murava Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня Только что, миг сказал: Московський патріархат продовжує «служити» у Львові на Антоновича, 100? GBbJpRknbkgZ3zcBAHOTMZN2s6YjbmdjAAAF.mp4 Вы так говорите, как будто в этом есть что-то плохое... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 2 минуты назад, loader сказал: при Петі було краще Наё"ывать свою страну.Так это из всех поколений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 4 минуты назад, JFK сказал: Пральна, підар повинен бути один і назавжди) Коли за підара голосуєте? На выборах был в 11 и 12 годах, но не голосовал) С тех пор не хожу - время провожу с бОльшей пользой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 2 минуты назад, murava сказал: Вы так говорите, как будто в этом есть что-то плохое... А как же томос? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 1 хвилину тому, миг сказав: Наё"ывать свою страну.Так это из всех поколений. Це ви мені? Я за цей місяць віддав на армію більше 40к. Всі ці гроші зароблені не в Україні. Тому фільтруйте базар. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня Только что, миг сказал: А как же томос? А шо именно такого томос имеет до этого патриархата? У нашего/вашего Зеленского на столе уже более полугода пылится закон о запрете этого богомерзкого патриархата на территории Украины, но выносить на голосование и подписывать его никто не спешит и вообще похоже не планирует. Наверное ждёт одобрения днепропетровского раввина, но это не точно. 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня Тільки що, murava сказав: А шо именно такого томос имеет до этого патриархата? У нашего/вашего Зеленского на столе уже более полугода пылится закон о запрете этого богомерзкого патриархата на территории Украины, но выносить на голосование и подписывать его никто не спешит и вообще похоже не планирует. Наверное ждёт одобрения днепропетровского раввина, но это не точно. ви ще забороніть кацапською розмовляти щирим українцям Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня (змінено) 6 минут назад, loader сказал: Це ви мені? Я за цей місяць віддав на армію більше 40к. Всі ці гроші зароблені не в Україні. Тому фільтруйте базар. В общем ,и вы это прекрасно поняли. За вас рад. Змінено 7 березня користувачем миг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 18 хвилин тому, рыбак сказав: Вполне логичное и грамотное решение от ОП по Залужному. Цитата знайшов тємку по якій можна виїхати 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 4 хвилини тому, Потрошитель сказав: На выборах был в 11 и 12 годах, но не голосовал) С тех пор не хожу - время провожу с бОльшей пользой Правильно, який сенс туди ходити якщо не голосувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 2 минуты назад, murava сказал: А шо именно такого томос имеет до этого патриархата? У нашего/вашего Зеленского на столе уже более полугода пылится закон о запрете этого богомерзкого патриархата на территории Украины, но выносить на голосование и подписывать его никто не спешит и вообще похоже не планирует. Наверное ждёт одобрения днепропетровского раввина, но это не точно. Вы у него на столе пыль протераете? У пети вообще ни хрена не пылилось,весь свежак от Медведчука был. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 3 минуты назад, US7IGN сказал: ви ще забороніть кацапською розмовляти щирим українцям Ваши слова огорчают Бездомного. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня а ще я Ненсі слухаю вечорами. нам"ятаю, як батя на маяк включав касету, еквалайзер вбудований і потужні колонки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 1 хвилину тому, akineo сказав: а ще я Ненсі слухаю вечорами. нам"ятаю, як батя на маяк включав касету, еквалайзер вбудований і потужні колонки. Дасте касету переписати? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня Ведучий «Прямого каналу» образив Буданова GCFupBmH0FDogecAALnAwHRIHuQ4bmdjAAAF.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 54 хвилини тому, миг сказав: Volodymyr Boiko 9 ч. · Ця фотографія зроблена о 9:00 7 березня 2024 року в МакДональдсі на Осокорках у Києві. На фото – солдат 207 окремого батальйону ТрО 241 окремої бригади ТрО Віталій Шабунін. 241 бригада зараз виконує бойове завдання в Донецькій області, 207 батальйон – єдиний зі складу цієї бригади – не на фронті, а виконує завдання за 100 км від Києва. Запитання до командира 241 окремої бригади ТрО: яким чином солдат Шабунін опинився в Макдональдсі на Осокорках у Києві? Друге запитання: чи не можна мене, військовослужбовця 206 окремого батальйону 241 окремої бригади ТрО, поміняти з солдатом Шабуніним, враховуючи, що я вже 2 роки не був у відпустці – мене відправити до Києва, а солдата Шабуніна – на фронт? І третє запитання: як командир 241 окремої бригади ТрО збирається боротись з масовим дезертирством особового складу, якщо в нього проходять фіктивну військову службу такі як Шабунін і вся бригада про це знає? P.S. Щойно мені повідомили, що Шабунін вже колишній військовослужбовець 207 окремого батальйону. Враховуючи, що за фактом ухилення Шабуніна від військової служби з 15 грудня 2023 року в ДБР розслідується кримінальне провадження й за пригодами цього гандона слідкує вся бригада, прошу командування роз'яснити, які були вжиті заходи щодо Шабуніна і коли саме його виключили зі списків особового складу. Бо служити разом з такими покидьками соромно. P.P.S. Докладніше про те, як військовослужбовець 207 окремого батальйону ТрО впродовж майже двох років ухилявся від військової служби: https://www.facebook.com/volodymyr.boiko1965/posts/pfbid0HrRPE5FmB2e1L7833MCWpizU81hdggDWRSuZuoyyNHeTPR9YSKQvqJB9q9qfrRWAl Каков поп, таков и приход у четырежды уклониста. Даже если он еврей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 2 хвилини тому, JFK сказав: Дасте касету переписати? https://www.youtube.com/watch?v=VTa7CyYuP7E&list=RDVTa7CyYuP7E Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 4 минуты назад, akineo сказал: а ще я Ненсі слухаю вечорами. Дым сигарет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 48 хвилин тому, миг сказав: хто ні , то шукає відмазки...( Як блазень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 36 хвилин тому, миг сказав: Как всё таки очпуительно самому услышать от любителей сывой матни в реальному времени,а то пи"дёж разогнали,что зелень придумала,а валит на святого барыгу.Приехал со смены,отмылся ,отъелся и поехал на вторую работу(уже писал ,что фоп открыл и слышал ранее возле павельонов ,что петю уважают за то ,что он был предпринимателем). Ток вот стоят те кренделя и говорят,(опишу в общих чертах ,без подробностей) что будут забастовки и надо успеть. Редкая вы ху"ня Петенясты.Украину они бл"ть любят,вы сука себя любите и как тепло вам и зажиточно при пете было. За ноги и об угол. Та такую хню даже дизлайк жалко. Какая все же плесень жалкая . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 46 хвилин тому, рыбак сказав: Кому теперь порохоботы будут рейтинги рисовать вместо Залужного ? А шо с Залужным, я не в курсе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 14 минут назад, JFK сказал: Правильно, який сенс туди ходити якщо не голосувати. Ну...ещё можно их организовывать или принимать в них участие 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Та такую хню даже дизлайк жалко. Какая все же плесень жалкая . Эт точно,они тут все жалкие. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А шо с Залужным, я не в курсе. послали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз