Магирус Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня 7 минут назад, US7IGN сказал: спочатку треба викупити сертифікати за копійки, а потім вже отримувати і продавати справжні квартири побудовані за державні кошти. ви що, приватизацію не пам'ятаєте? Пам'ятаю. Я про те, що цими питаннями ніхто не займається (я про недобудови) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня 5 минут назад, Магирус сказал: А, зрозуміло. Значить я лєгко отдєлался )) Я на насосній станції в "Водоканалі" працюю. Подробиці писати не буду з зрозумілих причин. Хух, добре, що я не чиновник)) Я не далекий від влади Ну....тоже вариант. Оригинально. Зачьот. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня Думаю после ближайшего вторника многие страны вспомнять, что им таки есть что ЕЩЕ предложить Украине. Уряд Норвегії оголосив про значне збільшення військової підтримки України https://unn.ua/news/uriad-norvehii-oholosyv-pro-znachne-zbilshennia-viiskovoi-pidtrymky-ukrainy 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня 20 хвилин тому, Магирус сказав: Пам'ятаю. Я про те, що цими питаннями ніхто не займається (я про недобудови) Займаються. Просто гроші люблять тишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня 14 минут назад, Propeller сказал: Я не далекий від влади Ну....тоже вариант. Оригинально. Зачьот. Общєм... Хотів зарисуватися)) 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня Ми в руїні: в Польщі підприємці вимагають у фермерів негайно припинити блокаду кордону з Україною tsn.ua/svit/mi-v-ruyini-v-polschi-pidpriyemci-vimagayut-u-fermeriv-negayno-pripiniti-blokadu-kordonu-z-ukrayinoyu-2562630.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня Пам'ятаєте нещодавно уражену нафтобазу у російскому Кардимово (Смоленська область РФ) ? Так от - це головний хаб накопичення транзитної нафти для білоруських НПЗ , і нафтопродуктов у зворотньому напрямку - напрямку кацапії. Це ускладнить транзит нафти та нафтопродуктів в обох напрямках . 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 8 годин тому, Ranch сказав: Краще б Вам тримати себе в рамках і в мою сторону такі безапеляційні і хамські вислови не робити. Я Вас не зачіпаю і сподіваюся на аналогічну поведінку з Вашого боку. Нє, ну ви, як дитина. Тут вам строімдом і аткритиє істочнікі. Може вам форум про балєт, чи макраме пошукати? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня Манаргинализация парламента, второстепенная роль правительства. Зелёные бляди, вы об этом мечтали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 7 годин тому, Дощ сказав: Це вам хтось з генштабу доповідає чи з пенсійного? Вам сказали два, значить два, не вмієте аналізувати аткритиє істочнікі, то і нічого тут робить, тут всі вже давно все знають. Просто сидиш і по телефону рухаєш активи, по ситуації. Все просто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 11 хвилин тому, ozor сказав: Нє, ну ви, як дитина. Тут вам строімдом і аткритиє істочнікі. Може вам форум про балєт, чи макраме пошукати? Так що там новенького видно у очах партнерів я так і не почув, бо автор висеру обісравсяі злився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 8 годин тому, Дощ сказав: Тоді спробуйте взяти волю в кулак, напружити свідомість і чітко сформулювати своє питання - я спробую на нього відповісти. Ви вище писали про виплати на пропавших безвісти, так от виплат немає, і поки вони не будуть визнані загиблими (померлими) - виплат не буде. Зрозуміло написав? Ну так я тричі написав про це. А ви мені розказуєте, шо я не в темі і нічого немає. Я і писав про строки ітп не визнання пропавшим, а процедури після яких хоч якісь гроші сім я отримає. Хоч би мвнімалку вже платили. Явно,людина не на курорт пропала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 6 годин тому, Бездомный сказав: Пам'ятаєте нещодавно уражену нафтобазу у російскому Кардимово (Смоленська область РФ) ? Так от - це головний хаб накопичення транзитної нафти для білоруських НПЗ , і нафтопродуктов у зворотньому напрямку - напрямку кацапії. Це ускладнить транзит нафти та нафтопродуктів в обох напрямках . Я після другого нпз подумав,що будуть робити накриття. Хтось писав про сітки рибацькі)) стьоб, але роблять по любе щось Надіїмся, гур придумає щось з подвійним зарядом) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) І дещиця про символізм , яким зазвичай так опікуються забобонні кацапи Костянтин Машовець 1 ч. · Я так розумію... Україна остаточно покінчила з рештками російського імператорського флоту Це, звичайно, не броненосець "Ослябя"... й не Цусіма... однак, похресниця(ик) великой княжны Марии Николаевны також, непогано... Змінено 22 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2 минуты назад, Бездомный сказал: про символізм Ну пока подтверждений нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня Привіт, чуваче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 9 часов назад, Магирус сказал: Це не іпсо, а моя точка зору. Може вона не вірна, але так і сталося. Можливо і тому, що не було плану "Б" со временем выяснится, что не было и плана А 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) UEFA ганебно продає кацапам права трасляції футбольних матчів UEFA через прокладку в Казахстані Хтось вірить , що бан кацапів у міжнародному спорті триватиме довго ? Змінено 22 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 1 година тому, Alex2064 сказав: со временем выяснится, что не было и плана А План був погоджений в Омані та уточнений на переговорах Єрмака із Козаком . Але сталася несподіванка, українці з ранку почали штурмувати військомати та вишикуватися у черги за зброєю. От так, кацапи їхали із щитами та кийками, розганяти небагатьох невдоволених . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня Вопрос прост как угол дома - если Россия это диктатура, а Украина это демократия, то почему из России уехать можно, а из Украины только перерезав колючку и переплыв Тису? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) 9 минут назад, henko сказал: Вопрос прост как угол дома - если Россия это диктатура, а Украина это демократия, то почему из России уехать можно, а из Украины только перерезав колючку и переплыв Тису? це треба наших західних "друзів" питати , чому вони кацапів не інтернують Змінено 22 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня Только что, Бездомный сказал: цке треба наших західних "друзів" питати , чому вони кацапів не інтернують А почему они должны их интернировать? Холоп за барина не отвечает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 18 минут назад, henko сказал: Вопрос прост как угол дома - если Россия это диктатура, а Украина это демократия, то почему из России уехать можно, а из Украины только перерезав колючку и переплыв Тису? На расійських форумах вам швидше відповідь на це питання знайдуть, так що не гайте часу. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) тим "миротворцям", хто пропонує домовитися з кацапами посередині , відверто відповідає архетипічний кацап - під катом - 100% авторський текст без коректури Спойлер Евгений Радуль ответил Александру Александр, Сейчас Скажу крамольную вещь,Сейчас чую накинутся маралисты и сьедт с говном,но дети имеют свойство взрослеть и МСТИТЬ,и мстить они будут не ТЕБЕ,а твоим Детям!!! Вот и делай выводы!!! Не даром монголы и не только они под корень уничтодали детей определенного возраста и стариков( кои и могут воспитать и привить чуство мести) Выводы делай Сам!!!,как там на Латыни-— Горе Побежденным!!) Вот доведи мы Чистку начатую Сталиным до конца на Украине может и не Пришлось сейчас Кровушку ( общую православн.лить???) Змінено 22 квітня користувачем Бездомный 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: Хтось вірить , що бан кацапів у міжнародному спорті триватиме довго ? Наскількі їм вистачить бабла утримувати клієнтів у відповідному тонусі. Змінено 22 квітня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз