Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 6 хвилин тому, Вячеслав_В сказав: Ну Ви же розумна людина. Ви же розумієте, що вони просто передадуть справу до суду, і все, далі від них нічого не залежить. А суд за спрощеною процедурою (з'явився відповідач - не з'явився - до спини) розгляне справу - та і поготів. "Справи крутяться - бабки мутяться". У мене немає часу їздити по повісткам - немає кому працювати. Є юридичний відділ. Я і так дві доби на роботі - тут і світло є цілодобово і працювати немає кому. Но ок. Нехай приїдуть і в кайданках мене заберуть в буцигарню. Дожилися(((( Змінено 19 травня користувачем Магирус 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 1 минуту назад, DmiVady сказал: ставлять керування як на розвід дронах Радиомодем. Уже несколько месяцев 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 25 минут назад, SermenK сказал: 🤣 5 років назад на головах стояли, сміялись, потішались з опонентів, пригали від радощів, що вибрали парня с народа, а тепер виявляється бідні нещасні обмануті, "ЗА ЩОООООО НАС ТАК?" 🤣 Если не трудно получится - включи остатки мозка... Я говорил о "папередниках"... А то, что досталось Зеленскому "в наследство" от этих уе*ков - вот это и привело к нынешним событиям. НЕ Зеленский подписывал "Минск-№№№". НЕ Зеленский отдал приказ "не стерлять" в Крыму в ферале 2014-го. НЕ Зеленский проводил парад на Хрещатике, когда "хрещатили" наших пацанов под Иловайском. Забыл? Или продался? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 3 хвилини тому, pump сказав: НЕ Зеленский отдал приказ "не стерлять" в Крыму в ферале 2014-го. Війна почалася при Януковичу. Досить цієї маячні 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 4 хвилини тому, pump сказав: НЕ Зеленский проводил парад на Хрещатике, когда "хрещатили" наших пацанов под Иловайском. Це було чисто мусорська операція. І спитати треба з генерала Хомчака, Корбана, генерала Ярового, Авакова, Юрія Бутусова, Коломойського. Цю операцію планували силовики. Бо тоді всім керувала СБУ. Розчехляйтеся 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 6 хвилин тому, Вячеслав_В сказав: Але прошу - поясніть: що не так з моїм вибором. З вибором все добре, проблема в цьому: Треба питати з тих, хто їх обирав, оскільки на них лежить весь тягар відповідальності за рішення влади, яку вони обрали 2 1 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 15 минут назад, Магирус сказал: Просто в поштовий ящик втикають. Ви ж зрозумійте, що цей закон не для виконання. Повістку хоч на вулиці можуть кинути. Ви не прийшли – винні. Ви подали в суд на незаконність - вам у суді вручать цю ж повістку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 1 хвилину тому, Дощ сказав: З вибором все добре, проблема в цьому: Треба питати з тих, хто їх обирав, оскільки на них лежить весь тягар відповідальності за рішення влади, яку вони обрали Слизький Ви. Чи може адвокатський відділ очолювали. Не відморожуйтесь. Дайте відповідь на питання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 39 хвилин тому, Дощ сказав: І чим закінчилось? Відстрочкою згідно абзацу 13 частини 1 статті 23 Закону. Змінено 19 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 9 хвилин тому, pump сказав: А то, что досталось Зеленскому "в наследство" Майже європейська країна, з безвізом, з томосом, з зупиненою війною, з армією, з фундаментом державності, з відновленими після чивокуня державними органами, з мільярдами, які потім пустили на велике будівництво і дороги. Навіть турборежим ради з рік ухвалював рішення, напрацьовані попереднім скликанням Що маємо зараз - війна безпросвітна, сотні тисяч загиблих, хаос, сотні мільярдів доларів збитків, борги на покоління - лишилось долар по 45 і все буде по класику 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 25 хвилин тому, Canton сказав: Радиомодем. Уже несколько месяцев Я специально упрощаю формулировки, ибо ... ))) Но хрень не просто неприятная и при масштабировании могут наделать делов, а учитывая, что крайние "кометы", которые выкладывают в откр. доступ, уже восьмипатчевые, и поженить их с шахедом не супер крутая инженерная задача (и наверняка уже решенная и в тестах или производстве), то мы вскоре, в добавок к КАБам, получим следующую вундервафлю от вражин ... Всё же КАБы дешевле, но ... 50 кг взрывчатки, которые будут охотиться, подзабив на РЕБ, на интересное и точечно его выносить, это крайне неприятно ... Предлагаю создать КБ из депутатов и тцкашников и, если не придумают противодействия в короткий срок, отправить их ловить эти дроны сачками или жопами, которыми они думают. Змінено 19 травня користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 8 хвилин тому, vadimv сказав: Відстрочкою згідно абзацу 13 частини 1 статті 23 Закону. А кажуть після влк всіх 200% відправляють на фронт, брешуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 2 хвилини тому, Дощ сказав: А кажуть після влк всіх 200% відправляють на фронт, брешуть? А я відучаюся казати за всіх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 15 хвилин тому, Вячеслав_В сказав: Слизький Ви. Чи може адвокатський відділ очолювали. Не відморожуйтесь. Дайте відповідь на питання. Слизький у вас язик, а тих, хто не може відстояти свій вибір, обгрунтувати рішення, або покаятись - називають... ну, не буду вас ображати, ви й самі знаєте 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 2 хвилини тому, Дощ сказав: Слизький у вас язик, а тих, хто не може відстояти свій вибір, обгрунтувати рішення, або покаятись - називають... ну, не буду вас ображати, ви й самі знаєте Приклад мого слизького язика буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 9 минут назад, Дощ сказал: Ці "тилові щури тцк" на 80%, вже мабуть на 90 укомплектовані з непридатних вс, отримавших поранення Щурі - це зовсім інші 18/05/2004 стою, курю на балконе (3-й)...прибыло почти взвод апричников (расеянская обзывашка). Позвонили в квартиру... Вышел... Стоит 8 тел в пикселе. 2 с калашами... Магазины "навыворот" - т.е. патронами вверх. МАГАЗИНЫ ПУСТЫЕ. 😁 Никуда "не посылал ", а сказал, что "сын в теме". Ушли, но один из 8- ми выпендрился (с калашом), что он уже воевал, ранен пр. Не похож на раненого, но на контуженого смахивает 1000% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 9 хвилин тому, Дощ сказав: Слизький у вас язик, а тих, хто не може відстояти свій вибір, обгрунтувати рішення, або покаятись - називають... ну, не буду вас ображати, ви й самі знаєте А хіба зараз українці не розплачуються за свій вибір? Коли не вистачає заліза, воює жива сила Змінено 19 травня користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 2 години тому, Дощ сказав: Я це знаю, але чого ви у мене питаєте, чи в US7IGN Тут є представники партії, навіть перерахую Вячеслав_В, рump, ashim1990, tort, 7451, ось цей кіт також, і бездомний примкнувший - от з них і питайте, хай вони розкажуть, і про закон і про енергетику Якщо забулось - нагадаю: пішло звідси. Якого мене поставили в голову якоїсь партії, якщо я тут буваю ДУЖЕ рідко і ДУЖЕ вибірково. Чому я щось комусь повинен щось розказувати? Форум - це відкрита площадка, і не треба казати іншим, що і кому розповідати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 9 хвилин тому, XL.pro сказав: А хіба зараз українці не розплачуються за свій вибір? Та розплачуються, всі - і хто голосував за, і хто проти, і хто збоку стояв Но тут питання конкретно до тих, хто обрав - чому вони не пояснюють рішення влади, яку власноруч обрали? А тихо мовчать, або відморожуються це не ми, вони десь з неба впали Мені не соромно за вибір пороха у 2014, і потім, і в 2019, хоча я критикував його, у т.ч. брав участь у протестах під час першого перемир'я, але то був останній раз, наступний вже був участь в акції "ні капітуляції". Змінено 19 травня користувачем Дощ 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня Тільки що, Дощ сказав: Та розплачуються, всі - і хто голосував за, і хто проти, і хто збоку стояв Но тут питання конкретно до тих, хто обрав - чому вони не пояснюють рішення влади, яку власноруч обрали? А тихо мовчать, або відморожуються це не ми, вони десь з неба впали Мені не соромно за вибір пороха у 2014, і потім, і в 2019 хоча я критикував його, у т.ч. брав участь у протестах під час першого перемир'я, але то був останній раз, наступний вже був участь в акції "ні капітуляції". Лайк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 32 минуты назад, Магирус сказал: Це було чисто мусорська операція. І спитати треба з генерала Хомчака, Корбана, генерала Ярового, Авакова, Юрія Бутусова, Коломойського. Цю операцію планували силовики. Бо тоді всім керувала СБУ. Розчехляйтеся Не вопрос... Почему ты ЛИЧНО не спросишь со всех этих перечисленных: 32 минуты назад, Магирус сказал: з генерала Хомчака, Корбана, генерала Ярового, Авакова, Юрія Бутусова, Коломойського. ссышься? Вопрос риторический... из-за ссыкуна... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 29 хвилин тому, Дощ сказав: Майже європейська країна, з безвізом, з томосом, з зупиненою війною, з армією, з фундаментом державності, з відновленими після чивокуня державними органами, з мільярдами, які потім пустили на велике будівництво і дороги. Навіть турборежим ради з рік ухвалював рішення, напрацьовані попереднім скликанням Що маємо зараз - війна безпросвітна, сотні тисяч загиблих, хаос, сотні мільярдів доларів збитків, борги на покоління - лишилось долар по 45 і все буде по класику Лайк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 38 минут назад, pump сказал: Если не трудно получится - включи остатки мозка... Я говорил о "папередниках"... А то, что досталось Зеленскому "в наследство" от этих уе*ков - вот это и привело к нынешним событиям. НЕ Зеленский подписывал "Минск-№№№". НЕ Зеленский отдал приказ "не стерлять" в Крыму в ферале 2014-го. НЕ Зеленский проводил парад на Хрещатике, когда "хрещатили" наших пацанов под Иловайском. Забыл? Или продался? То мабуть, Квартал-95, Слуги, Баканов і Єрмак досталися Зеленськлму від "попередників"? І формулу Штайнмаєра, від якої Порох петляв як тільки міг, ще з 2016-го року, підписав не Зеленський, а "попередники"? До речі, та формула і була остаточним торигером для путіна. Коли упир усвідомив, що Зеленський його тупо "кинув" і Україна виконувати формулу не буде, то розпочав підготовку до повномасштабки. А Україна готувалися до шашликів. Наїлися? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 8 хвилин тому, pump сказав: Почему ты ЛИЧНО не спросишь со всех этих перечисленных Немає повноважень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз