US7IGN Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня схоже передвиборча компанія почалася і мобілізацією собі рейтинг ніхто псувати не збирається enovosty.com/uk/news-ukr/news_society-ukr/full/0703-zagalna-mobilizaciya-skilki-lyudej-mozhut-mobilizuvati 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 25 хвилин тому, US7IGN сказав: схоже передвиборча компанія почалася Перед-яка компанія почалася? закони читайте що6 марно не марити марними сподіванками🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня Кулеба про погодження Залужного на посаду посла: Дуже логічний крок www.pravda.com.ua/news/2024/03/7/7445486/ За словами Кулеби, він мав кілька розмов із Залужним, з яких переконався, що "лежить душа в нашого шановного генерала, колишнього головкома до дипломатичної роботи". "Більше того, профільна освіта навіть у нього теж є – здається, у 2020 році отримав диплом магістра за спеціальністю міжнародні відносини. Тому я думаю, що це дуже логічний крок."-------- .... душа лежить, а серце плаче 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня Президент Чехії: Україна може отримати 800 тисяч снарядів цими тижнями И Павлюк говорит о начале стабилизации линии фронта www.holosameryky.com/a/ukraina-mozhe-otrymaty-800-tysiach-snariadiv-protiahom-tyzhniv-prezydent-czechii/7518005.html 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAM Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня В 26.02.2024 в 13:41, Canton сказал: "Тикайте собі у сраку"(с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ranch Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: хоже передвиборча компанія почалася і мобілізацією собі рейтинг ніхто псувати не збирається enovosty.com/uk/news-ukr/news_society-ukr/full/0703-zagalna-mobilizaciya-skilki-lyudej-mozhut-mobilizuvati Той баран вже не знає, куди влізти і що сказати, аби на нього звернули увагу. Вже він "експертом" по РЕБ став, а тепер ще й по мобілізації. Змінено 7 березня користувачем Ranch 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня (змінено) Всяке бачив, спочатку ржачно ,але повний треш зі збиттям і далі. Цікавий народ там)Як мінімум пару криміналок. t.me/AndriyuKK/27245 Змінено 8 березня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 6 часов назад, рыбак сказал: Кулеба про погодження Залужного на посаду посла: Дуже логічний крок www.pravda.com.ua/news/2024/03/7/7445486/ За словами Кулеби, він мав кілька розмов із Залужним, з яких переконався, що "лежить душа в нашого шановного генерала, колишнього головкома до дипломатичної роботи". "Більше того, профільна освіта навіть у нього теж є – здається, у 2020 році отримав диплом магістра за спеціальністю міжнародні відносини. Тому я думаю, що це дуже логічний крок."-------- .... душа лежить, а серце плаче Я мыслю так за то предложение (ранее тоже подобное говорил), что это типа с глаз долой убрать конкурента (харизма позволяла тому стать гетьманом), т.к. человеку в погонах сделать карьеру на должность посла анреал, там максимум аташе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 9 часов назад, iiigolkin сказал: Пока сие что слону дробина - цена на зибин стабильна, призыв чмобиков из города у моря отсутствует (на всякие херхуяровки на материке мне накласть). Вот что будет после продления полномочий (считай выборов, к тому же всегда проходили осенью, а тут мордор назначил на дату военноспортивного праздника весна-14) то под вопросом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня Цікаво🤔 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 11 годин тому, Вячеслав63 сказав: Це треш - Зеленський призначив Залужного послом у Великій Британії Джерело: https://censor.net/ua/n3477456 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 8 годин тому, Ranch сказав: Той баран вже не знає, куди влізти і що сказати, аби на нього звернули увагу. Вже він "експертом" по РЕБ став, а тепер ще й по мобілізації. головне виборцям сподобатися щоб переобрали 6 годин тому, МаТраС сказав: Всяке бачив, спочатку ржачно ,але повний треш зі збиттям і далі. Цікавий народ там)Як мінімум пару криміналок. t.me/AndriyuKK/27245 ви вже визначиться - має громадянин захищати свою землю чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: головне виборцям сподобатися щоб переобрали ви вже визначиться - має громадянин захищати свою землю чи ні? я то визначився,але до чого тут чувак,який збиваэ автомобылем другу?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 10 годин тому, 7351 сказав: Это потому, что чужой президент договорился о снарядах, на не наш? А наш чем занимается? Гундосные видосики пишет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 10 годин тому, henko сказав: Я вже рік не можу зрозуміти цього суцільного дрочу на Залужного. Хто мені може пояснити? Люди, ви у школі вчились? Ви хоч раз бачили жирного здорованя відмінником? Та вони завжди були тупими важкими предметами - скіки я їх бачив. Як Порох зі своїми сльозами і соплями був тупим предметом виповзшим на грошах батька зека-цеховика, Яник був таким же тупим важким предметом. Потім за Саакашвілі усі бігали - ще один навальний-мандела нєдодєланий. Добре хоч здихалися його. Тепер цього тупого важкого предмета Залужного всюди пхають. Це якийсь комплекс неповноцінності українці таким чином з себе виміщують? Типу хай я в начальники не вибився, але бодай президент в нас тупішим за мене нехай буде, чи що? Іншої причини знайти не можу. Ви б хоч на ютубі на нього подивилися - воно ж ні бе ні ме зв'язати не може. Я останню прес-конференцію дивився. Його тому і звільнили, що не дав зганьбити армію та перекласти на неї провал із мобілізацією і будівництвом оборонних укріплень. То вже не кажучи про маячню із штурмом Бахмуту, коли резерви були потрібні на півдні. А відповідальність за провал контрнаступу поклали на нього. І взагалі, те що Україна вистояла, це диво. На це не сподівався ніхто із союзників, дивлячись, як гроші закатували у асфальт, а в ТРО виявилось 50 броніків на батальон. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 9 часов назад, tort сказал: Перед-яка компанія почалася? закони читайте що6 марно не марити марними сподіванками🤣 у квартала началась. про законы ржачно. кандидат в судьи конституционного суда не знает даты принятия конституции. этот мудак как-то же прошел предварительный квартальный отбор? сорри за конституцию с маленькой буквы, но на данный момент она таковой не является. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 9 годин тому, рыбак сказав: Кулеба про погодження Залужного на посаду посла: Дуже логічний крок www.pravda.com.ua/news/2024/03/7/7445486/ За словами Кулеби, він мав кілька розмов із Залужним, з яких переконався, що "лежить душа в нашого шановного генерала, колишнього головкома до дипломатичної роботи". "Більше того, профільна освіта навіть у нього теж є – здається, у 2020 році отримав диплом магістра за спеціальністю міжнародні відносини. Тому я думаю, що це дуже логічний крок."-------- .... душа лежить, а серце плаче Почесна ізоляція 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 9 годин тому, Propeller сказав: Президент Чехії: Україна може отримати 800 тисяч снарядів цими тижнями И Павлюк говорит о начале стабилизации линии фронта www.holosameryky.com/a/ukraina-mozhe-otrymaty-800-tysiach-snariadiv-protiahom-tyzhniv-prezydent-czechii/7518005.html Где в этом заслуга при***ента? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня (змінено) 11 годин тому, henko сказав: Я вже рік не можу зрозуміти цього суцільного дрочу на Залужного. Хто мені може пояснити? Люди, ви у школі вчились? Ви хоч раз бачили жирного здорованя відмінником? Та вони завжди були тупими важкими предметами - скіки я їх бачив. Як Порох зі своїми сльозами і соплями був тупим предметом виповзшим на грошах батька зека-цеховика, Яник був таким же тупим важким предметом. Потім за Саакашвілі усі бігали - ще один навальний-мандела нєдодєланий. Добре хоч здихалися його. Тепер цього тупого важкого предмета Залужного всюди пхають. Це якийсь комплекс неповноцінності українці таким чином з себе виміщують? Типу хай я в начальники не вибився, але бодай президент в нас тупішим за мене нехай буде, чи що? Іншої причини знайти не можу. Ви б хоч на ютубі на нього подивилися - воно ж ні бе ні ме зв'язати не може. Ти просто руснява залупа що комплексує перед нормальними козаками. Більшість моїх колег не маленькі і при цьому коли заходили в деякі офіси іноземні ті шарахались що їх вже накрила умовна податкова. А потім ці козаки робили одні з найважчих проектів в фінтех сфері. Тому ти чмо не повноцінне, яке за 2 роки війни все що накопало це сраний бодішеймінг. Вийди з конури і скажи те саме військовим. Змінено 8 березня користувачем loader 2 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 28 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Это потому, что чужой президент договорился о снарядах, на не наш? А наш чем занимается? Гундосные видосики пишет? Тільки вже була інформація і від наших воїнів і від рашистів, що наша артилерія зараз вже працює нарівні з рашистською. Снарядного голоду намає, як було при відході з Авдіївки. А перед цим Зеленський здійсняв деякі візити. Може це якось пов'язано чи ні? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 18 минут назад, Vinsol2009 сказал: Почесна ізоляція С увольнением из армии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 32 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Это потому, что чужой президент договорился о снарядах, на не наш? А наш чем занимается? Гундосные видосики пишет? А ви чим займаєтесь крім обсирання зранку до ночі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Може це якось пов'язано чи ні? Нет. Просто из Сырского продолжают лепить великого полководца. Распечатан резервный запас под персппетиву получения свежей партии 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 1 минуту назад, loader сказал: крім обсирання Трудно обосрать гавно... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 29 минут назад, Vinsol2009 сказал: Я останню прес-конференцію дивився. Його тому і звільнили, що не дав зганьбити армію та перекласти на неї провал із мобілізацією і будівництвом оборонних укріплень. То вже не кажучи про маячню із штурмом Бахмуту, коли резерви були потрібні на півдні. А відповідальність за провал контрнаступу поклали на нього. І взагалі, те що Україна вистояла, це диво. На це не сподівався ніхто із союзників, дивлячись, як гроші закатували у асфальт, а в ТРО виявилось 50 броніків на батальон. А якщо серйозно. Залужний державник. В великій мірі завдяки Залужному Україна існує зараз в тому стані в якому існує. Залужний людина яка дала по зубам путінам і "2 армії світу" з їх планами Київ за три дні. Людина яка все життя присвятила службі. Військовій на благо України. Амбіції і емоції то не про нього. Він дуже мудрий для свого віку. І ніколи не змішує особисте і службу. То з чого хтось вирішив, що державник який в надскладні часи зробив для спасіння держави чи не найбільше інших, зараз відмовиться від своєї державницької позиції? Залужний приймає рішення які він вважає вірними. І з досвіду більшість його стратегічних рішень в основному (якщо не всі) вірні. Він прийме рішення яке на його думку принесе найбільше користі для держави в поточній ситуації. І зробить більше ніж будь хто крім нього. З якого дива хтось вирішив, що керуючись емоціями Залужний повинен щось робити щоб послабити державу? З якого дива хтось вирішив що керуючись емоціями він повинен поставити себе вище того всього, що він зробив і за що заплачено десятки тисяч життів? З якого дива, хтось вирішив що Залужний повинен мати якісь політичні плани які сподобаються частині суспільства, керуючись емоціями під час війни, коли політична діяльність неможлива? А потім буде потім. Просто подякуйте генералу за можливість в мирних Українських містах полоскати йому кістки. Роман Доник 7 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз