Alvalk Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 Только что, Canton сказал: Идите в ср... 2800 грн + доплата ООН до 3200. Та ви вже там. Не було у вашої дружини великої зарплатні, Або отримувала її в конверті 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 (змінено) 4 минуты назад, AlexNaymk сказал: Это в твоих краях? Это в моем городе От меня по прямой километров 8 Прилетало и в 2 км Но когда стреляют по скоплению техники, военных, нефтебазам и подобному - я молчу, это нормально. Змінено 21 грудня 2023 користувачем Потрошитель 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 7 минут назад, sah79 сказал: То були Крапки У.Вам лі нє знать. А звідки мають летіти гради щоб хвостовики вертикально встрягли? Але пишаюся ВСУ які можуть їздити градами там близько до Донецька. Але об'єктивний спостерігач зробив правильний висновок. Ті гради пускали лише з однією метою - викликати ненависть. Що і було успішно виконано. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 минуту назад, Потрошитель сказал: Это в моем городе От меня по прямой километров 8 Ты там же где и был? Я просто нить упустил за последние пару лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 час назад, Alvalk сказал: Хтось п**дить... Або ви, або Луганська ОДА Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 Только что, US7IGN сказал: А звідки мають летіти гради щоб хвостовики вертикально встрягли? Але пишаюся ВСУ які можуть їздити градами там близько до Донецька. Але об'єктивний спостерігач зробив правильний висновок. Ті гради пускали лише з однією метою - викликати ненависть. Що і було успішно виконано. Хоть вертикальными хоть горизонтальными Сколько в Украине осталось советских рс-ов для града? Ноль А сколько чешских, которые прилетают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 4 минуты назад, Alvalk сказал: Або отримувала її в конверті Начальник отдела ФГИУ в Харьковской области. В конверте...госслужащий... смешно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 2 минуты назад, AlexNaymk сказал: Ты там же где и был? Я просто нить упустил за последние пару лет. Да, дом и семья все там же Часть года проводим в Грузии и Литве, но в основном - в Донецке 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 минуту назад, Потрошитель сказал: А сколько чешских, которые прилетают? Прилетают по скоплениям наемников и штабам террористов!......(с.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 минуту назад, DimaF сказал: Прилетают по скоплениям наемников и штабам террористов!......(с.) Покажите мне это на фото (см выше) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 хвилину тому, Потрошитель сказав: Да, дом и семья все там же Часть года проводим в Грузии и Литве, но в основном - в Донецке Цікаво, а в Литві і Грузії ви представляєтесь як руський, чи українець? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 час назад, Alvalk сказал: В підсумку якось у вас це більше на піар раши схоже 2 часа назад, Alvalk сказал: Хтось п**дить... Або ви, або Луганська ОДА Здається хтось починає здогадуватись про справжню мету щоденних висерів цих ушльопків? Нє? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 минуту назад, ozor сказал: Цікаво, а в Литві і Грузії ви представляєтесь як руський, чи українець? Как человек 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 4 хвилини тому, US7IGN сказав: А звідки мають летіти гради щоб хвостовики вертикально встрягли? Але пишаюся ВСУ які можуть їздити градами там близько до Донецька. Але об'єктивний спостерігач зробив правильний висновок. Ті гради пускали лише з однією метою - викликати ненависть. Що і було успішно виконано. Ну якщо мова про ненависть донбацьких підарів до всього українського підігрівається градами то значить їх обстрілювали з 91 го🤣🤣🤣🤣.Скільки там бував нічого доброго про українців не чув. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrii Kabanchuk Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 (змінено) 2 хвилини тому, ozor сказав: Цікаво, а в Литві і Грузії ви представляєтесь як руський, чи українець? як дітя міра (вгадав - чілавєк 🤣). а взагалі, то мабуть по ситуації - то труси вдягає, або хрестик знімає. але, якщо намагатися сидіти на 2-х стільцях одразу, то рано чи пізно, яйця опиняться між ними. Змінено 21 грудня 2023 користувачем Andrii Kabanchuk 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 хвилину тому, ozor сказав: Цікаво, а в Литві і Грузії ви представляєтесь як руський, чи українець? 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 хвилину тому, Потрошитель сказав: Как человек А, тіпа я чєлавєк міра, внє етава всєво, я за всьо харошеє, протів всєво плахова. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 Только что, Canton сказал: Начальник отдела ФГИУ в Харьковской области. я не знаю, яка на цій посаді зарплата ( може як в тому анекдоті: "як??? Тут ще й зарплату платять?" ) Але якщо пенсія 2800 при 30 роках стажу, то це коефіцієнт зарплати десь трохи менше 0.8 від середньої по Україні. Не вражає. Які податки - така і пенсія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 14 минут назад, Потрошитель сказал: Хоть вертикальными хоть горизонтальными Сколько в Украине осталось советских рс-ов для града? Ноль А сколько чешских, которые прилетают? Це до Кантону. Я не експерт в цьому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 8 минут назад, Фрай сказал: Здається хтось починає здогадуватись про справжню мету щоденних висерів цих ушльопків? Нє? Якщо людина пише маячню, я йому про це кажу незалежно від того, за кого він голосував. Якщо пише щось хороше, я ставлю лайк незалежно від його політичних вподобань. Але згоден, деякі персонажи вже трохи задовбують, При чому такі є з обох "таборів". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 9 минут назад, sah79 сказал: Скільки там бував нічого доброго про українців не чув. Так мабуть треба було з українцями там спілкуватися, а не з підарами. Українців більше 3млн звідти виїхало після 2014 та навіть зараз трохи залишилося, хоча вони через це мають великі проблеми. Татарином мабуть краще бути в Україні ніж українцем ... Донецьк це все ще Україна? А то я за офіційною лінією партії не встигаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 7 хвилин тому, Alvalk сказав: Якщо людина пише маячню, я йому про це кажу незалежно від того, за кого він голосував. А як в знаєте за кого він голосував? Бо кантон 100% проти Порошенка працює)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 1 час назад, Canton сказал: Я говорю только про ЛУГАНСКУЮ область. Про Крым - не в теме Покупают лояльность. И, надо признать, получается... Купують напередодні виборів. А після виборів скажуть - "дєнєг нєт, но ви дєржітєсь" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Так мабуть треба було з українцями там спілкуватися, а не з підарами. Українців більше 3млн звідти виїхало після 2014 та навіть зараз трохи залишилося, хоча вони через це мають великі проблеми. Татарином мабуть краще бути в Україні ніж українцем ... Донецьк це все ще Україна? А то я за офіційною лінією партії не встигаю Та якось не дуже виходило там українців зустріти.Наче в паспорті й написано що українець а придивився - підарок. Скільки там офіційно на 24 те лютого армія підарків донбаських налічувала - сотку десь? Та їх сім'ї.І це тільки армія.Поки Ви тут Донецьк -Україна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Не согласен. А нормальной стране не выбирают хотьпаржомов. Та ладна. Один Трамп чего стоит. И это не единичный случай. https://ru.wikipedia.org/wiki/Мухика,_Хосе Моралес в Гватемале и ничего тоже поржали. При отсутствии войны отмотал бы весь срок, заработал бы супер антирейтинг и ничего бы не случилось 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз