Бездомный Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 6 часов назад, Privet сказал: Чого кацапи насправді боялися та бояться - так це того, що Українці, незважаючи ні на що, будуть жити краще ніж вони. та ладно - в кацапів мета набагато глобальніша за Україну кацапи марять світовим пануванням - як би смішно те не виглядало ззовні Змінено 18 лютого користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 7 хвилин тому, 7351 сказав: Звісно, ми всі помремо. Кожен у відведений йому час. Ті, хто ниє, завжди помирають першими(С) Україна переможе! ти зрозумів, про що я і якою саме смертю. такі бадьорі оптимістичні коменти зазвичай строчать зза кордону або ті, хто явно у безпеці і проблем з доходами нема Змінено 17 лютого користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Тільки що, akineo сказав: ти зрозумів, про що я і якою саме смертю. А ти не зрозумів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 хвилину тому, 7351 сказав: А ти не зрозумів... я зрозумів, що залишок життя буде в сраці і вкоротить його війна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 6 минут назад, akineo сказал: я зрозумів, що залишок життя буде в сраці і вкоротить його війна. Сімдесят відсотків населення за це проголосували. Добровільно, па-пріколу, хоть поржом (с) Єслі пойдьот шото не так - ми єво сметьом!(с) КушайТє , не обляпайтесь. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Тільки що, murava сказав: Сімдесят відсотків населення за це проголосували. Добровільно, па-пріколу, хоть поржом (с) Єслі пойдьот шото не так - ми єво сметьом!(с) КушайТє , не обляпайтесь. за бубочку не голосовува, на майданах не скакав. що робити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 11 хвилин тому, akineo сказав: я зрозумів, що залишок життя буде в сраці і вкоротить його війна. Можна коротше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 3 хвилини тому, akineo сказав: за бубочку не голосовува, на майданах не скакав. що робити? Тоді -- це карма... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 минуту назад, akineo сказал: за бубочку не голосовува, на майданах не скакав. що робити? Ну, кажуть поки що є два варіанта: позорно виїхати або героїчно померти в окопі . В обох варіантах доведеться потратитись : в першому купити виїзд, бо країна у нас феодальна, в другому - на екіпіровку, бо країна у нас всеж феодальна, кожен має прийти екіпірованим. 3 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2 хвилини тому, 7351 сказав: Тоді -- це карма... так якщо карма однакова для всіх, хто просто в Україні, незалежно від його вчинків і світогляду, політичних вподобань і т.д. і т.п -- в чому карма? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 42 хвилини тому, akineo сказав: які прогнози по війні? закінчиться це *лядство чи лише смерть попереду? кремль і пропагандони не змінюють риторику, лише нагнітають далі і більше. невже росіяни ще не напились своєї крові? щось Ви якийсь підозрілий романтик) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 3 минуты назад, akineo сказал: так якщо карма однакова для всіх, хто просто в Україні, незалежно від його вчинків і світогляду, політичних вподобань і т.д. і т.п -- в чому карма? карма у всіх різна. то просто лохи всі однакові Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 4 хвилини тому, akineo сказав: так якщо карма однакова для всіх, хто просто в Україні, незалежно від його вчинків і світогляду, політичних вподобань і т.д. і т.п -- в чому карма? Не однакова -- хтось помре героєм, хтось після перемоги буде жити героєм, а дехто..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 12 хвилин тому, akineo сказав: так якщо карма однакова для всіх, хто просто в Україні, незалежно від його вчинків і світогляду, політичних вподобань і т.д. і т.п -- в чому карма? однакова карма- це звичайно тупізна вищого рівня...робіть більше безкорисливих справ. на мого кращого друга тема спрацювала,а тоб вже 5 разів на тому світі був би... по поводу другого світу, то можете не черв ячком стати, а людиною))) Змінено 17 лютого користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 5 хвилин тому, 7351 сказав: Не однакова -- хтось помре героєм, хтось після перемоги буде жити героєм, а дехто..... так це цитати пуйла . замість бухати на гражданці - героєм загинув за родіну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 5 хвилин тому, МаТраС сказав: робіть більше безкорисливих справ. на мого кращого друга тема спрацювала,а тоб вже 5 разів на тому світі був би... по поводу другого світу, то можете не черв ячком стати, а людиною))) я не люблю людей. вони мене все життя за сміття мають і ображають, сусіди лайно, суспільство лайно. це для них я повинен щось робити безкорисне? лише для котів і собак я це роблю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 9 хвилин тому, akineo сказав: я не люблю людей. вони мене все життя за сміття мають і ображають, сусіди лайно, суспільство лайно. це для них я повинен щось робити безкорисне? лише для котів і собак я це роблю. судячи,з написанного,то проблема скоріше у Вас....ладно,ще з сусідами може не повезти,але ще скільки різних людей... за собак вам зачтеться) Змінено 17 лютого користувачем МаТраС 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 час назад, akineo сказал: і буде як з Кримом. за 10 років там скільки дітей народилося? скільки заїхало "туристів" і "їхтамнєт". таке вже не виселиш. хіба що методикою росіян - знищувати міста і змушувати виїзджати. Выселить то мона в случае, когда территории вернутся под украинский флаг ибо ещё до войны было опубликовано, что в той же крымской области, например, сделки по недвижке считать недействительными после весна-14. Ну а если, к примеру, где то после на тех территориях будет курировать тот вопрос личность типа пана Свитана, так там ещё проще ибо тот говорит так - расеянин с оружием подлежит уничтожению, расеянин без оружия подлежит выселению. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 4 хвилини тому, Черномор сказав: Выселить то мона в случае, когда территории вернутся под украинский флаг ибо ещё до войны было опубликовано, что в той же крымской области, например, сделки по недвижке считать недействительными после весна-14. Ну а если, к примеру, где то после на тех территориях будет курировать тот вопрос личность типа пана Свитана, так там ещё проще ибо тот говорит так - расеянин с оружием подлежит уничтожению, расеянин без оружия подлежит выселению. після всього...то расеянин-це вже *пи.з**а йому) Змінено 17 лютого користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 28 минут назад, murava сказал: Ну, кажуть поки що є два варіанта: позорно виїхати або героїчно померти в окопі . Ви обрали перше? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 минуту назад, МаТраС сказал: після всього...то расеянин-це вже *пи.з**а йому) хлопотно это. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 7 хвилин тому, akineo сказав: я не люблю людей. вони мене все життя за сміття мають і ображають, сусіди лайно, суспільство лайно. це для них я повинен щось робити безкорисне? лише для котів і собак я це роблю Ах ось воно що. 🤣 А сюди завітали за чим? Тут котів собак не пробігало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 хвилину тому, Потрошитель сказав: хлопотно это. ви там читайте мої приклади. не будьте самовпевненим дуже.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 11 хвилин тому, МаТраС сказав: судячи,з написанного,то проблема скоріше у Вас....ладно,ще з сусідами може не повезти,але ще скільки різних людей... за собак вам зачтеться) ну чому. не я перший. це ж природа людини, сутність така - домінувати, вбивати, принижувати. всі люди абсолютно однакові. росіяни он як відриваються на нас. це ж в природу людини закладено. Змінено 17 лютого користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) 13 часов назад, МаТраС сказал: ви там читайте мої приклади. не будьте самовпевненим дуже.. я в тех прыкладах как раз участвовал 30.04.15 ksovd.org/ksovd/279-30-aprelja-2015-goda-tragicheskaja-data-v-istorii-ksovd.html Змінено 18 лютого користувачем Потрошитель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз