SermenK Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) Тільки що, SermenK сказав: Кацап - представник велікой культури пушкіна і "історії". Кацап дійсно являє собою щось. О, круто... я в захваті, які ж вони великі... Старовинні традиції тероризму і брехні... Може, не варто їх так жорстко пи*здити? Учора двоє моїх хлопців приїжджали у відпустку, Треба було їм сказати, щоб поважали, і не дуже боляче їм робили? Змінено 14 лютого користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Насколько я понимаю , если не ошибаюсь , то это такой ответ на предложение о переговорах. опять " джонсон будет виноват ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 39 хвилин тому, SermenK сказав: Кацап - представник велікой культури пушкіна і "історії". Кацап дійсно являє собою щось. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Тільки що, рыбак сказав: Насколько я понимаю , если не ошибаюсь , то это такой ответ на предложение о переговорах. опять " джонсон будет виноват ". 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 7 минут назад, iiigolkin сказал: А зачем тогда Арахамия говорил , что это не мы , а-"Джонсон посоветовал"? Змінено 14 лютого користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 минуты назад, iiigolkin сказал: О, круто... я в захваті, які ж вони великі... Старовинні традиції тероризму і брехні... Може, не варто їх так жорстко пи*здити? Учора двоє моїх хлопців приїжджали у відпустку, Треба було їм сказати, щоб поважали, і не дуже боляче їм робили? Розумію, що вік і деменція, але можна було б вловити різницю, між "повагою" і "сприйняттям". Оці кацапи вмивають нас кров'ю який рік підряд, а розумні українчики замість адекватного сприняття супротивника чомусь переходять на "повагу" і іншу дурню. Так, оці "тупі" кацапи дійсно представляють собою "щось", на відміну від скацаплених хохлів. Довести протилежне вийде? 3 минуты назад, 7351 сказал: ок, я увірував у Президента, тільки не скидуй більше мені таку х*йню, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Тільки що, SermenK сказав: Так, оці "тупі" кацапи дійсно представляють собою "щось", на відміну від скацаплених хохлів. Довести протилежне вийде? Просиш хвалити кацапів? Гаразд, підтримаю. Порох у них хороший. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого "Морской бой", где Буданов и Шойгу играют. У Буданова вообще ни одного корабля на его листочке, а у Шойгу половина его кораблей пылает. Буданов: А5! Шойгу: Ранил! Теперь я! Э.... Э.... А куда??? Буданов: А6! Шойгу: Блять! Буданов (под нос): Так отож... 4 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 минуту назад, iiigolkin сказал: Просиш хвалити кацапів? Прошу вас не займатись шароварництвом і не обсиратись від обстрілів, бо то лише "тупі" кацапи "всього навсього" знищують українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 година тому, SermenK сказав: українчики 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) Тільки що, SermenK сказав: Прошу вас не займатись шароварництвом і не обсиратись від обстрілів, бо то лише "тупі" кацапи "всього навсього" знищують українців. не погрожував би з 24.02.2022 погрожуєте... тож війна, що ви намагаєтеся ще зробити? деморалізувати? І як просувається? хоча кого я прошу? легше ігнорувати... Змінено 14 лютого користувачем iiigolkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 35 минут назад, 7351 сказал: При Порошенко не було війни та були відкриті кордони. При Зеленському розпочалась війна, кордони закрили, а незабаром усі придатні чоловіки пройдуть через війну в лавах ЗСУ. 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Тільки що, SermenK сказав: Розумію, що вік і деменція, але можна було б вловити різницю, між "повагою" і "сприйняттям". Оці кацапи вмивають нас кров'ю який рік підряд, а розумні українчики замість адекватного сприняття супротивника чомусь переходять на "повагу" і іншу дурню. Так, оці "тупі" кацапи дійсно представляють собою "щось", на відміну від скацаплених хохлів. Довести протилежне вийде? ок, я увірував у Президента, тільки не скидуй більше мені таку х*йню, будь ласка. та годі... Вас прочитали, і давно... якщо не тригеряться особливо - тому що набридло пишіть собі, все одно від вас нікуди не дінешся... Бандерас - шароварник варить шари 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 40 хвилин тому, 7351 сказав: 35 хвилин тому, SermenK сказав: ок, я увірував у Президента, тільки не скидуй більше мені таку х*йню, будь ласка. Це не для тебе. Ти нецікаво-банальний, як всі, хто дописує 25 відсотків, замість 24, ...... Впевнений, ти не зрозумієш, про що я... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 минуту назад, iiigolkin сказал: не погрожував би хоча кого я прошу? легше ігнорувати... слухай, ти зреагував на мій сарказм " велікая культура пушніка і "історія" " , хоча це просто сарказм, навіть для тупих поставив лапки. Але дехто як ті собачки з піною у рота зреагували 😄 Скацаплені донецькі хохли - це найбільші живодери, живцем забивали і забивають наших полонених, можете самі попитати, що найгірше попасти до "донецьких співвітчизників". От тому скацаплені хохли - це гірше кацапів, в них немає нічого "свого", ні міфології, ні ідеології, нічого. От я і написав, що кацапи це мразота, але принаймні вони являють собою "щось" і їх треба сприймати серйозно. А у відповідь почались горіти пукани, що хтось "хвалить" кацапів... Телемарафонні дбл. Якщо кацапи такі "тупі нікчеми" як ви всі кажете, то чому зараз все так складно? Може пора почати сприймати реальність? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: При Порошенко не було війни та були відкриті кордони. При Зеленському розпочалась війна, кордони закрили, а незабаром усі придатні чоловіки пройдуть через війну в лавах ЗСУ. Це зветься:"бреше, як дихає" -- мільйони біженців від війни в Україні, з 2014 року, це підтвердять. Хтось засцяв війну війною назвати -- лохи повірили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 3 минуты назад, 7351 сказал: Впевнений, ти не зрозумієш, про що я... ти українчик😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 часа назад, SermenK сказал: фанатіє, бризкає жовчою 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 5 минут назад, 7351 сказал: Хтось засцяв війну війною назвати 5 минут назад, 7351 сказал: Це зветься:"бреше, як дихає" 2015 рік "Війна – виснажлива, важка, вітчизняна війна за незалежність України, яка почалася у 2014 році, ще продовжується", - зазначив він. "Внаслідок надзусиль ЗСУ, зусиллями інших силових підрозділів, дипломатів, проукраїнської коаліції в усьому світі нам вдалося зупинити вогонь і стан "припинення вогню" уже два тижні перейшов у стан "перемир'я", - зазначив Порошенко. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 минуту назад, миг сказал: це ти досі ображаєшся на Пєтю за це? 🤣 давай ще картіночек з своїх архівів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 4 минуты назад, 7351 сказал: Це зветься:"бреше, як дихає" -- мільйони біженців від війни в Україні, з 2014 року, це підтвердять. Хтось засцяв війну війною назвати -- лохи повірили... Засцяв той, хто не вводив військовий стан. Нагадаю, що Порошенко увів військовий стан у 2018 році на 60 діб в усіх прикордонних областях. А найвеличніший мабуть чекав, поки кацапський десант в Гостомелі сяде? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 15 минут назад, Danylo Ivanov сказал: При Порошенко не було війни та були відкриті кордони. При Зеленському розпочалась війна, кордони закрили, а незабаром усі придатні чоловіки пройдуть через війну в лавах ЗСУ. єто другое. ви просто не розумієте яке щастя отримали. запитайте у Бездомного. цікаво, чи дякують сини за гарний вибір? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз