vadimv Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 16 хвилин тому, Evgenich сказав: Але з умовою не повертатись. Якщо офіційно у вигляді відмови у наданні послуг - то це найлегший шлях до набуття ПМЖ Змінено 17 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 3 минуты назад, SermenK сказал: серйозно?) зараз вже ні, а в 22-23 ? Текст одинаков - капитуляция, разоружение, и потом новое нападение...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 11 хвилин тому, МаТраС сказав: я в цьому взагалі мало чого розумію. а яка там тоді стаття? Треба розбиратись, але в нього мотив був не збагачення, а ухилення від служби. Вони це прямим текстом пишуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, Магирус сказал: Це не вам вирішувати. А з ким ви жити збираєтеся? З ким відбудовувати країну? З понторєзами Ютубу у військовій формі? Скоро вимкнуть світло і виїде багато людей. Ви ще благати будете повернутися цих людей З ким збираюсь, важко сказати, але точно не з сикунами, які згодні на будь які умови, аби самим не дай Боже в армію потрапити. І точно не з тими, хто сьогодні і Тису перепливе, і 10к доларів заплатить, аби втекти, а потім приїде і буде приймати участь у виборах, у політичному житті, розказуючи про Оурела і тупих військових. Тут треба визначитись: ти українець? ставай і захищай Україну. Не хочеш ризикувати життям і нести солдатські тяготи? То який ти нах українець? Доречі, не обов'язково бути військовим, достатньо бути громадянином і робити все можливе, аби наблизити перемогу. А от такі вот гівняні закиди, типу: та давайте вже домовимось, а то виїхати не можу і взагалі важко жить - це не про патріотизм, а про власну сраку. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Только что, DimaF сказал: Текст одинаков - капитуляция, разоружение, и потом новое нападение...... Ну, якщо трускавецькі дипломати, то без питань. А якщо нормальні, то може і без капітуляції з роззброєнням... Стосовно нападу - 100%, якщо знову пригати по граблях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 3 минуты назад, SermenK сказал: Ну, якщо трускавецькі дипломати, то без питань. А якщо нормальні, то може і без капітуляції з роззброєнням... Стосовно нападу - 100%, якщо знову пригати по граблях. На карте мира у ху%ла нет слова Украина. Либо полностью подконтрольный федеральный округ, либо пустыня... Даже кто то сравнение приводил с Гитлером, у которого все проблемы были от евреев... Змінено 17 червня користувачем DimaF 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 4 минуты назад, Evgenich сказал: це не про патріотизм, а про власну сраку. Ну так срака ж своя, не дяденьки...она всегда ближе к телу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Когда варишь пельмени, понимаешь, что они готовы после того, как они всплывают на поверхность кипящей воды. Но откуда пельмени знают, что они готовы и им пора всплывать? - природа удивительна! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, Canton сказал: Ну так срака ж своя, не дяденьки...она всегда ближе к телу... Ну так приблизно, і міркували брати-зрадники, які навели на власне село. Вони ж за себе переймались, не за ідею. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 5 минут назад, SermenK сказал: Ну, якщо трускавецькі дипломати, то без питань. А якщо нормальні, то може і без капітуляції з роззброєнням... Стосовно нападу - 100%, якщо знову пригати по граблях. В трускавецьких дипломатів гарні суфльори . І дякувати за це слід Зеленському . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Только что, DimaF сказал: На карте мира у ху%ла нет слова Украина. Либо полностью подконтрольный федеральный округ, либо пустыня... переконали, все, повимикали кумпутери і всі в окоп, особливо тутешні пенси... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 хвилини тому, Canton сказав: Ну так срака ж своя, не дяденьки...она всегда ближе к телу... справжній патріотизм це повболівати за військовозобов'язаних, які за державний рахунок розважаються за кордоном. до цього навіть нашому іспанському сорому далеко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 11 хвилин тому, US7IGN сказав: здається це ще один міф. не так вже й багато дурних сюди їхати. може вони і чорнодупі, але не дебіли... Це вже ,як все остаточно заспокоїться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, Simbol сказал: Когда варишь пельмени, понимаешь, что они готовы после того, как они всплывают на поверхность кипящей воды. Но откуда пельмени знают, что они готовы и им пора всплывать? - природа удивительна! Я сподіваюсь ти уважно читав мої пости? Чи доходить до вас, що вам тут буде габела? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 4 минуты назад, DimaF сказал: На карте мира у ху%ла нет слова Украина. Либо полностью подконтрольный федеральный округ, либо пустыня... Даже кто то сравнение приводил с Гитлером, у которого все проблемы были от евреев... Она есть, но не та, какой её видит Запад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Только что, Бездомный сказал: І дякувати за це слід Зеленському . Дякуємо. І будемо дякувати. Малі діти дякують вже змалку. І внуки будуть, і багато поколінь будуть згадувати, не хвилюйтесь. Ніхто не забуде. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 41 минуту назад, Evgenich сказал: Що і? Я служив в одному взводі де батько з сином воюють, вони і зараз в окопах. От вони патріоти, а ваші знайомі - ні. Ви патріот? Служете? Чи мені знов накидує якийсь ухилянт про патріотизм. Я Вас понял. Это было . Лет триста тому назад. Лично Вас уважаю, но это тупик. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 7 хвилин тому, SermenK сказав: супер, тобто все таки був раніше час, коли можна було пересидіти? попєрєдніки змогли, теперішній не зміг. Причини не назву, і так всі знають. Я не виборець Зеленського, але станом на зараз це вже неважливо. Так, думаю що цей вибір збільшив шанси отримати те що отримали, але сказати, що в іншому випадку було б не +- те саме - об'єктивно не можна. Бо рішення приймало ***ло. Тільки він відповідає за воєнні злочини. Але коли він буде вже в Гаазі, то можете допитати його) Все інше демагогія. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, МаТраС сказав: Це вже ,як все остаточно заспокоїться що саме заспокоїться? енергетика чи зарплати? чи їм запропонують соціальне житло та соціальну допомогу як в Європі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, Evgenich сказал: Я сподіваюсь ти уважно читав мої пости? Чи доходить до вас, що вам тут буде габела? Вам уже ответили, не вам это решать, слава Богу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, Simbol сказал: Она есть, но не та, какой её видит Запад Згинь, чьорт галімий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 3 минуты назад, Evgenich сказал: Згинь, чьорт галімий. И перекреститься надо, произнося “Чур меня», обязательно ☝️ Змінено 17 червня користувачем Simbol 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 12 хвилин тому, Evgenich сказав: З ким збираюсь, важко сказати, але точно не з сикунами, які згодні на будь які умови, аби самим не дай Боже в армію потрапити. І точно не з тими, хто сьогодні і Тису перепливе, і 10к доларів заплатить, аби втекти, а потім приїде і буде приймати участь у виборах, у політичному житті, розказуючи про Оурела і тупих військових. Тут треба визначитись: ти українець? ставай і захищай Україну. Не хочеш ризикувати життям і нести солдатські тяготи? То який ти нах українець? Доречі, не обов'язково бути військовим, достатньо бути громадянином і робити все можливе, аби наблизити перемогу. А от такі вот гівняні закиди, типу: та давайте вже домовимось, а то виїхати не можу і взагалі важко жить - це не про патріотизм, а про власну сраку. Тобто 10 000 000 раптово сцикунами стали? Справа не в сцикунстві, а втому, що у людей є бізнес, є робота. І ця робота часто за кордоном. Так працює бізнес. При відкритих кордонах люди мігрували би туди-сюди, як це було в минулі роки. Я вас розумію. Але у вас все ділиться на чорне та біле. А я не хочу більше воювати. Просто хочу зустріти дівчину і хочу знайти своє щастя... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 6 хвилин тому, SermenK сказав: Ну, якщо трускавецькі дипломати, то без питань. А якщо нормальні, то може і без капітуляції з роззброєнням... Стосовно нападу - 100%, якщо знову пригати по граблях. "Нормальні", поки що, підписували тільки капітуляції з роззброєнням -- 250 000 тон (двісті п'ятдесят тисяч тон) снарядів та ракет підірвано після "мінських капітуляцій"... Підготовка України до повномасштабного вторгнення... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз