Vinsol2009 Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 38 хвилин тому, DimaF сказав: Это не ваши родичи в Луганске, в 2014 году по конфетам прыгали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 1 минуту назад, Canton сказал: У нас уже час нету По київській дамбі два прямих. Палає. 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 32 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Порошенко вміє в шахи? 5 рокіа водив за ніс пуйла, а блазень почав махати шаблею. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: ...а блазень почав махати шаблею. Взагалі то - булавою. Шаблю не дали (міг порІзатись). 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 5 минут назад, 988888 сказал: По київській дамбі два прямих. Палає. Укрзализныця вывела все резервные тепловозы на линию... Видать круто прилетело... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 1 хвилину тому, 988888 сказав: По київській дамбі два прямих. Палає. Forbes у середині липня писав, що московити погрожували ударами ко Київській та Канівській ГЕС, але розвалити їх, гадаю, дуже-дуже складно ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня Просто з кулемета наш воїн збив крилату ракету! Ворог бив по енергетиці. Варто зарядитися та набрати води, можливі відключення. Збиття показав голова Закарпатської ОВА Микита. t.me/AndriyuKK/34162 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня Тільки що, DmiVady сказав: Forbes у середині липня писав, що московити погрожували ударами ко Київській та Канівській ГЕС, але розвалити їх, гадаю, дуже-дуже складно ... їх і не треба розвалювати. машинний зал зламати або підстанції і все. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2 минуты назад, US7IGN сказал: їх і не треба розвалювати. машинний зал зламати або підстанції і все. Це в залежності від мети, що хочеш прибрати, електрику чи Лівий берег... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня t.me/tryvoga_chomu/17990 збиття ракети Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 30 хвилин тому, Canton сказав: "Дымок" надо было отвезти...благодарности бы не было пределов... Мені краще смакує уманське. Чеське баночне сеча. Справжнє тіко свіже в пивоварнях, але і в них воно коштує вдвічі дорожче . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня (змінено) І де хвалене про? Ппо більше, пропущених теж більше. Напишуть що збили 100500 штук. До зими не готові. красавчики. Зеля відосика запише і буде перемога і незламність Змінено 26 серпня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Мені краще смакує уманське. Чеське баночне сеча. Єдине, що тут помітно відрізняється (у гірший бік) від України - це морозиво. Воно тут занадто солодке, прям дуже занадто. А такого взагалі немає: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 19 хвилин тому, Canton сказав: У нас уже час нету Инет оптика работает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня (змінено) 53 хвилини тому, Canton сказав: Вот не поверите - моя семья неоднократно возила разные типы Рошеновсих сладостей и в Германию, и во Францию...на подарки совершенно разным людям...все в акуе были, что у нас такое делают... А экстра черный Брют - вообще вызывал обезьяний восторг... Отчего же не поверить? Люди то разные, у кого-то человеческий восторг, у кого-то обезьяний. Тут на форуме покупают ведрами одесскую бодягу и говорят, шо лучше вина в жизни не пробовали! И цена копейки как у вашего говенного «брюта». Цитата 50 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Але ж ми розуміємо, що то, щоб не образити гостя. Цитата 50 хвилин тому, Canton сказав: Вы можете "розуміти" шо угодно...соответсвенно Вашему IQ А я в состоянии отличить искреннюю благодарность, от наигранного удовольствия, дабы гостя не обидеть. Вот! Еще одна грань твоего таланта? Цитата Canton сказав: моя семья неоднократно возила разные типы Рошеновсих сладостей и в Германию, и во Францию... Ой, звиздун-балабол! Сразу на ум приходит анекдот про то как «мне Циля напела…» Змінено 26 серпня користувачем Фрай 2 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Инет оптика работает? Работает. Но все равно надо питать роутер и абонентский терминал. На УПС сижу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Мені краще смакує уманське. Чеське баночне сеча. Справжнє тіко свіже в пивоварнях, але і в них воно коштує вдвічі дорожче . Найсмачніше те, яке сам зварив з імпортних інгредієнтів. Щось сьогодні забагато "шахедів" над Полтавою. Відстрілювали їх з різних сторін, відносно мого будинку. Світло є, а в деяких районах Полтави не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня Настало время очешуительных историй! 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: t.me/tryvoga_chomu/17990 збиття ракети Сбито ракетой ПВО. "Стрелок" с этого одоробло и в слона не попал бы 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 1 час назад, МаТраС сказал: Просто з кулемета наш воїн збив крилату ракету! Ворог бив по енергетиці. Варто зарядитися та набрати води, можливі відключення. Збиття показав голова Закарпатської ОВА Микита. t.me/AndriyuKK/34162 Нет. Сбито ракетой ПВО. Уже распедалили эту тему 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня (змінено) 1 час назад, akineo сказал: І де хвалене про? Какое ПРО, кем хваленое? Змінено 26 серпня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня (змінено) 38 минут назад, Canton сказал: Настало время очешуительных историй! в будь якому випадку політична кар'єра цієї кацапощелепної паскуди закінчилася , а найцікавіше буде , коли кацапи приберуть його , як бузину чи спермоусова , щоб звинуватити українців . Змінено 26 серпня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 3 хвилини тому, Бездомный сказав: в будь якому випадку політична кар'єра цієї кацапощелепної паскуди закінчилася , а найцікавіше буде , коли кацапи приберуть його , як бузину чи спермоусова , щоб звинуватити українців . як можна назвати людей, котрі привели до влади цю наволоч? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня (змінено) 4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: як можна назвати людей, котрі привели до влади цю наволоч? тю , нове обличча ( там і не такі зайшли ) - постійна ротація обличч дозволяє їх відсортовувати. так "працює" демократія Змінено 26 серпня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 серпня Поділитись Опубліковано: 26 серпня 5 хвилин тому, Бездомный сказав: так "працює" демократія демократія працює так що я даю вам щось обрати в меню в ресторані, але купляю те що хочу я тому що гроші у мене і я за це плачу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз