Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, Вячеслав63 сказал:

144 потужних реформи - вам мало?

ні, потужні - це зараз, не плутайте

13 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Але, я думаю і так всім очевидно, що зміна очільника системи знову нічого не дасть.

Так очільник жеж не сам прийшов, а з новою командою незаплямованих потужних  трускавецьких самураїв. Що вам, бля, ще не вистачає, щоб змінити систему?

Нажаль, опції "змінити систему" в Конституції немає. Це може зробити лише очільник з командою, яких обираємо ми. :pardon:

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 годин тому, DmiVady сказав:

Всупереч всьому поганому, що є у нинішній поліції, на фронт їх відправляти недоцільно (тільки добровольці, і то не всіх).

Чому в мене така думка? ну я, наприклад, не встигну одночасно захистити й батьків, і доньку, й близьких від дрібного криміналу(який росте день від дня), бо вони живуть у різних локаціях, різних містах, та й мені періодично з міста тре поїхати по ділах. Просити "хлопців з 90-х" слідкувати за порядком? 😉 "Народні дружини" не варіант, бо нема нормального КК про застосування зброї пересічними громадянами.

Поки поліціянти виконують, хоч якось, свої функції, то най будуть у містах. Також з МЧС і критичними службами.

Те, що їх долучили до людоловства, така собі історія ...

Та і якщо їх всіх повбивають де нових набирати? З солдатів у поліціянти брати заборонено (у нормальних країнах), молоді з сіл вже в окопах ...

Ну, якщо є бажання пограти "яка банда у місті сильніша" то можна і позбавитись поліції ... але я проти такого повернення у 90-ті ...

Це суто моя думка, не для суперечок.

Ну така їх доля, городський страж: трусуватий, злодійкуватий ))) але корисний місцями....

Ну таке. В нормальному варіанті всі мали б служити на ротаційній основі. Вся держ служба, поліція і тп, крім тих хто і так служить в зоні БД. Бо сапери дснс звідти не вилазять ротаціями і ряд підрозділів поліції теж. Те саме мало б бути з бронюваннями і відстрочками. Тоді велика база дала б можливість ротацій і зняла напругу частково.

Бо зараз складно пояснити чому один має служити безлімітно, інший має сидіти вдома безлімітно. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, sergio сказав:

Щось мені здається, що закінчиться все тим, що як в перші дні війни по роблять БП в кожному селі тільки не від руські, а щоб тих всіх дружинників до сіл не пускати. 

Від кацапів то не врятує

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Від кацапів то не врятує

О, а розкажіть нам, будь ласка, що врятує від кацапів?

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

О, а розкажіть нам, будь ласка, що врятує від кацапів?

У вашому випадку - побачите кацапа - бийте! Ну або хоча б поспускайте колеса на машині, якою він на ваш пляж приїхав:flag1:

• Хаха 4
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

У вашому випадку - побачите кацапа - бийте! Ну або хоча б поспускайте колеса на машині, якою він на ваш пляж приїхав:flag1:

У своєму випадку я собі якось сам раду дам - ви ж мою стратегію виживання знаєте.

Мені за державу прикро. Вона ж не може втекти на Таїті. От що її врятує від кацапів?

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

та ви що. тих кацапів, що на Середземному морі, не можна чіпати- жертви режиму. Пушкін, Толстоєвській, балет. Вони і так страждають, не можуть георгієвськими лєнточками все узбережжя обвішати.

image.png.6805faaf8beac626cbad5770b7d7e393.png

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар

16 минут назад, US7IGN сказал:

Від кацапів то не врятує

А від наїздів  дружинників з сусіднього райцентру цілком. 

Посилання на коментар

18 хвилин тому, vadimv сказав:

Мені за державу прикро

За яку саме і чому?

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

А від наїздів  дружинників з сусіднього райцентру цілком. 

У такому випадку і тих і інших від***ять кацапи.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

За яку саме і чому?

За ту, яка мені свій паспорт видала.

Ви на питання не відповіли - що її врятує від кацапів?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

За ту, яка мені свій паспорт видала.

Ви на питання не відповіли - що її врятує від кацапів?

А чому ви у мене питаєте? Як я можу за всю країну відповідати? Кожен спочатку має у себе запитати що він для цього зробив. З вами наприклад все зрозуміло. Тому я і питав чому вам прикро?

Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

що її врятує від кацапів?

Могла би врятувати наявність унікальних корисних копалин. Поки що є  деякі поклади германію. А наприклад,  великі родовища літію вже знайдені десь в Канзасі чи Арканзасі.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Могла би врятувати наявність унікальних корисних копалин. Поки що є  деякі поклади германію. А наприклад,  великі родовища літію вже знайдені десь в Канзасі чи Арканзасі.

Саме їх наявність була однією з причин постійного бажання захапати ці території та слухняних гречкосіїв.

• Лайк 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, US7IGN сказав:

А чому ви у мене питаєте?

Нє, ну ви ж багато всього знаєте, чому б не спитати?

А виявляється, що відповіді у вас немає. Є тільки приватні поради. От халепа...

Посилання на коментар

32 хвилини тому, Дощ сказав:

Не дивився. То він ухилянт чи ні

Як там було у москалів про Пастернака - "Нє чітал, но осуждаю". Всі українці, які не воюють - ухилянти? Ви подивіться відео з 20 хвилини. Там про технологію "розділяй і володарюй", звідкіля оці всі срачі порохоботів з зеботами і про багато інших фундаментальних речей. І я багато в чому з ним згоден. Все ж не так і складно, тільки треба дивитися не під ноги, а підняти голову. 

Кажуть, Україна - багата країна, але пограбована. Вся система Мєндєлєєва в її надрах. Значить, можна заробити величезні гроші на корисних копалинах. А кому ж належать надра? По Конституції народу, по факту - декільком олігархам, які і отримують величезний прибуток з цих надр. Де ще можна отримати великі гроші? Великі підприємства, які залишилися від совка. Кому вони належать? Тим же самим олігархам, де вони переробляють видобуті їхніми підприємствами корисні копалини, щоб продати, наприклад, метал, який вже буде дорожчий за руду. Ще де великі гроші? Там де можна щось продати всьому населенню. Це облгази, обленерго. Хто ними володіє? Ті ж самі олігархи. Ну, зараз ситуація дещо змінилася з облгазами Фірташа, але не кардинально. У кожного олігарха свій банк, свої медіа, свої депутатські групи впливу, які приймають потрібні їм закони, виводять гроші в офшори, щоб не платити справедливі податки в Україні. Мало того, до Майдану 2004-ого донецькі влаштували собі вільну економічну зону, щоб не платити податки. При кожній зміні влади іде переділ власності. один олігархічний клан змінєю інший. Була така фраза, якщо не помиляюсь від Тимошенко, перед виборами - "До цього часу немає відповідей на 3 прості питання - Кому належать газові свердловини, скільки газу видобувається і куди він іде". Коли втік Янукович вияснилося, що він і його корєша прихватизували, все що тільки було можна. Всі ж пам'ятають екс-міністра екології Злочевського, як його обілетили і випустили з країни. forbes.ua/money/mizhnarodniy-obmin-ministr-chasiv-yanukovicha-domovivsya-z-ukrainskim-slidstvom-u-spravi-pro-megakhabar-ale-v-ssha-navkolo-nogo-i-baydeniv-tlie-politichniy-skandal-shcho-potribno-znati-pro-spravi-zloc-02082023-15192

"Попри три останні роки у статусі підозрюваного, Злочевський зберіг місце у топ-20 найбагатших українців за версією Forbes. За результатами 2020-го його статки оцінювались у $500 млн. Його ключовий актив – газодобувна компанія Burisma, що має десятки свердловин по всій країні – не розкриває виробничі й фінансові показники, проте рекордні ціни на газ дозволяли минулоріч, навіть попри війну, не заморожувати буріння і розвідку." 

А Ставицького не забули, екс-міністра палива і енергетики - 

bastion.tv/chomu-procvitaye-biznes-stavickogo_n25862

"Екс-міністр палива і енергетики України Едуард Ставицький, який втік до Ізраїлю, веде в Україні прибутковий бізнес в сфері газовидобування, нерухомості і будівництва. Екс-соратник Януковича працює під заступництвом людей із правоохоронної системи."

Нормально так міністри прихватизували народні надра і стали мільйонерами. А ви, народ - збирайте по крупинкам, де зможете заробити. Основні хлібні місця вже зайняті. Так, що - вибачте, крутіться, як хочте. Простий місцевий приклад. Полтаваоблгаз став належати місцевому керівнику осередку партії регіонів - Лелюху. При чому, по сьогоднішній день. 

Чому так багато людей було налаштовано проти Януковича. А тому, що він з його синком-стоматологом намагався загребти під себе все, що приносило якісь гроші. Моя двоюрідна сестра розказувала, що Янукович-молодший приїжджав, навіть, на оглядини в їхній бувший колгосп - чи вартий він, щоб щось з нього мати. Що там казати, навіть у Кернеса віджали асфальтний завод, а в Ярославського - "Металіст" зі стадіоном.

В 2005-ому була спроба хоч частково вирішити проблему шахрайського наїпалова з ваучерною приватизацією. Це вдалося зробити тільки з "Криворіжсталлю". Далі справа не пішла, бо з Ющенком, я так розумію, просто "порішали". Всі ж пам'ятають Богословську, яка захищала грудьми нікополський феросплавний Пінчука? Не вийшло з реприватизацією, були розмови про те, що наші прихватизатори доплатили до справжної ціни підприємств, але все це потихеньку затихло. Ще була спроба після Майдану 2014-ого різко підвищити ренту на видобуток корисних копалин, щоб олігархи платили більші податки. Тільки я підозрюю, що то була замаскована операція по вилученню цих активів у попередньої влади, щоб зробити не вигідним видобуток. А після того, як ця власність опинилася у правильних людей, ренту знову зменшили. 

www.kmu.gov.ua/news/247584360

varianty.lviv.ua/publikatsiyi/rada-pryiniala-za-osnovu-zakoproekt-pro-znyzhennia-renty-pry-vydobutku-hazu

А тепер про реформи. Коли чимала власність країни перебуває в руках декількох олігархічних кланів, які отримують основні прибутки, які можна отримати в цій країні, платячи податки, по законам депутатів, на яких вони мають безпосередній вплив, ще й  маючи свої ЗМІ - про які реформи, взагалі, можна казати? Під тиском західних партнерів йде імітація реформ, щоб тупо отримати гроші і роздеребанити. Всі ж пам'ятають з яким скрипом створювалися "незалежні" антикорупційні органи, які влада вперто підпорядковувала своєму впливу. А реформа поліції, яку успішно похоронив Аваков. Треба зрозуміти просту річ - олігархічні клани і їх посіпак все влаштовує, вони не прагнуть ніяких змін. Навпаки - Майдани для них дуже небезпечні. Два рази їм успішно вдалося загасити народний гнів, але далі буде...

І оці всі срачі між порохоботами і зеботами - то все "розділяй і володарюй", щоб ви не піднімали очі на все вищенаписане. 

• Лайк 7
Посилання на коментар

1 годину тому, Alvalk сказав:

ні, потужні - це зараз, не плутайте

Так очільник жеж не сам прийшов, а з новою командою незаплямованих потужних  трускавецьких самураїв. Що вам, бля, ще не вистачає, щоб змінити систему?

Нажаль, опції "змінити систему" в Конституції немає. Це може зробити лише очільник з командою, яких обираємо ми. :pardon:

Можна було б сказати, що це черговий очільник, який не виправдав довіру. Але, це не зовсім так. Ми ж вибираємо із тих кандидатур, які нам нав'язує олігархічна система через свої ЗМІ. Яке б лайно ви не вибрали - нічого не зміниться. Шанс з'являється лише після Майданів, та й то, коли олігархія втікає з України, як Ахмєтов в 2005-ому. А в 2014-ому вона швидше оговталася. Свій агент у них вже 1 грудня 2013-ого року на бульдозері народ спиняв, щоб не захопили адміністрацію президента, щоб Янукович встиг "Беркут" зігнати зі всієї України. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, MaxS сказав:

та ви що. тих кацапів, що на Середземному морі, не можна чіпати- жертви режиму. Пушкін, Толстоєвській, балет. Вони і так страждають, не можуть георгієвськими лєнточками все узбережжя обвішати.

image.png.6805faaf8beac626cbad5770b7d7e393.png

А їх взагалі десь хтось чіпає? Ну крім окремих випадків явно кримінального характеру.

І чому українці, які офіційно отримали статус захисту (разом з обов'язком не вчиняти кримінальні злочини) повинні починати їх вчиняти?

Карочє, поки кацапи засідають в раді безпеки оон і іншим державам ради безпеки оон то не муляє - відчепіться від українців. Їм і так є чим тут зайнятися.

Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

До мехмату КНУ він закінчив київський фізико-математичний ліцей і займав 2-місце на київській олімпіаді з математики. Аналогічно, судячи по вашій грамотності, можна сказати, що ви її не засвоїли в початковій школі.

от хай математикою і займається. це як Вакарчук пішов у політику два рази. і шо? якщо він гарно співае це не означае  що він може бути політиком.    

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 часов назад, Canton сказал:

Чому не державною?

В Бобруйск, жывотеое...учить олбанский...

Тому, что: читай  10 статью Конституции Украины!

"Лапоть, карту купи" (с), может на ней найдешь Бобруйск.

Вали домой, немытая россия...

Змінено користувачем pump
Посилання на коментар

5 годин тому, Дощ сказав:
9 годин тому, tort сказав:

Колаборація з тцк то звісно така собі історія, не схвальна навіть у копів

А хто має ухилянтів ловити, тцкшники? Типу їм треба - хай самі собі й наловлять?

забагато риторичних питань на мою одну репліку, тим паче не за адресою.

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

У своєму випадку я собі якось сам раду дам - ви ж мою стратегію виживання знаєте.

Мені за державу прикро. Вона ж не може втекти на Таїті. От що її врятує від кацапів?

громадянська війна на кацапії , у якій будуть до ноги  винищені касти кацапських брахманів та кацапських кшатріїв 

все інше - компроміси , які наздоженуть

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, Бездомный сказав:

громадянська війна на кацапії 

Це було б чудово, але США категорично проти і роблять все від них залежне, щоб того не сталося

Тобто вони стали гарантами безпеки і териториальної цілісності... кацапів

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Це було б чудово, але США категорично проти і роблять все від них залежне, щоб того не сталося

тоді сша нишком  воюють на боці кацапії

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

"Яких бля вам ще реформ не вистачає?" 144 потужних реформи - вам мало? Отой "брехун і маніпулятор", відео якого я викладав, популярно пояснював у чому тут справа. Але, я думаю і так всім очевидно, що зміна очільника системи знову нічого не дасть. Два Майдани - це дві спроби змінити олігархічну систему. На жаль, невдалі. 

Зеленский пропонував змінити систему та запропонував таку, у котрій кожен сам собі президент.

Їжте, не обляпайтесь.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...