Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 4 часа назад, AlexNaymk сказал: Джоди Фостер,всегда мне нравилась,суко... тобі подобаються лесбухи ? та й взагалі - формувати смаки на картонних бабських образах з фабрики мареннь Голлівуду виключно антики , та похідні - відродження , е.т.с. Змінено 31 грудня 2023 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 41 хвилину тому, Бездомный сказав: зазвичай в хлопчика з віком змінються розміри , вага , та вартість зламаних іграшок 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 31 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 Tere, бЕндеровцы!🙃 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 Лишилось потерпіти пару годин. VID_20231231_132432_219.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 ‼️Зеленський запевнив, що масштабної мобілізації до кінця року не заплановано 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 25 минут назад, Скромный прораб сказал: Tere, бЕндеровцы!🙃 Здарова, эстонец! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 1 година тому, Harmonia сказав: ...да я ж наче ,тему не перепутала?!тихо-тихо,я лише шуткую!!!)) Все добре!!!)💐 ...по ходу,тре тікати вже)) бо заре насиплють дописів))) (шуткую) Всім Гарного Настрою!!!💓💐 І з наступаючим Новим Роком!💐 Ви знов за своє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: хіба у старого алкаша є дружина? це ознає лише , що обізяна була не слухняна - погано піддавалася дресурі , та її довелося приспати позбутися Змінено 31 грудня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Наріт 30 років мріяв про компактну професійну армію і дуже радів, коли скасували уроки початкової військової підготовки і обов'язковий призов . А тепер маємо Автомат учбовий, об нормальний, нерозтовчений АК позбивала би шкіру на руках і обломала би ніготь. П.С. Мій шкільний воєнрук за таке розбирання поставив би 2-ку. Він любив, щоб ця справа була по його феншую. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 10 минут назад, Бездомный сказал: це ознає лише , що обізяна погано піддавалася дресурі , та її довелося приспати Не впорався... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 Только что, Нестроитель сказал: Автомат учбовий, об нормальний, нерозтовчений АК позбивала би шкіру на руках і обломала би ніготь. П.С. Мій шкільний воєнрук за таке розбирання поставив би 2-ку. Він любив, щоб ця справа була по його феншую. Не хвилюйтеся! Маргінальна, але навчена автоматам нація приречена на успіх! Доведено талібаном. Ніхто на цю вільну країну більше не нападає! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: ферарі , мотоцикли , е.т.с. - то лише протези маскулінності бабське єство дуже добре відчуває - де справжній хижак , а де їжа у камуфляжі хижака Змінено 31 грудня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: Не хвилюйтеся! Маргінальна, але навчена автоматам нація приречена на успіх! Доведено талібаном. Ніхто на цю вільну країну більше не нападає! А в якому місці я хвилювався? Змінено 31 грудня 2023 користувачем Нестроитель очепятка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 22 минуты назад, Нестроитель сказал: Автомат учбовий, об нормальний, нерозтовчений АК позбивала би шкіру на руках і обломала би ніготь. П.С. Мій шкільний воєнрук за таке розбирання поставив би 2-ку. Він любив, щоб ця справа була по його феншую. дівчата люблять , коли хлопчики грають з ними "у піддавки". війна - то майже завжди не рівний бій Майже. Завжди. Змінено 31 грудня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 8 хвилин тому, Бездомный сказав: ферарі , мотоцикли - то лише протези маскулінності бабське єство дуже добре відчуває - де справжній хижак , а де їжа у камуфляжі хижака Та я помню вашу теорію. В принципі її можна описати одним реченням. Пагани мальчікі ібуть хароших дєвочок, а пагани дєвочки ібуть хароших мальчіків:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 10 хвилин тому, Нестроитель сказав: А в якому місці я хвилювався? Він віддзеркалює. Хвилюється за рашку І іноді в нього проскакує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та я помню вашу теорію. В принципі її можна описати одним реченням. Пагани мальчікі ібуть хароших дєвочок, а пагани дєвочки ібуть хароших мальчіків:) нє-нє , ви мене взагалі не зрозуміли . всі баби однакові . нітакусь не існує - хороші й погані дівчатка - то одні й ті самі дівчатка в різних ситуаціях та вікових ролевих моделях - з поганими , або хорошими хлопчиками Змінено 31 грудня 2023 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 30 хвилин тому, ozor сказав: Ви знов за своє? за що?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 10 минут назад, Harmonia сказал: за що?! за всьо (с) тут клуб старих сексистів Змінено 31 грудня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 1 час назад, US7IGN сказал: воєнкоми всі давно зайняті Именно их и имел ввиду😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 1 час назад, Бездомный сказал: тобі подобаються лесбухи ? та й взагалі - формуваити смаки на картонних бабських образах з фабрики мареннь Голлівуду виключно антики , та похідні - відродження , е.т.с. Бляха ты Формулу Любви пересмотрел 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 10 хвилин тому, Harmonia сказав: за що?! Чемність тут сприймають за образу. Побачили скромного прораба або вінсола-зразу шліть на…ер. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 (змінено) 9 хвилин тому, Бездомный сказав: за всьо (с) тут клуб старих сексистів Отучаємся говоріть за всєх. Змінено 31 грудня 2023 користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 14 хвилин тому, Бездомный сказав: нє-нє , ви мене взагалі не зрозуміли . всі баби однакові . нітакусь не існує - хороші й погані дівчатка - то одні й ті самі дівчатка в різних ситуаціях та вікових ролевих моделях - з поганими , або хорошими хлопчиками Ясно. Можна переходить до моделі "всі баби бляді". І мені такий варіант подобається:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 1 хвилину тому, ozor сказав: Чемність тут сприймають за образу. Побачили скромного прораба або вінсола-зразу шліть на…ер. яяяк мона чемність ,сприймати за образу?! щось Ви мене заплутали ..ну вибачте ! Яка вже є ,така є ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз