Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

А коли я пропонував забанити, тих хто викладав на форумі гомосятину, то забанили мене. 

Це про "тикай собі у сраку"?

  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так для того ж бот-програми й робляться: щоб громадяни витрачали час та енергію на марні спори, відвертатися від важливого (не дивись наверх)

І не робили нічого корисного для себе й країни. Цій владі похер на людей та країну, але їй не похер на владу.

Витрата часу - ваша особиста справа ... але, дозволю собі рекомендацію, є прості методи:

закриваєте в налаштуваннях форуму ціх довбограїв і нема з ким сперечатись,

є вільний час на роздуми та спілкування з однодумцями чи ще на щось корисне.

І як бонус:

бот-програма не маючи опонентів пише менше постів, отримує менш кровавих (бо кров наших воєнних, в тому числі, й на пропагандонах) грошенят, отримує пендалів від керівництва, і сумує. Таким простим чином ви їх перемагаєте: просто втираєте зі свого життя як вірус з диска.

Прикольно, що до "порохоботів" ніяких ботів в Україні і не було. 

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

до "порохоботів" ніяких ботів в Україні і не було. 

кремлеботи були з самого початку інтернету

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Danylo Ivanov сказав:

Баканов створив набагато більше сприятливих умов для успішного вторгнення кацапів, ніж Мертвечук.

Баканова то пішак.

Хто йому забив у макітру, що треба боротися із проєвропейською опозицією, а не із зовнішнім ворогом.

Він іще до виборів говорив, чим він буде займатися, тряс  папірцями із беззаперечними доказами зради Порошенка.

Чиї то були папірці? Портнова? Деркача?

 

Змінено користувачем Vinsol2009
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, 7351 сказав:

до метвечука підкацапська мразота претензій не має

А також зелена влада, бо нема рішення суду.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, vadimv сказав:

Лучше бензинчика/дизеля полный бак набрать. И в канистру, если бака до границы не хватает.

А вот владельцам электричек (не имеющим запасного ДВС), которые на одном заряде не дотягивают до границы - я даже не знаю, что посоветовать. Разве что радоваться экономии.

Генератор в багажник

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

По темі дня - вчителям і на проф. свято 4$ дають, чи лише раз в місяць?) Добре, що хоч Віллем-Олександр поки платить десятку євро за адаптацію до нідерландського навчального процесу, та німецькі бюргери дають влитись в життя своєї країни. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Gonchik сказав:

По темі дня - вчителям і на проф. свято 4$ дають, чи лише раз в місяць?)

 

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Мова як зброя

За часів боротьби за незалежність, українська мова стала важливим інструментом спротиву. Вона зберігалася всупереч заборонам, ігноруванню та спробам асиміляції. Люди розуміли, що втрата мови означає втрату ідентичності. Зараз, коли Україна знову захищає свою територіальну цілісність, мова виступає не тільки як засіб комунікації, а як символ опору агресії.

Роль мови у формуванні суспільства

Важливо розуміти, що мова є не тільки інструментом індивідуальної ідентифікації, але й важливим фактором у формуванні національної єдності. Використання української мови в повсякденному житті сприяє збереженню національної свідомості. Це особливо важливо для молодого покоління, яке формується в умовах незалежної України. Чим більше української мови в школах, на роботі, у ЗМІ та культурі, тим сильніше закріплюється національна ідентичність.

Українська мова — це не просто засіб спілкування, а символ боротьби, культури та єдності. Вона є важливим елементом у відродженні національної свідомості та будівництві незалежної України. Підтримка й розвиток рідної мови — це шлях до збереження ідентичності та культурної спадщини нашого народу.

mis.dp.ua/suspilstvo/syla-ukrayinskoyi-movy-chomu-ridna-mova-maye-znachennya

 

зображення_2024-10-06_144734920.png

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

пропоную вам прожити на цю пенсію.. . 

А вам жити на пенсію, що була при попереднику Зеленського...

Україна переможе!

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Після падіння Вугледару, постійного просування росіян на різних ділянках фронту і масового СЗЧ, про що вже кілька місяців відкрито говорять причетні до армії, виникає питання: а для чого знімали Залужного? 

Ротом Мар'яни, Офіс гавкав, що Залужний – совєцький генерал, який воює м'ясом, провалив Велике Наступівництво, що він взагалі п'яниця і паркетний генерал. І ось, Залужного нема. І що? Стало краще? 

За півроку ми втратили Авдіївку і Вугледар. Обидва укріпрайони успішно трималися з 2014 року. Позитивні блогери кажуть про всього лише тактичні успіхи окупантів і рахують захоплені росією кілометри, натякаючи, що порівняно з 2022 це дуже мало. 

Але правда в тому, що втрати Авдіївки і Вугледару це не тактичні, а стратегічні поразки. Після втрати Авдіївки ми вже не контролюємо ствольною артою Донецьк і тепер у окупантів там зручний тил, де вони відновлюються, накопичують сили, ремонтують техніку. Після падіння Вугледару вони отримують залізницю на південь і втрата Кримського мосту вже перестає бути чимось страшним для них. 

Впевнено крокуємо до втрати "фортеці Покровськ". Може, навіть, хтось з придворних артистів пісню про фортецю Покровськ напише. Будемо співати і це трохи пом'якшить, що за Покровськом вже Запоріжжя і Дніпро. А значить, новий мільйон біженців і зруйновані міста. 

І хочеш не хочеш, а виникає питання, чи було б все так погано, якби Зеленський не звільнив Залужного і з ним 20 бойових генералів? Бо, як не крути, за Залужного не було таких втрат. І можна багато говорити, що ситуація на фронті залежить не тільки від Залужного, а від багатьох чинників. І це навіть буде правда. Але, як казав Лобановський, рахунок на табло. І він дуже неприємний. Тому питання, для чого звільнили Залужного залишається відкритим. 

І це дуже неприємне питання, бо відповідь всім відома: це було політично мотивоване звільнення надто популярного генерала, яке не мало ніякого відношення до його кваліфікації і роботи. Це було звільнення, яке принесло політикам політичні дивіденди за рахунок втрати нашої землі і втрати людей.

Так не повинно бути. Армія - це не Верховна Рада. Відїб#ться хоч від неї зі своєю всратою політикою. (с) Сергій Марченко 

  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, DmiVady сказал:

 Значит либо "проИбали"© , либо не было чем.

Не было чем. Все склоняются именно к этому.

РЭБ\РЭР "видит" эту пару ХЗ с какого расстояния...канал управления там каменный век на 960-1250 МГц..."сверкает" в эфире как елочная гирлянда 

С фронтовой ПВО вообще беда-беда...

Змінено користувачем Canton
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Трохи думок вголос. Якщо вірити безуглому рупору ОП, то все добре, що відбувалося на фронті, наприклад, Харківська операція, - це заслуга Сирського. І звісно Зеленського, який мудро опікував Командуючого сухопутних військ та відповідаючого за ТЦК, мобілізацію, створення резерву та оборону Бахмуту. А все погане - то Залужний.

Бо це ж саме Залужний винний у тому, зокрема була саботована ракетобудувна програма, що було розмінування півдня України, не був вчасно введений президентом і ВР військовий стан, не була вчасно оголошена мобілізація (до початку повномасштабного вторгнення), було розведення військ та багато що ще? Мабуть, що Залужний винен і у тому, що Зеленський у 2023 році публічно відмовився проводити велику мобілізацію та навчання? Чи ні? Про це нам повідомить Безугла торпеда, коли в ОП вирішать у чому ще можна звинуватити Залужного.

Але, якщо керуватися такою логікою, то легко припустити, що прибравши Залужного позбавилися і всього негативного та залишили у веденні війни лише все добре. І це значить, що ми повинні були побачити покращення в управлінні військами, у ситуації на фронті, у побудові оборони та у плануванні операцій. Але аналіз ситуацій з Авдієвкою, Вовчанськом та Вугледаром говорять про інше. То може прийшов час визнати, що була не лише скоєна помилка, а був прибраний з ЗСУ той, завдяки кому Україна не лише відбилася, але і новини з фронту були геть інші ніж після того, як його зняли. І це при тому, що його можливості були обмежені багатьма факторами. До речі, наші західні партнери попереджали найвеличнішого політичного діяча сучасності по версії Єрмакк, що звілнення Залужного призведе до проблем і негативним ситуаціям на фронті. І сьогодні варто визнати, що вони були праві. А Володимир Зеленський помилився. І не лише у цьому. Але він це ніколи не визнає. Тому що не здатний на це. Доведено багатьма фактами. І шашликами теж. Але і без визнання помилок, без роботи над ними і без виправлення цих помилок ми не переможемо. От це і є головною нашою проблемою, рішення якої поки я не бачу. Б. Береза

  • Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, Canton сказав:

ми не переможемо.

ви -- не переможете... ніколи.

Україна переможе!

підори згинуть!

  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 минут назад, Canton сказал:

що Залужний – совєцький генерал, який воює м'ясом

У нас в громаде (3 огромных села) за первый год войны погибло 2 человека (в ДТП 4 или 5)

После замены Залужного уже 7 или 8......

  • Сумно 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, DimaF сказал:

У нас в громаде (3 огромных села) за первый год войны погибло 2 человека (в ДТП 4 или 5)

После замены Залужного уже 7 или 8......

А подумати що руські почали воювати м'ясом дуже інтенсивно і це вимагає втрат із української сторони теж?

А що кабами завалили, яких при залужному не було в природі?

А що дрони літають десятками на одного бійця коли при залужному по одному на роту було?

А що руські почали воювати контингентом в 150 000 штиків а зараз 800 напевне?

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

44 хвилини тому, 7351 сказав:

А вам жити на пенсію, що була при попереднику Зеленського...

Україна переможе!

пора***те в Дол. середню пенсію в 2019 році і зараз і порівняйте. і порівняйте зміну середньої пенсії в Дол за період 2014-2019 і за період 2019-2024.  ви постійно маніпулюєте інформацією  викручуючи її як вигідно вам. на шанувальників зеленої влади це діє добре, бо вони не вміють думати, не мають критичного мислення. 

  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Gonchik сказал:

По темі дня - вчителям і на проф. свято 4$ дають, чи лише раз в місяць?) Добре, що хоч Віллем-Олександр поки платить десятку євро за адаптацію до нідерландського навчального процесу, та німецькі бюргери дають влитись в життя своєї країни. 

Щось у стрічці новин не знайшов привітання преЗедента вчителям України з професійним святом ...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, hause сказав:

Щось у стрічці новин не знайшов привітання преЗедента вчителям України з професійним святом ...

було вже

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, Vinsol2009 сказав:

А коли я пропонував забанити, тих хто викладав на форумі гомосятину, то забанили мене. 

Твоє прохання виконали.

  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, DmiVady сказал:

бот-програма не маючи опонентів пише менше постів

ех... якщо б то були бот-програми... з ними набагато  легше, ніж з ідейними довбойобами, і програми до того ж на вибори не ходять.

Ще ніколи такого не було, щоб навіть через 5 років пройоби влади валили на попередників :pozor:

Зазвичай максимум за рік про них забували і оцінювали діючу владу

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 хвилин тому, karbo сказав:

А що руські почали воювати контингентом в 150 000 штиків а зараз 800 напевне?

Ділимо на 1,5 - 2.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Alvalk сказав:

ех... якщо б то були бот-програми... з ними набагато  легше, ніж з ідейними довбойобами, і вони на вибори не ходять.

Ще ніколи такого не було, щоб навіть через 5 років пройоби влади валили на попередників :pozor:

Зазвичай максимум за рік про них забували і оцінювали діючу владу

Просто таких потужних ще не було :lol:

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, Alvalk сказав:

Зазвичай максимум за рік про них забували

Такі потужні пройоби, як здача ЯЗ і залишення бази окупантів у Севастополі, будуть ще довго аукатися...

  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...