Vinsol2009 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 7 хвилин тому, DimaF сказав: стадо От як вам не соромно так казати на тих, хто нарешті обрав справжнього президента із глибин народу . Дуже глибоко. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 година тому, Canton сказав: А можно сделать так, что бы Вам подпись была видна, а Дощу нет? Хай його попердоліт...заодно и навыки поиска в сети подтянет, если ему интересно... Не знаю кого там пердоліт, но судячи з усього пердоліт не мене 11 хвилин тому, DimaF сказав: Главное, что 70% населения у нас были против НАТО и ЕС..... Куда это стадо мог например Кучма привести, если бы даже сильно захотел?? Та кучмі й самому те НАТО не вперлось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Ну була б зараз Україна як Білорусь, але ви б були в Естонії, отже не розумію ваших страждань з цього приводу Це не про мої страждання, це про те, що компроміси, багатовекторність, лавірування між крапельками, сидіння на двох стільцях і приймання з усіх боків дали можливість хитродупим керманичам спокійно дожити до Байкового, а відкладені ними проблеми тепер повинні розгрібати хтось інші. Класична історія про моральну асиметрію у суспільстві Змінено 17 жовтня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 година тому, US7IGN сказав: Якщо вже мова про цитування, то бажано і посилання на оригінал як культурні люди та цигани роблять ))) Canton мохнатий старпьор - він спершу краде чужі тексти, а потім краде ваш час коли спробуєте перевірити інфу, бо він бере ті тексти в якихось, лиш йому доступних, клоаках Хоча є ймовірність що він із функціоналу форуму освоїв лиш спойлер і не вміє вставляти посилання 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 33 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Екс-радниця голови НАК Нафтогаз України Лана Зеркаль за півтора роки роботи в державній компанії отримала понад 18 млн грн, з яких майже половина в день звільнення в якості "вихідної допомоги". А день звільнення травень 2021р, тобто отримала премію за підсумками 2020 року? Ну, мабуть гарно ж попрацювала/нарадила, чом би й не отримати з такого чистого «прибутку» у - 18 001 701 000 грн? головне, що вона Цитата Не знаю, про що на ваш погляд це має свідчити, але як по мені, вона відпрацювала кожну копійку. Бо це ж вам не якась там зелена пліснява ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 44 минуты назад, DimaF сказал: Главное, что 70% населения у нас были против НАТО и ЕС..... Куда это стадо мог например Кучма привести, если бы даже сильно захотел?? населення було ще вчора радянське - з промитими кацапами мізками про мишебратство як нинішні мешканці бантустанів днр та лнр - не численних бандеривців рвали б на шматки голіруч Змінено 17 жовтня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Только что, Бездомный сказал: населення було ще вчора радянське - з промитими кацапами мізками про мишебратство Его и зараз дохера, вон смотрите что в Черкассах делается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: Не хвилюйтеся так. Більшість українських українців вже загинули або звалили. Залишилися переважно цигани та підараси Хмммм ... А якщо в мене нема вишиванки й шароварів? і на авто жодної наліпки й прапорця з державними символами? й морда значна менша за Паровознюка? Й сусіду під паркан сміття не висипаю? Й наспівуючи гімн я держбюджет та волонтерську допомогу не розпИизжував .... Й звалювати поки що не збираюсь, ще й паспорт один тільки — український. Я можу з цим усім вважатись за українця? Бо не циган, то точно і дівчаток люблю, тому не підарас ... Хоча з підарасами то не тільки про дівчаток та хлопчиків ... Доброго ранку, чи то як ))) Змінено 17 жовтня користувачем DmiVady 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 25 минут назад, Фрай сказал: Ну, мабуть гарно ж попрацювала/нарадила, чом би й не отримати з такого чистого «прибутку» у - 18 001 701 000 грн? Здавалося б, до чого тут прибуток? Лана Зеркаль очолила судовий напрямок "Нафтогазу" проти Росії та "Газпрому" Цитата 14 травня 2020 Колишня заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, яка раніше вела напрямок судових процесів України проти Росії в міжнародних судах, тепер керуватиме подібним напрямом у "Нафтогазі". Про це повідомила пресслужба компанії "Нафтогаз". "Радник голови правління НАК "Нафтогаз України" Олена Зеркаль очолила організацію роботи та супровід міжнародних арбітражів та іноземних судових і виконавчих проваджень в спорах з ПАТ "Газпром" та у справах проти Російської Федерації", - йдеться у заяві. Ну звісно ж, робота не бій лежачого, за що там гроші взагалі платити? Так по вашому? Щодо "прибутку": Цитата Група Нафтогаз за 2020 рік отримала збиток у 19 мільярдів гривень внаслідок низького попиту та цін на газ, у 2019 році компанія отримала 2,6 млрд грн прибутку. Про це повідомляє пресслужба Нафтогазу, презентація групи. Як же ж так, навіщо вони знизила попит на газ? Але головне не це. Вона гроші законно отримала чи вкрала? Скільки по вашому мають зароблять топові фахівці? Вам мабуть більше подобається, коли крадуть, бо так не дуже помітно, як в них нерухомість на Заході з'являється? Змінено 17 жовтня користувачем Alvalk 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Цитата Уряд Польщі схвалив нову, "комплексну і відповідальну" міграційну стратегію країни, де передбачається можливість відмовляти мігрантам, які прибули в Польщу, в праві на притулок. © www.bbc.com/ukrainian/articles/czd1zqgglgpo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 14 хвилин тому, DmiVady сказав: і на авто жодної наліпки й прапорця з державними символами? Це якось чесніше, ніж коли спершу гей-оргієвська стрічка, а через кілька років прапорець. Я таке у сусідки на машині бачив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 9 минут назад, DmiVady сказал: © www.bbc.com/ukrainian/articles/czd1zqgglgpo Polska dla polakow) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 10 хвилин тому, DmiVady сказав: © www.bbc.com/ukrainian/articles/czd1zqgglgpo Ви вже все цитуйте. Там про чернодупих, яких їм намагаються через біларашку закидувати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це якось чесніше, ніж коли спершу гей-оргієвська стрічка, а через кілька років прапорець. Я таке у сусідки на машині бачив. Сподіваюся Тесла?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Тільки що, US7IGN сказав: Сподіваюся Тесла?))) Ніт, Ланос ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 24 хвилини тому, DmiVady сказав: Хмммм ... А якщо в мене нема вишиванки й шароварів? і на авто жодної наліпки й прапорця з державними символами? й морда значна менша за Паровознюка? Й сусіду під паркан сміття не висипаю? Й наспівуючи гімн я держбюджет та волонтерську допомогу не розпИизжував .... Й звалювати поки що не збираюсь, ще й паспорт один тільки — український. Я можу з цим усім вважатись за українця? Бо не циган, то точно і дівчаток люблю, тому не підарас ... Хоча з підарасами то не тільки про дівчаток та хлопчиків ... Доброго ранку, чи то як ))) Ви музейний експонат, яких мабуть не більшість. Українець то ж узагальнення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ніт, Ланос ) Ну хоч не савєцкоє качєство ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Ви вже все цитуйте. Там про чернодупих, яких їм намагаються через біларашку закидувати. То заголовок, а про тлумачення там ціла стаття, я ж посилання даю))) Але спеціально до вашого зауваження : Цитата Втім, голова канцелярії прем'єра Ян Грабець запевнив журналістів, що для біженців з України, які приїхали до Польщі після початку повномасштабного російського вторгнення, правила не змінюватимуться. За його словами, нові обмеження спрямовані на вихідців із Сомалі, Афганістану, Сирії, Судану та інших африканських та азійських країн. Цитата Проти ухвалених змін активно виступають правозахисники. У Єврокомісії Польщу попередили, що подібне ставлення до мігрантів, які просять у Польщі притулку, буде порушенням зобов'язань Варшави щодо прав людини. У відповідь Туск заявив, що безпека польського кордону не може бути предметом переговорів у принципі. "Ми не поважатимемо і не реалізовуватимемо жодні ідеї ЄС, якщо будемо впевнені, що вони завдають шкоди нашій безпеці", - заявив Туск, маючи на увазі міграційний пакт ЄС, який має набути чинності 2026 року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня Тільки що, DmiVady сказав: То заголовок, а про тлумачення там ціла стаття, я ж посилання даю))) Але спеціально до вашого зауваження : Я коли розказую англікам про ставлення в Польщі до чорнодупих, по їх благородних сивих неголених обличчях течуть сльози від розчулення... 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Я коли розказую англікам про ставлення в Польщі до чорнодупих, по їх благородних сивих неголених обличчях течуть сльози від розчулення... Правильно, шляхетні лицарі Христа повинні бути упоротими ксенофобами ) А інакше хто ж захищатиме розвм'яклих англіків від навали орків... Змінено 17 жовтня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Правильно, лицарі Христа повинні бути упоротими. А інакше хто ж захищатиме розвм'яклих англіків від навали орків... Так вони їх самі запросили, думали що правовірні мусульмани на них за копійки працювати будуть) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Так вони їх самі запросили, думали що правовірні мусульмани на них за копійки працювати будуть) Та вони ще й оркських каганів у себе розселили. Обрали вірний шлях до халіфату. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 15 хвилин тому, vadimv сказав: Та вони ще й оркських каганів у себе розселили. Обрали вірний шлях до халіфату. То інше. Їх треба тримати близько та контролювати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви музейний експонат, яких мабуть не більшість. Українець то ж узагальнення? Дуже багато стало/було спекуляцій на тему "українець/неукраїнець", які критерії? (це риторичне питання) Мій партнер воює, і теж без вишиванки, і ще негідник, розпоряджається російською (державну знає) ... але продуктивно робить сумно ворогам. Товариші з правосеків (один досі точно живий) теж без вишиванок воюють/воювали, і теж за мову в очі ніколи не тикали ... Я українською спілкуюсь, бо корисно для мозку, та й не дуже важко (в радянській школі непогано викладали). З військовими (особливо старшими офіцерами) коли починаються технічні деталі, то спілкування в основному російською ... а вони боронять країну, й неукраїнцями їх не назвеш. А от тилові писаки ... ото, бля, і помилку поправлять, і кацапом обізвуть за русізм ... але яка користь з них для країни? В тиражуванні гасел "кордони 91-го" ? Якби ото кожного, хто волає про "кордони 91-го" зразу запрошували б у бусік та з комфортом відправляли ці кордони здобувати ... ото б було справедливо ... В інформаційному полі країни якийсь сюр ... Якщо виживемо й на останках будемо щось будувати, то в першу чергу тре точно визначитися хто такий "українець". Моя позиція — це в першу чергу не про вишиванку і патріотичні пости в отих фейсбуках (так, то все непогано, але вже як доповнення до основного: користі для країни). І для циган теж, гадаю, діло знайдеться ))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 9 годин тому, US7IGN сказав: Їх треба тримати близько та контролювати. Ага, це ще хто кого контролює ) Починаючи від Джона Леніна, який співав пісеньки про комуністичний Imagine, і закінчучи Петровим і Васєчкіним, які шарилися по Солсбері, як у себе вдома... Ось вам парочку агентів впливу, які роками розм'якшували мізки західного світу: Змінено 17 жовтня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз