US7IGN Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня Тільки що, Dmitriy_S сказав: З американцями я й так спілкуюсь. Але вони сприймають все сильно інакше. так в тому і завдання - змінити сприйняття. я взагалі вважаю що чим більше вони різних точок зору побачать тим краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: так в тому і завдання - змінити сприйняття. я взагалі вважаю що чим більше вони різних точок зору побачать тим краще. Це несистемно. Ну скільки американців ви можете переконати? Десятки. В кращому випадку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 4 минуты назад, US7IGN сказал: так в тому і завдання - змінити сприйняття. я взагалі вважаю що чим більше вони різних точок зору побачать тим краще. Буде дуже багато - просто заплутаються. Стандартна кацапська тактика пропаганди - вкинути купу варіантів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 42 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я вас розчарую. Вони не союзники. Вони вигодонабувачі. Угу угу, внешнее управление...🤮 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Це несистемно. Ну скільки американців ви можете переконати? Десятки. В кращому випадку. вже тисячі. але я вважаю що кожен має робити те що від нього залежить. якби кожен хоча б так як я зробив - вже було б краще. а коли наприклад на великому міжнародному форумі українців аж два і пише лише один, то про що далі казати... 2 хвилини тому, Dark FeniX сказав: Буде дуже багато - просто заплутаються. Стандартна кацапська тактика пропаганди - вкинути купу варіантів. а ти зроби свій варіант кращим. моя аудиторія не тупа і кацапів з їх вкидами одразу бачать і посилають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 1 хвилину тому, Evgenich сказав: Угу угу, внешнее управление...🤮 А що, як я вам скажу, що це і є план. Звільнити Україну від українців, лишити лише пенсіонерів і заселити Україну негромадянами, і отримати на виході землі і вимираюче корінне населення. Чого ви думаєте, що це не так? Україна - це ласий шматок - але дістався дегенератам. Я б так і зробив:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 8 хвилин тому, US7IGN сказав: вже тисячі. але я вважаю що кожен має робити те що від нього залежить. якби кожен хоча б так як я зробив - вже було б краще. Та харош трендіть, ви там проповідником влаштувались? Бо тисячі інакше не набути:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та харош трендіть, ви там проповідником влаштувались? Бо тисячі інакше не набути:) я просто дивлюсь на цифри продажів ) коли я десь побачив що Купер вважав успіхом тираж в 500 примірників я його одразу поважати перестав Змінено 13 червня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня Тільки що, US7IGN сказав: я просто дивлюсь на цифри продажів ) Продажів чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня Тільки що, Dmitriy_S сказав: Продажів чого? книжок. ви ж перший почали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: книжок. ви ж перший почали Можна почитати? Якщо непублічно, то скиньте в лічку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Можна почитати? Якщо непублічно, то скиньте в лічку. все публічно, але не хочу справляти неправильне враження на чудових людей тут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 3 часа назад, US7IGN сказал: намагання почати видобувати на сході сланцевий газ в 2013 призвело до війни в 2014. а зараз вже і так війна. більш того - газпром "неочікувано" втратив преміальний ринок газу ЄС 🤣 Змінено 13 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 1 годину тому, Бездомный сказав: рідний старший брат харошого узкого - пугачова галкіна дооснащує БТРи , вироблляє зброю та боєприпаси для збройних сил кацапії . Показати вміст «По данным СМИ, Галкин Дмитрий Александрович значится в списке членов совета директоров ООО «ВПК», которое занимается производством боевых машин, оружия и боеприпасов, а также автомобилей специального назначения. Указанное ООО является управляющей организацией Арзамасского машиностроительного завода. Завод производит модификации БТР-80, БТР-82, БТР-90, вездеход «Ветлуга», армейский автомобиль «Водник», пожарную машину «Пурга», внедорожник «Тигр», бронетранспортеры «Медведь» и «Бумеранг». За все время своего существования ООО «ВПК» заключило с силовиками и военными 300 госконтрактов на сумму 18 млрд рублей», — передает Telegram-канал «Два майора». брат Галкина с 2006 года передвигается на машине с элитной номерной серией АМР. Это следует из автомобильных баз данных. Источник отмечает, что эта серия традиционно выдавалась для автомобилей силовиков и чиновников. При этом такие номера достались Mercedes Галкина-старшего, которые до 2006 года были закреплены за автобазой МВД, пишет BRIEF. Telegram-канал уточняет, что серия АМР с региональным номером машины брата Галкина принадлежит Федеральной службе безопасности (ФСБ). отакі вони - хароші узкіє А де на фото "хароші узкіє"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 6 минут назад, XL.pro сказал: А де на фото "хароші узкіє"? ну типу галкін-пугачов з початку війни виїхав до Ізраілю , де мешкає у будинку за 6 000 000 $ , який належить його брату , який виробляє для кацапської армії бронетехнику , зброю та боєприпаси , та кермує мерседесом на фсбшних номерах але аферістович з гордоном переконують нас , що пугачова з галкіним типу підтримують Україну Змінено 13 червня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: все публічно, але не хочу справляти неправильне враження на чудових людей тут Дякую. Вражає. Думав просто пuздите:) Змінено 13 червня користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Дякую. Вражає. Думав просто ***ите:) ну так як завжди! гарно пропрацьований імідж ідіота часто рятує від тих хто може позаздрити або побити Змінено 13 червня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 24.05.2024 в 17:49, US7IGN сказав: Тобто втративши 20% території порозумнішають як фіни? Ні, не порозумнішають. Бо не фіни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 2 години тому, Бездомный сказав: рідний старший брат харошого узкого - пугачова галкіна дооснащує БТРи , вироблляє зброю та боєприпаси для збройних сил кацапії . Показати вміст «По данным СМИ, Галкин Дмитрий Александрович значится в списке членов совета директоров ООО «ВПК», которое занимается производством боевых машин, оружия и боеприпасов, а также автомобилей специального назначения. Указанное ООО является управляющей организацией Арзамасского машиностроительного завода. Завод производит модификации БТР-80, БТР-82, БТР-90, вездеход «Ветлуга», армейский автомобиль «Водник», пожарную машину «Пурга», внедорожник «Тигр», бронетранспортеры «Медведь» и «Бумеранг». За все время своего существования ООО «ВПК» заключило с силовиками и военными 300 госконтрактов на сумму 18 млрд рублей», — передает Telegram-канал «Два майора». брат Галкина с 2006 года передвигается на машине с элитной номерной серией АМР. Это следует из автомобильных баз данных. Источник отмечает, что эта серия традиционно выдавалась для автомобилей силовиков и чиновников. При этом такие номера достались Mercedes Галкина-старшего, которые до 2006 года были закреплены за автобазой МВД, пишет BRIEF. Telegram-канал уточняет, что серия АМР с региональным номером машины брата Галкина принадлежит Федеральной службе безопасности (ФСБ). отакі вони - хароші узкіє В Дніпрі. По схованках. То з якого ви там місця коригуєте удари по Дніпру? От реально, як прилітає, то Бездомний все бачить, ідеальний коригувальник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня Тільки що, Dmitriy_S сказав: В Дніпрі. По схованках. То з якого ви там місця коригуєте удари по Дніпру? От реально, як прилітає, то Бездомний все бачить, ідеальний коригувальник. Мабуть буряти обіцяли не гвалтувати та залишити завідувачем музею плану моргентау 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня (змінено) через 2 тижні актуально тільки не для в єтнамців Змінено 13 червня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 21 хвилину тому, US7IGN сказав: Мабуть буряти обіцяли не гвалтувати та залишити завідувачем музею плану моргентау Не читав ще вашої книжки, але мені є що розказати і за Бучу і за Бородянка. Хто не в курсі, то це були найбільш знищені міста в Київський області. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 33 хвилини тому, МаТраС сказав: через 2 тижні актуально тільки не для в єтнамців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 11 хвилин тому, 7351 сказав: Ти там було? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз