US7IGN Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 10 хвилин тому, Alvalk сказав: Я трохи загуглив. Якщо коротко - то ні, до 25 років мобілізувати не можуть. prikhodko.com.ua/my-i-zmi/my-i-zmi/stattya/chy-mozhut-mobilizuvaty-do-25-rokiv-yakshho-ne-sluzhyv/ в теорії у нас три мільйонери, а по факту - дві бл*ді та старий під*рас (с) анекдот 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 25 хвилин тому, US7IGN сказав: повністю праві - з анекдоту слів не викинеш. насправді ви правильно бачите суть, але не бачите масштабу. мене вчили що все починається з культури. і правова культура не менш важлива ніж культура калоші знімати чи змивати унітаз після себе умовно. все починається з маленького, але результат потім вражає. особливо коли хлопчики з брудною дупою депутатами стають. заради правди - виключно завдяки всім іншим таким же хлопчикам, які їх обирають. я пам'ятаю ті часи коли слово "інтелігент" було лайкою. а може воно так і залишилося... Тим паче, в свій час, маючи можливість жити і працювати в іншій країні ви залишилися тут (як і Вадим). Відповідно, вас все влаштовувало. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Я трохи загуглив. Якщо коротко - то ні, до 25 років мобілізувати не можуть. prikhodko.com.ua/my-i-zmi/my-i-zmi/stattya/chy-mozhut-mobilizuvaty-do-25-rokiv-yakshho-ne-sluzhyv/ Щось там коротенько. А якщо студентом, та закінчив (військова кафедра), не знаю, отримуєш військовий квіток та облік? Армія в нас контрактна (так же?), тому срочка у юнацтві вже для 25-річних недосяжна, бо теж військ облік. Але цим питанням тре перейматися тим, в кого сини, родичі та друзі в групі ризику. Бо "революційна необхідність" ламає закони ... про "европейську країну" вже забуто ... не приведи доля, скоро побачити кіно, що вище Canton виклав, на Хрещатику ... Але я все одно велосипедистів буду об'їздити за 1,5 метра (хоч в ПДР нема), та пропускати безпечно пішоходів на переході 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 2 минуты назад, vadimv сказал: Та запросто: я казав про положення закону, а ви даєте посилання на тему "незаконно мобілізували..." Тож, ніяких протирічь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Тим паче, в свій час, маючи можливість жити і працювати в іншій країні ви залишилися тут (як і Вадим). Відповідно, вас все влаштовувало. мій вибір був не тому що все влаштовувало. навпаки, я мав намір щось змінити. може частина того каміння що я розкидував - колись проросте... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 51 хвилину тому, Alvalk сказав: Щось я такого не чув. Пруф не дасте? Випадково, щойно на очі потрапила стаття www.bbc.com/ukrainian/articles/c2qqe5w433ko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 1 минуту назад, DmiVady сказал: Але я все одно велосипедистів буду об'їздити за 1,5 метра (хоч в ПДР нема), та пропускати безпечно пішоходів на переході 😉 Але таким "велосипедистам", що їдуть по лівій частині дороги (тобто прямо назустріч автомобілям в їх смузі) дуже хочеться в пику дати 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 (змінено) 2 години тому, XL.pro сказав: Тим паче, в свій час, маючи можливість жити і працювати в іншій країні ви залишилися тут (як і Вадим). Відповідно, вас все влаштовувало. Мене багато чого не влаштовувало, але ціна виїзду була здавалася зависокою. Змінено 19 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 «Путін ***ло» кричали грузинські вболівальники під час матчу Туреччина — Грузія І найсмішніше, що це транслювалося на кацабському телеканалі МАТЧ ТБ ЗАПРОПОНУВАТИ НОВИНУ t.me/AndriyuKK/31565 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, Alvalk сказав: я казав про положення закону, а ви даєте посилання на тему "незаконно мобілізували..." Тож, ніяких протирічь Просто "по закону" і "по факту" - це трохи різні речі ) По закону "не можуть", а по факту можуть аж бігом. )) Змінено 19 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: мій вибір був не тому що все влаштовувало. навпаки, я мав намір щось змінити. може частина того каміння що я розкидував - колись проросте... Дуже багато чую, читаю "не та країна, не той вибір, все не так". Коли все не так, тоді приймається рішення, як то roofinspector та змінюється країна проживання. Якщо ж останні 30 років все влаштовувало, а саме зараз "неочікувано" виявилося, що у нас корупція, беззаконня, утиск прав і свобод, то винна тут не влада і не вибір населення. P.S. Мій пост не на вашу адресу, просто взяв як приклад. Змінено 19 червня 2024 користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: я мав намір щось змінити Юрист-ідеаліст? Оце так так ))) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: може частина того каміння що я розкидував - колись проросте... Де ви бачили, щоб каміння проростало? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 2 минуты назад, vadimv сказал: Просто "по закону" і "по факту" - це трохи різні речі ) По закону "не можуть", а по факту можуть ще й як. )) От і я кажу - у адвокатів зараз роботи помітно побільшало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 1 час назад, DimaF сказал: Вот интересно, насколько ху%ло себя сдерживает и мучается, чтобы не надеть вместо привычного костюма какой нибудь френч аля Сралин/Мао с лакированными хромовыми сапогами!? Так он в том лапсердаке будет выглядеть, как подстреленный шибздик с крысиной мордочкой. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Коли все не так, тоді приймається рішення, як то roofinspector та змінюється країна проживання. ну не всі ж такі ) як каже один мій друг - якби я хотів працювати за кордоном водієм, то давно би вже це зробив. особисто я собою дуже задоволений бо здатися то простіше за все. тільки рабів до раю не пускають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Але таким "велосипедистам", що їдуть по лівій частині дороги (тобто прямо назустріч автомобілям в їх смузі) дуже хочеться в пику дати Не стримуйте себе! © Це буде на користь, але спочатку зачитайте їм їх ПДР ))))) Війна ... багато людей з'їхало з глузду, багато живуть по інерції, багатьом пох і на своє життя і на чуже ... А ці "велосипедисти" завжди були й будуть, він як дід їздив, так і їздить, а ПДР для лохів ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 (змінено) 19 хвилин тому, XL.pro сказав: Дуже багато чую, читаю "не та країна, не той вибір, все не так". Коли все не так, тоді приймається рішення, як то roofinspector та змінюється країна проживання. Знаєте, є така притча - лежить собака і виє. Поряд сидить хазяїн собаки. Прохожий питає - чого ваша собака виє? Хазяїн відповідає, що вона лежить на гвіздку - тому й виє. - А чому не встане? - Бо гвіздок ще недостатньо намуляв. Змінено 19 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 13 хвилин тому, XL.pro сказав: Випадково, щойно на очі потрапила стаття www.bbc.com/ukrainian/articles/c2qqe5w433ko Очередной прое безграмотной плесени. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Юрист-ідеаліст? Оце так так ))) юристом я став випадково, а мій справжній інтерес завжди був в площині квантової фізики 3 хвилини тому, vadimv сказав: Де ви бачили, щоб каміння проростало? ))) я багато чого бачив, а ще більше не бачив але знаю що це можливо бо впевнений що немає нічого неможливого. 4 хвилини тому, Alvalk сказав: От і я кажу - у адвокатів зараз роботи помітно побільшало ви так за адвокатів кажете начебто вони всі однакові. чи стоматологи мають геморой лікувати якщо тренд пішов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 6 хвилин тому, Alvalk сказав: От і я кажу - у адвокатів зараз роботи помітно побільшало А в тцк підраховують прибутки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 9 хвилин тому, XL.pro сказав: P.S. Мій пост не на вашу адресу, просто взяв як приклад. я свій шлях проти системи ще в 00-х почав. мій приклад поганий) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 55 минут назад, vadimv сказал: А я давно рекомендовал ностальгирующим по совку туда ехать. Но они сцуко туда не едут. Ну кроме одного ***ла.... Там далеко не совок - при совке были диссиденты, книги которых читали, были бунтари, песни которых слушали, там у наследника чучхе концлагерь с разной степенью ограничения по кастовым принадлежностям. Кста, жителям приморского диковостока уже предлагают туры туда за две тонны бакинских. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 19 минут назад, Alvalk сказал: я казав про положення закону, а ви даєте посилання на тему "незаконно мобілізували..." Тож, ніяких протирічь Ну там розібралися що таки законно, автор теми сам це підтвердив в дописах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 3 хвилини тому, US7IGN сказав: особисто я собою дуже задоволений Знаєте, є такий термін "джонгенризм"? По імені Джона Генрі 3 хвилини тому, US7IGN сказав: здатися то простіше за все. Юрист-козак? Оце так так )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз