Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) На думку Юлії Навальної, звичайні українці розуміють те, що не всі росіяни налаштовані проти них і що правильно було б, якби українська влада пам'ятала про цих людей. Вона уточнила, що багато громадян РФ не підтримують вторгнення та хочуть, аби бойові дії припинилися. Про це Юлія Навальна сказала в інтерв'ю журналу TIME. Коли журналіст TIME зазначив, що у Володимира Зеленського протягом двох років війни змінювалися погляди на те, скільки росіян підтримують війну в Україні, і зараз українське керівництво дійшло висновку, що це не просто війна Путіна, а війна Росії, і неправильно шукати так званих "хороших русских", Навальна обурилася та назвала це помилкою. "Це явно не війна Росії. Це війна Путіна. Звичайно, є дуже агресивна меншість, яка підтримує війну. Вона виділяється, але її дуже мало. ================================================== скільки кацапи до журналу TIME занесли грошей , щоб кацапориле падло на всесь світ стверджувало , що не всі кацапи - кацапи ? Змінено 18 квітня користувачем Бездомный 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 4 хвилини тому, Бездомный сказав: На думку Юлії Навальної, звичайні українці розуміють те, що не всі росіяни налаштовані проти них і що правильно було б, якби українська влада пам'ятала про цих людей. Вона уточнила, що багато громадян РФ не підтримують вторгнення та хочуть, аби бойові дії припинилися. Про це Юлія Навальна сказала в інтерв'ю журналу TIME. Коли журналіст TIME зазначив, що у Володимира Зеленського протягом двох років війни змінювалися погляди на те, скільки росіян підтримують війну в Україні, і зараз українське керівництво дійшло висновку, що це не просто війна Путіна, а війна Росії, і неправильно шукати так званих "хороших русских", Навальна обурилася та назвала це помилкою. ================================================== скільки до журналу TIME занесли грошей , щоб кацапориле падло на всесь світ стверджувало , що не всі кацапи - кацапи ? прийми факт що більшість світу в цьому впевнені безкоштовно. як на мене тероризм став чимось звичайним та повністю прийнятним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 9 хвилин тому, Дощ сказав: Наразі просто плітки Я не чув щоб на керівні посади НАТО призначали когось із приставкою -екс, і тим більше не придатних до військової служби я згоден що або ти можеш і береш, або не можеш і не скіглі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: прийми факт що більшість світу в цьому впевнені безкоштовно. але ж ті , хто запевняють світ у тому , роблять те не безкоштовно , а за дуууже великі донати. кацапи завжди витрачали на свій зовнішній імідж неймовірні гроші . При чому , як напряму - проплачуючи джинсу в змі , так і через впровадження агентів впливу , типу маска , рамасвамі ..... трампа . Брати Коен Аве Цезар . Ченніг Татум грає татка ВВП ( Володимира Олександровича Познера ) Змінено 18 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 6 хвилин тому, Бездомный сказав: але ж ті , хто запевняють світ у тому тут таке питання. скільки ти мене не запевняй що лайно смачне, я його їсти не буду. отже якщо хтось не здатен користуватися власною головою, то все інше відмазки. якщо хтось бачить що роблять кацапи і вважає що вони гарні, то проблема вже не тільки у кацапах, а і у тих, хто їх заохочує продовжувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 16 хвилин тому, Бездомный сказав: На думку Юлії Навальної, звичайні українці розуміють те, що не всі росіяни налаштовані проти них і що правильно було б, якби українська влада пам'ятала про цих людей. Вона уточнила, що багато громадян РФ не підтримують вторгнення та хочуть, аби бойові дії припинилися. Про це Юлія Навальна сказала в інтерв'ю журналу TIME. Коли журналіст TIME зазначив, що у Володимира Зеленського протягом двох років війни змінювалися погляди на те, скільки росіян підтримують війну в Україні, і зараз українське керівництво дійшло висновку, що це не просто війна Путіна, а війна Росії, і неправильно шукати так званих "хороших русских", Навальна обурилася та назвала це помилкою. "Це явно не війна Росії. Це війна Путіна. Звичайно, є дуже агресивна меншість, яка підтримує війну. Вона виділяється, але її дуже мало. ================================================== скільки кацапи до журналу TIME занесли грошей , щоб кацапориле падло на всесь світ стверджувало , що не всі кацапи - кацапи ? Навіщо про це лайно розповідати? Їй за це навіть самі кацапи в панамку хуїв наштовхали вже. Вони кажуть, щоб вона їх не ганьбила, мовляв, вони всі за війну і за фюрера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 17 минут назад, iiigolkin сказал: Навіщо про це лайно розповідати? Їй за це навіть самі кацапи в панамку хуїв наштовхали вже. Вони кажуть, щоб вона їх не ганьбила, мовляв, вони всі за війну і за фюрера. рілі ? Де почитати про панамку хуїв юлі навальній від кацапів ? просто журнал Тіме - то трибуна , яку надають цій брехливій "мироносиці " Змінено 18 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 година тому, Дощ сказав: Очевидно в стелю він вже вперся - далі дорога на пенсію Або в президенти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2 години тому, Alvalk сказав: <...> Ну й знов таки все впирається в гроші. Своїх у нас замало, а Захід вважає за краще вкладати гроші в своє виробництво (свою економіку), а не наше. Тому, умовно, за ті ж самі гроші отримаємо в кращому випадку 20шт. ATACMS 300км замість 50шт. Грім-2 500 км, та ще й з умовами не бити по територіях раши. Ну, я їх розумію, я б теж не вкладав гроші в виробництво по якому завтра: прилетить ракета/не буде електрики/не буде кваліфікованих працівників (потрібне, або все разом підкреслити). Один з перших законів бізнесу: "захищай свої інвестиції!", а робити з інвестицій ярмо на свою шию Захід не хоче і не буде. Сподівання на постачання нам імпорту, навчання військових працювати з цим імпортом, що дасть простояти ще трохи. Виробництво за кордоном ... технології та мозки утікають з країни, потім там приватизуються ... не гарний варіант, як на мене Йобана русня! Ракети прилетіли ( 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 54 хвилини тому, US7IGN сказав: Мабуть якійсь місцевий ікспєрд писав? Який сенс йому ставати прем'єром? Щоб потім відповідати за все? У нього вся влада і нуль відповідальності, про це можна лише мріяти. Я досі не пам'ятаю прізвище прем'єра і мені не зрозуміло чим він зайнятий і за що відповідає. Усе вирішують ефективні менеджери. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня другий прильот Дніпро 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 23 минуты назад, US7IGN сказал: тут таке питання. скільки ти мене не запевняй що лайно смачне, я його їсти не буду. пане Влодек , ви ж не з фокусгрупи , на яку розрахована пропаганда пропаганда не робить з людей ідіотів , вона з самого початку на них розрахована Змінено 18 квітня користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) третій прильот Дніпро прильоти потужні - чимось важким б'ють Змінено 18 квітня користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: пане Влодек , ви ж не з фокусгрупи , на яку розрахована пропаганда пропаганда не робить з людей ідіотів , вона з самого початку на них розрахована Але мене це все ще кожного разу засмучує. І те що я розумію що якщо я не використовував ідіотів раніше, то вже мабуть пізно починати це робити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 3 часа назад, Canton сказал: Це точно пісок, а не Мівіна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) Цитата Юля Навальная вошла в топ-100 самых вилятельных людей по версии журнала «TIME» Звернення Навальної до українців: «Не можна мстить! Повинні ви любити всіх підарасів, злодіїв, убивць, бо кожен з нас народ, ми богоносці.» Змінено 18 квітня користувачем iiigolkin 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Допомога є і буде виключно предметом торгів для тиску на Китай та парашку. То для Штатів, а в нас Володимир Олександрович знов начепить наполеонівського капелюха і підуть Євгенєвічі штурмувати посадки. До перемоги! А перемога буде там, де Штати з Китаєм домовляться, а не там де наштурмували. Змінено 18 квітня користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 39 минут назад, Дощ сказал: Наразі просто плітки Я не чув щоб на керівні посади НАТО призначали когось із приставкою -екс, і тим більше не придатних до військової служби Дослужитесь хотя бы до полковника - может услышите...а может и нет В структурах НАТО много хитрых должностей, широкой общественности неизвестных Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) 30 минут назад, Dmitriy_S сказал: То для Штатів, а в нас Володимир Володимирович знов начепить наполеонівського капелюха і підуть Євгенєвічі штурмувати посадки. До перемоги! А перемога буде там, де Штати з Китаєм домовляться, а не там де наштурмували. Може , Володимир Олександрович ? Цинічна пика янкіз дуже добре визирнуло після невдалого обстрілу Іраном Ізраіля . Щось здається , що закордонні візити конґресменів тепер не матимуть такої вваги , яку вони мали раніше . Деінде можуть наівіть як з синами лейтенанта Шмідта почати поводитися. Змінено 18 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня Тільки що, Бездомный сказав: Може , Володимир Олександрович ? Точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 6 хвилин тому, Canton сказав: Дослужитесь хотя бы до полковника - может услышите...а может и нет В структурах НАТО много хитрых должностей, широкой общественности неизвестных Мабуть очолить натівський ТЦК, тут в нього харашо получалось. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мабуть очолить натівський ТЦК, тут в нього харашо получалось. можливо я і помиляюся, але виглядає так що тими питаннями інша більш успішна людина займалася, а чесного генерала до того корита навіть не підпустили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 1 час назад, Leon26 сказал: Цього разу – расмуссен, стара кремлівська консерва та за сумісництвом колишній генсек нати, як і усі іньши персонажі цього КєГєБєшного балагану.. А для чого тоді Ф.Расмуссен виступав десь півроку тому за прийняття України з теперішніми підконтрольними теріторіями до НАТО? Якби ця пропозиція отримала вчасно підтримку, нас би може вже зараз не бомбили. А так можуть запропонувати нову дорожню карту на вступ. До речі Зеленський буде у п'ятницю зустрічатись з керівництвом НАТО, скоро побачимо їх нову реакцію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня так а в чому проблема? обставини змінюються, пропозиції теж. раки вчора великі, але по 5, а сьогодні маленькі, але по 3. а завтра взагалі нічого не буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 5 минут назад, US7IGN сказал: генерала до того корита навіть не підпустили А може були побоювання що генерал стане центральною фігурою у новій виборчій кампанії. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз