Canton Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 минуты назад, MaxS сказал: треба на Новій пошті питати, чи відкрито відділення На подходе. Волонтеры подтопили... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 8 хвилин тому, Canton сказав: 2. Никто не покупал, поставка централизованная из программы "кухонных". Такої програми не існує. От і забрехались. Є курси Victory Drones, але там передають військовим протестовані спеціалістами дрони і тільки тим хто в них пройшов навчання. Тобто весь брак фільтрується ще на вході. Змінено 13 березня користувачем loader 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 45 хвилин тому, Canton сказав: Похоже. При увеличении тросики видны. Я с таким не сталкивался уууу.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 6 минут назад, loader сказал: Такої програми не існує. От і забрехались. Є курси Victory Drones, але там передають військовим протестовані спеціалістами дрони і тільки тим хто в них пройшов навчання. Тобто весь брак фільтрується ще на вході. Я знаю, что "не існує". Но ее обозвали именно так. А вот каналы поставки - мне неведомы и никто мне не скажет. И не надо. "Централизовано, пионеры паяли"" - и всё. Вердикт ремонтников - "Срань полная" И вообще - разговор идет о том, что сапоги тачать должен сапожник... И Виктори Дронс - не панацея. Они иногда такую хню несут - на голову не натянешь Змінено 13 березня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 7 минут назад, US7IGN сказал: уууу.... Бе-бе-бе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 8 часов назад, Серьожа сказал: Зачем он их делает?Ведь через месяц два ничего,никуда не полетит. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 51 хвилину тому, Canton сказав: Я знаю, что "не існує". Но ее обозвали именно так. А вот каналы поставки - мне неведомы и никто мне не скажет. И не надо. "Централизовано, пионеры паяли"" - и всё. Вердикт ремонтников - "Срань полная" И вообще - разговор идет о том, что сапоги тачать должен сапожник... И Виктори Дронс - не панацея. Они иногда такую хню несут - на голову не натянешь Не пишіть абстрактної маячні. Фотки, причини поломок. Інакше це все ні про що. Виглядає недолуго. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 8 минут назад, loader сказал: Не пишіть абстрактної маячні. Фотки, причини поломок. Інакше це все ні про що. Виглядає недолуго. Я все выше написал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 хвилин тому, loader сказав: Виглядає недолуго. Дівчаткам подобається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 2 години тому, Фрай сказав: Я тут Шабанова послухав... Нам вааще пипец! піарите якогось дебіла, який вибрав теме-сторону і надрочує купу бабла на цьому. основна аудиторія - русня, коментарі під кожним відео побєдоносниє п.с; а так да - нас всіх уб'ють. тому весь світ повинен палати. використати атомні станції у випадку повної ліквідації країни п.с2: поляки ахуєвші з дня в день, там би фортифікації не завадили, про всяк випадок пс3. 2 бота пропіарило дебіла пс4. армія говго кончене. брат надірвав спину, 4600 грн на дорогу на влк і ліки. виблядки а не система. а якщо каліка то 800 грн і всі клопоти на родичів. за це боротьба? Змінено 13 березня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 хвилин тому, Canton сказав: Я все выше написал. Ви насрали маячні. І явної брехні. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 минуты назад, loader сказал: Ви насрали маячні. І явної брехні. Еще один Бемби... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 12 хвилин тому, akineo сказав: брат надірвав спину, 4600 грн на дорогу на влк і ліки це краще ніж 15млн родичам колись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: це краще ніж 15млн родичам колись не знаю. де родичам гроші брати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: це краще ніж 15млн родичам колись Не колись. Жінці загиблого троюрідного брата моєї жінки виплатили гроші і вона купила квартиру в Кременчуці. Звісно, краще, щоб вона не отримувала цих грошей і він би був живий, але маємо, що маємо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Не колись. Жінці загиблого троюрідного брата моєї жінки виплатили гроші і вона купила квартиру в Кременчуці. Звісно, краще, щоб вона не отримувала цих грошей і він би був живий, але маємо, що маємо. це якщо командир не кончений, і мобік в екіпіруванні на завданні оформлегого наказом загинув чому не в Києві? ах да, траса дозволить рф бомбити Київ кабами Змінено 13 березня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 22 хвилини тому, akineo сказав: це якщо командир не кончений, і мобік в екіпіруванні на завданні оформлегого наказом загинув чому не в Києві? ах да, траса дозволить рф бомбити Київ кабами Вона там живе. kremenchuk.tv/?p=49620 Змінено 13 березня користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Смок Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 4 часа назад, Бездомный сказал: Село Тёткино, в которое зашёл ЛСР просто ровняют с землёй. Нужно быть готовым к тому, что если зайдут в Белгород, путинские его точно так же разбомбят Не дошли, всех убили (кто не убежал)((( А Тёткино живёт обычной жизнью Змінено 13 березня користувачем Смок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 50 хвилин тому, US7IGN сказав: це краще ніж 15млн родичам колись у друга брат загинув. то перший транш видали швидко. лям на трьох. мати-жінка -брати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 43 хвилини тому, Смок сказав: Не дошли, всех убили (кто не убежал)((( А Тёткино живёт обычной жизнью достовірні джерела? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Смок Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Только что, akineo сказал: достовірні джерела? Более чем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 1 час назад, Смок сказал: Более чем А на білгородчині ? Глотове ? З напрямків Козачої Лопані та Вовчанська ? А відео ураження ректифікаційної колони на НПЗ у Рязані в Голлівуді знято ? А те , як в Іл 76 ганебно двигун відпав , поки він на цвинтар падав , знято на студії імені Довженко ? Змінено 13 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Подогнал трошки(сколько в машинку влезло)для зсу. Ещё таких буржуек на этой неделе прикачу,жаль поздновато ,но готовить на них можно.Пока одна. 11 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня От такий він наш корєє-бандерівець. Хочу поділитися з вами однією історією. Як ви напевно здогадуєтеся, я є одним із найбільших платників податків у своїй області. Усе життя я платив податки у Дніпрі, це моє рідне місто, і навіть коли переїхав до Києва, я не змінював прописку та платив десятки мільйонів гривень ПДФО на рік у Дніпрі. За цей час, як і заведено в наших широтах, я не отримав нічого крім пильної уваги податкової до моєї звітності та бажання знайти, що ж я приховую. Останньою краплею став чотирьохсторінковий запит на пояснення доходу 70800 гривень, який я зарепортив як дохід на залишок коштів на рахунку в Interactive brokers і за яким я сплатив теж ПДФО – 13000 грн. Їх зацікавив цей дохід і вони надіслали чотирьохсторінковий запит із вимогою пояснити все, включаючи як зазвичай головне питання – хто вбив Кеннеді. Але ця історія має happy end. Я вечеряв із Віталієм Кімом, головою Миколаївської ОДА, і він мені сказав: «У нас фронтовий регіон, бізнесу тяжко, податків збираємо мало, давай до нас у Миколаїв, плати податки у нас, ми тебе на руках носитимемо». І я винайняв квартиру і прописався в Миколаєві. Плачу податки там. Мене не носять на руках, але щоразу, коли від мене надходить ПДФО до бюджету Миколаєва, Віталій телефонує мені і каже «Дякую!» А я хочу сказати Дякую, Віталію. Чиновники, які цінують підприємців, які чесно сплачують податки, це те, що відрізняє країну зі здоровим бізнес-кліматом від хворої. Так, таких як Віталій у нас поки що меншість, але, якщо ми заохочуватимемо таке поважне ставлення до бізнесу, таких менеджерів у державі стане більше. Платіть податки у Миколаєві! Там вас цінуватимуть і поважатимуть. Олег Гороховський. (Монобанк, якщо хтось не в курсі) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 33 хвилини тому, Бездомный сказав: А на білгородчині ? Глотове ? З напрямків Козачої Лопані та Вовчанська ? А відео ураження ректифікаційної колони на НПЗ у Рязані в Голлівуді знято ? А те , як в Іл 76 ганебно двигун відпав , знято на студії імені Довженко ? цікаве співпадіння, як прилетіло по трьом нпз, то сюди закинули якогось дебіла шаповало-шлюху, який розповідає про напад поляків (впринципі може і бути, бо вони стали йобнуті якісь), і коврові бомбардування Києва з дозволу Трампа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз