US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня За циган не хвилюйтеся, вони завжди собі справу знайдуть за будь-якої влади у будь-якій країні) А от без національної ідеї країна існувати не може. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Тільки що, vadimv сказав: Ага, це ще хто кого контролює ) Починаючи від Джона Леніна, який співав пісеньки про комуністичний Imagine, і закінчучи Петровим і Васєчкіним, які шарилися по Солсбері, як у себе вдома... То для бідних, а якщо подивитися хто і де гроші тримає та їх контролює, то все не так однозначно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо подивитися хто і де гроші тримає та їх контролює, то все не так однозначно) Що там неоднозначного... Британська Імперія здохла разом з резервною валютою - британським фунтом. Зараз додихає Pax Americana з резервним доларом. Китайці з орками вже загарбали половину світу, включно з моїми улюбленими Мальдівами... Змінено 17 жовтня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 17 хвилин тому, US7IGN сказав: За циган не хвилюйтеся, вони завжди собі справу знайдуть за будь-якої влади у будь-якій країні) А от без національної ідеї країна існувати не може. А яка національна ідея у США? Яка національна ідея Великої Британії? На яких національних ідеях ці країни, по черзі, пялили у дупу увесь світ свого часу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Зеленський зробив заяву щодо таємних додатків плану перемоги www.rbc.ua/rus/news/zelenskiy-zrobiv-zayavu-shchodo-taemnih-dodatkiv-1729156881.html я думав, там буде про боротьбу з корупцією , уряд єднання... а там знову хотелки від партнерів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 20 хвилин тому, DmiVady сказав: А яка національна ідея у США? Яка національна ідея Великої Британії? На яких національних ідеях ці країни, по черзі, пялили у дупу увесь світ свого часу? Думаю короткої та простої відповіді на ці питання не має 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: А якщо в мене нема вишиванки й шароварів? і на авто жодної наліпки й прапорця з державними символами? й морда значна менша за Паровознюка? Й сусіду під паркан сміття не висипаю? Й наспівуючи гімн я держбюджет та волонтерську допомогу не розпИизжував .... Вы уже показались подозрительным типом отвратительной наружности.... Змінено 17 жовтня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2 години тому, DmiVady сказав: © www.bbc.com/ukrainian/articles/czd1zqgglgpo тю, так було завжди,Польща ще зі свого вступу до ЄС відмахувалась від мігрантів , якісь там квоти ви про що ??? Завжди був залізний аргумент у нас купа мігрантів з України,, а то що то були 100% трудові мігранти якось не згадували )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 15 хвилин тому, irina1969 сказав: тю, так було завжди,Польща ще зі свого вступу до ЄС відмахувалась від мігрантів , якісь там квоти ви про що ??? Завжди був залізний аргумент у нас купа мігрантів з України,, а то що то були 100% трудові мігранти якось не згадували )) Тому що національна ідея Польщі - Польща для поляків. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 година тому, DmiVady сказав: А яка національна ідея у США? Яка національна ідея Великої Британії? Національну ідею мають усі розвинуті держави світу. У різні часи різні країни використовували ті чи інші національні ідеї, виходячи з цілей та за- вдань, що були необхідні для вирішення проблем, які поставали перед дер- жавами та їх народами. Національні ідеї змінюються разом зі змінами сус- пільства, розвитком країни та її суспільно-політичного ладу. 1 година тому, DmiVady сказав: На яких національних ідеях ці країни, по черзі, пялили у дупу увесь світ свого часу? У Великої Британії протягом багатьох століть поняття «національна ідея» замінюється феноменом «національний характер». Боротьба Англії з Уель- сом, Шотландією, Ірландією супроводжувалась витисненням їх мови, релі- гії, традицій та призвела до створення багатонаціональної держави – Вели- кої Британії. Ідеї створення імперії, «у який ніколи не заходить сонце» су- проводжувалась завоюваннями колоній в усіх частинах світу. Британський народ виховувався на ідеях цивілізаційної місії Англії нести блага цивіліза- ції «відсталим» народам світу, панування на морях, переваги англійській нації. Прихований текст Перевалова Л. В. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», кандидат філософських наук, професор кафедри права Окладна М. Г. Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, кандидат історичних наук, доцент кафедри теорії держави та права ORCID ID: orcid.org/ 0000‑0003‑4585‑7596 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Колись був такий малюнок... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Тому що національна ідея Польщі - Польща для поляків. А що з українцями будуть робити? Перетворювати на поляків? (пощастило, що для цього брит мила не потрібна 😉 ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 минуту назад, Vladdi сказал: Колись був такий малюнок... Увы, бесполезно, не работает. Если западный мир не одумается, вся эта черножопая мразь угробит всех. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня для гупешек ,у яких пам"яті на 3 секунди((про те, як вона була представником від України на суді в Гаазі і тоді нагнули "Газпром" майже на 5 млрд долл, хтось з гупешек може чув, а от друга серія її "нероботи" ...я розумію для гупешек то марна інформація, але надія помирає останньою 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 3 години тому, Фрай сказав: Бо це ж вам не якась там зелена пліснява Завдяки її професійній роботі було виграно суди із Газпром на мільярд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 17 хвилин тому, DmiVady сказав: А що з українцями будуть робити? Перетворювати на поляків? (пощастило, що для цього брит мила не потрібна 😉 ) Вже роблять. Вчиш польську, отримуєш карту побиту, потім громадянство і опиняєшся в НАТО та ЄС без необхідності обирати клоунів та вмирати за олігархів. І набагато швидше. Для мене не очевидно в чому перевага бути українцем. Може ви знаєте? Змінено 17 жовтня користувачем US7IGN 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Тільки що, US7IGN сказав: Вже роблять. Вчиш польську, отримуєш карту побиту, потім громадянство і опиняєшся в НАТО та ЄС без необхідності обирати клоунів та витрати за олігархів. І набагато швидше. Для мене не очевидно в чому перевага бути українцем. Може ви знаєте? Тільки ви чомусь не поспішаєте того робити. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 3 хвилини тому, DmiVady сказав: А що з українцями будуть робити? Перетворювати на поляків? (пощастило, що для цього брит мила не потрібна 😉 ) нічого не будуть страшного робити, те саме що і з поляками-поважати Польщу , працювати,не бути хитрозробленими, а українці потім вже самі вчаться відстоювати свої права, бо поляків бува заносить...до речі, українців там ніхто примусово не утримує, велком додому Про любити Польщу, то змалечку "Katechizm polskiego dziecka", як приклад мене більше турбує що у нас змалечку, от наприклад, закрили єдиний дитячий україномовний канал "Малятко" (( мабудь грошей на телемарахфон не вистачало 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 година тому, US7IGN сказав: Думаю короткої та простої відповіді на ці питання не має Вона є - "Ату їх! Ату!!" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 7 хвилин тому, vadimv сказав: Вона є - "Ату їх! Ату!!" ) Сам абрвалг! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: Зеленський зробив заяву щодо таємних додатків плану перемоги www.rbc.ua/rus/news/zelenskiy-zrobiv-zayavu-shchodo-taemnih-dodatkiv-1729156881.html я думав, там буде про боротьбу з корупцією , уряд єднання... а там знову хотелки від партнерів Очолити то найкращий спосіб приборкати, а ЕС буде заважати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 56 хвилин тому, irina1969 сказав: тю, так було завжди,Польща ще зі свого вступу до ЄС відмахувалась від мігрантів , якісь там квоти ви про що ??? Завжди був залізний аргумент у нас купа мігрантів з України,, а то що то були 100% трудові мігранти якось не згадували )) Панам не годиться полуницю збирати, на то є холопи . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Вже роблять. Вчиш польську, отримуєш карту побиту, потім громадянство і опиняєшся в НАТО та ЄС без необхідності обирати клоунів та витрати за олігархів. І набагато швидше. Для мене не очевидно в чому перевага бути українцем. Може ви знаєте? Для доньки Польща не підходить (дуже католицька, та ще багато не для неї), а оскільки, в неї є якісь можливості для старту в інших розвинених країнах(якщо буде її бажання) ... подивимось. То тільки від неї вже залежить, сподіваюсь, для дівчат кордони не закриють. Я не державник, життєві погляди(за мирного життя) анархічні та похуїстичні))) тому і клоуни мені заважали не більш як кіт, який насцяв у хаті (емоцій теж не більше викликати), гидко, але не смертельно. Трохи схибив, каюсь, це смертельна зараза ... але боржом вже не допоможе ... Я не розглядав (поки що) еміграцію у Польщу для себе, тому роздуми "у чому перевага" не були на часі) "-...А единственная перспектива у продвинутого парня в этой стране - работать клоуном у пиидарасов. - Мне кажется, есть и другие варианты. - Есть. Кто не хочет работать клоуном у пиидарасов, будет работать пиидарасом у клоунов. За тот же самый мелкий прайс." © Пелевин, Empire "V" Змінено 17 жовтня користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 32 хвилини тому, irina1969 сказав: для гупешек ,у яких пам"яті Насправді усе вони пам'ятають, ідея була а тому, щоб заплутати пересічних, щоб вони не задавали питання, за що отримують гроші лещі, наєми та інша гидота. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Для доньки Польща не підходить (дуже католицька, та ще багато не для неї), а оскільки, в неї є якісь можливості для старту в інших розвинених країнах(якщо буде її бажання) ... подивимось. То тільки від неї вже залежить, сподіваюсь. для дівчат кордони не закриють. Я не державник, життєві погляди(за мирного життя) анархічні та похуїстичні))) тому і клоуни мені заважали не більш як кіт, який насцяв у хаті (емоцій теж не більше викликати), гидко, але не смертельно. Трохи схибив, каюсь, це смертельна зараза ... але боржом вже не допоможе ... Я не розглядав (поки що) еміграцію у Польщу для себе, тому роздуми "у чому перевага" не були на часі) "-...А единственная перспектива у продвинутого парня в этой стране - работать клоуном у пиидасов. - Мне кажется, есть и другие варианты. - Есть. Кто не хочет работать клоуном у пиидасов, будет работать пиидасом у клоунов. За тот же самый мелкий прайс." © Пелевин, Empire "V" Насправді я не агітував за Польщу або іншу країну з їх пропозиціями, а намагався натякнути на відсутність відповіді що може запропонувати Україна. Звісно погоджуюсь з Олеговичем, оскільки я теж по суті працюю клоуном. Тільки в синьому офіційному костюмі... Про католіцизм цікаво - як само він їй не підходить і в чому взагалі проблема? Ти повинен бути католиком в Польщі так само як православним в Україні))) Змінено 17 жовтня користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз