unreal1975 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 16 минут назад, Propeller сказал: Думаю стопочка sea baby , на которую недавно сбрасывались да еще и немецкий ракетки.....все говорит, что задача минимум (такой махонький, махонький минимум) на это год - мост. Если мост нэт, то дальше прорисовать последовательность событий несложно. по німецьким ракеткам поки немає підтверджень 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Шо за?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 година тому, SermenK сказав: кількома бакановими Не можна, він обіцяв посадити Порошенка. Трошки не вийшло, взялись за Пашинського, справу десятилітньої давнини. Комусь він дуже заважає заробляти на зброї. Та кому вона нах потрібна, як і броніки Марченко 50 шт на батальон тро цілком досить, нехай відвойовують м'ясом. Та й клістрони нікому не потрібні, краще їх заховати у шухляду речових доказів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: 50 шт на батальон тро цілком досить Рашистська брехня (а караван йде...) Змінено 26 лютого користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2 хвилини тому, 7351 сказав: Рашистська брехня Це не до мене, а до бійців ТРО, я лише цитував. Хоча навіщо їм брехати? Та й посилання на відео не я давав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: я лише цитував. мопед не мій -- я лише розмістив об'яву... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого вроді шахеди через Молдову... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 час назад, ozor сказал: Дякуючи ЗСУ, тільки хочеться, ще б кваталівець, на якого нарід поставив, фартовим виявився, бо наступна спроба років через сто, не раніше буде. наступної спроби не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) . Змінено 26 лютого користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 8 часов назад, Потрошитель сказал: Именно это мне сегодня и сказал Шольц. А перед этим "Ну и связь у вас - еле дозвонился, воистину феникс связь для победы". Грит "Таурусы мне и самому нужны, у меня своя священная Германия. А в Украину лучше старые форды пришлю(бидон не откажет, для этого не надо 60 ярдов) - там тоже были таурусы и тоже полетят на 500км если пнуть достаточно сильно. Грю "Оля, внутренний голос подсказывает правильно. Посмотри на своих предшественников - те всегда так поступали и теперь счастливы на пенсии" "Пулемет я вам не дам..." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 10 часов назад, Vinsol2009 сказал: Майдин это и был план Раши, натравить одних на других и под шумок оттяпать Крым. Вот о чем и говорил ранее. Ведь когда то всплывёт, что некоторые типа национальные движения спонсировались кремлем. 2 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 9 часов назад, murava сказал: А те, що загине на мільйон українців більше чи меньше, візьмуть однією областю більше чи меньше - " Україно, Україно, мамо моя рідна. Пограбована ти нене, тому й така бідна. Нема миру, нема правди, нема волі й долі, Бо чужії отамани сидять на престолі. А де ж сини твої, Україно, козацької слави? В чистім полі, де тополі. Могили, могили… Як соколи, чорноброві, до Бога злітають, Отамани, на їх крові, гроші заробляють." Т. Шевченко. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lug Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2 года назад я предполагала, что война закончится именно так: обе стороны окопаются примерно на текущих рубежах, интенсивность огня стихнет, и всё зависнет, как есть, на годы. А может, и десятилетия. Но сейчас меня одолевают нехорошие предчувствия... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого (змінено) 1 час назад, lug сказал: 2 года назад я предполагала, что война закончится именно так: обе стороны окопаются примерно на текущих рубежах, интенсивность огня стихнет, и всё зависнет, как есть, на годы. А может, и десятилетия. Но сейчас меня одолевают нехорошие предчувствия... війна не скінчиться навіть , якщо кацапи дійдуть до Яворова - активований два роки тому план Моргентау буде продовжувати свою справу . Тому , що кацапи воюють не з Україною , а з Західним світом . повернутися у світову спільноту , без повернення статус - кво на кордони 1991 року, відшкодування всіх нанесених збитків , покаяння , не вдасться . Але кацапи не хочуть повертатися - кацапи сказилися остаточно . Не можна бути напів-вагітною . Будуть і ГУЛАГ , і Колима .... думаю , і до снохачества мишей згодом дотрахаються. То ж , план Моргентау - неминуче майбутнє кацапії . Кацапія для Китаю не партнер , а їжа . Змінено 27 лютого користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого (змінено) 22 хвилини тому, lug сказав: 2 года назад я предполагала, что война закончится именно так: обе стороны окопаются примерно на текущих рубежах, интенсивность огня стихнет, и всё зависнет, как есть, на годы. А может, и десятилетия. Но сейчас меня одолевают нехорошие предчувствия... Які, що українську доведеться вчити у Луганську і телевізор 6ез рашн каналів? Змінено 27 лютого користувачем tort 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого (змінено) В 26.02.2022 в 17:05, lug сказал: Из РФ новостей поняла Змінено 27 лютого користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 9 годин тому, 7351 сказав: мопед не мій -- я лише розмістив об'яву... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого Маршрут ворожої дрг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого tro.mil.gov.ua/sydity-i-dyvytys-yak-rozdyrayut-tvoye-misto-ne-variant-yak-harkivski-teroboronivczi-rozgromyly-elitnyj-rosijskyj-specznaz/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого Однак на міських вулицях разом із кадровими військовими та поліцейськими противника зустріли місцева тероборона та добровольці. Ті самі, з дерев’яних тренувальних автоматів яких декілька передвоєнних місяців глузували російські пропагандисти. Та значною мірою саме вони разом із іншими українськими підрозділами унеможливили взяття Харкова російською армією. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: tro.mil.gov.ua/sydity-i-dyvytys-yak-rozdyrayut-tvoye-misto-ne-variant-yak-harkivski-teroboronivczi-rozgromyly-elitnyj-rosijskyj-specznaz/ Потім БТР 92-ої бригади пробив паркан, і ми з хлопцями під прикриттям броні підійшли під стіну школи через стадіон. (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого А ти про 50 6роників пишеш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого Тільки що, tort сказав: Потім БТР 92-ої бригади пробив паркан, і ми з хлопцями під прикриттям броні підійшли під стіну школи через стадіон. (с) – Була сьома ранку, – згадує Дмитро. – Нам надійшла інформація, що в місто прорвалася група росіян. Вони заїхали з півночі, зі сторони Олексіївки, і проїхали по Клочківській до центру. Проїхали через центр, обстріляли торгівельний центр “Нікольський” і виїхали сюди, на Шевченка. А я ще не мог понять, почему тигры развернуты по направлению от центра. Оказывается они проехали через ВЕСЬ город и были остановлены ТОЛЬКО на выезде, а не на въезде.. И это зелёный блядский марафон преподносил как победу. Ещё раз. Дрг противника проехала через весь город, срисовала всю систему обороны в центральной части города и была остановлена на выезде. Потом она была уничтожена. Как квалифицировать такую операцию с точки зрения командования русни. Как успешную. А бабы ещё нарожают. Потом они из реактивной артиллерии лупили по полученным координатам. Клочковка, новгородская, центр в хлам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 10 хвилин тому, tort сказав: А ти про 50 6роників пишеш Не я, бійці 127 бригади, я лише цитую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз