Canton Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) 5 минут назад, outdoor24 сказал: Якщо стан морської компоненти був, як на цьому фото, то не дивно що її пустили на лом. Это Ваше субъективное, ничем не подкрепленное и абсолютно некомпетентное мнение Змінено 22 жовтня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 5 хвилин тому, Canton сказав: Это Ваше субъективное, ничем не подкрепленное и абсолютно некомпетентное мнение 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) 34 хвилини тому, outdoor24 сказав: Дякую. Бо коли я йому намагався це донести в тг, то мене чогось забанили. Порохоботи, м'яко кажучи, не дуже толерантно ставляться до іншої думки. Для них всі інші думки - неправильні, тому вони не повинні існувати. (і носії цих думок теж - дай їм волю). Змінено 22 жовтня користувачем Вячеслав63 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) 20.10.2024 в 10:31, US7IGN сказав: вісник апокаліпсису Можу ще підкинути трохи вісників апокаліпсису... Самий трешачок з 25:33 Прям згадується, як на початку мене тролили за Китай... "Два роки знадобилося для визнання цього факту. І тепер ці тези перестали бути божевільними." (с) Змінено 22 жовтня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Порохоботи, м'яко кажучи, не дуже толерантно ставляться до іншої думки. Ваша "думка" уже довела страну до цугундера... Хер с вами, но причем тут я ? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 8 годин тому, Магирус сказав: по насосних станціях в інтернеті майже нічого немає (загугліть). Загуглив -- валом, навіть без увімкнення ВПН. А ще є бібліотеки профільних навчальних закладів. Висновок -- що керівник, що підлеглий технічно неграмотні. Якщо б не війна -- шукали б роботу... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 13 хвилин тому, Canton сказав: . Потому что всплыло, нагадило и уплыло в закат трошечки более обеспеченным вомбатом Ну, це скоріше оте хто писало - ."всплыло, нагадило и уплыло в закат трошечки более обеспеченным", бо, якщо я не помиляюсь, Семенченко під домашнім арештом. А оце "более обеспеченным" - так це ж явно по Фрейду. Ось для чого рвуться до влади прихильники сивочолого. Семенченко добре попсував нерви "торговцям на крові" . https://www.facebook.com/euroasianewsnet/videos/504747376579649 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Семенченко добре попсував нерви "торговцям на крові" А хто тепер хоче поділити населення України за методом близьким до молдавського? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 5 хвилин тому, Canton сказав: Ваша "думка" уже довела страну до цугундера... Хер с вами, но причем тут я ? Прикольно, що найбільші патріоти, виявляється, це мешканці Донбасу, ще й ті, які служили в совєцькій армії. І вони ж ні при чому. Скільки років вперто голосували за прорашистську олігархічну партію регіонів. До цього часу розмовляють руськия язиком, носіїв якого і прийшов визволяти пуйло від нациків-бандерівців. І це основний його меседж - "развє ж ми можєм іх бросіть - ето ж наші люді". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня Все, розходимось: КНДР спростувала відправку своїх військових до РФ, - Yonhap Представник Північної Кореї при ООН заявив, що подібні заяви робляться з метою очорнення образу Пхеньяна і не вважає за потрібне коментувати «необґрунтовані чутки», спрямовані на «підрив дружніх відносин» між двома суверенними державами. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) 33 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Порохоботи, м'яко кажучи, не дуже толерантно ставляться до іншої думки. Для них всі інші думки - неправильні, тому вони не повинні існувати. (і носії цих думок теж - дай їм волю). Як мінімум - наліпити дизлайків, як максимум - забанити навічно. Аргументувати необов'язково... звідки там ті аргументи Змінено 22 жовтня користувачем vadimv 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Все, розходимось: КНДР спростувала відправку своїх військових до РФ, - Yonhap Представник Північної Кореї при ООН заявив, що подібні заяви робляться з метою очорнення образу Пхеньяна і не вважає за потрібне коментувати «необґрунтовані чутки», спрямовані на «підрив дружніх відносин» між двома суверенними державами. Іхтамнєт як корейською буде? ))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 46 минут назад, vadimv сказал: Против остального есть прямая речь Клинтона Могу повторить - дважды военный преступник бабченко дизлайк від кантона вартий сотні вподобайок 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 33 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Порохоботи, м'яко кажучи, не дуже толерантно ставляться до іншої думки. Ви не відкрили нічого нового, які завгодно упороті боти не толерантно ставляться до інших думок. Зустрічав я таких багато з обох сторін. Та й тут їх достатньо 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 3 минуты назад, Alvalk сказал: Все, розходимось: КНДР спростувала відправку своїх військових до РФ, - Yonhap Представник Північної Кореї при ООН заявив, що подібні заяви робляться з метою очорнення образу Пхеньяна і не вважає за потрібне коментувати «необґрунтовані чутки», спрямовані на «підрив дружніх відносин» між двома суверенними державами. будуть іхтамнєтствувати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2 минуты назад, US7IGN сказал: Іхтамнєт як корейською буде? ))) 그들은 거기에 없습니다. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 8 годин тому, Магирус сказав: Ваша думка нікого не цікавить. Та знаю я, вже працюю над цим. Але, хочаб щуром не кличуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2 минуты назад, Бездомный сказал: будуть іхтамнєтствувати ? Да. Их одевают в рашкованскую форму, и в бурятские части определяют. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 6 хвилин тому, Бездомный сказав: дизлайк від кантона вартий сотні вподобайок Я вже запроваджував шкалу лайків і дизлайків, але модери зарубали, обмеженнями на лайки. Було чітко десять кантонів-повний кантон. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня Доброго ранку ) Якщо можна сказати про ранок, коли не виспався, вночі мопеди літали й глядів на нічний бій. Виття пікуючого на ціль шахеда у городській забудові трохи нервує, бо не зрозуміло куди воно цілить (здається що у тебе) ... Зранку Міністерство піздежа ОВА написало що все позбивало, ну й добре. 1 година тому, US7IGN сказав: Одна з помилок - бажати бути Ізраїлем. Якщо ти хочеш стати головним уркою на районі ти ніколи не станеш інженером чи лікарем. Ну звісно краще бути уркою і отримувати піздюлін регулярно))) В мене був товариш по чарці, директор підприємства, він був схожий на жирну пляму на дивані, і якось я його спитав, чи пИиздили його гопники у школі) Він сказав, що ні, бо він їм продавав у туалетах горілку та цигарки 😉 був корисним. Ще продавав горілку вчителю математики, так що якось школу скінчив та в житті пристроївся) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 10 минут назад, DmiVady сказал: Він сказав, що ні, бо він їм продавав у туалетах горілку та цигарки 😉 був корисним. Ще продавав горілку вчителю математики, так що якось школу скінчив та в житті пристроївся) Та він просто народився бізнесменом!!! Дякувати богу, школа в ньому це не зламала )))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 10 хвилин тому, DmiVady сказав: В мене був товариш по чарці, директор підприємства, він був схожий на жирну пляму на дивані, і якось я його спитав, чи пИиздили його гопники у школі) Він сказав, що ні, бо він їм продавав у туалетах горілку та цигарки 😉 був корисним. Ще продавав горілку вчителю математики, так що якось школу скінчив та в житті пристроївся) Я був малий та хворий з самого дитинства, але завдяки перепродажу частини цигарок, які я купляв для батька, та тому що давав списувати самому сильному хлопцю в класі, у мене завжди були гроші, чудовий дах і не було жодних проблем з гопниками. Систему не потрібно ламати, нею треба користуватися... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня Встигнути до зими. Де ще наступає Росія і де Україна її зупинила Не дуже позитивна стаття, але скоро включать акаунт з перемогами, та трошки розбавлять це іпсо ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 34 хвилини тому, Alvalk сказав: Все, розходимось: КНДР спростувала відправку своїх військових до РФ, - Yonhap Представник Північної Кореї при ООН заявив, що подібні заяви робляться з метою очорнення образу Пхеньяна і не вважає за потрібне коментувати «необґрунтовані чутки», спрямовані на «підрив дружніх відносин» між двома суверенними державами. схожого на корейця бурята можна в будь-якому воєнторгу купити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 1 година тому, Canton сказав: трошечки более обеспеченным И в жопу стреляным солдатом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз