Потрошитель Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Я не сумніваюсь. Ви мабуть ще співаєте і танцюєте потім, коли наїлися смачного від пуза на поминках. Ви там часом не баптисти, чи як їх там? Родственников много. Видимся редко. В основном, к сожалению, на поминках. Ибо на день рождения, например, не обязательно ехать в гости(война, дела и тд) - а на поминки - обязательно. Т.е. с некоторыми не виделись год или несколько лет. И повод встречи вроде грустный/скорбный, но через полчаса начинаем вспоминать что-то хорошее/веселое из жизни ушедшего и нашей, начинаем ржать. Не в голосину, но все же. Все рады друг другу, рады что живы/здоровы. Мы живём сейчас одним днём. Думаю, и вы почувствуете, как это. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 21 хвилину тому, US7IGN сказав: це грамотна оптимізація податків. запитайте у бабці та реле як зробити так щоб вам ще й з бюджету повертали значить, по чорному відгружали майже все) а з білого на всі витрати списували) але це ж треба такої наглості набратися,що 22 000 показати)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 38 хвилин тому, миг сказав: Это война и он госслужащий. И передал управление американцам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 36 хвилин тому, МаТраС сказав: 22 000?) це жарт? Нестле работает в кацапии, они ещё не под санкциями,? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: Кто кому рубал? Порошенко_ «Хто буде красти в армії — руки повідрубаю» (online-video-cutter.com).mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 35 хвилин тому, миг сказав: ушли от совка И прекратили набор на обучение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 7 минут назад, Vinsol2009 сказал: Прекрасно, работа, налоги в бюджет. Ноль из бюджета. Та прекрасная! Офигительная работа! Работа в бизнесе! Какого ж в политику переться??? А расскажите нам про Чехию. Там тоже президент (или кто там у них правит) одновременно и бизнесмен, и владелец СМИ, и глава парламентской фракции? Реально интересно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: И прекратили набор на обучение. Вы в приёмной комиссии были? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: И передал управление американцам. И? И после этого он забыл, что у него есть эта компания? Или утратил возможность влиять на ее развитие? А каким американцам, кстати? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 43 хвилини тому, Потрошитель сказав: Оно сильно отличается от кути? 37 хвилин тому, sah79 сказав: Приблизно як українець от "чєлавєка". Кутя́ — відварені у воді зерна пшениці чи ячменю з медом[1]. Традиційна ритуальна страва слов'янського новорічно-різдвяного циклу. Готується тричі: на Святий Вечір — Багата кутя, на Щедрий вечір — Щедра кутя й у Водохрещенський вечір — Голодна кутя. Четвертий різновид — Чорну кутю готують на мертвинах або поминках і розводять з коливом, вона призначена для покійників. Сукупність обрядодійств, пов'язаних із кутею, засвідчує зв'язок із родиною й предками, які опікуються врожаєм[2]. uk.wikipedia.org/wiki/Кутя Ко́ливо (від дав.-гр. κόλλυβον — «варена пшениця») — у слов'ян, зокрема українців, ритуальна страва, поминальна кутя[2][3][4][5][6] зі злаків з солодкою підливою (ситою), що подається першою на поминальному обіді. Різні види колива об'єднує традиція споживання, коливо — спільна страва, яку учасникам поминального обіду їдять по черзі[7]. Назва пов'язана з античним[8] звичаєм поминального підношення із зерна та фруктів, яке у давньогрецькій мові звалось κόλλυβα, «коллуба» (у візантійській вимові — «колліва»)[9], що значить «варена пшениця»[10][11]. Також місцями ця страва відома під назвами сита, [поминальна] кутя, канун, кануна[12]. Приготування традиційного колива майже збігається з рецептом куті, однак коливо менш солодке uk.wikipedia.org/wiki/Коливо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 33 хвилини тому, vovova сказав: чому розвиток рошена - це погано? Тому, що барига наживається на пересічних. Люди бідніють, бариги багатіють. Відрижка совка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 10 минут назад, Alvalk сказал: Неправильна відповідь. Спробуйте ще - багато ми купляли імпортного озброєння? Оголосіть весь список, будь ласка та звідки я знаю? я інколи виходжу ну вулицю, на людей дивлюся і не бачу де ті охуліарди, які в країну заїхали. може в Одесі справи кращі, а одеські воєнкоми в переліку Форбс йдуть з великим відривом державний борг чомусь теж не в гривні рахується. скільки вже на сьогодні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 Та тут реально декому хоч кілка на головы теши... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 2 минуты назад, 7351 сказал: Кутя́ — відварені у воді зерна пшениці чи ячменю з медом[1]. Традиційна ритуальна страва слов'янського новорічно-різдвяного циклу. Готується тричі: на Святий Вечір — Багата кутя, на Щедрий вечір — Щедра кутя й у Водохрещенський вечір — Голодна кутя. Четвертий різновид — Чорну кутю готують на мертвинах або поминках і розводять з коливом, вона призначена для покійників. Сукупність обрядодійств, пов'язаних із кутею, засвідчує зв'язок із родиною й предками, які опікуються врожаєм[2]. uk.wikipedia.org/wiki/Кутя Ко́ливо (від дав.-гр. κόλλυβον — «варена пшениця») — у слов'ян, зокрема українців, ритуальна страва, поминальна кутя[2][3][4][5][6] зі злаків з солодкою підливою (ситою), що подається першою на поминальному обіді. Різні види колива об'єднує традиція споживання, коливо — спільна страва, яку учасникам поминального обіду їдять по черзі[7]. Назва пов'язана з античним[8] звичаєм поминального підношення із зерна та фруктів, яке у давньогрецькій мові звалось κόλλυβα, «коллуба» (у візантійській вимові — «колліва»)[9], що значить «варена пшениця»[10][11]. Також місцями ця страва відома під назвами сита, [поминальна] кутя, канун, кануна[12]. Приготування традиційного колива майже збігається з рецептом куті, однак коливо менш солодке uk.wikipedia.org/wiki/Коливо Какой вы тупой... Вы думаете, я сам не могу погуглить? Или я не ел то и то? Или я у вас спрашивал? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 23 хвилини тому, Дядя_Вова сказав: Далеко нам іще до тих європ, ой, далеко... Це точно, там піклуються, щоб не було бідних, а тут заздрять багатим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 11 хвилин тому, Потрошитель сказав: Ибо на день рождения, например, не обязательно ехать в гости(война, дела и тд) - а на поминки - обязательно. А вам не здається, що тут щось не так? Хоча, як співається в кацапській пісні: Наші мьортвиє нас нє оставят в бєдє... Дійсно, а толку з живих? - ніякого... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 14 минут назад, Потрошитель сказал: Думаю, и вы почувствуете, как это. Це різдвяне побажання українцям? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 Только что, Dmitriy_S сказал: А вам не здається, що тут щось не так? Хоча, як співається в кацапській пісні: Наші мьортвиє нас нє оставят в бєдє... Дійсно, а толку з живих? - ніякого... Главное, чтобы не случилось так, чтобы живые не позавидовали мертвым 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 хвилину тому, Потрошитель сказав: Какой вы тупой... Вы думаете, я сам не могу погуглить? Или я не ел то и то? Или я у вас спрашивал? Я і не для вас відповідь писав. Не всі розуміють, чомусь, що все, що тут пишеться, викладається -- публічна інформація. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 4 минуты назад, Потрошитель сказал: Какой вы тупой... Вы думаете, я сам не могу погуглить? Или я не ел то и то? Или я у вас спрашивал? знову не хочуть почути Донбас((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 9 хвилин тому, Дядя_Вова сказав: Та прекрасная! Офигительная работа! Работа в бизнесе! Какого ж в политику переться??? А расскажите нам про Чехию. Там тоже президент (или кто там у них правит) одновременно и бизнесмен, и владелец СМИ, и глава парламентской фракции? Реально интересно. Бывший совкодрочер, новый генерал НАТО. А бывший премьер, таки да, такой точно, про нового не а курсе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 7 минут назад, Vinsol2009 сказал: Тому, що барига наживається на пересічних. Люди бідніють, бариги багатіють. Відрижка совка. Так, корумпована-олігархічна система - відрижка совка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 11 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Нестле работает в кацапии, они ещё не под санкциями,? да був призов не купляти продукцію. на початку війни. зараз,вже всі забули. нестле Україна працює,як і працювала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 9 хвилин тому, миг сказав: Вы в приёмной комиссии были? Не, те, кто хотели попасть, не знали, куда подать документы. Официальная страница в Фейсбуке не ответила, после ликвидации академии и реорганизации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз