Магирус Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня Щось людей поменшало тут... Це Дощ всіх рекрутував? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 3 минуты назад, МаТраС сказал: а в нас по лікарні серед скільки бакчів 400-450?) ну якщо в реалі ,а не по бумажкам У нас в реалі 15400 грн = 380 USD - www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Ukraine&displayCurrency=UAH Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 12 хвилин тому, US7IGN сказав: не втопіться там Поки голі цицьки на пляжу цікавлять то ще мабуть зарано топитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 40 хвилин тому, Магирус сказав: Щось людей поменшало тут... Це Дощ всіх рекрутував? села, городи... СЕС встановлюють. щодо рекрутингу є взагалі дешева і дуже ефективна ідея - залучити бізнес та створити приватні ТЦК. на додаток - МММ. привів 10 "добровольців", отримав білий квиток 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 2 години тому, DmiVady сказав: Але я все одно зараз поїду до тиру, бо тре підтримувати форму, щоб стріляти в рази швидше та точніше, чим "експропріатори" ... 😉 Є така чуйка ... Мушку не забудь спилять 2 години тому, XL.pro сказав: всі із села. Жоден з 12 чоловіків, попри великі штрафи, не збирається йти в ТЦК. Не ясно до чого тут село. Але всі так хорохоряться поки штрафу не вхопили, потім попускає 2 години тому, XL.pro сказав: P.S. Якби влада розраховувала на 60 (150) днів для оновлення даних, то ніхто б зараз не ловив людей по вулицях і не пакував у буси. Про це вже говорилось не раз - мобілізація не припиняється ні на день. Чи якщо дали термін на оновлення то всім стоять курить бамбук - через 60 днів починати? А зараз викручуйтесь як хочете? Ні, війна йде безперервно, тому поки є як є, через два місяці ситуація з ловінням має покращитись, та вже є результати 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 2 години тому, Магирус сказав: У Доща мета затягнути всіх на війну. Він хоче існувати заради війни Ага, сплю і бачу. Як на мене то хай би воно хоч зараз закінчилось, і хай би щурі й далі сиділи по норам. Чи мені ті ухилянти треба? Хай ухиляються скільки душа бажає - чхать на них Але потрібні резерви якщо раптом фронт провалиться щоб було кому зустріти гідно 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 2 години тому, Магирус сказав: Коли я уходив на війну в 2014-му, був наївним хлопом. Батько покійний мені казав - "Пригадай афганців - вас чекає те саме. Далеко не глупа людина був.. А мені батько, також покійний, сказав що гордиться мною, і братом, який отримав важке поранення. Також не глупий, і не на останніх посадах побував. І я зараз сина вчу щоб жив по честі - не по щурячи 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 13 минут назад, Дощ сказал: Ага, сплю і бачу. Як на мене то хай би воно хоч зараз закінчилось, і хай би щурі й далі сиділи по норам. Чи мені ті ухилянти треба? Хай ухиляються скільки душа бажає - чхать на них Але потрібні резерви якщо раптом фронт провалиться щоб було кому зустріти гідно чого це він раптом провалиться якщо Україна переможе? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 3 години тому, Магирус сказав: А ви відповідаєте посаді? Судячи з дописів - ні. Ну, не вам судить 3 години тому, Магирус сказав: Довели ситуацію до війни - розгрібайте Охуєнно - хто довів, а хто розгрібає Давайте називайте конкретні імена, прізвища - як доводили і все таке - тут є члени партії, хай відповідають за свій вибір бо лиш морозяться, а самі наглі ще й на дурня падають 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 8 минут назад, Дощ сказал: Охуєнно - хто довів, а хто розгрібає Давайте називайте конкретні імена, прізвища - як доводили і все таке - тут є члени партії, хай відповідають за свій вибір бо лиш морозяться, а самі наглі ще й на дурня падають Ясна річ, Путін довів. Ну, і Порошенко, куди-ж без нього. А розгрібають Зеленський та Єрмак. Я ніде не помилився? Змінено 2 червня користувачем Danylo Ivanov 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 34 хвилини тому, Дощ сказав: Мушку не забудь спилять Не ясно до чого тут село. Але всі так хорохоряться поки штрафу не вхопили, потім попускає Про це вже говорилось не раз - мобілізація не припиняється ні на день. Чи якщо дали термін на оновлення то всім стоять курить бамбук - через 60 днів починати? А зараз викручуйтесь як хочете? Ні, війна йде безперервно, тому поки є як є, через два місяці ситуація з ловінням має покращитись, та вже є результати Ви так написали, наче штрафи щось вирішують. В селі рівень доходів менший, але навіть там, хто не "купив бронь", той все одно не піде оновлювати дані. Це суб'єктивно, навіть на прикладі чужих людей. Якщо по-вашому вже зараз є результати, значить питання знімаю і мої припущення помилкові. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Якщо по-вашому вже зараз є результати, значить питання знімаю і мої припущення помилкові звичайно є. частина законослухняних пішла,частина переляків, частина незнаючих закони з впевненністью,що в них відстрочка,непридатність)) але скоро вони закінчаться. і тоді ще круче будуть блокбастери) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 5 хвилин тому, МаТраС сказав: але скоро вони закінчаться. і тоді ще круче будуть блокбастери Наша задача щоб кацапи закінчились раніше ніж ми. Але все може бути, он кіт чого нявкає - таки планує бути в заград загоні - вже раніше зважив перспективи виживання в окупації 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Люди, які вже два роки в армії, не мають базової підготовки. А ви кажете, армією керують не дегенерати news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2024-06-02/5855465-uchebka-polnaya-erunda-ukrainskie-komandiry-s-uzhasom-ozhidayut-naplyva-mobilizovannykh Якась дивна стаття ... і чи є той дивний персонаж, Шмідт, в 93-й, якій заставляв вистріляти "ящик набоїв", 1500шт 5,45 чи 5,56, одну людину, новачка, за день? Нісенітниця ... мабуть, журналізд щось наплутав чи не так почув. Норм тренування новачка з цими калібрами, це не так багато набоїв, але багато холостіння (вкладка, стійка, оперування зі зброєю) ...за тиждень можна трохи натаскати, але зробити стрільцем ... ну може якийсь суперталант. А якщо рівень "інструкторів" з 15-го року, коли мене "навчали", не змінився, то йой ... *в мене була підготовка ще радянської армії, тому зіпсувати мої навички в тих "інструкторів" не вийшло, але намагалися 😉 Але так, є таке ... багато військових, та поліції, що заходять до тиру, і на третій рік війни тримають зброю, як прутня ... ( ... і то не їх провина: так їх вчили, погано вчили ... інструктора безплатно допомагають, намагаються поправити помилки (ну якщо не чують щось типа:"та я штурмовик, та я навчений") Стріляти вміють підрозділи, в які вкладається час і гроші, багато часу та багато грошей, ті так, з тими не забалуєш 😉 Но то таке ... тре вміти не тільки в стрільбу, а багато чого, і для навчання тре час та гроші. Часу нема, грошей .... Змінено 2 червня користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня В 29.05.2024 в 12:28, Dmitriy_S сказал: Якби залишився Янукович, то через рік відбулися б вибори, на яких у українців була б можливість демократично і законно вибрати нового президента. Але це йшло всупереч планам ліліпутіна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 3 часа назад, Магирус сказал: Коли я уходив на війну в 2014-му, був наївним хлопом. Батько покійний мені казав - "Пригадай афганців - вас чекає те саме. Далеко не глупа людина був.. Не ровняйте условия - системы разные, но при союзе у "афганцев" были некие преференции и многим те льготы позволили сделать то, что без оных бы те не получили (например, если не полный дебил, то поступление в институт вне конкурса и т.д.). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 19 хвилин тому, Дощ сказав: Наша задача щоб кацапи закінчились раніше ніж ми і як же ви її збираєтесь виконувати? кожного разу коли мені ставили завдання, яке неможливо виконати, я посилав. бо якщо ти берешся його виконувати, то погоджуєшся з тим що ти дебіл. 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Стріляти вміють підрозділи, в які вкладається час і гроші, багато часу та багато грошей, ті так, з тими не забалуєш 😉 Но то таке ... тре вміти не тільки в стрільбу, а багато чого, і для навчання тре час та гроші. насправді фронт рятує лише те що кацапи такі самі. тільки у них ще є ракети та літаки з бомбами... 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Часу нема, грошей .... все є, тільки витрачаються на щось інше... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 1 хвилину тому, Черномор сказав: Не ровняйте условия - системы разные, но при союзе у "афганцев" были некие преференции и многим те льготы позволили сделать то, что без оных бы те не получили (например, если не полный дебил, то поступление в институт вне конкурса и т.д.). він глобально. порівняйте наприклад що отримали радянські афганці та американські... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 59 хвилин тому, Дощ сказав: Ну, не вам судить Так і не судіть тут людей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня "Я раджу багатьом людям вже зараз шукати друзів, знайомих у селах та районних центрах, де є традиційне опалення на дровах, щоб була можливість поїхати туди хоча б на кілька тижнів. Тому, загалом ситуація в енергосистемі України в опалювальний сезон буде дуже загрозливою. Ситуація зараз критична, а взимку може бути катастрофічною", top.today.ua/v-ukrayini-vzymku-mozhut-vidklyuchyty-opalennya-gromadyan-zaklykaly-shukaty-u-selah-budynky-ta-drova/ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 18 хвилин тому, US7IGN сказав: насправді фронт рятує лише те що кацапи такі самі. тільки у них ще є ракети та літаки з бомбами... Маленька диктатура не може перемогти велику диктатуру. Маленька радянська армія не може перемогти велику радянську армію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 10 хвилин тому, US7IGN сказав: "Я раджу багатьом людям вже зараз шукати друзів, знайомих у селах та районних центрах, де є традиційне опалення на дровах, щоб була можливість поїхати туди хоча б на кілька тижнів. Тому, загалом ситуація в енергосистемі України в опалювальний сезон буде дуже загрозливою. Ситуація зараз критична, а взимку може бути катастрофічною", top.today.ua/v-ukrayini-vzymku-mozhut-vidklyuchyty-opalennya-gromadyan-zaklykaly-shukaty-u-selah-budynky-ta-drova/ найдіть мені краще якось вояку,де є хоч який вибір посад і чесно, а не через 2 місяці запрошення) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 2 хвилини тому, МаТраС сказав: падонаг 1 хвилину тому, Магирус сказав: Маленька диктатура не може перемогти велику диктатуру. Маленька радянська армія не може перемогти велику радянську армію головне їбашити (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 1 хвилину тому, МаТраС сказав: найдіть мені краще якось вояку,де є хоч який вибір посад і чесно, а не через 2 місяці запрошення) я вчорашній день з позавчора знайти не можу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз