Бездомный Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, sah79 сказал: Повеселило про рускіх задурманених путінською пропагандою🙂.Середньостатистичний кацап дасть фору любому путіну три рази. саме так - Xуйло - звичайний популіст - тобто робить виключно те , що подобається його народу . Xуйло - заручник свого народу . Змінено 24 грудня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 7 хвилин тому, МаТраС сказав: капля алкоголю в крові-нема виплат теж. Це одне з мега правильних рішень. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 минуту назад, Бездомный сказал: саме так - Xуйло - звичайний популіст - тобто робить виключно те , що подобається його народу . Навіщо тоді прийняли закони про кримінальну відповідальність за усяку критику СВО і т.д.? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 7 хвилин тому, Дядя_Вова сказав: Навіщо тоді прийняли закони про кримінальну відповідальність за усяку критику СВО і т.д.? Щоб свиноматки на інсктинтах не шуміли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 10 минут назад, sah79 сказал: Це одне з мега правильних рішень. Бгг. Треба грошей зекономити, краплю спирту і готово 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Бгг. Треба грошей зекономити, краплю спирту і готово Ми хоч і бидло нація але від кацапів відрізняємось.Смертей від синьки, особливо на початку, було не мало але командирами всіх рангів присікалось дуже жорстко.Тож тут не потрібно ля- ля.Я виключно за правдиві факти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 (змінено) реально - якщо Арестович гонить іпсо , то одне , а якщо він відвертий Змінено 24 грудня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 час назад, Canton сказал: Кстати, давно ничего на эту тему не слыхал. Оно еще как то дышит? Писав вже, що в минулому році загинув двоюрідній племінник - в бліндаж попала фосфорна бомба, там їх було 9 чоловік, так ось виплати отримали: батько і мати - пенсію збільшили до 12000 грн. обом, друга дружина і мала дитина - дружина купила нову квартиру + якусь нову автівку, дитина від першого шлюбу теж щось отримала. А тепер, увага, решта 8 сімей не отримала НІЧОГО! не положено, пропали безвісти, місце загибелі зараз окупована територія, і скоріш за все і не отримають нічого у найближчому майбутньому... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 15 минут назад, Бездомный сказал: реально - якщо Арестович гонить іпсо , то одне , а якщо він відвертий Ви його слухали самі зараз? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 (змінено) 11 минут назад, ashim1990 сказал: Ви його слухали самі зараз? ні , не слухав . а треба ? най його кацапи слухають . може він до кацапів у довіру втирається . Звідки мені знати ? Змінено 24 грудня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Ещё раз переобулся. Як казав Кучма Януковичу - "Це вже ж було!" Арестович: Особисто мені виборці Зеленського, деякі посадовці та журналісти здаються довбо**бами. Але офіційно я всіх люблю detector.media/infospace/article/183311/2020-12-13-arestovych-osobysto-meni-vybortsi-zelenskogo-deyaki-posadovtsi-ta-zhurnalisty-zdayutsya-dovbobamy-ale-ofitsiyno-ya-vsikh-lyublyu/ Може й відео того часу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 5 минут назад, Бездомный сказал: ні , не слухав . а треба ? най його кацапи слухають . може він до кацапів у довіру втирається . Звідки мені знати ? Кацапам він дуже подобається, судями по коментарям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 35 хвилин тому, US7IGN сказав: Бгг. Треба грошей зекономити, краплю спирту і готово я про це теж думав. все в нас можливо.представляю,як там лаборанти спати після цього будуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 час назад, МаТраС сказал: капля алкоголю в крові-нема виплат теж. Бухло,броник,каска,сидишь на позиции согласно бр,отошел-статья и проч хуета.Много мелочей. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 49 минут назад, US7IGN сказал: Бгг. Треба грошей зекономити, краплю спирту і готово Поймали за бухло-17000 штраф Отошёл с позиций под обстрелом- от 200 до 700.000 или от 3 до 7. Нормальные бухают😁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 13 хвилин тому, 7351 сказав: Особливо феєрично читається цей текст на свонособачому язіку🤣🤣🤣🤣.В цьому вся наша нація🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: добре, але треба і самим же щось робити. Как вы думаете, а долго ли Маск продержался бы на собственных разработках в ракетостроении, если бы не заказы НАСА? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 15 минут назад, 7351 сказал: Снарядный голод- на передке тишина,у ***ов летит все что есть. А так спасибо за поздравления,приятно хули! Свято наближается... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 1 хвилину тому, AlexNaymk сказав: Поймали за бухло-17000 штраф Отошёл с позиций под обстрелом- от 200 до 700.000 или от 3 до 7. Нормальные бухают😁 як за кермом 17)) да бухають там більша половина наскільки я говорив. можна якби зрозуміти їх. я думаю, що після серйозного поранення там на алкогоь не беруть,але скоро будуть брати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 Як же ви добре про людей думаєте... Кожного разу коли в голову полізе дурна думка про правду та справедливість, подивіться в бік офісу чи найближчого тцк... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 ФІНЛЯНДІЯ закрила ВСІ кордони з росією 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 6 минут назад, МаТраС сказал: як за кермом 17)) да бухають там більша половина наскільки я говорив. можна якби зрозуміти їх. я думаю, що після серйозного поранення там на алкогоь не беруть,але скоро будуть брати Бухает 90% из 100 17 это за первый залет Потом по полной Как раз после ранения и берут,отдыхаешь-бухай сколько хочешь но без приключений.Все понимают. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2023 21 хвилину тому, sah79 сказав: Особливо феєрично читається цей текст на свонособачому язіку🤣🤣🤣🤣.В цьому вся наша нація🤣🤣🤣 Для недо..... -- там пісня, українською. Свиння завжди бруд знайде(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз