US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 6 минут назад, sah79 сказал: І опустити до 21 не помішало б. краще до 16. ті взагалі думати не вміють, вірять у все що їм скажуть і не розмірковують над наказами 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 2 хвилини тому, US7IGN сказав: краще до 16. ті взагалі думати не вміють, вірять у все що їм скажуть і не розмірковують над наказами Дядя доктор, а ви з якої країни таки цікаві фільми дивитесь? Бо Європі і США вони заборонені. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Дядя доктор, а ви з якої країни таки цікаві фільми дивитесь? Бо Європі і США вони заборонені. мені дядя німець посилання дав. німецький американський амазон про ваші заборони нічого не знає www.amazon.de/Die-Brücke-Bernhard-Wicki-Filmjuwelen/dp/B01M9BA1G8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 30 хвилин тому, Alvalk сказав: Русня знов обісралась На дворі зима, хоть якась, але зима, може десь навіть сніг є, а на фото зелена трава. Після цього можна навіть не дивитися фото 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 6 хвилин тому, US7IGN сказав: краще до 16. ті взагалі думати не вміють, вірять у все що їм скажуть і не розмірковують над наказами Не вмієш працювати головою- будеш руками(міжнародна аксіома)🤷♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 2 минуты назад, sah79 сказал: Не вмієш працювати головою- будеш руками(міжнародна аксіома)🤷♂️ головою треба не працювати, а думати. хоча як показує міжнародна практика, руками теж треба уміти. і хату і інструмент повернуть якщо більше не буде кому одяг шити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 8 хвилин тому, US7IGN сказав: мені дядя німець посилання дав. німецький американський амазон про ваші заборони нічого не знає www.amazon.de/Die-Brücke-Bernhard-Wicki-Filmjuwelen/dp/B01M9BA1G8 Саме цікаве у цьому всьому, що тебе можна по тому знайти:) І це є гуд, люблю вішати відьм:) Особливо приємно, коли хрумкають подзвінки на шиї:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 7 хвилин тому, US7IGN сказав: і хату і інструмент повернуть якщо більше не буде кому одяг шити... 🤣🤣🤣.Простіше заставити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 28 хвилин тому, sah79 сказав: І опустити до 21 не помішало б. Ні,молодь треба берегти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 8 минут назад, sah79 сказал: 🤣🤣🤣.Простіше заставити. тільки замість лабутенів валянки завжди виходять. але чи за це майдан стояв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 45 минут назад, Dmitriy_S сказал: 1. Більшість не покажуть. Здоров'я вже не те. Я можу в своїх без малого п'ятдесят пробігти 5 км в навантаженні 25к+ без задишки (бронік+бк). Ну і плюс настріл 10к+ патронів. Хоч зараз в ДШВ:) 2. Бачив і робив - є сумніви. Хтось може, хтось ні. Від віку тут не залежить. А теперь представь Ночь,глаз выколи,дорога вся в кратерах от мин арты,ямы залиты водой,грязь то отдельная история - на Донбассе она не такая как везде,ее хер отмоешь она скользкая.Падаешь хер знает сколько раз и встаёшь. И это уже совсем другие километры,далёкие от идеала. 2 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 1 час назад, Canton сказал: Казка на ніч. Типова історія, яких можна набрати десятки, якщо не сотні. От клятій клоун-довбограй вже й до Харкова добрався! 32 минуты назад, AndreuS сказал: 5.12 - збито ворожий Су-24М. 17.12 - дружні до ПС ЗСУ НЛО пошкодили на аеродромі Морозовськ 2 бомбардувальники Су-34. Про всяк випадок ППО ВКС РФ збиває власний штурмовик Су-25. 22.12 - збито 3 Су-34. 25.12 - збито 1 Су-34 и 1 Су-30СМ. З Різдвом, шановне панство! (c) В.А. Кевлюк/fb Я вибачаюсь, а яким саме боком цей ваш "бойовий" полковнік до збитих літаків? Кто такой Виктор Кевлюк? Эксперт Центра оборонных стратегий. Полковник запаса. Имеет за плечами 35 лет военной службы. Был начальником организационно-мобилизационного управления штаба ОК Запад (2014-2018), начальником Центра гражданско-военного сотрудничества ООШ ВСУ (2018-2020). І я також за вікові зміни? хто може й хоче хай іде воювати, а чому ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Саме цікаве у цьому всьому, що тебе можна по тому знайти:) І це є гуд, люблю вішати відьм:) Особливо приємно, коли хрумкають подзвінки на шиї:) Ото велика проблема для форумного шерлока) Де його знайти можна за 5 хвилин знайти)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 34 минуты назад, TaurosRMK сказал: На дворі зима, хоть якась, але зима, може десь навіть сніг є, а на фото зелена трава. Після цього можна навіть не дивитися фото Так, саме на це в телеграм-каналах і звернули увагу. А мені просто цікаво стало, де знято, тому забив в гугл-картинки і знайшов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 2 години тому, Юрий Киев сказав: Ні з ким єднатись,старі еліти тільки на смітник А у нас немає інших еліт, лише старі, через пару місяців і теперішні перейдуть в статус старих. Колективний розум в критичних ситуаціях завжди працює краще, аби не запізно. Радує лиш якщо у ньому ще немає потреби то ситуація не настільки критична 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 13 хвилин тому, AlexNaymk сказав: А теперь представь Ночь,глаз выколи,дорога вся в кратерах от мин арты,ямы залиты водой,грязь то отдельная история - на Донбассе она не такая как везде,ее хер отмоешь она скользкая.Падаешь хер знает сколько раз и встаёшь. И это уже совсем другие километры,далёкие от идеала. Ну і ви після цього впевнені, що вами не керують дегенерати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 48 хвилин тому, ozzy сказав: блять, да видайте уже наказ щоб на кладовищах повстали з мертвих, при тому що менти , прокурорскі і держслужбовці каста недоторканих Ми разом будували таку країну всі 32 роки.Пізно смикатись🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 8 годин тому, Бездомный сказав: А нічого , що 30 років тому здебільшого голосували зовсім інші люди - вони зараз у трунах та колумбаріях прочитайте уважно ще раз кого опитували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 10 хвилин тому, JFK сказав: Ото велика проблема для форумного шерлока) Де його знайти можна за 5 хвилин знайти)) Ви слово знайти повторили два рази в реченні. Цікаво, ви розумово-відсталий чи у вас більш легке захворювання.? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 17 хвилин тому, AlexNaymk сказав: грязь то отдельная история - на Донбассе она не такая как везде,ее хер отмоешь она скользкая. Я цю багнюку ніколи не забуду.Пальців від рукавиць пішло мабуть вагон. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 7 хвилин тому, Дощ сказав: А у нас немає інших еліт, лише старі, через пару місяців і теперішні перейдуть в статус старих. Колективний розум в критичних ситуаціях завжди працює краще, аби не запізно. Радує лиш якщо у ньому ще немає потреби то ситуація не настільки критична Дощ, я бачу, що вас абсолютно справедливо взяли в штаб. Моя теорія працює на 100% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 3 години тому, AlexNaymk сказав: Первый основной Третий важный 😎от места и пидроздила зависит Так і є Війна - справа молодих, ліки проти морщин (с) Швидкість реакції, спроможність до навчання, здоров'я, відсутність обмежувачів у вигляді сім'ї - здатність ризикувати, статистично у молодих менше залежностей. П'янство - проблема відносна, боротись можна 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreuS Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 29 минут назад, Фрай сказал: Я вибачаюсь, а яким саме боком цей ваш "бойовий" полковнік до збитих літаків? а шо, погано порахував? Чи щось забув? Чи навпаки приписки приписав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2023 36 хвилин тому, Юрий Киев сказав: Ні,молодь треба берегти Правильніше сказати "приберегти". Але не думаю що це правильно тактично, чим раніше пройти вишкіл - тим більше шансів на успіх. З часом вік зменшать до 23, потім до 21. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз