Vinsol2009 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 35 хвилин тому, Оконщик сказав: его просто не выпустят. Патамуша гладіолус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 38 хвилин тому, Оконщик сказав: Если у человека паспорт и Польши , и Украины, но заехал по польскому, то выехать сможет, если укр. погранец не захочет попортить "поляку" жизнь. И не вычислит, что у "поляка" есть и ур. паспорт. Если вычислит, а это не сложно, особенно если 1 фамилия, то сможет и не выпустить и дело открыть. Нет, не о лишении укр. гражданства, а о том, что чел заехал в Украину по документу не дающему на это право. Как не странно это звучит. Аргументы для подобного дела следующие: "Украина не признает гражданств никаких окромя украинского. Имея укр. паспорт должен был по нему и заезжать.". То, что приграничные регионы катаются туда-сюда с паспортами то Молдовы, то Румынии, то Венгрии, это я знаю. Но у них там свое местечковые знакомства. Но если скажут "фас" то быстро лавочку закроют. Спорить с оным и доказывать кому либо, что либо, не буду. Ми про одне і те саме говоримо, там нюансів вагон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Патамуша гладіолус? Кантон 95 на вас дурно впливає) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Зашёл в метро, спрашиваю тцкшника, где находится холодногорский тцк? Не знаю. А в каком районе вы находитесь? Я не местный, только с фронта. А от какого тцк вы уполномочены.? От Шевченковского. А где он находится. Сейчас посмотрю свое направление. Посмотрел, увидел адрес и наконец то выдавил из себя . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Проблеми армії не вирішуються заміною одної людини. Тим паче в цих умовах. Цей опус має зовсім іншу мету. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 56 минут назад, Vinsol2009 сказал: Я виїжджав і заїхав назад за українським. Звісно ніхто ніяких штампів не ставив. з якогось там року - штамп в паспорті при перетині кордону не є обов'язковим для наших прикордонників. Мені про це нагадували постійно під час закодонних відряджень - щоб просив у Борисполі штампи в паспорт - бо для бухгалтерії потім тре робити звіт та надати скани сторінок, як підтвердження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 1 минуту назад, loader сказал: Проблеми армії не вирішуються заміною одної людини. Тим паче в цих умовах. Цей опус має зовсім іншу мету. Це зрозуміло. Але я б на цю посаду шукав людину, яка має бачення як перемогти за рахунок виключно внутрішніх ресурсів. З "дайте мені сотні тисяч людей, танків та літаків" і я зможу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Це зрозуміло. Але я б на цю посаду шукав людину, яка має бачення як перемогти за рахунок виключно внутрішніх ресурсів. З "дайте мені сотні тисяч людей, танків та літаків" і я зможу... Це не може вирішити заміна людини. Це може вирішити парламент, пропрацювавши тисячі змін в державі. Щоб як мінімум цей ресурс знайти. Щось не видно щоб цим займались в принципі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 19 минут назад, Vinsol2009 сказал: Патамуша гладіолус? Патамушта по закону будь у вас хоть паспорт США, но при наличии украинского все вопросы к вам будут сначала как к гражданину Украины. Уже не один такой умник с польским паспортом сидит и думает куда ему отметку от тцк вклеить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 21 хвилину тому, loader сказав: Проблеми армії не вирішуються заміною одної людини. Тим паче в цих умовах. Цей опус має зовсім іншу мету. Не зміються, але можливість цих змін багато в чому залежить від цієї людини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 7 минут назад, murava сказал: Патамушта по закону будь у вас хоть паспорт США, но при наличии украинского все вопросы к вам будут сначала как к гражданину Украины. Уже не один такой умник с польским паспортом сидит и думает куда ему отметку от тцк вклеить. Треба думать як уродженець Сенегалу, у якого взагалі ніякого паспорту немає, але дуже хочеться побачити вежу Ейфеля 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Не зміються, але можливість цих змін багато в чому залежить від цієї людини. Це маячня звісно. Тому що: - чомусь ви і та шмара мовчать що багато змін вже відбувається і навіть давно відбувається. яких я писати не буду. - багато нововведень фактично вводилось при прямому сприянні ГК - розгляд кандидатів забуває про їх невдачі чомусь - більшість змін у війську залежить саме від ВР, військові фактично виконавці. і ці зміни не досягти простими рішеннями, змінами кількох статей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Усі зміни залежать насамперед від людей, які не хочуть змінюватися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 43 хвилини тому, murava сказав: Патамушта по закону будь у вас хоть паспорт США, но при наличии украинского все вопросы к вам будут сначала как к гражданину Украины. Уже не один такой умник с польским паспортом сидит и думает куда ему отметку от тцк вклеить. У меня есть знакомый, который по польскому ездит без проблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seat Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня antikor.com.ua/articles/680262-kravchuk_v_1994_godu_halovalsja_klintonu_na_natsionalistov_kotorye_vystupajut_protiv_jadernogo_razoruhenija 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 10 часов назад, katso сказал: Я с самого начала войны удивляюсь почему еще не сделали носитель с дальностью километров так на 500 и не пульнули куда-то в Черное море в качестве испытания, заблаговременно уведомив все причасные страны. Спутник же смогли - https://ru.wikipedia.org/wiki/Сич-2-30 А лучше еще до войны, тогда б войны может и не было бы. "брудна" ядерка = останній можливий козир України, але якщо почати готувати цей козир (носій, бомбу), то Захід дуже скоро дізнається про таке рішення. І почне тиснути на владу. А у влади - діти, дружини і рахунки на Заході. Тому їм краще сісти на літак в Жулянах і кинути цю країну, ніж мати яйця зробити щось "божевільне". Хоча шантаж ядеркою це один з найкращих інструментів для замороження війни і для стримування, мова не йдеться про застосування, ні. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 42 хвилини тому, loader сказав: Ну бажання безуглої знести Залужного будь якою ціною очевидне. Безугла це ворог. однак ця замітка цікава тим, що можна побачити, що думають російські аналітики і як це викладають їхні пропагандисти не сама ж вона писала це все, смішно так думати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 16 часов назад, Дощ сказал: Люди, які не пройдуть війну - мають бути позбавлені права ухвалювати будь-які рішення у сфері державного управління, і взагалі займати державні посади. Чого так слабенько? Беріть більше. Відразу, хто воював, тому й професії більш оплачувані виділяйте після повернення. Нехай одразу пілотами будуть, хірургами, адвокатами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 1 минуту назад, vovova сказал: Чого так слабенько? Беріть більше. Відразу, хто воював, тому й професії більш оплачувані виділяйте після повернення. Нехай одразу пілотами будуть, хірургами, адвокатами. И рабов душ этак по 300 хоть бы... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня (змінено) 7 минут назад, Canton сказал: И рабов душ этак по 300 хоть бы... з тих кого особисто полонив хоча б Змінено 26 січня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 1 час назад, loader сказал: Це не може вирішити заміна людини. Це може вирішити парламент, пропрацювавши тисячі змін в державі. Щоб як мінімум цей ресурс знайти. Щось не видно щоб цим займались в принципі. Це має робити в першу чергу парламент і президент. Армія не може змінити сама себе зсередини. Як і будь-яка інша система. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Майстри заголовків - Марченко готуватиме нове звернення: Хорватія віддасть Україні арештовану яхту Медведчука 24tv.ua/business/horvatiya-peredast-ukrayini-areshtovanu-yahtu-medvedchuka_n2481295 Тільки одне питання - Оксана чи Сергій? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 18 минут назад, Danylo Ivanov сказал: Це має робити в першу чергу парламент і президент. Армія не може змінити сама себе зсередини. Як і будь-яка інша система. як мінімум цей президент вам точно нічого не винен, а депутати щось роблять. намагаються замінити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз