US7IGN Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Тільки що, kim chen lhoran сказав: Усе змінюється, колись у Білоросі компи коштували вдвічі доржче ніж у нас, і колись поляки приїзджали за товаром до нас, а потім білоруси так само як і ми колесили по Польщі в пошуках заробітку. ну не просто ж так модні коучери кажуть що треба бути в моменті хоча в часи моєї полової активності мішали 2 таблетки димедролу на склянку самогону... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 2 минуты назад, US7IGN сказал: в середньостроковій перспективі мені все взагалі байдуже, бо я до цього просто фізично не доживу "Золотые слова, Юрий Венедиктович" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Цитата За тиждень Енергоатом виведе в ремонт 5 з 9 енергоблоків АЕС, – голова Ради Української асоціації відновлюваної енергетики Ігнатьєв. О, через тиждень буде тест-драйв зимнього режиму подачі електроенергії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Для економічного відновлення України необхідно понад 4,5 млн працездатних громадян, проте їх чисельність у 2024 році зменшилася на 40% порівняно з 2021 роком, заявила Ольга Піщуліна, провідна експертка соціальних та гендерних програм Центру Разумкова Красиво бреше, наче не бреше -- звичайна маніпуляція... www.capital-times.com/2023/10/02/naselennya-ukraini/ Коли частина працездатних українців повернеться -- картина стане ще кращою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: О, через тиждень буде тест-драйв зимнього режиму подачі електроенергії. лише вчора розмовляв з оптимістично налаштованою людиною, яка одночасно вірить в дві як на мене несумісні речі. підтримку партнерами що дозволить воювати ще 3-10 років поки парашка не сконає, а також легкість встановлення і забезпечення газогенераторами потреб енергетики. і я розумію його як інваліда, який не збирається воювати, та мешкає на вищому поверху повністю електричної новобудови. wishful thinking як воно є... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 хвилину тому, 7351 сказав: Красиво бреше, наче не бреше -- звичайна маніпуляція... www.capital-times.com/2023/10/02/naselennya-ukraini/ Коли частина працездатних українців повернеться -- картина стане ще кращою. 17,4 - 11,9 = 5,5 8,3 - 6,1 + 8,3 - 5,9 = 4,6 Майже 0,9 мільйонів гермафродитів в Україні! Чи кого? Мабуть аннунаків, я підозрював що Україною править ворожа раса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: 17,4 - 11,9 = 5,5 8,3 - 6,1 + 8,3 - 5,9 = 4,6 Майже 0,9 мільйонів гермафродитів в Україні! Чи кого? Мабуть аннунаків, я підозрював що Україною править ворожа раса. ще один приклад wishful thinking. офіційна статистика взагалі мало працює з реальністю, а якась частина чоловіків працює, але в тіні. і взагалі працездатне населення поганий термін. інвалід на паперах може працювати і гарно заробляти, мати бізнес. а ще відносно здоровий молодий непрацюючий членоносець ширятися за рахунок пенсії бабки. кого рахують офіціали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) То що там насправді сталося? Росіяни, ніж тупе своє ІПСО тут поширювати, краще розкажіть, вам там видніше ж. Змінено 14 червня користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 година тому, DmiVady сказав: Навряд ... не для повітряних боїв "квітонька росла", як гадаю. Вбивати борта в умовах тотальної переваги росіян у повітрі задля відсіків у тік-тоці ... ну, я не сумніваюсь у здатності влади на це, але є надія, керівництво цім дурням не дозволить. F-16 може нести великий спектр ракетного озброєння великої дальності (і, як кажуть бабульки на лавці, їх надають у комплекті), тому є дуже багато цікавих задач, але вони не видовищні: пуск ракети та влучання у ціль за сотню км. Іспити війною покажуть, наскільки НАТО обганяють чи доганяють РФ. Працювати на війні в умовах непоганого РЕР та РЕБ ворога, це не на полігоні по мішенях ракети пускати. ждем,надіємось і вірим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Во у людей проблемы, а вы говорите война, электричества нет.... nashkiev.ua/news/pid-kmda-vidbuvsya-miting-proti-marshu-rivnosti-ta-lgbt-foto-ta-podrobitsi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимр прораб Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 👀 Новий (анти)рекорд: замість зерна віз 41-го порушника, - ДПСУ Прикордонники на Одещині зупинили фуру з 41 «пасажиром». Водій зерновозу перевозив зовсім не зерно, а групу порушників до кордону. «Туристами» виявилися представники 12-ти різних регіонів країни. На порушників складено адмінпротоколи, а що стосується двох фігурантів, причетних до організації незаконного переправлення, їм загрожує кримінальна відповідальність. 🔗 Сайт (https://tsn.ua/) | Facebook (https://www.facebook.com/tsn.ua) | YouTube (https://www.youtube.com/tsn) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 12 хвилин тому, МаТраС сказав: ждем,надіємось і вірим wiadomosci.radiozet.pl/Gosc-Radia-ZET/szef-bbn-informacje-niepokojace-poprosilem-o-spotkanie-z-odpowiednikiem-z-usa-13062024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 31 із 32 країн НАТО хоче перемогти росіян, але це - помилка, - Орбан Джерело: https://censor.net/ua/n3494621 censor.net/ua/news/3494621/orban_vvajaye_pomylkoyu_bajannya_peremogty_rf Тільки Орбан не може помилятися, а решта країн ЄС, мабуть, сліпі і тупі. Чого тільки не скажеш за кацапські гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 година тому, DimaF сказав: Ну нефть и газ у нас добывали не только на ЗУ, но и в харьковской, сумской областях, и на шельфе Черного/Азовского моря. Да, но начали добывать там, и именно там была школа подготовки кадров. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Только что, Vinsol2009 сказал: Да, но начали добывать там, и именно там была школа подготовки кадров. Не спорю, но при совке могли и в киев перенести, ума хватило бы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 година тому, ozor сказав: Ця ваша фраза одразу ж спростувала саму себе. Але бажання отримати ще трохи рублів переважає, і змушує все ж таки продовжувати розмовляти. Якщо ні- то дійсно ідіот. Це не моя фраза, я лише зацитував Портнікова, а він достатньо обґрунтував, чому вона вірна, в досі ніхто не зміг заперечити . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та це і без експертів зрозуміло, що зимою буде срака. Я б на місці всіх, в кого є така можливість, виїжджав в Європу на зиму. Не у всіх є велика мохната лапа у офісі простих рішень. Або донатити на ЗСУ, або страхувати шалені гроші за оренду житла в Європі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: 17,4 - 11,9 = 5,5 8,3 - 6,1 + 8,3 - 5,9 = 4,6 Майже 0,9 мільйонів гермафродитів в Україні! Чи кого? Мабуть аннунаків, я підозрював що Україною править ворожа раса. Головне, що до маніпулятивного вкиду "Еспресо", який передрукувало "Словопрослово" питань, як завжди -- нема... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Це не моя фраза, я лише зацитував Портнікова, а він достатньо обґрунтував, чому вона вірна, в досі ніхто не зміг заперечити . Згадався анекдот про невловимого Джо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 48 хвилин тому, DimaF сказав: Во у людей проблемы, а вы говорите война, электричества нет.... nashkiev.ua/news/pid-kmda-vidbuvsya-miting-proti-marshu-rivnosti-ta-lgbt-foto-ta-podrobitsi Для тцк непаханное поле 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 17 хвилин тому, 7351 сказав: Головне, що до маніпулятивного вкиду "Еспресо", який передрукувало "Словопрослово" питань, як завжди -- нема... А в чому там маніпуляція? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Короче, чисто юридично, ви нічого не пропонуєте 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз