Dark FeniX Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 час назад, Canton сказал: Я Изначально с 2014 года, или в 2019 проголосовал за зелю, а теперь жалеешь? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 10 минут назад, Dark FeniX сказал: Изначально с 2014 года, или в 2019 проголосовал за зелю, а теперь жалеешь? Я конечно социопат, хам и самодур, но не ебну...ый Еще в 18 сказал, что пара снайперов решат вопрос с Зелупой Иногда самые радикальные методы являются самые действенными Змінено 6 серпня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня Походу Ка-52 Аллигатор завалили 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 7 минут назад, Canton сказал: Я конечно социопат, хам и самодур, но не ебну...ый Еще в 18 сказал, что пара снайперов решат вопрос с Зелупой Иногда самые радикальные методы являются самые действенными Закликаєш до вбивства президента України? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 минуту назад, karbo сказал: Закликаєш до вбивства президента України? Уже поздно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 минуту назад, Canton сказал: Уже поздно... 11 минут назад, Canton сказал: но не ебну...ый Після таких закликів я сумніваюся. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 14 минут назад, Canton сказал: Я конечно социопат, хам и самодур, но не ебну...ый Еще в 18 сказал, что пара снайперов решат вопрос с Зелупой Иногда самые радикальные методы являются самые действенными Тогда вы не относитесь к той категории, о которой я говорил - что разочаровались в порохе и решили попытать счастья с зеленским Змінено 6 серпня користувачем Dark FeniX Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня Только что, Dark FeniX сказал: Тогда вы относитесь к той категории, о которой я говорил - что разочаровались в порохе и решили попытать счастья с зеленским Откуда такие выводы? Я в самых тесных отношениях с командой ПАП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 3 минуты назад, karbo сказал: Після таких закликів я сумніваюся. А мне как то пофигу Ваши сомнения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня Только что, Canton сказал: А мне как то пофигу Ваши сомнения Це діагноз, на жаль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 минуту назад, Canton сказал: Откуда такие выводы? Я в самых тесных отношениях с командой ПАП. Я исправил, упустил самое важное слово НЕ 3 минуты назад, Dark FeniX сказал: Тогда вы не относитесь к той категории, о которой я говорил - что разочаровались в порохе и решили попытать счастья с зеленским 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 2 минуты назад, karbo сказал: Це діагноз, на жаль. Не врите, Вам не жаль... А диагноз мне ставит мой врач. Вынужден Вас разочаровать - психическое здоровье отменное, умственные способности очень высокие. Нахожусь в самом лучшем возрасте - дури уже нет, маразма еще нет... Змінено 6 серпня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня Только что, Canton сказал: Не врите, Вам не жаль... Мені і насправді шкода. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: Мені і насправді шкода. Що насправді шкода - так це місто Суми, по якому сьогодні прилітає... Змінено 6 серпня користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 годину тому, Canton сказав: Аэродром давно не в строю. А вот подземные хранилища БК мы достали. Детонация конкретная идет Говорят пиндосы запретили бить на день ВМФ, правда? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Говорят пиндосы запретили бить на день ВМФ, правда? Мне не запрещали... Про других не знаю... Змінено 6 серпня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 4 минуты назад, vadimv сказал: Що насправді шкода - так це місто Суми, по якому сьогодні прилітає... Все недобре. І міста розбиті і психіка покалічена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 21 хвилину тому, karbo сказав: Закликаєш до вбивства президента України? Нє, тіко блазня, який ставав перед ***лом на коліна та пропонував забрати за борги. Президента чіпати не можна, зась 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 1 час назад, Ihor Chumak сказал: Су-25. Штурмовик. Робоча коняка. кажуть , гелікоптер кацапи втратили Змінено 6 серпня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 18 минут назад, Vinsol2009 сказал: Говорят пиндосы запретили бить на день ВМФ, правда? піндосами янкі називають кацапи . ви кацап ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 19 минут назад, vadimv сказал: Що насправді шкода - так це місто Суми, по якому сьогодні прилітає... Говорят что все сбили... Врут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 хвилину тому, Canton сказав: Говорят что все сбили... Врут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 7 минут назад, vadimv сказал: Понятно. То что у нас ежедневно...сейчас еще под завалами люди в центре после утреннего прилета Искандера 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 53 хвилини тому, Canton сказав: Нахожусь в самом лучшем возрасте - дури уже нет, маразма еще нет... Если твои высеры не явный маразм, то чЬто? Сколько себя не хвали, а желание разобраться с виртуальным оппонентом лишнее подтверждение предварительному диагнозу. Именно дурь и маразм! Змінено 6 серпня користувачем Фрай 6 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 29 хвилин тому, Бездомный сказав: кажуть , гелікоптер кацапи втратили Ну, кажуть що і не один. І вдвічі приємно, бо давно гелікоптерів не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз