Dmitriy_S Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 9 хвилин тому, vadimv сказав: То який з цих друганів вам ближче: той, хто каже, що кацапів треба ***ити, чи той, хто каже, що вони хароші і з ними треба домовлятися? По їхніх плодах ви пізнаєте їх (c) І де нині той бравий вояка, що хотів кацапів пuздити? Так отож. І в цьому ви з ним схожі. Змінено 15 червня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Ось вам! Все тайное рано или поздно становится явным... www.nytimes.com/interactive/2024/06/15/world/europe/ukraine-russia-ceasefire-deal.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0x5-cF_ImTOYEnnyhj1un5-HppBu7kN2UqGGd_zx3-9zUvRNmJi6zELLc_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: По їхніх плодах ви пізнаєте їх (c) Ви на питання не відповіли. 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: І де нині той бравий вояка, що хотів кацапів пuздити? Так отож. І в цьому ви з ним схожі. Падажжітє, я ніколи не казав, що ХОЧУ кацапів ***ити. Я казав, що їх ТРЕБА ***ити, якщо світ хоче вижити. Це трошки різні речі. Змінено 15 червня користувачем vadimv 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 3 хвилини тому, vadimv сказав: Падажжітє, я ніколи не казав, що ХОЧУ кацапів ***ити. Я казав, що їх ТРЕБА ***ити, якщо світ хоче вижити. Це трошки різні речі. Ви на питання не відповіли. Та він теж особисто кацапів не пuздив, казав треба і все інших посилав. А як обісрався, то прикинувся інвалідом і втік. А зараз он Олешка лайкає 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та він теж особисто кацапів не пuздив, казав треба і все інших посилав. А як обісрався, то прикинувся інвалідом і втік. А зараз он Олешка лайкає Я так зрозумів, що відповіді не буде? Отже ви згодні з тим конченим мудаком, який каже, що з харошимі людьмі, що прийшли вбивати, треба домовлятися? Змінено 15 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 хвилини тому, vadimv сказав: Я так зрозумів, що відповіді не буде? Отже ви згодні з тим конченим мудаком, який каже, що з харошимі людьмі, що прийшли вбивати, треба домовлятися? Я не бачу там питання. Там є два підараса, а питання там нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я не бачу там питання. Там є два підараса, а питання там нема. ОК, я переформулюю (увага!!!) питання: Кацапів треба ***ити чи з ними треба домовлятися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Отрицание Гнев Торг Депрессия Принятие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Тільки що, vadimv сказав: ОК, я переформулюю (увага!!!) питання: Кацапів треба ***ити чи з ними треба домовлятися? В даній ситуації Україні треба домовлятися. Без бажання Заходу пuздити кацапів не вийде. Зате вийде організувати геноцид власного народу. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 1 хвилину тому, vadimv сказав: ОК, я переформулюю (увага!!!) питання: Кацапів треба ***ити чи з ними треба домовлятися? відповідь на ваше питання залежить від того кого питати. що ви хочете почути від валеріанозалежного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Тільки що, Dmitriy_S сказав: В даній ситуації Україні треба домовлятися. Без бажання Заходу пuздити кацапів не вийде. Зате вийде організувати геноцид власного народу. щось я заплутався. Україна самостійна чи залежить від Заходу? якщо не залежить, то їй спершу треба домовитися з Заходом. якщо залежить то хто з нею і про що буде домовлятися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: щось я заплутався. Україна самостійна чи залежить від Заходу? якщо не залежить, то їй спершу треба домовитися з Заходом. якщо залежить то хто з нею і про що буде домовлятися? Так отож, логіка повністю відсутня. 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Без бажання Заходу пuздити кацапів не вийде. Тут он якийсь поляк згадав, що вони мають справу з рептилоїдами андрофагами: «Мені прикро це визнавати, але ми, західний світ, — ідіоти», — віцеспікер Сенату Польщі Міхал Камінскі За його словами, західний світ повторює ті ж самі помилки щодо рф, але очікує інших результатів. «Цього не станеться. Якщо ви подасте їм руку, вони вас з'їдять. Вони вас з'їдять. Така їхня природа», — додав Камінскі. Змінено 15 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 14 минут назад, vadimv сказал: ОК, я переформулюю (увага!!!) питання: Кацапів треба ***ити чи з ними треба домовлятися? А Вам купить или продать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 3 хвилини тому, Canton сказав: А Вам купить или продать? в нашому віці вже вистачає просто подивитися 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 21 хвилину тому, vadimv сказав: ОК, я переформулюю (увага!!!) питання: Кацапів треба ***ити чи з ними треба домовлятися? Їх треба п..ти, а потім домовлятися. щоб далі не пиз....ли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 19 хвилин тому, US7IGN сказав: щось я заплутався. Україна самостійна чи залежить від Заходу? якщо не залежить, то їй спершу треба домовитися з Заходом. якщо залежить то хто з нею і про що буде домовлятися? Колись на початку 2000-х кацапи під'й...ли- "ві за самостєйну Україну ілі за нє залєжну?" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) 6 хвилин тому, naupv сказав: а потім домовлятися ОК, як хочете. Потім не кажіть, що вас не попереджали... Змінено 15 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 22 хвилини тому, US7IGN сказав: щось я заплутався. Україна самостійна чи залежить від Заходу? якщо не залежить, то їй спершу треба домовитися з Заходом. якщо залежить то хто з нею і про що буде домовлятися? Залежить від Заходу, але без згоди України Заходу з кацапами домовитись не вдасться так, щоб це гарно виглядало. Є підозра, що Байдена вже пробував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 2 хвилини тому, vadimv сказав: І потім не кажіть, що вас не попереджали про наслідки. Хто, ви? Якось будемо далі жити і боротися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 14 минут назад, US7IGN сказал: в нашому віці вже вистачає просто подивитися Понаблюдать за наблюдателем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: так, щоб це гарно виглядало Так це в будь-якому випадку виглядає, як кидалово сраних "гарантів". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 10 хвилин тому, Canton сказав: Понаблюдать за наблюдателем це огидно. і взагалі з цим - до Бездомного 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня то шо, відсотки від активів раши 50 лярдів все таки дадуть.ПОЗИЧАТЬ)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз