Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

censor.net/ua/news/3497081/jytelya_sumschyny_vitaliya_kukolya_sudyat_za_vygotovlennya_zbroyi_detali

Ну от для правоохоронців ст65 то якраз часто не в приоритеті. Кількість мразі в держсистемі традиційно висока. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Принципиальный борец с Финляндией выдал шЫкарнный обзор. Людям с чувством юмора и притупленной брезгливостью настоятельно рекомендую для ознакомления. У автора оч. сильно-сильно "подгорает"... 

© Чудесная получается троица в НАТО и Еврокомиссии. Марк Рютте, Урсула фон дер Ляйен и Кая Каллас. Новые и старые руководители, каждый другого краше.
Номер один. Марк Рютте, бывший премьер Нидерландов, а теперь генсек НАТО. Весьма специфический парень. За относительно короткое время этот умеренный деятель, с которым я когда-то встречался на саммитах, превратился в заядлого русофоба и верного атлантиста. Какие вещества из амстердамских кофешопов стали причиной столь резкой смены его настроения, гадать не будем. Голландцы – люди своеобразные даже на фоне остальной свободной Европы. Показная скромность в быту сочетается с яростью на политической трибуне. Нашу страну с некоторых пор люто ненавидит. Сторонник всё более жёстких санкций. Очевидно, будет верно следовать курсом классиков параноидального атлантизма.

Номер два. Знакомое уже немолодое измождённое лицо – Урсула Гертруда фон дер Ляйен. 65 лет. Недобрая бельгийско-немецкая политическая бабка. Внешне похожа на волжскую воблу среднего размера.
В период пандемии хорошо поднялась на закупках вакцин Pfizer по завышенной стоимости. Даже ко всему привычные либероидные «как бы мужчины» в Еврокомиссии её явно опасаются. Тем более что в её послужном списке – пребывание в должности министра обороны ФРГ, за время которого она также стала героиней коррупционного скандала вокруг миллионных контрактов с «внешними консультантами». Уже готовилась к позорной отставке, но сушёная вобла не тонет. С 2019 года Урсула встала во главе Еврокомиссии, где по-мужски муштрует своих комиссаров с небинарной гендерной идентичностью. В то же время она мазохистски предана заокеанским хозяевам и готова к любым формам проявления любви к геронтологическим плейбоям из Вашингтона. Постоянно несёт злобную чушь в адрес России, не выбирая выражений.

Номер три. Кая Каллас, 47 лет. Станет верховным представителем Европейского союза по иностранным делам и политике безопасности вместо дрябломордого Борреля. Пока что премьер-министр сверхдержавы – грозной Эстонии. Понятно, что у такой страны и премьер под стать. В Кае прекрасно соединились две важнейшие для успешного европейского политика черты: ядерная русофобия и бесконечная жажда наживы. Пока она в истерике орала на всю страну про русскую угрозу, её собственный муженёк Арво Халлик, один из хозяев транспортной фирмы, с немалой выгодой вёл дела с российскими компаниями. И за 2022–2023 годы наколотил около 1,5 миллиона евро. Кстати, в своё время жёнушка и сама инвестировала в бизнес мужа 350 тысяч евро (по её версии, «одолжила»). Когда все эти факты всплыли, а разъярённое эстонское общество попыталось призвать ушлую дамочку к ответу, та хладнокровно наврала уважаемой публике, что «ничего не знала и очень сожалеет», но в отставку всё равно не уйдёт. Деньги типа нужны. Отлично разбирается в защите прав человека. Автор известной нацистской фразы «посещение Европы – это не право, а привилегия».

А ещё она очень отважна – не побоялась узаконить в и без того демографически провальной Эстонии однополые браки. Немудрено, что именно она теперь протеже Урсулы фон дер Ляйен и скоро станет её правой рукой.
А вообще, говоря более серьёзно, европейское фрик-шоу становится значительно увлекательнее: чем дальше, тем участники уродливее. Ждём появления какого-нибудь Пеннивайза прямо из-за океана.

Желаю вновь назначенным всего наилучшего.
То есть – в переводе с дипломатического – максимальных провалов и чудовищных проблем в исполнении ими высоких полномочий! Будем всячески помогать вам в этом!
©

  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 часов назад, Дощ сказал:

Забагато тексту, спробуйте коротше, там всього 3 варіанти - пропонуєте здатись чи втекти?

Точно лише ці варіанти?
Он навіть Потужний заявляє про дипломатичне вирішення, Трамп кулаком грозиться гупнуть і замирити, а ви ще досі фантазуєте про крайнощі. 
 

19 часов назад, Дощ сказал:

А у них також тотальна, але іншими методами - тотал пропаганда, по суті у них також стоїть питання виживання

Ну да ну да, і бусифікації тотальні мабуть. 
Скоріше у них тотальна робота ВПК в три зміни, оце точно тотально. 
 

19 часов назад, Дощ сказал:

Яка вам справа хто як воює, ви ж не воюєте, і не збираєтесь - вам то що до того

мабуть це якийсь несмішний жарт?


p.s. мене тішать оці лайки під позитивними постами про бусифікації і тцк, там зазвичай +-70% зелених пенсіонерів, нирян, 7351 і ще хтось невідомий 😄


 
  

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, murava сказал:

Те, що ви там якось щось ще заробляєте і платите, то це в принципі просто артефакт, з чим нещадно будуть боротися - податки збільшувати, а робочі руки по можливості забирати в армію. 

податкові накладні почали масово блокувати знову з 1.06, знову за старе взялись...
А в інтерв'ю тільки і розмов про солодкі часи які настануть після 16 липня, коли почнуться масові штрафи і арешти. Цікаво якими схємками це все буде проходити

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В сегодняшнем сюжете раскрываю часть сценария нового остросюжетного сериала для Телемарафона. Кастинг актеров уже провели. Актеры утверждены.

Дійові особи:

Імператор Панасоник - правитель Страны ежедневного кринджа.

Сёгун Ермакоси - всесильный военно-полтический вождь Офиса Императора.

Безугла Сакура - підступне кіцуне та зарізяка на ім'я Мар'яна

Сивочолий ніндзя - Сенсей Петро

Колямото Суширол - верный, но туповатый самурай дома Ермакоси.

Уривок:

После отречения сюзерена, известный самурай Колямото Суширол превращается в ронина. В его поместье врываются самураи клана и отнимают у Колямото все запасы риса, ботокса и наличной валюты. Уязвленный коварством своего дайме Колямото в присутсвии высокопоставленных самураев совершает ритуальное харакири своему мобильному телефону, но не отказывается от титула народного самурая, потому что его выбрало местное крестьянство, и он остается верным служению своему повелителю.

За всем этим средневековым беспределом, со стен замка «Белая Цапля» наблюдают юный император Панасоник и его прожженный сегун Эрмакоси, который уже успел обьединить страну понятным слоганом: один народ, одна страна, один сегун! Весь рис в стране распределён либо честно, либо справедливо, либо поровну...

В финальной сцене сывочолый ниндзя и широкие народные массы штурмуют замок Беолой Цапли, а в это время во дворе на глазах у Императора Панасоника происходит бой между восставшим над предрассудками ронином Колямото и его сюзереном Ермакоси. По обоим с крыши замка пускает стрелы обезумевшая от любви и ненависти Безугла Сакура. Бой происходит под музыку Эннио Морриконе. Трешизма ситуации добавляет тот факт, что Ермакоси вооружен пистолетом Стечкина… Р. Чилачава

448772899_7767840419960058_4841201255343716523_n.jpg

448914033_7767563256654441_7222390913019403027_n.jpg

448929302_7767564766654290_2294798098696437497_n.jpg

448948326_7767566183320815_3956414099307528742_n.jpg

449096139_7767565606654206_5653863307192763962_n.jpg

449108224_7767564219987678_3611328187410896868_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Підсумкове комюніке, що було підписано за підсумками Саміту миру у Швейцарії, підтримала ще одна країна. Йдеться про Федеративні Штати Мікронезії. (С)

Б..., где они такое находят то?

photo_2024-06-28_17-56-57.jpg

  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 годин тому, US7IGN сказав:

взагалі не цікаво з якими підарасами ви регулярно бачитесь. будете в кійові - запрошую на каву і повторити особисто. кукарікати здалеку звісно дозволяю :lol:

Ну так запроси мене в "кійові" на каву я хочу особисто сказати тобі,що ти підорас

  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 годин тому, Gonchik сказав:

Та чому ж немає? Днями однокласник полковник ( бравий хлопець, три контузії, постійно на передову тікає від лікарів) розповідав про життя. Я спитав про ще одного нашого однокласника ( вони разом після восьмого в суворівське пішли). Каже «Юрка дембельнувся». Виявилось це означає - отримав осколок в голову, травму ноги, і зараз його сліпого і глухого доглядає мама віком під 80. О..єнний дембель. За призначення інвалідності ще треба поборотись.

Якщо він сліпий і глухий,то не треба ні за що боротись,отримає мінімум другу,а скоріш за все першу,як військовий отримає виплату від 800 тис ,знову ж такиx, скоріш за все більше,та пенсію мінімум 14 ,компослуги платити не буде, лікування за держрахунок

Ну,це як є,без прикрас.

Всяке буває,але в мене товариш після уламка в голову і паралічу,вже й ходить самостійно,хоч і не зовсім нормально,скажімо так,нормальна вимова і все таке ,півтора року лікування та реабілітації.

Ну,якось так.

Війна.

  • Лайк 5
  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 годин тому, murava сказав:

А навіщо податки?

Війну профінансують - під сотку млрд нам виділили до кінця наступного року по лінії постачання зброї. Тобто патрони будуть, амуніція буде, яку-ніяку вундервафлю дадуть.

Бюджетні видатки ми закриваєм прямими західними дотаціями і кредитами + цільова допомога уже пару років і так.

Немає у нас економіки в її розумінні. Забудьте це слово. 

Те, що ви там якось щось ще заробляєте і платите, то це в принципі просто артефакт, з чим нещадно будуть боротися - податки збільшувати, а робочі руки по можливості забирати в армію. 

Мурава, зараз немає питання економіки,добре,що ти це усвідомив,погано ,що засуджуєш. Хоча я розумію ЧОМУ ти засуджуєш 

Зараз питання виживання всієї країни.

Пох на все інше.

Відбитись будь яким чином ,добре,що захід хоча фінансує .

Я якось ночував в Ізюмі у молодої пари ,ну блдь,Ізюм,російськомовне місто на Харківщині.

Те ,що там витворили кацапи, це пипец.

 

Змінено користувачем Юрий Киев
  • Лайк 4
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Чому бабченко лось

По-перше він кацап

По-друге він військовий злочинець 

По-третє він уйобок "пацифіст" і не воює в складі рдк

Вчетверте це падло пхне носа і дозволяє собі по хамські коментувати внутрішню українську кухню,звично для них зверхньо повчаючи

Вп'яте піариться і фактично паразитує на волонтерській діяльності 

Вшосте продвигає турнікети Дніпро російської консерви домбровської,які хейтять всі наші відомі медики.

Всьоме він лиса залупа

П. С. Є такий собі укр.письменн к Є.Лір,я про нього ніколи і не чув,хлопець наводонтерів для ЗСУ більше (значно по моєму) двухсот авто ,а потім ще й мобілізувався.тому йдіть зі своїм аркашей куди подалв

  • Лайк 8
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, SermenK сказав:

податкові накладні почали масово блокувати знову з 1.06, знову за старе взялись...
А в інтерв'ю тільки і розмов про солодкі часи які настануть після 16 липня, коли почнуться масові штрафи і арешти. Цікаво якими схємками це все буде проходити

 Типу їх до 1.06 немасово блокували... 2 з 3 постійно, таблицю хер приймають

  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

«Укрзалізниця» створює нову енергокомпанію, яка будуватиме газові електростанції

«Беручи до уваги складну ситуацію з генерацією, ми маємо допомогти країні пройти найскладніший в історії осінньо-зимовий період.

Саме тому було схвалено рішення про будівництво десятків газогенераторних установок загальною потужністю до 250 МВт. На сьогодні Укрзалізниця проводить активні перемовини з постачальниками та міжнародними фінансовими організаціями для швидкої реалізації цього проєкту», — зазначив голова правління УЗ Євген Лященко.

Змінено користувачем Propeller
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

51 хвилину тому, Юрий Киев сказав:

Ну так запроси мене в "кійові" на каву я хочу особисто сказати тобі,що ти підорас

Я бачу, там вже клуб якийсь у вас започатковується.
Вже варто про назву подумати, атрибутика, знову ж, дисконтні картки. Може абонемент який, для тих хто не зразу виразно скаже.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

31 минуту назад, MaxS сказал:

 Типу їх до 1.06 немасово блокували... 2 з 3 постійно, таблицю хер приймають

якщо "хитрувати" і не робити багато шестизначних рахунків, то чмoшніки блокують трохи менше 

Змінено користувачем SermenK
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, ozor сказав:

Я бачу, там вже клуб якийсь у вас започатковується.
Вже варто про назву подумати, атрибутика, знову ж, дисконтні картки. Може абонемент який, для тих хто не зразу виразно скаже.

Слухай,умнічай з кимось іншим,ок?

Бачить він ,фари підрихтуй, щоб краще бачити та окуляри поправ.

Який в сраку клуб?

Мерзотник хоче ,щоб йому в лице про це сказали,я готовий.

Це дуель 

Ей,астрофізик недороблений,чи хто ти там,що замовчав?

 

  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, Canton сказав:

В сегодняшнем сюжете раскрываю часть сценария нового остросюжетного сериала для Телемарафона. Кастинг актеров уже провели. Актеры утверждены.

Дійові особи:

Нє,ну якби цей лютий крінж якийсь імбецил запостив ,то ладно,ще таке

Але заслужений та почьотний осінт - аналітик з айкью в 356 789 одиниць,то  це вже мабуть "горе от ума" і треба викликати санітарів 

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Юрий Киев сказал:

Це дуель 

Це тыць-пыздыць...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Юрий Киев сказал:

Нє,ну якби цей лютий крінж якийсь імбецил запостив ,то ладно,ще таке

А че? Не смешно? Чево так?

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Словаччина братиме участь у новому пакеті допомоги НАТО для України, а також продовжуватиме постачання боєприпасів.

Про це сьогодні у Брюсселі під час заяви для преси перед зустріччю з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом сказав президент Словаччини Петер Пеллегріні

Як ,цікаво.

Вони ж на весь світ кричали,що всьо, ніякої допомоги.

Це так постріли в фіцо повпливали?

Можна починати якусь теорію змов розкрутити.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, Canton сказав:

Це тыць-пыздыць...

О боги

Тобі яке діло,яким боком тебе це ...?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Canton сказав:

А че? Не смешно? Чево так?

Над дебілами грішно сміятись ,невже не навчили 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Юрий Киев сказал:

О боги

Тобі яке діло,яким боком тебе це ...?

Это свободный форум свободных людей для свободного общения...

И поржать с дебилов вроде Вас - святое...

Дуэль он б... придумал...Такие "дуэли"  кончаются обычно на скамье подсудимых...чуть реже  -пулей в колено...или в башку

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, Canton сказав:

Підсумкове комюніке, що було підписано за підсумками Саміту миру у Швейцарії, підтримала ще одна країна. Йдеться про Федеративні Штати Мікронезії. (С)

Б..., где они такое находят то?

photo_2024-06-28_17-56-57.jpg

створювати видимість для хом'ячків гарно виходить, а в цілому судячи по офіційних заявах кацапів вже так з Харківської області випхали що аж евакуацію розширили...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...