AlexNaymk Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 18 минут назад, Evgenich сказал: Якщо хтось (ну той же маск) не розуміє ці прості, елементарні речі, то цей хтось - довбодятл кончений. На мой субъективный взгляд,жизнь несколько сложней и чтобы разобраться кто виноват и кто кому Рабинович то надо изучить последние 30 лет бытия нашей страны.Копнуть так сказать. Вся суть в том кто как глубоко копает.А простые вещи они лежат на поверхности,это да. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 38 хвилин тому, Evgenich сказав: Так а чому ви комусь радете бути маском, щоб зрозуміти маска? Я не намагався бути ні молдованином, ні грузином, мені достатньо бути нормальною людиною зі здоровим глуздом і відчуттям емпатії, щоб розуміти хто на кого напав, хто є справжнім злом і кого потрібно притягнути до відповідальності. Якщо хтось (ну той же маск) не розуміє ці прості, елементарні речі, то цей хтось - довбодятл кончений. Це типовий синдром Данінга-Крюгера. Або як казав один чувак: The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence. (c) Charles Bukowski. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 (змінено) 48 минут назад, AlexNaymk сказал: На мой субъективный взгляд,жизнь несколько сложней и чтобы разобраться кто виноват и кто кому Рабинович то надо изучить последние 30 лет бытия нашей страны.Копнуть так сказать. Вся суть в том кто как глубоко копает.А простые вещи они лежат на поверхности,это да. Ого, не все так однозначно... Це повна ***ня! Нічого не треба копати і нема в чому розбиратись. Дозвольте я вам поясню елементарні речі: коли одна країна нападає на іншу, з метою захоплення території та геноциду її населення, то ця країна являється агресором, а її уряд - злочинцями. Змінено 19 грудня 2023 користувачем Evgenich 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 5 хвилин тому, Evgenich сказав: Це повна ***ня! Нічого не треба копати і нема в чому розбиратись. Дозвольте я вам поясню елементарні речі: коли одна країна, нападає на іншу, з метою захоплення території та геноциду її населення, то ця країна являється агресором, а її уряд - злочинцями. Українці в 39-му були агресорами і злочинцями? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 37 минут назад, Dmitriy_S сказал: Зразу після того як Залужного з генералами відправлять штурмувати посадки відповідно до їхньої кваліфікації. Брехня. Навіть за умови (гіпотитично) що весь АП разом з ГШ будуть в окопах, особосто ви нікуди не підете, адже вигадаєете чергові умови, накшталт "я піду коли мені видадуть екзокостюм з бронею та мініганом та особисту зірку смерті, в іншому разі не піду", бо по суті своїй ви звичайний боягуз і трепло. P.S. посилаючись на ефект Данінга-Крюгера, ви ніяк не приховаєте своє щуряче нутро. 9 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Українці в 39-му були агресорами і злочинцями? Польша? Так, однозначно. Ті українці, які служили у лавах РККА були злочинцями, як і ті, хто підтримував захоплення чужої території. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 24 хвилини тому, Evgenich сказав: Брехня. Навіть за умови (гіпотитично) що весь АП разом з ГШ будуть в окопах, особосто ви нікуди не підете, адже вигадаєете чергові умови, накшталт "я піду коли мені видадуть екзокостюм з бронею та мініганом та особисту зірку смерті, в іншому разі не піду", бо по суті своїй ви звичайний боягуз і трепло. P.S. посилаючись на ефект Данінга-Крюгера, ви ніяк не приховаєте своє щуряче нутро. Свої "щурячі" аргументи залиште для хом'ячків, вони на мене не діють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 19 хвилин тому, Evgenich сказав: Польша? Так, однозначно. Ті українці, які служили у лавах РККА були злочинцями, як і ті, хто підтримував захоплення чужої території. І де санкції, де засудження агресора? Де розкаяння і повернення захоплених територій жертві агресії? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: І де санкції, де засудження агресора? Де розкаяння і повернення захоплених територій жертві агресії? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: І де санкції, де засудження агресора? Де розкаяння і повернення захоплених територій жертві агресії? Если уж на то пошло, то после ВМВ Польша и Союз провели переговоры по упорядочению границ, даже часть территорий друг другу передали 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 Тільки що, Dark FeniX сказав: Если уж на то пошло, то после ВМВ Польша и Союз провели переговоры по упорядочению границ, даже часть территорий друг другу передали Тобто якщо зараз підпишуть мирний договір і залишать кацапам захоплені території, то кацапи перестануть бути агресорами і мудаками і не будуть нести за те все відповідальності? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: Свої "щурячі" аргументи залиште для хом'ячків, вони на мене не діють. Не сміши, не треба бути маском щоб зрозуміти, що ти ссикун тільки тапки обсикати вмієш)) І воювати не підеш, як що тобі в підлеглі Залужного з маском дадуть)) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 3 хвилини тому, mastervovik сказав: Не сміши, не треба бути маском щоб зрозуміти, що ти ссикун тільки тапки обсикати вмієш)) І воювати не підеш, як що тобі в підлеглі Залужного з маском дадуть)) Інтелектуальний цвіт нації, торговці диванами, подали голос 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 Отака от муйня - Хто має ухвалити рішення по обороні Авдіївки? Джерело: https://censor.net/ua/b3462347 Тривалий час в Авдіівку не присилають маршеве поповнення та свіжі батальйони. Піхота сточується, люди просто хворіють, списується по стану здоров’я, поранені, контужені, загиблі. Росіяни несуть втрати у рази більше, але вони поповнюють свої штурмові батальйони постійно, у нас поповнення у багато разів менші, і дуже давно взагалі було. Авдіівка зараз - основний напрямок наступу російськоі армії в Україні. Ворог кидає сюди резерви, хоче нас продавити. І ми могли б скористатись цим, щоб перемолоти тут усі російські резерви та захистити місто та зручні позиції. Але… Питаєш людей Залужного та Тарнавського - кажуть, у нас нема людей, бо розподілом займається командувач сухопутних військ Сирський та підпорядкована йому систему ТЦК та ТРО. Питаєш оточення Сирського - у Залужного є підпорядковані йому частини, у Тарнавського теж, хай маневрують та посилюють. Питаєш, а хто може розібратись та ухвалити рішення, щоб посилити оборону великого українського міста Авдіівка людьми? Міністр оборони - ні, у нього кажуть що він в таке не може втручатись. Верховний головнокомандувач та його Ставка? Ні, він теж не може, це військові, хай розбираються. В мене питання - як долучити увагу до Авдіівки вищого керівництва, щоб дали маршеве поповнення у 110-ту та хоча б пару свіжих батальйонів? Хто ж за це відповідає? Чи знов з мерів питати та біля мерій мітинги робити? Чи зробити стрім серед солдат у Авдіівці, і нагадати про відповідальність за втрату Авдіівки? Джерело: https://censor.net/ua/b3462347 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Інтелектуальний цвіт нації, торговці диванами, подали голос Я й бачу що твого інтелекту вистачило лише на ржущий смайлик)) Скотився до інтелекту цигана Я звичайно пас, мого розуму звісно не вистачить переварювати всю маячню дегенератів разом з маском) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 1 час назад, Evgenich сказал: Ого, не все так однозначно... Це повна ***ня! Нічого не треба копати і нема в чому розбиратись. Дозвольте я вам поясню елементарні речі: коли одна країна нападає на іншу, з метою захоплення території та геноциду її населення, то ця країна являється агресором, а її уряд - злочинцями. Я не про нападение. Я про оборону,вооружение,потенциал.Причины той жопы которая привела ***ла к соблазну полезть в чужой огород. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 (змінено) 7 часов назад, Dmitriy_S сказал: Не вміли і не робили - це різні речі. Не робили - бо така була політика. Радянська освіта не заважає Іголкіну робити гарні стабілізатори, при цьому MIT він не закінчував. На рахунок заряджати воду - то совкі відпочивають в порівнянні з американцями. Можна подивитися на Сандея Аделаджу - чисто американська школа. Не вміли і не робили - це різні речі. Не робили - бо така була політика. - а "Продовольчу програму" навіщо лихоманково приймали ? Нагодувати та напоїти досхочу , взути та вдягнути совгромадян - то була стратегічна мета комуністичної партії та радянського уряду . Не робили саме тому , що були неспроможні . Саме ця неспроможність забезпечити цілком невибагливі потреби громадян елементарними споживчими товарами згодом поховала срср . history.org.ua/LiberUA/978-966-521-573-8/61.pdf ================================== Можна подивитися на Сандея Аделаджу - чисто американська школа. Маю особисто людей з вищою технічною радянською освітою та партбілетами , які потрапили до "спільноти" Садея Аделаджи - так кумедно було спостерігати , як люди , яких вважав розумними та освіченими , на очах у тебе перетворюються у те , чим вони насправді і були протягом всього життя .Тобто на звичайне неосвічене зашкарубле лайно .Якби ж вони ще й близькими родичами не були . Було б ще кумедніше . Змінено 19 грудня 2023 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, Evgenich сказал: Польша? Так, однозначно. Ті українці, які служили у лавах РККА були злочинцями, як і ті, хто підтримував захоплення чужої території. та там жаба трахнула гадюку . Для України Польща у 1920 - 1939 році була таким самим окупантом . І зараз поляки те відверто доводять - які з них українцям "брати" . Змінено 19 грудня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 (змінено) 15 минут назад, AlexNaymk сказал: Я не про нападение. Я про оборону,вооружение,потенциал.Причины той жопы которая привела ***ла к соблазну полезть в чужой огород. Ну так мова була про маска (і не тільки) і його кончений світогляд, в якому х.у.й.л.о - гарний хлоп'яга, а Україні можна і позбутись "зайвих" територій, щоб не зводити до більшої екскалації. І взагалі, для таких масків у нас не війна, а "конфлікт", в якому винні обидві сторони. От в таких питаннях (особисто для мене) все однозначно і чорно-біле, без всякого там поглиблення та досліджень. Змінено 19 грудня 2023 користувачем Evgenich 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 Хлопці, я з вас фуєю. Ображати опонента, спілкуватися в стилі - "сам дурак" або "я розумний, а ти лайно" - то не від високого IQ, скоріше - навпаки. От навіщо переходити на особистості? Треба давити опонента фактами, якимись аргументами, а не самостверджуватись за рахунок образи опонента. Воно діє якраз навпаки, показує вашу слабкість у суперечці. Гидко вже все це читати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 18 минут назад, AlexNaymk сказал: Я не про нападение. Я про оборону,вооружение,потенциал.Причины той жопы которая привела ***ла к соблазну полезть в чужой огород. Думаю, это даже не обсуждается. Сегодня следствие деятельности населения страны за последние 30 лет. Почему населения страны, а не ее руководства? А откуда берется руководство страны? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 2 минуты назад, Propeller сказал: А откуда берется руководство страны? Почую кожного, все ми пересиденты) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 (змінено) 4 часа назад, AlexNaymk сказал: Я не про нападение. Я про оборону,вооружение,потенциал.Причины той жопы которая привела ***ла к соблазну полезть в чужой огород. маячня напав не Xуйло особисто , напали кацапи - спільнота народів , об'єднаниїх під політкоректною назвою "росіяни" чергова ітерація одвічної війни скіфів з андрофагами була неминуча більш того - якщо їх деіндустріалізувати та геть архаізувати , кацапи все одно будуть нападати - як здичавілі нападали на стіну не даремно образ здичавілого андрофага переконливо втілював саме кацап Змінено 19 грудня 2023 користувачем Бездомный 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 25 минут назад, Бездомный сказал: І зараз поляки те відверто доводять - які з них українцям "брати" . А кто может в 2 словах сказать из-за чего блокируют украинские фуры на границе, где собака зарыта!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 1 минуту назад, Propeller сказал: Думаю, это даже не обсуждается. Сегодня следствие деятельности населения страны за последние 30 лет. Почему населения страны, а не ее руководства? А откуда берется руководство страны? Та чому б не дослідити причини? Це було б корисно для майбутнього, щоб не повторювати помилки. Причин насправді безліч, і тут я згоден, що десь потрібно і копнути. Для себе бачу ті, що на поверхні: лінь (відсутність громадянської свідомості та позиції); наївність (навіть після початку війни у 14-му, значна більшість всеодно не сприймала війну війною і не вірила у всеосяжне вторгнення) і байдужість (от хтось воює, хтось мітенгує, хтось чогось добивається, а моя хата з краю, мені машину нову купити потрібно і будівництво закінчити). І це дуже не повний перелік всіх наслідків дієвості/бездієвості суспільства. Мушу визнати, ці висновки я роблю на основі власних спогадів та аналізу власної поведінки, адже я сам частинка того суспільства, і саме так я думав і таким був Тож, обговорювати, аналізувати і робити висновки потрібно, щоб наші нащадки не повторювали наших помилок. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз