most Ukrainian land last week of the year so far Poll shows more Ukrainians now favor peace talks with Russia www.bloomberg.com/news/articles/2024-11-01/russia-speeds-up-advance-in-ukraine-as-mood-darkens-in-kyiv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 11:31 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:31 Мінуснули чергову 34 сучку з екіпажем 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 11:35 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:35 (змінено) 46 минут назад, murava сказал: Всі патріоти давно дітей вивезли. І незламно мастять лижі жиром валити за ними ... і яка тоді прогнозована ціна за нерухоме лайно , яке неможливо забрати з собою за кордон ? Змінено В п'ятницю в 11:40 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В п'ятницю в 11:40 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:40 4 хвилини тому, Бездомный сказав: і яка тоді прогнозована ціна за нерухоме лайно , яке неможливо забрати з собою за кордон ? поки дорожчає. Нова хвиля бізнес -еміграції з Харкова і Дніпра 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 11:43 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:43 (змінено) 12 минут назад, MaxS сказал: поки дорожчає. Нова хвиля бізнес -еміграції з Харкова і Дніпра ну то транзитні дніпровські ригалтери нишком - щоб не обвалити зненацька чогось , почали обережно підшукувати покупців на "солодкі варіанти , які притримували для себе " . мені телефонували люди , з якими я й забув коли спілкувався з приводу придбання - цікавилися , чи не треба зараз ( звісно ж - за довоєнну ціну )? 🤣 Нагадали бувшу , яка згадала про тебе через десять років активного стрибання по прутнях 🤣 Змінено В п'ятницю в 11:53 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 11:49 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:49 (змінено) 10 хвилин тому, MaxS сказав: поки дорожчає. Нова хвиля бізнес -еміграції з Харкова і Дніпра Так у Дніпрі зараз великий надлишок грошей, тому їх кудись пристроюють. Селфі з грошима у ліжку робити, то не для спритних дніпровських, трошки гаркавих хлопців ))) Внутрішня недвига(новострої) не хоче падати, понавкладувались, і нижче 900 (місяць-два тому моніторив) не посунути навіть копняками)) Змінено В п'ятницю в 11:51 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В п'ятницю в 11:55 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:55 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: Не можу відповісти не порушивши грубо правила форуму ))) Можна в ПП, маю надію туди дехто з модерів ще не добрався. Змінено В п'ятницю в 11:56 користувачем sergio 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: В п'ятницю в 11:58 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:58 (змінено) 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Так у Дніпрі зараз великий надлишок грошей, тому їх кудись пристроюють. Селфі з грошима у ліжку робити, то не для спритних дніпровських, трошки гаркавих хлопців ))) Внутрішня недвига(новострої) не хоче падати, понавкладувались, і нижче 900 (місяць-два тому моніторив) не посунути навіть копняками)) Якщо воно за 90 ніяк непродаецца, можна і 900 просити, усе одно нема чого втрачати...((( Змінено В п'ятницю в 12:02 користувачем Leon26 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 12:01 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:01 (змінено) 15 минут назад, DmiVady сказал: Так у Дніпрі зараз великий надлишок грошей, тому їх кудись пристроюють. Селфі з грошима у ліжку робити, то не для спритних дніпровських, трошки гаркавих хлопців ))) Внутрішня недвига(новострої) не хоче падати, понавкладувались, і нижче 900 (місяць-два тому моніторив) не посунути навіть копняками)) копняки - безсилі а от пан час - невблаганний - краще за все вміє вмовляти проблема в іншому - а чи потрібне воно тут взагалі , якщо навіть сьгодні по місту прилетіла балістика ? Змінено В п'ятницю в 12:05 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В п'ятницю в 12:06 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:06 1 час назад, murava сказал: Ніт, ви ніщєброд. І мабуть зрадник. Всі патріоти давно дітей вивезли. І незламно мастять лижі жиром валити за ними ... Отож бо що, нішеброд. Недостатньо бабок, щоб комфортно звалити. А працювати вже взападло. Та і не напрацюєш на рівень, як в Україні. Імовірність, що на початку місяця прийде якись полячек(умовно) за орендною платою за свою говно кавалірку, майже 100%(у випадку еміграції) , а того, що мене піймають ТЦКашники в Україні прямує до нуля при дотриманні елементарних правил безпеки. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В п'ятницю в 12:25 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:25 18 хвилин тому, sergio сказав: Отож бо що, нішеброд. Недостатньо бабок, щоб комфортно звалити. А працювати вже взападло. Та і не напрацюєш на рівень, як в Україні. Імовірність, що на початку місяця прийде якись полячек(умовно) за орендною платою за свою говно кавалірку, майже 100%(у випадку еміграції) , а того, що мене піймають ТЦКашники в Україні прямує до нуля при дотриманні елементарних правил безпеки. 😏 не виходити з дому? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 12:38 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:38 41 хвилину тому, sergio сказав: Можна в ПП, маю надію туди дехто з модерів ще не добрався. Пам'ятаючи, як мені без мене змінювали аватарку і обкладинку - я б не був таким впевненим ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 12:40 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:40 37 хвилин тому, Бездомный сказав: проблема в іншому - а чи потрібне воно тут взагалі Інакше ж бомжом будуть обзивати ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 12:41 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:41 (змінено) 35 хвилин тому, sergio сказав: Отож бо що, нішеброд. Недостатньо бабок, щоб комфортно звалити. А працювати вже взападло. Та і не напрацюєш на рівень, як в Україні. Важко вам, ніщебродам ) Є що втрачати )) Змінено В п'ятницю в 12:42 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В п'ятницю в 12:49 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:49 (змінено) 27 минут назад, Александр Аврамчук сказал: не виходити з дому? Не получиться. Донька в універі, малий в політесі. Жінка теж в центрі працює. Тож часом тричі вдень доводиться з села до міста і назад ганяти. Тож перед виїздом почитую. t.me/holovni_Lviv/21172 Змінено В п'ятницю в 12:53 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В п'ятницю в 12:49 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:49 Аукціон щодо будівництва зелених електростанцій в Україні не відбувся. Він був запланований на 31 жовтня, аби залучити інвесторів в "зелену" енергетику. Але жодної заявки не було, повідомляє ExPro. Згідно з повідомленням, цей аукціон організовувало ДП "Гарантований покупець" з намірами отримати пропозиції від інвесторів на будівництво 11 МВт сонячної енергетики. "Згідно протоколу електронного аукціону… аукціон не відбувся. Причина: учасники відсутні", – цитує видання повідомлення "Гарантованого покупця". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 12:50 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:50 9 минут назад, vadimv сказал: Інакше ж бомжом будуть обзивати ) про що б людина не казала - вона завжди каже про себе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В п'ятницю в 12:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:51 7 минут назад, vadimv сказал: Важко вам, ніщебродам ) Є що втрачати )) Тому америкоси і будюються з гівна і палок, щоб не шкода було покинути. А я мене тільки в басік 14 кубів бетона вгаратано. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз