karbo Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого Только что, Vinsol2009 сказал: Він, сердешний, про все домовився із Козаком, а його зрадили. Навіть про те домовились, про що не встигли в Омані. Тобі доповідали чи сам придумав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 9 хвилин тому, karbo сказав: А хто це? Керівник Самого Офісу якогось при***ента. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого (змінено) 9 годин тому, Фрай сказав: Ви так і не зрозуміли, що реагую не на нього, бо хто він і хто ті кого він обдурив і розчавив, занадто різні орбіти, реагую на те як деякі дописувачі далекі від політики, економіки, армії та навіть до закулісся залізли на «бульдозер» і несуть таку пургу, що вуха вʼянуть від дурні. Чи ви вважаєте, що вони працюють на перемогу? Але яка б вона не була та всеодно неможливо без єднання суспільства і я не раз закликав до тимчасового «мораторію» і що? Таке враження, що хтось тут диригує цим «оркестром». далі Летіли два крокодили, один зелений а другий в Африку? )) тільки так можна сприймати написане Та відповім, то скрін з того самого інтервʼю генерала і він сказав далеко не все, та й цього достатньо щоб зрозуміти дії стратегів тоді і потім. Та все я зрозумів, але ми певно різними мовами розмовляємо. Я уважно слухав генерала, тому побачив його слова на вашому скрині, і написав чому зменшувалась кількість військ - був підписаний Мінськ 2, який зупинив війну, і у тій кількості військ вже не було потреби - вона зменшилась до штатної і цього вистачало - мобілізовані були звільнені в запас, але цього крім них ніхто не оцінив ібо суспільству було пох@й, втім як і зараз. Далі генерал пояснює чому не вистачало - 10-12 бригад були на сході, + Київ + північ + резерви + +... - Тоді (14) була правильно прорахована і реалізована мобілізація, відповідно не було потреби тримати зайве військо - і суспільство в більшості своїй відпетляло від війни. Більш того Мінськ дозволив країні розвиватись, навіть обрати зеленського. Я б зараз багато доплатив щоб повернутись у січень 22 і не бачити цього піздєца Але цього не буде, по самим скромним підрахункам звільнення не передбачаються ще років півтора-два, тобто в сумі термін служби складе ~3,5-4 роки, і це в кращому випадку, цілком ймовірно інтенсивна війна триватиме довше, що потребуватиме людських ресурсів А тим хто каже що Мінськ був зрадним а зараз все круто і офігенно раджу вже збирати лахи і готуватись до строю - тиждень під обстрілами протверезить враз, хоча звісно лиш тих хто виживе Змінено 5 лютого користувачем Дощ 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого Только что, Vinsol2009 сказал: Керівник Самого Офісу якогось при***ента. Оба на. А хтось пам'ятає такого товариша, як Богдан? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Керівник Самого Офісу якогось при***ента. Керівник офісу клоуна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 4 минуты назад, karbo сказал: Тут помилка. Визнавання власних помилок, це перший крок на шляху до виправлення. Рано чи пізно визнаєте і помилку 2019 року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 6 хвилин тому, karbo сказав: відійти від росії. А як від неї можно відійти, хто тоді купував би його гівноснріальчики із тупенькими коклами і вишуканими росіянами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 1 минуту назад, SermenK сказал: Визнавання власних помилок, це перший крок на шляху до виправлення. Рано чи пізно визнаєте і помилку 2019 року. Помилка Зеленського, який виявився не таким гнучким, як Порошенко,шо вмів прогинатися в поклоні до царя всєя расії. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого Только что, Vinsol2009 сказал: А як від неї можно відійти, хто тоді купував би його гівноснріальчики із тупенькими коклами і вишуканими росіянами. Так відійшов і це доконаний факт. Не казки про Оман. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 4 минуты назад, karbo сказал: Оба на. А хтось пам'ятає такого товариша, як Богдан? «Я Вам вдячний, тому що моє ім'я не буде мати відношення до хаосу, в який Ви кидаєте країну. … Ми з вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку ви за чотири місяці перетворили у посміховисько. Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які вами маніпулюють», — написав Богдан після звільнення. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 8 хвилин тому, karbo сказав: Якщо колишні області України виставляють сотні тисяч своїх громадян проти України зі зброєю, то це що? Це окуповані території. Колись українці воювали у складі червоної армії, а у складі совєтської навіть у Афганістані . У 68 зайшли у Прагу. Так це вони загарбники? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 1 минуту назад, SermenK сказал: «Я Вам вдячний, тому що моє ім'я не буде мати відношення до хаосу, в який Ви кидаєте країну. … Ми з вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку ви за чотири місяці перетворили у посміховисько. Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які вами маніпулюють», — написав Богдан після звільнення. Ну і цей теж напише Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого Только что, Vinsol2009 сказал: Це окуповані території. Колись українці воювали у складі червоної армії, а у складі совєтської навіть у Афганістані . У 68 зайшли у Прагу. Так це вони загарбники? Звичайно, що загарбники і вбивці. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 9 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Хто Єрмак? Керівник України. Ну не Зєля ж. Він без нього нікуди, а от Єрмак веде переговори від імені України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 11 хвилин тому, karbo сказав: Тобі А чого ж скурвився, методичну вчасно не відвезли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого Только что, Vinsol2009 сказал: А чого ж скурвився, методичну вчасно не відвезли? Бач, ти вже хамиш, аргументів коли бракує, то так себе і ведуть. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 11 годин тому, Vinsol2009 сказав: "5 лютого Залужний привітав Шапталу з днем народження у досить прощальному тоні" Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина, для якої Україна справді понад усе, - написав Залужний. Зверніть увагу на звертання. У ЗСУ субординація і повага стоять на найпершому місці, мовчу що прописано в статутах. Між собою можуть чубитись скільки завгодно, навіть нах@й посилати, але на загал - лише на Ви, і лише поважно - це закон. При чому чим вищий рівень тим суворіше дотримується це правило. А оте "валєра" на загал - військовому плювок в обличчя. І нема кому підказати - так не робиться. або зроблено свідомо 4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 3 минуты назад, Дощ сказал: Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина, для якої Україна справді понад усе, - написав Залужний. Зверніть увагу на звертання. У ЗСУ субординація і повага стоять на найпершому місці, мовчу що прописано в статутах. Між собою можуть чубитись скільки завгодно, навіть нах@й посилати, але на загал - лише на Ви, і лише поважно - це закон. При чому чим вищий рівень тим суворіше дотримується це правило. А оте "валєра" на загал - військовому плювок в обличчя. І нема кому підказати - так не робиться. або зроблено свідомо Типо так??---уловка «раздразни генерала» . 13. Бить по траве, чтобы вспугнуть змею Удар, нанесённый наудачу, Позволяет выяснить истинное положение дел. Обдумай последствия этой пробы — И приступай к решительным действиям Задача: Разведка боем, осуществление чего-либо на первый взгляд бесполезного («бить по траве»), провоцируя ответ противника («вспугнуть змею»). Провокация с целью вынудить объект раскрыть своё местоположение, планы, стратегию и другую информацию, а также мотивация на какие-либо действия или, наоборот, бездействие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 5 минут назад, Дощ сказал: А оте "валєра" на загал Стиль спілкування "простих парнєй с уліци", нічого дивного. Подібне було тільки у януковоча з його "Саша" і "Коля". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 34 хвилини тому, karbo сказав: Оба на. А хтось пам'ятає такого товариша, як Богдан? Хіба він вів перемовини він голови держави? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 34 хвилини тому, SermenK сказав: Визнавання власних помилок, це перший крок на шляху до виправлення. Рано чи пізно визнаєте і помилку 2019 року. Це невиліковно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 32 хвилини тому, karbo сказав: Так відійшов і це доконаний факт. Не казки про Оман. Тобто Патрушев не летів у тому самому літаку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 34 хвилини тому, SermenK сказав: «Я Вам вдячний, тому що моє ім'я не буде мати відношення до хаосу, в який Ви кидаєте країну. … Ми з вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку ви за чотири місяці перетворили у посміховисько. Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які вами маніпулюють», — написав Богдан після звільнення. А був ще в Розумков, перший номер у списку. А був ще найкращий прем'єр усих часів самокатчик Гончарук. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 35 хвилин тому, karbo сказав: Звичайно, що загарбники і вбивці. Хто народ, чи ті, хто їх окупував? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого (змінено) 33 хвилини тому, karbo сказав: Бач, ти вже хамиш, аргументів коли бракує, то так себе і ведуть. Тіко придурки тикаюь незнайомим людям. Ввічливі співрозмовники звертаються на ви, як і передбачено правилами форуму. Змінено 5 лютого користувачем Vinsol2009 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз