Бездомный Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) А Зе вміє достукатися : на Євро привезли трибуну зі знищеного кацапами стадіону я не знаю , як кацапи збираюбться повертатися у євроспорт Змінено 17 червня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 22 хвилини тому, Evgenich сказав: Абсолютлі! Хочу щоб кожен поганий орк знав, що ми будемо воювати десятиліттями, навіть довше. Щоб до кожного москаля дійшло, що Україна - це пекло для них, без терміну. Що ніхто нічого не простить, і не дивлячись на всяких мутних адвокатів, дурних котів і прочих зрадників, знайдуться сотні тисяч, хто буде воювати і десять, і двадцять років, та хоч би і все життя! Знайте кацапи, тут вам буде Афган+Чечня+В'єтнам разом взяті помножені в квадраті! А конкретно до тебе: або воюєш, якщо не воюєш, їбашиш на армію, якщо і цього не робиш, зашийся і не ***и! Це не дивно. Армія перетворює людей на ідіотів, бо розумні в армії не потрібні, потрібні слухняні раби. Ну що ж, воюйте, воюйте... Як-то кажуть, бєзумству храбрих пойом ми пєсню:) 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Есть хорошие знакомые. Патриоты до кончиков волос. А сына спрятали. И? Що і? Я служив в одному взводі де батько з сином воюють, вони і зараз в окопах. От вони патріоти, а ваші знайомі - ні. Ви патріот? Служете? Чи мені знов накидує якийсь ухилянт про патріотизм. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 30 хвилин тому, Evgenich сказав: Абсолютлі! Хочу щоб кожен поганий орк знав, що ми будемо воювати десятиліттями, навіть довше. Щоб до кожного москаля дійшло, що Україна - це пекло для них, без терміну. Що ніхто нічого не простить, і не дивлячись на всяких мутних адвокатів, дурних котів і прочих зрадників, знайдуться сотні тисяч, хто буде воювати і десять, і двадцять років, та хоч би і все життя! Знайте кацапи, тут вам буде Афган+Чечня+В'єтнам разом взяті помножені в квадраті! А конкретно до тебе: або воюєш, якщо не воюєш, їбашиш на армію, якщо і цього не робиш, зашийся і не ***и! Заспокойтеся: вам скоро вимкнуть світло. І все закінчиться Чечня? Так Ічкерія програла Змінено 17 червня користувачем Магирус 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Це не дивно. Армія перетворює людей на ідіотів, бо розумні в армії не потрібні, потрібні слухняні раби. Ну що ж, воюйте, воюйте... Як-то кажуть, бєзумству храбрих пойом ми пєсню:) В тебе вивернута і кончена логіка. Оурела мені тут цитує... Шевченка краще процитуй. Як можна порівнювати горяче з важким? На нашу країну напали, нас тупо хочуть знищити!!! А він мені про свободу-рабство. Придурок, не знаєш коли і куди доцільно класиків долучати. Твою сім'ю будуть катувати, до тебе прийде сусід на захист, але при умові що ти теж візьмеш зброю, а ти таки: я не раб і не дибіл, мене ніхто не змусить воювати. Як же важко з такими довбнями існувати в одній країні... Змінено 17 червня користувачем Evgenich 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 минуты назад, Evgenich сказал: В тебе вивернута і кончена логіка. Орвела мені тут цитує... Шевченка краще процитуй. Як можна порівнювати горяче з важким? На нашу країну напали, нас тупо хочуть знищити!!! А він мені про свободу-рабство. Придурок, не знаєш коли і куди доцільно класиків долучати. Твою сім'ю будуть катувати, до тебе прийде сусід на захист, але при умові що ти теж візьмеш зброю, а ти таки: я не раб і не дибіл, мене ніхто не змусить воювати. Як же важко з такими довбнями існувати в одній країні... Извините, сколько вам лет? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, US7IGN сказав: В Одесі юнак здійснив злочин, щоб уникнути мобілізації tsn.ua/ukrayina/v-odesi-yunak-zdiysniv-zlochin-schob-uniknuti-mobilizaciyi-podrobici-2602044.html міг би полегше статтю зробити.дурень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 хвилину тому, Simbol сказав: Извините, сколько вам лет? Хто ти блядь такий? 2 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 1 година тому, Evgenich сказав: І 90% орків теж про це мріють Да більшості населення настрати на війну. Там іде рекрутинг - люди їдуть вбивати нас за гроші. Це бізнес. А у нас раби і рабів відловлюють по вулицях. Пора дорослішати Змінено 17 червня користувачем Магирус 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 1 хвилину тому, МаТраС сказав: міг би полегше статтю зробити.дурень Там немає тієї статті. Бо відсутня суб'єктивна сторона. Просто тупі журналісти для тупих людей написали інфу від тупих ментів. Змінено 17 червня користувачем loader 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, loader сказав: Хто ти блядь такий? підар ,скоріше всього) 7 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 8 хвилин тому, Evgenich сказав: Як же важко з такими довбнями існувати в одній країні... Так відкрийте кордони. Випустіть довбнів. І залишайтеся тут. В чому проблема? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 3 часа назад, Propeller сказал: Патриоты-пессимисты, принимайте решение. Тучи сгущаются. Столтенберг. Альянс має продемонструвати свій ядерний арсенал усьому світу, щоб надіслати прямий сигнал своїм ворогам inforesist.org/ua/stoltenberg-nato-planue-privesti-yadernu-zbroyu-v-bojovu-gotovnist/ Рубрика "А дедушка предупреждал"! Председатель СНБО сообщил, что Владимир Путин может приказать применить тактическое ядерное оружие, если его армия столкнется с "катастрофическим поражением" в Украине (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 18 минут назад, Магирус сказал: Заспокойтеся: вам скоро вимкнуть світло. І все закінчиться Чечня? Так Ічкерія програла Та я якось без світла майже 9 місяців прожив. Генератор, ліхтарик, павербанк. А що до Ічкерії, то ти згоден як вони? Щоб домовитись і нам посадять свого кадирку? Я не згоден, і не заспокоюсь. А ти, я бачу, заспокоївся. Як то кажуть: я своє відвоював? Це тепер не моя війна? Що ж так? Ааааа, браві ухилянти через Тису повагу викликають. А як такі сміливі хлопці, та замінили тих, хто 3-й рік служить, то щось не по феншую? Чи ви всі просто скинули на них весь тягар, а тепер тільки ***аком здатні шуродіти? Та було б більше відповідальності і громадської свідомості, то і ротації були би частіше, і не довелось би силою в армію затягувати (тут я повністю визнаю, що в питанні мобілізації влада пішла самим тупим і неефективним шляхом, вибрали самий хреновий варіант з усіх можливих). Та влада владою, гандони штопані. А козаки-сміливці, іхтіандри хуєві, що через Тису гребують, хто, красунчики? Ще раз! Ти або сам в армії, або їй допомагаєш і їбошиш на повну. Не перший і не другий варіанти, стулки пельку і заткнись на***. Змінено 17 червня користувачем Evgenich 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, loader сказав: Там немає тієї статті. Бо відсутня суб'єктивна сторона. Просто тупі журналісти для тупих людей написали інфу від тупих ментів. я в цьому взагалі мало чого розумію. а яка там тоді стаття? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 4 минуты назад, Магирус сказал: Так відкрийте кордони. Випустіть довбнів. І залишайтеся тут. В чому проблема? Я би залюбки, будь на то моя воля. Але з умовою не повертатись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 13 хвилин тому, Canton сказав: если его армия столкнется с "катастрофическим поражением" в Украине А шо случилось? Шото пошло не так? Откуда вдруг разговоры про "катастрофическое поражение"? Неужели "великий" "гений" где-то что-то недопер? Змінено 17 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, Evgenich сказав: Але з умовою не повертатись. Це не вам вирішувати. А з ким ви жити збираєтеся? З ким відбудовувати країну? З понторєзами Ютубу у військовій формі? Скоро вимкнуть світло і виїде багато людей. Ви ще благати будете повернутися цих людей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 9 хвилин тому, Canton сказав: Рубрика "А дедушка предупреждал"! Председатель СНБО сообщил, что Владимир Путин может приказать применить тактическое ядерное оружие, если его армия столкнется с "катастрофическим поражением" в Украине (С) ніколи не думав що буду сумувати за дотепним Даниловим 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Только что, US7IGN сказал: ніколи не думав що буду сумувати за дотепним Даниловим Воистину... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 57 минут назад, DimaF сказал: Нам никто не предлагает никаких переговоров. серйозно?) зараз вже ні, а в 22-23 ? 56 минут назад, Evgenich сказал: Ну да, піти на його умови, закрити очі на військові злочини, геноцид проти українського народу, віддати території і просто почекати, коли та гнида спокійно собі сканає. А потім видати, мовляв: все що ми підписували, то фігня, тому що ***ло був живий, а от тепер давайте серйозно домовлятись. багато воїни УПА помстились за голодомори і геноциди? Не рахучуючи власні розстріляні сім'ї і вивезені в сибір цілі села ? 57 минут назад, Evgenich сказал: А от за "перемовини" топлять ті, хто і близько не наблизиться до ТЦК, не кажучи про окопи. або хто ховав брата в закритій труні 54 минуты назад, loader сказал: Між пересидіти і здати ще кілька областей є різниця. Крім того основна проблема, що ***ло ще не дотримався жодного договору. Петро вже намагався пересидіти з мінськими, Зеленський заглядав в очі і відводив війська, і ось ми тут. Тобто фактично всі розуміють, що їх гарантовано наїбуть. От просто гарантовано. Вони завжди атакували під час переговорів і "всеосяжного припинення", завжди знищували "зелені коридори". супер, тобто все таки був раніше час, коли можна було пересидіти? попєрєдніки змогли, теперішній не зміг. Причини не назву, і так всі знають. Так, наїбуть, всі хто хоче бути найoбаним - то його нaїбуть. Це ж класика. Це ж народ захотів бути найoбаним, а тепер всім розказує, що не існує життя без найoбства. 57 минут назад, loader сказал: Тому вибору як такого немає. Вибір чого? Ви зараз про державу, владу, чи про народ? У держави немає вибору, треба боротись. Влада хyї пинає, втрачає можливості і відтягує час, оплачуючи це нашими життями. Народ терпить. 50 минут назад, Evgenich сказал: Абсолютлі! Хочу щоб кожен поганий орк знав, що ми будемо воювати десятиліттями, навіть довше. Щоб до кожного москаля дійшло, що Україна - це пекло для них, без терміну. Що ніхто нічого не простить, і не дивлячись на всяких мутних адвокатів, дурних котів і прочих зрадників, знайдуться сотні тисяч, хто буде воювати і десять, і двадцять років, та хоч би і все життя! Знайте кацапи, тут вам буде Афган+Чечня+В'єтнам разом взяті помножені в квадраті! Бінго. Герої УПА це приклад незламності, сміливості і самопожертви. Своєї, своїх сімей, і навколишніх сіл з усіма мешканцями. Воювати до останнього це вологі мрії, які остаточно закінчаться після першої ж великої кацапської мобілізації. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, Магирус сказав: Це не вам вирішувати. А з ким ви жити збираєтеся? З ким відбудовувати країну? З понторєзами Ютубу у військовій формі? Скоро вимкнуть світло і виїде багато людей. Ви ще благати будете повернутися цих людей оо, сюди пустять самих кращих людей ,самих благородних націй. громадяство ВСІМ представляю ,яка тут збірна світу буде, з яких 50% ледарі, які явно піднімать країну своєю працею і розумом не будуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 хвилини тому, Магирус сказав: Скоро вимкнуть світло вночі всі кішки сірі і навіть сліпому може щось перепасти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 4 минуты назад, vadimv сказал: А шо случилось? Шото пошло не так? Откуда вдруг разговоры про "катастрофическое поражение"? Это надо спросить у председателя СНБО Литвиненко) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, МаТраС сказав: оо, сюди пустять самих кращих людей ,самих благородних націй. громадяство ВСІМ представляю ,яка тут збірна світу буде, з яких 50% ледарі, які явно піднімать країну своєю працею і розумом не будуть здається це ще один міф. не так вже й багато дурних сюди їхати. може вони і чорнодупі, але не дебіли... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз