US7IGN Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 4 минуты назад, Vladdi сказал: Знову вкиди ІПСО з методичок ФСБ - кацапські щури не вщухають, відпрацьовують криваві гроші, адже головна мета сьогодні - посіяти розбрат та зневіру. Для цього залучені неабиякі ресурси. Правильно зліплені з уривків "кіношки" одна за одною завантажуються, говномети працюють... на фоні успіху відомого серіалу все інше то примітивне аматорство... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 ⚡️«Пох на ракету, хай літає. По-перше вона російська, по-друге не возить зерно», - Анджей Дуда повідомив, що поляки блокуватимуть кордон лише для українських вантажівок 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 (змінено) про клюб поціновувачів солодкого кацапського прутня Футболістка збірної України Дар'я Кравець спробувала в'їхати до рф, щоб, за її словами, «грати у футбол». Це випливає із відеосюжету, опублікованого в російських пропагандистських ЗМІ. У відеорепортажі повідомляється, що в телефоні у Кравець росіяни виявили видалені повідомлення з Telegram про те, що зароблені в рф гроші вона планує перерахувати ЗСУ. Також показано фрагмент листування, в якому вона нібито називала орками військових із рф. З літа 2022 року до середини 2023 року 29-річна Дар'я Кравець виступала за італійський клуб «Комо». У її кар'єрі вже є виступи за клуби з рф: «мордовочка» (2014 рік, 9 матчів), «зоркій» (2015 рік, 8 ігор). За збірну України Дар'я Кравець провела 60 поєдинків та забила 8 голів. Змінено 29 грудня 2023 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 1 година тому, Evgenich сказав: Це ж не весь перелік, правда? У вас ще в резерві є 1000 чому. Пан TaurosRMK як раз в собі обусоблює всіх наших ухилянтів, які знайдуть тисяча питань і протизаконих дій, щоб нівякому разі не піти служити. Це такі люди, які готові скинути на інших всі тяготи і відповідальність, при тому спираючись на "справедливість і закон" (абсолютно не знаючи ні того не іншого). Короче, це безсовісні люди. Я не захищаю дітей депутатів та брехливих чиновників, я в черговий раз хочу донести просту істину: не хочеш захищати свою батьківщину? будеш дохнути за ***ла! і орки 100% ні до кого прислухатись не будуть, тупо за щкірку і в копи, без розмов. Ой, я такі аргументи часто в фейсбуках зустрічаю. Людина пише, а чому я маю воювати, коли депутати, чиновники, поліціянти і їх діти не воюють? А їй відповідають: та забий на них, ти воюєш не за них, а за свою сім'ю, за дітей і онуків, за їхнє майбутнє. І людина не знає що відповісти. А я б на її місці задав питання, а за яке майбутнє вона буде воювати? За майбутнє в якому через десять років, в наступну війну, ті самі депутати, чиновники, поліціянти і їхні діти так само відправлять на війну його дітей і онуків? Чи варто воювати за таке майбутнє? І тут ми приходимо до наступної вашої тези. Якщо не будеш воювати за нашу державу, то будеш воювати за чужу. Це все тісно пов'язано з закриттям кордонів. Це називається примушений вибір. Але оскільки державою в нас керують здебільшого дегенерати, то вони й це зробили через сраку. Якби я проводив таку стратегію примушеного вибору, то я б закрив кордони повністю. Не випускав би нікого, ні жінок, ні дітей. Тоді б така стратегія була б ефективною. Тримаючи в заручниках сім'ю, людина б постала перед вибором або спробувати захистити сім'ю із шансом на часливе майбутнє, або приректи їх жити в окупації з усіма наслідками життя в кацапії. Але, оскільки, кордони не закрили, то маємо ситуацію, коли у цієї людини є вибір між влаштувати счасливе майбутнє сім'ї за кордоном і тоді воювати за це немає причини, або лишити сім'ю тут і надіятись на те, що у них тут можливе счасливе майбутнє і якщо віра в це є, то піти воювати. Воювати є сенс тільки за щасливе майбутнє, а за життя в Північній Кореї можна воювати тільки примусом. Тому все питання в тому, щоб люди побачили щасливе майбутнє, за яке вони будуть воювати, тоді і примусова мобілізація не знадобиться. І дати бачення такого счасливого майбутнього може тільки держава. А у нас вона не робить для цього ні-ху-я. 6 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 В 26.12.2023 в 16:02, Vinsol2009 сказал: Никто не пострадал? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 6 хвилин тому, Бездомный сказав: про клюб поціновувачів солодкого кацапського прутня Футболістка збірної України Дар'я Кравець спробувала в'їхати до рф, щоб, за її словами, «грати у футбол». Це випливає із відеосюжету, опублікованого в російських пропагандистських ЗМІ. У відеорепортажі повідомляється, що в телефоні у Кравець росіяни виявили видалені повідомлення з Telegram про те, що зароблені в рф гроші вона планує перерахувати ЗСУ. Також показано фрагмент листування, в якому вона нібито називала орками військових із рф. З літа 2022 року до середини 2023 року 29-річна Дар'я Кравець виступала за італійський клуб «Комо». У її кар'єрі вже є виступи за клуби з рф: «мордовочка» (2014 рік, 9 матчів), «зоркій» (2015 рік, 8 ігор). За збірну України Дар'я Кравець провела 60 поєдинків та забила 8 голів. Звичайно мають, телеграм це ж їх продукт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 2 хвилини тому, sah79 сказав: Звичайно мають, телеграм це ж їх продукт. Доброго дня! Телеграм - це дійсно додаток створений рашею ??? і цілком і повністю ,належить раші???? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 53 хвилини тому, Vladdi сказав: Знову Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 7 минут назад, sah79 сказал: Звичайно мають, телеграм це ж їх продукт. Вивсьофрьоте - На протяжении своей истории, Telegram неоднократно менял своего владельца. В 2014 году Павел Дуров передал права на мессенджер независимой организации, которую создал в связи с проблемами с российской властью. С тех пор Telegram стал открытым для использования и развития сообществом разработчиков. В 2023 году Telegram принадлежит своим пользователям. Благодаря своей децентрализованности, отсутствию рекламы и уважению к приватности пользователей, Telegram получил огромную популярность и множество активных пользователей со всего мира. Данная особенность мессенджера также соответствует основным принципам, заложенным Павлом Дуровым при создании Telegram. Таким образом, в 2023 году Telegram продолжает быть независимым мессенджером, принадлежащим своим пользователям, которые активно используют его для общения, обмена информацией и сотрудничества. Это позволяет Telegram сохранять свою изначальную миссию и ценности, а также поддерживать свою популярность среди пользователей во всем мире. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 3 хвилини тому, Harmonia сказав: Доброго дня! Телеграм - це дійсно додаток створений рашею ??? і цілком і повністю ,належить раші???? Телеграм належить бувшому росіянину, а нині громадянинові Франції Павлу Дурову. Тому самому, який створив російську мережу ВКонтакті, яку в нього потім віджали. Телеграм був створений після еміграції. Поки ніяких доведених випадків зливів інформації кацапським спецслужбам виявлено не було. 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 7 хвилин тому, Harmonia сказав: Доброго дня! Телеграм - це дійсно додаток створений рашею ??? і цілком і повністю ,належить раші???? Саме так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 52 хвилини тому, US7IGN сказав: на фоні успіху відомого серіалу все інше то примітивне аматорство... У брехунця руки дрожать з перепою, бо текст та відео із різних повідомлень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Вивсьофрьоте - На протяжении своей истории, Telegram неоднократно менял своего владельца. В 2014 году Павел Дуров передал права на мессенджер независимой организации, которую создал в связи с проблемами с российской властью. С тех пор Telegram стал открытым для использования и развития сообществом разработчиков. В 2023 году Telegram принадлежит своим пользователям. Благодаря своей децентрализованности, отсутствию рекламы и уважению к приватности пользователей, Telegram получил огромную популярность и множество активных пользователей со всего мира. Данная особенность мессенджера также соответствует основным принципам, заложенным Павлом Дуровым при создании Telegram. Таким образом, в 2023 году Telegram продолжает быть независимым мессенджером, принадлежащим своим пользователям, которые активно используют его для общения, обмена информацией и сотрудничества. Это позволяет Telegram сохранять свою изначальную миссию и ценности, а также поддерживать свою популярность среди пользователей во всем мире. Десь заіржав майор фсб, як прочитав цей текст. VID_20230426_174723_956.mp4 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Воювати є сенс тільки за щасливе майбутнє, 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: тоді і примусова мобілізація не знадобиться. І дати бачення такого счасливого майбутнього може тільки держава. А у нас вона не робить для цього ні-ху-я. Ви не розумієте дуже простої речі. А саме того, що захист держави, громадянином якої ви є, це не бажання, а обов'язок. Різницю відчуваєте? Саме так записано в Конституції і саме тому існує примусове виконання цього обов'язку, яке пов'язане із певним обмеженням громадянських прав. Захист власного життя є первісним тваринним інстинктом, і тому у величезного відсотка двоногих особин чоловічої статі ніякі аргументи свідомості не працюють, їм насрати на ідеї, у них вмикається система захисту, яка зветься "боюсь, боюсь", і надалі вони діють по обставинам. У більш просунутих, які усвідомлюють, що поведінка наляканої мавпи не дуже личить нормальній людині, і лише підкреслюють її неповноцінність, форми реалізації захисту і приборкання тваринного страху приймають інші форми - хтось пише тексти, які виправдовують власну неповноцінність, хтось переводить гнів на проклятих можновладців, поліціянтів, і так до нескінченності. Але в сухому залишку все одно все просто - або ти людина, і розумієш, що захистити свій дім, сім'ю та хату це твій обов'язок, навіть ціною життя, бо жорстокий ворог все одно вб'є тебе, твоїх дітей та дружину, або ти вб'єш його і всі будуть жити далі, навіть якщо і без тебе, про це подбають твої побратими та гідні люди. Ну, або ти просто двонога істота, така собі просунута версія мавпи, і рідке лушпиння начебто освіти та виховання нічого не здатне приховати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 1 хвилину тому, sah79 сказав: Саме так. ..де які речі ,мене просто збивають з ніг ...((( ну як що так,то тоді я взагалі не розумію - чоомуу??? Чому ж досі,Українці ,користуються цим додатком??!!! Це капець.. нонсенс...нема слів...мо я що не так розумію в цьому світі (((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 Зустрів знайомого,його сину виповнилося 27 років і він записався в 3 штурмову,вже був на навчаннях за кордоном,а зараз проходить навчання в Україні. Кияни,російськомовні. 9 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, Harmonia сказав: ..де які речі ,мене просто збивають з ніг ...((( ну як що так,то тоді я взагалі не розумію - чоомуу??? Чому ж досі,Українці ,користуються цим додатком??!!! Це капець.. нонсенс...нема слів...мо я що не так розумію в цьому світі (((( А хто їх знає, тих Українців🤷♂️.Ви мовою кацапів на якому році війни перестали користуватись? Змінено 29 грудня 2023 користувачем sah79 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 2 хвилини тому, Vladdi сказав: Ви не розумієте дуже простої речі. А саме того, що захист держави, громадянином якої ви є, це не бажання, а обов'язок. Різницю відчуваєте? Саме так записано в Конституції і саме тому існує примусове виконання цього обов'язку, яке пов'язане із певним обмеженням громадянських прав. Захист власного життя є первісним тваринним інстинктом, і тому у величезного відсотка двоногих особин чоловічої статі ніякі аргументи свідомості не працюють, їм насрати на ідеї, у них вмикається система захисту, яка зветься "боюсь, боюсь", і надалі вони діють по обставинам. У більш просунутих, які усвідомлюють, що поведінка наляканої мавпи не дуже личить нормальній людині, і лише підкреслюють її неповноцінність, форми реалізації захисту і приборкання тваринного страху приймають інші форми - хтось пише тексти, які виправдовують власну неповноцінність, хтось переводить гнів на проклятих можновладців, поліціянтів, і так до нескінченності. Але в сухому залишку все одно все просто - або ти людина, і розумієш, що захистити свій дім, сім'ю та хату це твій обов'язок, навіть ціною життя, бо жорстокий ворог все одно вб'є тебе, твоїх дітей та дружину, або ти вб'єш його і всі будуть жити далі, навіть якщо і без тебе, про це подбають твої побратими та гідні люди. Ну, або ти просто двонога істота, така собі просунута версія мавпи, і рідке лушпиння начебто освіти та виховання нічого не здатне приховати. В державі, в якій не працюють ні закони, ні правосуддя, конституційний обов'язок не має ніякого сенсу. Має сенс тільки моральний обов'язок. І ось про нього я і написав. Але ви те не прочитали, бо ви чукча-пісатєль, а не чукча-чітатєль. А тому зробили недоречні висновки і в черговий раз написали маячню. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 15 минут назад, Вячеслав63 сказал: Скажите ей, что зеленая еба...ая жаба - это не дракон.... 1 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 (змінено) 16 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А також за будовою тіла? Змінено 29 грудня 2023 користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 5 минут назад, Vladdi сказал: Ви не розумієте дуже простої речі. це ви не розумієте що на паркані теж багато чого написано, а перед тим як у когось вимагати виконання його обов'язків, спочатку треба згадати як сам свої виконував. в нашому випадку вже майже 4 роки як "явамнічевонєдолжен" 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: Поки ніяких доведених випадків зливів інформації кацапським спецслужбам виявлено не було. ШТА? Любое сообщение читается еще в процессе набора, до отправки. При соответствующих навыках и оборудовании. А о фиксации системой СОРМ - даже говорить не буду... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 6 минут назад, Harmonia сказал: ..де які речі ,мене просто збивають з ніг ...((( ну як що так,то тоді я взагалі не розумію - чоомуу??? Чому ж досі,Українці ,користуються цим додатком??!!! Це капець.. нонсенс...нема слів...мо я що не так розумію в цьому світі (((( мене бентежить чому дотепер сама просунута цивілізація галактики нація у світі не створила свій власний месенджер та не зробила його вибором всіх інших? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2023 Только что, Canton сказал: ШТА? Любое сообщение читается еще в процессе набора, до отправки. При соответствующих навыках и оборудовании. А о фиксации системой СОРМ - даже говорить не буду... ну скоро буде і у нас racurs.ua/ua/n190824-naymasovanisha-ataka-z-povitrya-povitryani-syly-vidzvituvaly-pro-zbyttya-ciley.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз