Vinsol2009 Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 2 хвилини тому, миг сказав: 6 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Я ему про достоверность источников информации, а он мне про фракции. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: достоверность источников информации, а он мне про фракции. gordonua.com/news/politics/-poyarkov-nikakih-somneniy-chto-okazhis-zhopa-putina-na-territorii-ukrainy-pervym-zalizyvayushchim-stal-by-imenno-deputat-goncharenko-173832.html Змінено 24 січня користувачем миг 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Режете. До "Вы" - соплями не вышел. 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Из Харькова, который регулярно под обстрелами. tsn.ua/ato/raketniy-udar-po-harkovu-ryatuvalniki-vidnovili-rozbir-zavaliv-zhertv-mozhe-buti-bilshe-terehov-2498929.html www.objectiv.tv/uk/objectively/2024/01/24/raketa-rf-zrujnuvala-znakovu-budivlyu-v-tsentri-harkova-foto-z-mistsya/ А ты жопой грудью отбиваешь С-300? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) 42 хвилини тому, AlexNaymk сказав: Кто,бойцы? За три месяца как правило пидроздил половинет. По разному,смотря какая позиция.У нас ни разу без 300 не обходилось Печально це все. Але ж владі треба кордони 91-го року. Від усього цього ідіотизму вже дах починає їхати. Змінено 24 січня користувачем Dmitriy_S 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 28 минут назад, Dmitriy_S сказал: А, я думав сзч, не так зрозумів. По сзч был только1,хронический алкаш.Он когда сьебался ротный выдохнул. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 36 минут назад, US7IGN сказал: певна логіка в цьому є. досвід, наступного разу обережнішим буде. Это работает не так. Повезло Не повезло. Я ж писал уже. Реакция работает-услышал выход,упал. Проебал-прилетело. Это если не под ноги тогда пздц в любом случае. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 1 хвилину тому, AlexNaymk сказав: Это работает не так. Повезло Не повезло. Я ж писал уже. Реакция работает-услышал выход,упал. Проебал-прилетело. Это если не под ноги тогда пздц в любом случае. Так виходів всього різного і по різним напрямкам хер зна скільки. То що падають постійо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 3 хвилини тому, AlexNaymk сказав: Это работает не так. Повезло Не повезло. Я ж писал уже. Реакция работает-услышал выход,упал. Проебал-прилетело. Это если не под ноги тогда пздц в любом случае. Цікаво, який відсоток вражень від стрілецької зброї. Щось мені здається, що він дуже невисокий, в основному арта і дрони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: Печально це все. Але ж владі треба кордони 91-го року. Від усього цього ідіотизму вже дах починає їхати. Когда Потрошитель пишет варианты то у многих закипает.Но и он и я именно так и видим выход. Когда кто то сидит в окопах и является участником того кошмара то видение ситуации совсем другое чем с дивана в домашних тапках . Это я так,шоб не горячкували деякі дописувачі. Не знаю какие позиции у Юры но на клещах временами был ебаный ад.А в ответ нихуя,от нас. Змінено 24 січня користувачем AlexNaymk 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 1 час назад, Vinsol2009 сказал: espreso.tv/poglyad-shcho-volodimir-zelenskiy-planue-robiti-z-gromadyanstvom Что то мне подсказывает, что с твоего аккаунта пишет сам гомик Гончаренко. Совпадение? 42 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Аби тіко баклана і лисого не чіпати... А Vinsol(a) чИпати можно? Ну хоть за яйца почипаты плоскогубцами. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 5 минут назад, AlexNaymk сказал: Это работает не так Я поставив себе на місце штабних генералів. Ви їх часто бачили поруч в окопах для розуміння як воно насправді працює? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) 32 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Печально це все. Але ж владі треба кордони 91-го року. Від усього цього ідіотизму вже дах починає їхати. а що вони по вашому мусять говорити ? що всьо пропало ? такі меседжі точно умиротворять xyйло ? Змінено 24 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 1 минуту назад, AlexNaymk сказал: Когда Потрошитель пишет варианты то у многих закипает.Но и он и я именно так и видим выход. Когда кто то сидит в окопах и является участником того кошмара то видение ситуации совсем другое чем с дивана в домашних тапках . Это я так,шоб не горячкували деякі дописувачі. Може ті, хто сидять в окопах і хотіли б, щоб війна скоріше закінчилася, але пуйло, ще й наступаючи, навряд, чи піде на переговори. Навіщо це йому? Це буде розцінено, як слабкість з його боку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Цікаво, який відсоток вражень від стрілецької зброї. Щось мені здається, що він дуже невисокий, в основному арта і дрони. Ты прав,дроны особенно от них хер сьебешься FPV ха особенно,100 км/ч и все. Стрелковый бывает когда ***ы хотят отжать позиции,Арта долбит с минами сначала потом штурмовики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) 9 минут назад, US7IGN сказал: Я поставив себе на місце штабних генералів. Ви їх часто бачили поруч в окопах для розуміння як воно насправді працює? Ну, останнім часом - так. Сирський виїзжає частенько на передову.. І Залужний виїзжав. Змінено 24 січня користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 4 хвилини тому, AlexNaymk сказав: Когда Потрошитель пишет варианты то у многих закипает.Но и он и я именно так и видим выход. Когда кто то сидит в окопах и является участником того кошмара то видение ситуации совсем другое чем с дивана в домашних тапках . Это я так,шоб не горячкували деякі дописувачі. Не знаю какие позиции у Юры но на клещах временами был ебаный ад.А в ответ нихуя,от нас. Так і я про це пишу. Треба домовлятися, бо втратимо країну. Але думаю, що раніше виборів в Штатах нічого не буде. І виїжджати не хочеться, бо як зараз виїду, то вже не повернуся. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Так і я про це пишу. Треба домовлятися, бо втратимо країну. Але думаю, що раніше виборів в Штатах нічого не буде. І виїжджати не хочеться, бо як зараз виїду, то вже не повернуся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 4 минуты назад, US7IGN сказал: Я поставив себе на місце штабних генералів. Ви їх часто бачили поруч в окопах для розуміння як воно насправді працює? А Вы, вообще, видели или слышали о генералах в окопах, где бы то-ни было? Генерал на передовой - это абсурд в любой армии мира. Не считая IIMW. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня Куди рухається галузь БПЛА censor.net/ua/blogs/3469559/kudi_ruhatsya_galuz_bpla Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 5 минут назад, US7IGN сказал: Я поставив себе на місце штабних генералів. Ви їх часто бачили поруч в окопах для розуміння як воно насправді працює? Вообще мало кто представляет шо оно такое. Выход на позиции это от 3 до 9+ суток. Товарищ пришел рассказывает - наши отбили,мы на закріплення. Траншейка по колено и длинной 2 м . Вот так пять суток на коленях и простоял,***ы подходили на 8 метров.На пятые сутки галюны начинаются,ты типа дома в спальне,встал пошел... Пока сосед не вьебет лопаткой и не загонит обратно. 3 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня Только что, pump сказал: А Вы, вообще, видели или слышали о генералах в окопах, где бы то-ни было? Генерал на передовой - это абсурд в любой армии мира. Не считая IIMW. Навіть партнери адвокати в найбільших юридичних фірмах з мільйонними статками регулярно особисто ведуть справи та ходять по судах щоб не втрачати кваліфікацію та зв'язок з реальністю. Керівники лікарень теж особисто оперують з тією ж метою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Може ті, хто сидять в окопах і хотіли б, щоб війна скоріше закінчилася, але пуйло, ще й наступаючи, навряд, чи піде на переговори. Навіщо це йому? Це буде розцінено, як слабкість з його боку. Ось тому важливо, щоб нам надали потрібну зброю в потрібній кількості. Після вдалого контрнаступу (не такого, як в 2023) позиції на переговорах можуть бути зовсім інші. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 7 минут назад, AlexNaymk сказал: Когда Потрошитель пишет варианты то у многих закипает.Но и он и я именно так и видим выход. Когда кто то сидит в окопах и является участником того кошмара то видение ситуации совсем другое чем с дивана в домашних тапках . Это я так,шоб не горячкували деякі дописувачі. Не знаю какие позиции у Юры но на клещах временами был ебаный ад.А в ответ нихуя,от нас. Я очень вкурсе подобных кошмаров. Тот, кто видел/прошел подобное часто становится ярым пацифистом. И жажда мести у него не перевешивает. Если диванным воинам вдруг не помог подобный опыт и им все равно свербит повоевать - желаю им увидеть чужую мать, которая ползает перед тобой на коленях, целует твои ноги и умоляет каким-то образом договориться с двумя сторонами и забрать из серой зоны тело ее сына. 3 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня 4 минуты назад, pump сказал: А Вы, вообще, видели или слышали о генералах в окопах, где бы то-ни было? Генерал на передовой - это абсурд в любой армии мира. Не считая IIMW. Все верно,по натовской методичке командирам не*** делать в окопах.Даже компроты запрещено там сидеть. Есть КСП,там висит охуевший экран и на нем с дрона картинка онлайн 24/7 с позиций. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Так і я про це пишу. Треба домовлятися, бо втратимо країну. Але думаю, що раніше виборів в Штатах нічого не буде. І виїжджати не хочеться, бо як зараз виїду, то вже не повернуся. про що домовлятися ? кацапи прагнуть домовитися ? про що кацапи прагнуть домовитися ? Змінено 24 січня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз