Canton Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 3 минуты назад, XL.pro сказал: Не дає Вам спокою Зеленський))) При Януковичу і Порошенку було краще? Верните,демоны, Яныка... И заберите взад весь пыздець начиная с 13 года 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 1 хвилину тому, Canton сказав: Верните,демоны, Яныка... И заберите взад весь пыздець начиная с 13 года 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: завжди було по різному. але так смішно як зараз ще ніколи Звісно, нова команда, на всі місця поставила своїх. Це дуже вплинуло на доходи приватних юристів))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 5 хвилин тому, Canton сказав: Верните,демоны, Яныка... И заберите взад весь пыздець начиная с 13 года Мрії мають здатність здійснюватися))) Змінено 19 травня користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня Тільки що, XL.pro сказав: Звісно, нова команда, на всі місця поставила своїх. Це дуже вплинуло на доходи приватних юристів))) бідна ви людина, якщо у вас все тільки до грошей зводиться... я ж вже казав, що саме цій новій команді я дякую за можливості, які отримав завдяки ним Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 10 хвилин тому, Canton сказав: И заберите взад весь пыздець начиная с 13 года Змінено 19 травня користувачем vadimv 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 11 минут назад, XL.pro сказал: Мрії мають здатність здійснюватися))) Если бы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня Тільки що, Canton сказав: Если бы... мають, мають. тільки трохи не так як ми це собі уявляли... завжди є один маленький нюанс (с) анекдот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня Тільки що, US7IGN сказав: мають, мають. тільки трохи не так як ми це собі уявляли... – Люди не понимают самого главного. – Чего именно? – Своей скоротечности, – сказала я. – Они считают, что перемены будут происходить с миром, а они будут их наблюдать, попивая мохито. Но под нож пустят именно их, потому что система, которую они так не любят – это и есть они все вместе. Но про это в песне «Wind of Changes» ничего нет. А начинаться она должна так: «Все, кто слышит эти звуки – приготовьтесь к скорой смерти!» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 3 минуты назад, 7351 сказал: Брехня! ИПСО! "Доверяйте только официальным источникам, а не анонимным ТГ каналам"(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 18 минут назад, Canton сказал: Брехня! ИПСО! "Доверяйте только официальным источникам, а не анонимным ТГ каналам"(С) А вот это уже похоже... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 2 години тому, mastervovik сказав: Так і є) Я тцк в загалі не боюсь, їздю собі у справах спокійно. Але від влк ссусь, я з першого приписного був не придатний все життя, і в 19 році міняв прописку проходив з гемороєм, але теж не придатний. А зараз в свої 46 з амбулаторною картою розміром як війна та мир, впевнений одразу стану придатним... Є прициденти, кума визнали придатним з проблемами, рік намагались кудись впихнуть, ні де не купляли. В решті обласний воєнком відморожений, сказав я буду не я як що я тебе не відправлю на службу! Неділю тому вже рік як служить в охороні об'єктів. Наче не нуль, але зміну потрібно відстояти в повному спорядженні, з його спиною це каторга, він не охороняє а шукає моменти як десь присісти щоб ні хто не побачив. Нахєр той квест, і що буде з його здоров'ям як він дембельнется? А в нього теж двоє малих дітей... Питання риторичне. Така сама фігня. У мене на роботі дівчна працює. Її брат воює. Теж під полтіннік йому. Коліно, операція. Реабілітації - нуль. Через тиждень приїхали з частини - збрали з Києва. Перелякалися, що він кудись втече. Якщо ви мені не довіряєте, якщо дежава упереджено вважає мене зрадником - яке відношення у мене має бути до держави? Відправили на реабілітацію тільки зараз (пів року пройшло). Приїхав він в Пущу-Водицю. Йому стало зле: кашель, тиск... Ліків ніяких немає, ніхто нічого не знає... Скінчилося все реанімацією - серце... Я так само, як і ви - працюю, ні від кого не ховаюся. Мешкаю за місцем прописки ще з бородатих часів, працюю офіційно. Здоров'я теж нє ахті - двісті метрів пробігаю і відхаркую щось, кашель. Працюю на каналізаційній насосній станції - аміак, сірководень, метан тощо. Але - ще раз - ні від кого не ховаюся. Бо до нас тут якась упереджена думка, що якщо ми просто маємо свою думку і її висловлюємо - ми якісь "ухилянти" та зрадники. Це держава нас поділили і стравила між собою. Щоб ми тут чубилися. Я не бачу тут для себе ворогів. З кимось згодний, з кимось - ні і це нормально. Але поважаю кожного в першу чергу за свою точку зору. Прийде час - буде потрібно - і ми підемо воювати. Питання в тому, що з всім цим звиздецьом треба щось робити. Тому люди і пишуть тут. Якось так... Змінено 19 травня користувачем Магирус 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 49 минут назад, XL.pro сказал: Не дає Вам спокою Зеленський))) При Януковичу і Порошенку було краще? А чим при останньому було погано?) 1. корупція менше ніж при янику і ніж зараз 2. економіка пішла вгору як на дріжжях 3. зупинив хаос і війну 4. відкрив "вікно в Європу" Але розумію, то не цікаво, треба було спробувати щось більш панятне, смішне і потужне)) 8 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 9 хвилин тому, SermenK сказав: А чим при останньому було погано?) 1. корупція менше ніж при янику і ніж зараз 2. економіка пішла вгору як на дріжжях 3. зупинив хаос і війну 4. відкрив "вікно в Європу" Але розумію, то не цікаво, треба було спробувати щось більш панятне, смішне і потужне)) Визнавати помилки важко. Це всі так пишуть, але в глибині душі розуміють глибину п@здеця, в який країна зануриться з настанням опалювального сезону. Я їм всм кажу: побалакаємо через пів року. Якщо у вас буде можливість вийти в інтернет і буде електрика 57 хвилин тому, Canton сказав: Верните,демоны, Яныка... И заберите взад весь пыздець начиная с 13 года А він ще "лєгєтімний" ? Змінено 19 травня користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 1 час назад, Бублик сказал: Вже 100000 плюс завантажень. ще вчора було 100тис.+ Кажуть, зо вже 300 тис. реєстрацій. Але цифра буде оновлена лише коли буде скачано 500тис.+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 2 години тому, mastervovik сказав: Так і є) Я тцк в загалі не боюсь, їздю собі у справах спокійно. Але від влк ссусь, я з першого приписного був не придатний все життя, і в 19 році міняв прописку проходив з гемороєм, але теж не придатний. А зараз в свої 46 з амбулаторною картою розміром як війна та мир, впевнений одразу стану придатним... Є прициденти, кума визнали придатним з проблемами, рік намагались кудись впихнуть, ні де не купляли. В решті обласний воєнком відморожений, сказав я буду не я як що я тебе не відправлю на службу! Неділю тому вже рік як служить в охороні об'єктів. Наче не нуль, але зміну потрібно відстояти в повному спорядженні, з його спиною це каторга, він не охороняє а шукає моменти як десь присісти щоб ні хто не побачив. Нахєр той квест, і що буде з його здоров'ям як він дембельнется? А в нього теж двоє малих дітей... Питання риторичне. Так завжди було, як служити - так всі хворі, воювати - всі здорові А що ж він охороняє якщо лиш стоячи? І як це впливає на якість охорони. Броніки то так, але може купити собі плитоноску, вони легші, але щоб не присісти - такого немає, зараз не та армія, тим більше в поважному віці 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Бо на але ніхто ніяких обстежень не робить, а лише запитують чи є скарги, якщо нема, то на відправлення. Усі влк які я коли небудь проходив тривали не більше 10 хв, хоча в будь-кого кому 40+ можна знайти що завгодно. В 22 не проходив взагалі, не було часу, та й було не до того - хто прийшов той став у стрій. Тут питання стоїть інакше, в іншій площині, не хочуть призивати молодих здорових - то мусять бути здоровими не молоді Влк за нормальних умов дійсне 1 рік, але по обставинам 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 6 хвилин тому, Дощ сказав: Усі влк які я коли небудь проходив тривали не більше 10 хв, хоча в будь-кого кому 40+ можна знайти що завгодно. В 22 не проходив взагалі, не було часу, та й було не до того - хто прийшов той став у стрій. Тут питання стоїть інакше, в іншій площині, не хочуть призивати молодих здорових - то мусять бути здоровими не молоді Влк за нормальних умов дійсне 1 рік, але по обставинам якщо влк формальні, то навіщо вони взагалі потрібні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 13 минут назад, Alvalk сказал: ще вчора було 100тис.+ Кажуть, зо вже 300 тис. реєстрацій. Але цифра буде оновлена лише коли буде скачано 500тис.+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня Тільки що, Canton сказав: таке враження що вас ковід нічому не навчив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо влк формальні, то навіщо вони взагалі потрібні? Вони формальні якщо треба вже, ось прямо зараз. Якщо до вас в будинок вліз грабіжник ви не біжите до лікаря виясняти чи можете чинити опір. Але якщо будується оборона на який осяжний термін то слід будувати з якісних матеріалів. Ну або з чого є До речі оновлення даних в тцк передбачає і оновлення медичних даних, тому влк обов'язковий елемент Змінено 19 травня користувачем Дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо влк формальні, то навіщо вони взагалі потрібні? Не, ну чо прям "формальні" - у мене в воєнніку знайшли статтю, згідно з якою мене комісували в 1995, полізли в якісь старезні пожовклі фоліанти, знайшли що ця стаття означає, перевірили відсутність таких симптомів зараз, перепитали чи є якісь інші скарги - і вже потім написали "годний" ) Змінено 19 травня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 5 минут назад, US7IGN сказал: таке враження що вас ковід нічому не навчив Дедушка любознательный...отличается умом и собразительностью... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 14 хвилин тому, US7IGN сказав: таке враження що вас ковід нічому не навчив Да, якась чорна смужка: ковід, повномасштабна війна... Іноді прсто рятую себе гумором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз