Alvalk Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Только что, миг сказал: Могу сказать больше,он вот эту ху"ню сам рисовал😉 а чому ви обрізали автора, який писав процитовану вами ху"ню? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня (змінено) 2 минуты назад, Alvalk сказал: а чому ви обрізали автора, який писав процитовану вами ху"ню? Я обрезаниями не занимаюсь,просто меняемся с вами ху"нёй на ху"ню. Или занимаемся ейже.😂 Змінено 6 березня користувачем миг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 3 минуты назад, миг сказал: Я обрезаниями не занимаюсь,просто меняемся с вами ху"нёй на ху"ню. Или занимаемся ейже.😂 та не соромтесь вже. Оту х*ню написав якийсь лайно-канал "ПолітБавовна", у якого аж 8к підписників І у якого практично в кожному пості пишеться лайно про Порошенка 🤡 Будьте обережні. Кажуть, якщо читати такі канали, мозок зменшується а звивини випрямляються 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 15 хвилин тому, Alvalk сказав: І їх всіх теж барига купив? І КМІС заодно теж купив? Я не здивуюся якщо завтра барига купить талановитого актора разом з його 5-6 менеджерами 🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Зрада Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 1 час назад, Canton сказал: Походу кто то где то пи...т. Ударение поставить по желанию... Июль 2023 Украина в этом году инвестирует 40 млрд грн в производство дронов – Шмыгаль(С) Март 2024 Минобороны Украины впервые приобретет дроны через систему Prozorro почти на 3 миллиарда гривен (С) Где деньги,Зин? (С) Там речь идет о конкретных моделях. Оголошення опубліковано в Prozorro 4 березня. Планується закупити БПАК типу DJI Mavic 3E – 15 000 одиниць (очікувана вартість – 2,55 млрд грн (без ПДВ); БПАК типу DJI Mavic 3 Thermal – 5000 одиниць (очікувана вартість – 989 млн грн (без ПДВ). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 20 хвилин тому, Alvalk сказав: А я вже чекав - ну коли вже встановлять зв'язок з Петром? Кажуть, що чим більше лайна навалювати на Петра, тим менше чутно шорох купюр, що пиляють діючі. Так, а з пісні слів не викинеш - це неспростований факт. Я більш, ніж впевнений, що такого лайна в будь-якій партії повно, бо так і формувалася наша влада. Але, ви чомусь дуже хворобливо сприймаєте інформацію про сивочолого. І з якогось дива приплітаєте нинішню владу. Така ж сама логіка у рашистів, які оправдують свою агресію - "а вот амеріка..." Головне в моєму пості те, що цей Головко - падлюка, а для вас - згадка про сивочолого, хоча він лише один із очільників тих партій. в яких цей Головко був членом. Чи ви вважаєте партію сивочолого якоюсь винятковою, де немає падлюк? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 21 хвилину тому, миг сказав: Могу сказать больше,он вот эту ху"ню сам рисовал😉 Все, что не исходит из Исландии хня по определению. Для тех, кто любит питаться исключительно на помойках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня (змінено) 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Але, ви чомусь дуже хворобливо сприймаєте інформацію про сивочолого. Там нема чого хворобливо сприймати. Ну назначив якогось мудака головою ОДА аж в 2014 році. Так мудаків во всьому світі призначають (або обирають). В тому числі Президентами, Прем'єрами, головою СБУ, міністрами і таке інше. Але оце ваше "Ну, і як же без сивочолого" - це дійсно хвороба. 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Чи ви вважаєте партію сивочолого якоюсь винятковою, де немає падлюк? Я натякаю, що партія сивочолого була набагато краще партії БЮТ, ОПЗЖ, Самопоміч і багатьох інших (ще одну важливу я в переліку пропустив, щоб вас не дуже хвилювати). Але вам схоже вони норм, а все зло - це сивочолий і ЄС ? 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: І з якогось дива приплітаєте нинішню владу. я натякаю, що годі вже копирсатись в минулому лайні. Краще зверніть увагу на те, що зараз коїться. Бо це напряму впливає на наше майбутнє. Змінено 6 березня користувачем Alvalk 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 19 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: І з якогось дива приплітаєте нинішню владу. Та Це ж Яким треба Бути дурниклм, шоб розшуеувати проблеми у минулій владі, маючи просраний південь.... Невиліковні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 5 хвилин тому, Alvalk сказав: це дійсно хвороба Невиліковна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 4 хвилини тому, Alvalk сказав: Там нема чого хворобливо сприймати. Ну назначив якогось мудака головою ОДА аж в 2014 році. Так мудаків во всьому світі призначають (або обирають). В тому числі Президентами, Прем'єрами, головою СБУ, міністрами і таке інше. Але оце ваше "Ну, і як же без сивочолого" - це дійсно хвороба. я натякаю, що годі вже копирсатись в минулому лайні. Краще зверніть увагу на те, що зараз коїться. Бо це напряму впливає на наше майбутнє. Я натякаю, що партія сивочолого була набагато краще партії БЮТ, ОПЗЖ, Самопоміч і багатьох інших (ще одну важливу я в переліку пропустив, щоб вас не дуже хвилювати). Але вам схоже вони норм, а все зло - це сивочолий і ЄС ? Не зважайте. То хвороба така "зелена сліпота". Своє лайно не пахне. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 6 хвилин тому, Alvalk сказав: багатьох інших Які піарились на камеру в кабінеті прокурора, відробляли путінські срібники. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Не зважайте. То хвороба така "зелена сліпота". Своє лайно не пахне. Треба ж якось виправдовували власну тупість. Краще овоч ніж Юлька краще блазень, ніж шоколадний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня glavcom.ua/world/world-politics/zelenska-vidmovilasja-vidviduvati-vistup-bajdena-pered-konhresom-cherez-navalnu-989366.html Ты смотри, какие мы гордые и у нас такой плотный график. Таки лохудра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 2 години тому, Вячеслав63 сказав: І де воно тільки не було - і в "Фронті змін", і в "Нашій Україні" і в "Батьківщині" . Ну, і як же без сивочолого - 26 грудня 2014 року Президент України Петро Порошенко Указом № 965/2014 призначив В. А. Головка головою Полтавської обласної державної адміністрації. Та то вже не рахується, не треба даремно ганьбити шоколадного та й мав я на увазі зовсім інше - липові учасники бойових дій та побудова укріплень. тут піною сходять на те, що зеля не побудував свою лінію оборони і я з цим згоден, не бачу нашої готовності. Щоправда не знаю хто ж конкретно за це має відповідати? Резнік, Умєров, Залужний чи Зеля як головний? Став шукати і не можу знайти, але походу читаєш багато цікавого і ця головка як приклад розкрадання на закупівлях і будуванні укріплень під час попередньої каденції отут про полтавські убд на окопах в подробицях - bastion.tv/veliki-budivnichi-fortifikacijnih-sporud_n44810 Але ж виходить, що кожна область приймала участь і кожен посадовець так само пиляв на цьому гроші і отримував дивіденди що тоді, що зараз. І кого робити винним? Попередників, зелену владу чи саму систему? На мій погляд кого тут не поставиш на чолі всеодно все без лайна не обходиться і що тоді? Зранку до ночі на форумі бризкати слиною намагаючись довести, що його Г краще? А навіщо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 1 час назад, Alvalk сказал: І у якого практично в кожному пості пишеться лайно про Порошенка 🤡 Тю,так воно и е лайно.Бывших региАНАЛОВ не бывает. Лайно,только потому,что своим забор в километр закрыл людям проход к водоёму. 1 час назад, Alvalk сказал: Будьте обережні. Кажуть, якщо читати такі канали, мозок зменшується а звивини випрямляються Ну вы прочитали,как с мозгами? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Залужний громить Зеленського по всіх фронтах: ukraine-elections.com.ua/uk 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 2 минуты назад, миг сказал: Ну вы прочитали,как с мозгами? Набагато краще, ніж з вашими, бо я таке лайно не читаю (незалежно, про Петю воно чи про Вову) Я читаю нормальні джерела, з фактами і без емоцій. Висновки роблю сам. А таке лайно, як ви з вінсолом по черзі вкидуєте - це для одноклітинних Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 14 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Залужний громить Зеленського по всіх фронтах: ukraine-elections.com.ua/uk Він хоч в курсі, що його вже президентом обрали? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 3 минуты назад, Danylo Ivanov сказал: Залужний громить Зеленського по всіх фронтах: ukraine-elections.com.ua/uk Мне от просто интересно,так на вскидку .Залужный друзяка с Арестовичем,которого вы тут все ху"сосите,у него друг Труханов,которого привлекли за махинации в крупных размерах(та и так все знают ,что оно за чудо),.Человек у которого в мозгу во время войны,который держит в уме позиции и задания,расчёты и предположения,год делает диссертацию у типа,который друг Хуйла и при этом сыпется наступление. Ну и запись,где его типа имел Пашинский. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 17 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Залужний громить Зеленського по всіх фронтах: ukraine-elections.com.ua/uk ого як цікаво. а які основні тези економічної та іншої політики Залужного? яка команда? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня По поводу социологии.Кто то хоть раз участвовал в опросе,или знает лично тех кто проходил опрос? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 15 минут назад, Alvalk сказал: Набагато краще, ніж з вашими, бо я таке лайно не читаю (незалежно, про Петю воно чи про Вову) Я читаю нормальні джерела, з фактами і без емоцій. Висновки роблю сам. А таке лайно, як ви з вінсолом по черзі вкидуєте - це для одноклітинних Если вы это прочитали и оспариваете,то от одноклеточных ни чем не отличаетесь. Хороший вывод, это пройти мимо.Ответ-это ваша эмоция. Я просто люблю поёрничать . Винсолу отвечаю иногда,просто когда скучно. Берите пример с US7IGN,он мне ни когда не отвечает,вот это и есть факт и без имоций. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня 14 минут назад, Серьожа сказал: По поводу социологии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз