henko Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 минуту назад, Бездомный сказал: чом ви його стежиною не поїхали ? бо знає що це гебешний скрипт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 2 минуты назад, US7IGN сказал: а як це? один мій знайомий здуру в Київ приїхав. трохи здивувався і поїхав назад в окупацію, щоб через неї в Німеччину. каже кацапам на нього взагалі пофігу було, на відміну від батьківщини чомусь українці між кацапами і батьківщиною Німеччину обирають Вашому знайомому на батьківщину теж було пофігу. Чи я не правий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 7 минут назад, Бездомный сказал: кацапія насправді веде геноцидну війну , немов зараз раннє Середньовічча Вони послідовні: en.wikipedia.org/wiki/Main_Cathedral_of_the_Russian_Armed_Forces "The cathedral is said to contain Adolf Hitler's cap and personal clothes, which were described as trophies and religious relics by Russian Deputy Minister of Defense.[12][13]" Ну і на ..балах теж все написано: en.wikipedia.org/wiki/Main_Cathedral_of_the_Russian_Armed_Forces#/media/File:EanJMN4XgAMn6CM.jpg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 14 хвилин тому, Бездомный сказав: чом ви його стежиною не поїхали ? може зачитскувід нелояльного до кацапії елементу на донбабве було проведено раніше - у 2014-15 роках ? А я ніколи не роблю як всі. У мене мій персональний шлях. А в цілому мені здається влада просто пропустила той момент коли її пропозиція населенню стала менш привабливою ніж навіть кацапська. А конкуренція не пробачає помилок. Ви думаєте чому порох за безвіз так впирався? Тому що це було щось, що краще ніж у кацапів. Але населення не оцінило. Йому мабуть треба було щоб гірше ніж у кацапів 😂 Змінено 22 березня користувачем US7IGN 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 41 минуту назад, Evgenich сказал: Вашому знайомому на батьківщину теж було пофігу. Чи я не правий? він просто даунбасямба звичайна Достатньо наспілкувався з тією породою чоловікоподібних істот - паразити звідти завжди смоктали кров з Неньки , та ще й вважали , що Ненька мало їм дає крові , бо вони ж годувальники . цілеспрямовано калірована та вигодувана порода пристосуванців - "радянська Вандея" Змінено 22 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) Подоляк заперечив , що США тиснуть на Україну , щоб не била по НПЗ , тако жвін запмеречив , що удари кацапії по енергетичній інфраструктурі України якось пов'язано з ударами дронами по НПЗ Змінено 22 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 30 минут назад, Evgenich сказал: Аби то було на користь не тільки тобі (ні, звісно це не так). Заробляти можна і в Україні, ну не так щоб легко, все ж таки легше на заході, приблизно в америці, з тим же потенціалом але при значно вищому ККД. Але в америці окрім можливостей, є ще і обов'язки. А ти, судячи з історії твоїх опусів, від обов'язків ухиляєшся, згадуючи лише про права. Обов'язок наступить коли(якщо) відповідний папірець під дулом автомата заставлять підписати... 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 2 хвилини тому, sergio сказав: Обов'язок наступить коли(якщо) відповідний папірець під дулом автомата заставлять підписати... 😏 В штатах хтось когось щось примушує під дулом автомату? А може там держава має тільки права, а громадяни тільки обов'язки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 2 минуты назад, sergio сказал: Обов'язок наступить коли(якщо) відповідний папірець під дулом автомата заставлять підписати... 😏 Ну то спирайся на досвід линири/динири, тобто не якщо, а коли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 2 минуты назад, Evgenich сказал: Ну то спирайся на досвід линири/динири, тобто не якщо, а коли. Якщо наступить,, коли"візьму тривожний рюкзачок і попрямую в бік румунського кордону. Я взагалі живу в класному місці. 5км і я на трасі Львів-Чоп(якщо на румуни тікати) і такі самі 5 км і я на львівські кільцьовій, а там 70 км до Польського кордону. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, хто вкладає в голову цю маячню. Політрук? Як ви собі уявляєте "знищити нас усіх"? Розстріляють 30 мільйонів українців? Реальність трохи інша. Задача максимум для кацапів - отримати підконтрольну державу з підконтрольним урядом плюс частину території приєднати до РФ. Але, оскільки успіхи у кацапів так собі, то вони цілком готові поступитися і отримати значно менше. Так що поле для перемовин є і воно досить велике. А ви кажете вибору нема. Думку про відсутність вибору вкладує в голови хом'ячкам влада. І ота оголошена стратегія про кордони 91-го року - це якраз свідоме блокування можливості вибору, і закриті кордони - це теж про це. Реальність така, що якби вони розглядали варіант перемовин - вони б односторонньо зупинили війну і нашій владі нічого не лишилось би як говорити. А ваш висер - повна маячня. Херовість нашої влади не відміняє цілей рф. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 12 минут назад, sergio сказал: Якщо наступить,, коли"візьму тривожний рюкзачок і попрямую в бік румунського кордону. Я взагалі живу в класному місці. 5км і я на трасі Львів-Чоп(якщо на румуни тікати) і такі самі 5 км і я на львівські кільцьовій, а там 70 км до Польського кордону. 😎 Не ма що коментувати. Хоча... Тримай тотем Змінено 22 березня користувачем Evgenich 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня Пишуть в Одессі 2 прильота зараз по ТЕЦ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 11 часов назад, Vinsol2009 сказал: В какую школу ходят? Вы маньяк,вам туда нельзя.Ваша песня Бармалея-Не надо мне шоколада и мармелада,а только маленьких детей. 11 часов назад, Vinsol2009 сказал: Говорят, Бабы базарные ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 19 минут назад, dvr002 сказал: Пишуть в Одессі 2 прильота зараз по ТЕЦ І що ? Салліван пропонує не відповідати по НПЗ ? Гадаю , що на рахунок вимог не відповідати по НПЗ - проплачена кацапами джинса . Змінено 22 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 11 часов назад, Canton сказал: Что ж вы так не осторожно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 30 минут назад, dvr002 сказал: Пишуть в Одессі 2 прильота зараз по ТЕЦ По моій інформації ні. Приліт один і не зовсім в Одесі. По якому об'єкту поки не знаю, але там наче ТЕЦ немає. Принаймні на світло ніхто не жаліється після прильоту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 час назад, sergio сказал: колись після інституту на Світочі поробив 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 9 минут назад, миг сказал: Світоч - то Нестле - Нестле - спонсор війни 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 56 минут назад, sergio сказал: візьму тривожний рюкзачок і попрямую в бік румунського кордону. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 минуту назад, Бездомный сказал: Світоч - то Нестле - Нестле - спонсор війни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 час назад, US7IGN сказал: а як це? один мій знайомий здуру в Київ приїхав. трохи здивувався і поїхав назад в окупацію, щоб через неї в Німеччину. каже кацапам на нього взагалі пофігу було, на відміну від батьківщини чомусь українці між кацапами і батьківщиною Німеччину обирають Не усі.Нещодавно зовсім випадково розговорився у Мюнхені з біженцем з Маріуполя,він українській громадянин з грецької общини.Розповідав що уся його купа родичів в 22 виїхали в основному у Грецію і деякі,як і він,у Германію.Зараз абсолютно усі вернулися назад,в Маріуполь,він також збираеться туди вертатись.Точно так само мого брата жінки родина пожила пів року з ними,а потім усі вернулися в Маріуполь,звонить звідти що усе у них добре. 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) Цитата розговорився у Мюнхені з біженцем з Маріуполя,він українській громадянин з грецької общини Справа в тому, що практично всі маріупольські греки завжди були прокацапського менталітету. Змінено 22 березня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 58 минут назад, Evgenich сказал: Не ма що коментувати. Хоча... Тримай тотем Дякую, я вже маю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 час назад, Evgenich сказал: Вашому знайомому на батьківщину теж було пофігу. Чи я не правий? В такій самій мірі, як і нашим можновладцям. З тією різницею, що вони мають вільний виїзд. 😏 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз