kim chen lhoran Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) 31 минуту назад, US7IGN сказал: Шлях Польщі був обумовлений іншим вибором поляків. Згадайте їх реформи і заборону комуністів. За австріяк не хвилюйтеся. Щоб ми так жили як австрійці. Я трохі не за те: поляків тягнули по доброті душевній (ну може ще поспріяв ПР Іван-Павло ІІ). А українців тягнути є вже шкурний інтерес - щоби кацапи не пролізли далі у Європу, але австрійцям розуміння цього ще не доступно. Змінено 10 травня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) 2 часа назад, XL.pro сказал: Давайте тоді говорити про те, що українці не вірять будь якій владі. вірять брюховецьким , сіркам , махнам , грігяншам та подібній демагогічній мразоті - підкацапникам , які обіцяють молочні ріки у кисільних берегах якщо те розуміти , то з Зе нам неймовірно пощастило . Змінено 10 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 16 годин тому, MaxS сказав: Не треба заздрити (с) Там задача не заздрити, а скігліти, кіля поїхав, а дєло єго живьот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) на скільки років за нинішнім прейскурантом тягне цей перфоманс ? каменти кацапів мастрід З.І. юля та лєна виросли у звичайнісіньке кацапощелепне падло Змінено 10 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 40 минут назад, Canton сказал: Стрілече, Красне, Пильне, Борисівка взяты орками. Создан плацдарм по фронту 10 км и в глубину 5 км. Наши тянут резервы Возможно их попытка начать создавать буферную зону перед Белгородом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 16 хвилин тому, Магирус сказав: У мене ще знайомі є, які мріють про "військову хунту". Вони не знають, що таке військова диктатура. Це хана країні та економіці. Чому в цивілізованих країнах посада Верховного Головнокомандувача - цивільна. Щоб контролювати військових. Я кажу - яка "хунта" ? ти думаєш, якомусь умовному порядному бійцю дадуть дірватися до влади? Ні. Будуть керувати умовні Паворознюки та розумний криміналітет в погонах Ну подивіться на те як чудово йдуть справи в Судані наприклад! Ви просто не з того боку диктатури. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 8 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Я трохі не за те: поляків тягнули по доброті душевній (ну може ще поспріяв ПР Іван-Павло ІІ). А українців тягнути є вже шкурний інтерес - щоби кацапи не пролізли далі у Європу, але австрійцям розуміння цього ще не доступно. Кацапи вже давно та надійно пролізли в Європу. Шкірний інтерес може бути тільки у великого бізнесу, який у разі заходу в Україну буде потребувати відсутність митного контролю за вивозом продукції та отримає дешеву робочу силу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 47 минут назад, Магирус сказал: Вже проблема інженера знайти. І це тільки початок Інженера! Ви підсобника на будову знайдіть - ось де квест і європейські зарплати. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 1 хвилину тому, murava сказав: Інженера! Ви підсобника на будову знайдіть - ось де квест і європейські зарплати. спеціально для вас залишили купу 18-25. вони ж найкращі - сильні, не пропиті, невибагливі, до дітей та жінки раніше бігти з роботи не треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 2 минуты назад, US7IGN сказал: спеціально для вас залишили купу 18-25. вони ж найкращі - сильні, не пропиті, невибагливі, до дітей та жінки раніше бігти з роботи не треба. Страшно далеко ви від будови, якщо розраховуєте на 20-річних підсобників 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня Тільки що, murava сказав: Страшно далеко ви від будови, якщо розраховуєте на 20-річних підсобників ви теж в сарказм не вмієте... але саме так має відбуватися за логікою влади. ну і у вільний від роботи час вони мають карбувати дітей для відновлення нації Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 1 минуту назад, murava сказал: Страшно далеко ви від будови, якщо розраховуєте на 20-річних підсобників Ну ок, можна комбо - береш пару 18-25 і до них діда 60+, який вже фізично не сильно може, але більш-менш знає) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 10 минут назад, US7IGN сказал: Кацапи вже давно та надійно пролізли в Європу. Пролізуть коли будуть там "отряди путена" або хода "дедов". В Європі був тільки в Мадриді. І в США був хід. Але то так - відрижка демократії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Пролізуть коли будуть там "отряди путена" або хода "дедов". В Європі був тільки в Мадриді. І в США був хід. Але то так - відрижка демократії. як далеко ви від Європи. хто вас перший зустріне на вокзалі в Дрездені? правильно - кацап з червоним прапором. але це дрібниці. поцікавтеся скільки європейського бізнесу та політиків мають спільні справи з кацапами. і скільки взагалі кацапів та їх агентів в Європі на непролетарських позиціях задіяно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 8 хвилин тому, Gonchik сказав: Ну ок, можна комбо - береш пару 18-25 і до них діда 60+, який вже фізично не сильно може, але більш-менш знає) і одну зарплату на трьох? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 33 хвилини тому, Propeller сказав: Возможно их попытка начать создавать буферную зону перед Белгородом. А в 22м они что создавали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня Задача всього суспільства — не панікувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня deepstatemap.live/#11/50.2606/36.4746 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня Тільки що, Vinsol2009 сказав: deepstatemap.live/#11/50.2606/36.4746 Щось я вже таке чув Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 1 час назад, Canton сказал: Стрілече, Красне, Пильне, Борисівка взяты орками. Создан плацдарм по фронту 10 км и в глубину 5 км. у мене інша інфа 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 35 хвилин тому, US7IGN сказав: спеціально для вас залишили купу 18-25. вони ж найкращі - сильні, не пропиті, невибагливі, до дітей та жінки раніше бігти з роботи не треба. Можливо я помиляюсь, але мені здається, що ця ситуація унікальна. Колись в підручниках цю війну зватимуть Велика Українська Війна Пенсіонерів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) 2 минуты назад, Alvalk сказал: у мене інша інфа Бутусов именно так и написал, с такими цифрами. Змінено 10 травня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Можливо я помиляюсь, але мені здається, що ця ситуація унікальна. Колись в підручниках цю війну зватимуть Велика Українська Війна Пенсіонерів. раніше хворих та немічних кидали зі скелі. зараз їх можна утилізовувати в більш корисний спосіб. пенсійний фонд сам себе не врятує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 6 хвилин тому, Alvalk сказав: у мене інша інфа мій друг з Харкова не розділяє вашого оптимізму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: раніше хворих та немічних кидали зі скелі. зараз їх можна утилізовувати в більш корисний спосіб. пенсійний фонд сам себе не врятує. Враховуючи, що за кожного треба виплачувати 15 мільйонів, то пенсія сильно дешевше:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз