DimaF Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, ks6 сказал: Этой информации уже два дня. Точно пятьсот, может больше? Чего их жалеть Та без разницы, блицкриг явно забуксовал... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 43 хвилини тому, 7351 сказав: Тільки "кантонам" дозволяється лайкати/дізлайкати -- цікаво... Після того, як я ввів рейтинг ватних мудил, що набирали на раз по десятку дизлайків, з боєприпасами стало зовсім складно. Раніше такий упиzдень світився красенем, як штірліц з парашутом і будьоновкой. Змінено 17 червня користувачем ozor 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 хвилину тому, ozor сказав: Після того, як я ввів рейтинг ватних мудил, що набирали на раз по десятку дизлайків, з боєприпасами стало зовсім складно. Раніше такий у***ень світився красенем, як штірліц з парашутом і будьоновкой. Так ви і є той самий, про кого ви написали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 хвилини тому, ozor сказав: з боєприпасами стало зовсім складно. у катсапів таки так, проблеми з боєприпасами почалися 6 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 15 хвилин тому, Бездомный сказав: Вовчанськ. Пів тисячі кацапів потрапили у казан. Більшість з них активно намагається здатися у полон, – Forbes Русня депортувала мільйони громадян України. Вони компенсували собі всі втрати 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 часа назад, Canton сказал: Рубрика "А дедушка предупреждал"! Председатель СНБО сообщил, что Владимир Путин может приказать применить тактическое ядерное оружие, если его армия столкнется с "катастрофическим поражением" в Украине (С) Тут скорее НАТО устало, что вова настойчиво пытается "взять на понт". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, iiigolkin сказав: А чому не б'ють по підстанціям в Бєлгородській області? Може є домовленість? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 хвилину тому, Propeller сказав: Тут скорее НАТО устало, что вова настойчиво пытается "взять на понт". Який Вова? Хріпатий? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 2 години тому, Магирус сказав: А я не хочу більше воювати. Просто хочу зустріти дівчину і хочу знайти своє щастя... А пишете, ніби вже зустріли хлопця. Змінено 17 червня користувачем ozor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 15 хвилин тому, Магирус сказав: Так ви і є той самий, про кого ви написали Тому не пишіть мені більше, бо це різні світогляди. Змінено 17 червня користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 3 минуты назад, Магирус сказал: А чому не б'ють по підстанціям в Бєлгородській області? Може є домовленість? А смысл тратить дорогие ракеты на область, на которую по%уй ху;лу?? Там рабы живут, им сдохнуть за сцаря во благо. Лучше ПВО выбивать потихоньку. Змінено 17 червня користувачем DimaF 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 9 хвилин тому, DimaF сказав: А смысл тратить дорогие ракеты А ми ракетами б'ємо? У нас ракети з'явилися? Там є підстанції, які живлять Москву. Є ціле трансформаторне поле Війна в Югославії. США виводила з ладу підстанції за допомогою боєприпасів - суббоєприпасу BLU - це були ниточки з вуглецю. Почитайте, розширте кругозор. Запускається БПЛА і нищить їхню енергетику. Будь яка війна - це домовленості. Тільки наївні пенсіонери вірять в диво - пенсіонери Зеленського Змінено 17 червня користувачем Магирус 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Только что, Магирус сказал: А ми ракетами б'ємо? У нас ракети з'явилися? Там є підстанції, які живлять Москву. Є ціле трансформаторне поле До масквобада там далече... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 7 хвилин тому, DimaF сказав: До масквобада там далече... Трансформаторне поле точно в зоні ураження наших БПЛА Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, Магирус сказал: Трансформаторне поле точно в зоні ураження наших БПЛА Эффективность минимальная...особенно нашими средствами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 хвилини тому, Canton сказав: Эффективность минимальная...особенно нашими средствами Ні, не мінімальна. Там є підстанції. В зоні ураження 15-20 км. У нас дрони вже не літають на цю відстань? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 6 минут назад, Магирус сказал: Ні, не мінімальна. Там є підстанції. В зоні ураження 15-20 км. У нас дрони вже не літають на цю відстань? Дрон не насет серьезного ущерба. Это не НПЗ и не склад БП Достаточно быстро восстановят. Не интересная затея, чисто для понтов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 9 минут назад, Canton сказал: Дрон не насет серьезного ущерба. Это не НПЗ и не склад БП Достаточно быстро восстановят. Не интересная затея, чисто для понтов Понт дороже денег (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 37 хвилин тому, ozor сказав: Тому не пишіть мені більше, бо це різні світогляди. Буду вважати за потрібне - буду писати. Навіть кацапу іноді треба писати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, Магирус сказав: Буду вважати за потрібне - буду писати. Навіть кацапу іноді треба писати Краще звісно ракету, але підгорівший пєрдак теж нормально)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 12 хвилин тому, Canton сказав: Дрон не насет серьезного ущерба. Это не НПЗ и не склад БП Достаточно быстро восстановят. Не интересная затея, чисто для понтов Дрони і нанесли дуже важкі ураження нашій енергосистемі в 2022-му році. Понти - це Бєлгород, висотка в Москві тощо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 часа назад, vadimv сказал: (поперхнувся чаєм) Коли ви зустрінете дівчину - на цьому ваше щастя і закінчиться ))) Закінчились гроші на чужині і довелось продати обліковку Бездомному?😂 2 часа назад, 7351 сказал: Посилання на офіційні документи -- в студію. Якщо б вони були -- так звана "опозиція" (п'ята колона) вже завалила б посиланнями і позовами до судів. А "відосікі" дивіться самі, скільки завгодно... І я так кажу. І про вагнергейт теж брехня) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 минуты назад, Магирус сказал: Дрони і нанесли дуже важкі ураження нашій енергосистемі в 2022-му році. Только при комбинированных массированных атаках. Мы так пока не можем . На всеине хватает. Поэтому и работаем по более приоритетным целям Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз