US7IGN Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 1 минуту назад, yxys сказал: Ви трохи підмінюєте поняття? я одразу до суті, а ви заплутались в деталях. як для платника податків та споживача послуг, які мені надає держава (армія якої є лише однією з її частин) мені не цікавий процес та як все організовано, мені цікавий результат. як на мене він очевидний. і саме цим принципово відрізняється автократія від демократії в сучасному вигляді. в першій громадяни постійно щось винні державі, а в другій держава відпрацьовує громадянам. якщо вам ближче автократія і ви себе в ній почуваєте комфортно, то ок. це пояснює вашу точку зору. танкі наші бистри і лєнін такой маладой! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yxys Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: я одразу до суті, а ви заплутались в деталях. як для платника податків та споживача послуг, які мені надає держава (армія якої є лише однією з її частин) мені не цікавий процес та як все організовано, мені цікавий результат. як на мене він очевидний. і саме цим принципово відрізняється автократія від демократії в сучасному вигляді. в першій громадяни постійно щось винні державі, а в другій держава відпрацьовує громадянам. якщо вам ближче автократія і ви себе в ній почуваєте комфортно, то ок. це пояснює вашу точку зору. танкі наші бистри і лєнін такой маладой! нічого не зрозуміло. Ми ж про НАТО говорили і актуальний бойовий досвід? ви були споживач послуг армії до воєнного стану. Треба трошки прокидатись і знайомитись з реальністю яку ми ВЖЕ маємо. І ні порох ні зе вже не мають значення. До чого тут Лєнін, про шо клоунада? Змінено 18 грудня 2023 користувачем yxys Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 9 хвилин тому, US7IGN сказав: як ви думаєте, громадянам країн НАТО хочеться воювати чи жити мирно? їм потрібен найкращий бойовий досвід чи відсутність такого взагалі? знаєте чим армія будь-якої країни НАТО краща за нашу? тим що їй не потрібно воювати. і в цьому не їх заслуга, а влади тих країн, у яких розуму трохи більше ніж у деяких інших. але це занадто складно для розуміння мабуть. головне воювати витріщивши очі... Виділення тексту в цитаті зроблено мною. А це розкажіть родичам 60 000 загиблих громадян США у В'єтнамі та ще купі загиблих в інших регіонах планети Земля.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 2 минуты назад, yxys сказал: про шо клоунада? я безпартійний і за клоунів не голосував, так що тут до мене. але ви праві. неможливо бути споживачем послуг в колгоспі тварин. можна споживати тільки лайно свиней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yxys Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Головний успіх НАТО в тому що їм так і не довелося воювати. не можливо сперечатися з людиною яка не знає історії і фактів) закругляюсь Змінено 18 грудня 2023 користувачем yxys 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 7 хвилин тому, US7IGN сказав: я одразу до суті, а ви заплутались в деталях. як для платника податків та споживача послуг, які мені надає держава (армія якої є лише однією з її частин) мені не цікавий процес та як все організовано, мені цікавий результат. як на мене він очевидний. і саме цим принципово відрізняється автократія від демократії в сучасному вигляді. в першій громадяни постійно щось винні державі, а в другій держава відпрацьовує громадянам. якщо вам ближче автократія і ви себе в ній почуваєте комфортно, то ок. це пояснює вашу точку зору. танкі наші бистри і лєнін такой маладой! В США автократія чи демократія? .............................. Мобілізація наосліп: як у США лотерея визначала, кого відправляти на війну За допомогою загальнонаціональних лотерей для служби у В’єтнамі вдалось призвати майже два мільйони американців. "Сліпе" жеребкування гарантувало справедливість цього відбору. Мобілізація цивільних громадян на війну завжди непросте завдання для влади будь-якої країни. Одне з ключових завдань – як переконати громадян у справедливості того, що саме йому, а не його сусіду, необхідно стати до зброї. Деякі країни знайшли неочікуване рішення. expres.rv.ua/news/mobilizatsiya-naoslip-yak-u-ssha-lotereya-viznachala-koho-vidpravlyati-na-viynu 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 5 минут назад, yxys сказал: не можливо сперечатися з людиною яка не знає історії і фактів) закругляюсь вибачте, я дійсно не в клубі тутешніх альтернативних істориків, але вони скоро підтягнуться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 Удар по аеродрому "Морозовськ": дрони ЗСУ знищили два Су-34 і пошкодили 10...... За даними російських пабліків, 10 із 17 дронів досягли своєї мети на аеродромі в Ростовській області, але російські ЗРПК "Панцир-С1" збили 7 ударних БПЛА. Напередодні, 17 грудня, під час удару по аеродрому "Морозовськ" у Ростовській області використовувалися 17 українських ударних дронів невстановленого типу. Як підсумок, два літаки Су-34 не підлягають ремонту, 10 зазнали пошкоджень. Про це повідомляє Telegram-канал Supernova з посиланням на дані російських провоєнних пабліків. Зазначається, що 10 із 17 дронів досягли своєї мети, 7 було збито ЗРПК "Панцир-С1". "Аеродром служить місцем дислокації для 559-го гвардійського бомбардувального авіаційного полку ПКС РФ (в/ч 75392, Морозовськ). Під час удару по аеродрому на ньому було 24 винищувачі Су-34, 8 із них передислокували в Ростовську область після ударів по аеродромах у Бердянську та Луганську. focus.ua/uk/voennye-novosti/614058-udar-po-aerodromu-morozovsk-drony-vsu-unichtozhili-dva-su-34-i-povredili-10-socseti 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 (змінено) 27 минут назад, 7351 сказал: Деякі країни знайшли неочікуване рішення. Непопулярне автократичне рішення, після якого США зробили висновки. Доречі, ці події дуже негативно вплинули на - інститут демократії, так звані масові протести і т.п. Ну а що? Безгулій би сподобалася ідея Змінено 18 грудня 2023 користувачем sribnuu 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 22 минуты назад, 7351 сказал: В США автократія чи демократія? для вас окремо - я не в клубі альтернативних істориків та мені не цікаво що відбувалося за часів Геродота. мені пофігу на мобілізацію та всі інші дії коли хтось щось про*бав та намагається вирішити свої проблеми за чужий рахунок. історія показує залежність наслідків від діянь та ефективність тих чи інших діянь. кожен робить свої висновки і перевіряє на власній дупі. я свою дупу в загальних вагонах без крайньої необхідності або наукового експерименту намагаюся не возити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 кацапощелепна педовагіня з бантустану Луганда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 18 минут назад, 7351 сказал: дрони ЗСУ знищили два Су-34 і пошкодили 10...... Хороша рибалка 👍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 1 хвилину тому, sribnuu сказав: Хороша рибалка 👍 При умові якщо це правда. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 5 хвилин тому, US7IGN сказав: кожен робить свої висновки і перевіряє на власній дупі. я свою дупу в загальних вагонах без крайньої необхідності або наукового експерименту намагаюся не возити. Я тільки за. Головне - не узагальнювати (не казати за всіх) і не плутати свою кишеню з державною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 2 минуты назад, sah79 сказал: При умові якщо це правда. таваріщ! чому ви не радієте разом з іншими успіхам нашої партії та армії? 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 10 хвилин тому, sribnuu сказав: Непопулярне автократичне рішення, після якого США зробили висновки. Доречі, ці події дуже негативно вплинули на - інститут демократії, так звані масові протести і т.п. Масові протести можливі тільки при демократії. Якщо у США буде потреба захищати себе, а не десь-когось -- мобілізують в багато разів більше і скоріше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 7 хвилин тому, sah79 сказав: При умові якщо це правда. Чутки про погані новини у Вас сумніву не визивають, чомусь..... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 6 хвилин тому, US7IGN сказав: таваріщ! чому ви не радієте разом з іншими успіхам нашої партії та армії? От ви начебто іронічний, саркастичний, витончено знецінюєте все, що України стосується - але смуток від того, що справу росії програно - все одно відчувається. Чим ближче кінець рф - тим більше. І це робить ваші виступи більш багатошаровими, більш динамічними та інтригуючими. Аффтар, пеши істчо. 3 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 Яка зараз ситуація на передовій? Хто воює за Україну? Як готуються до війни росіяни? #ЯкТамВоно на фронті розповідає депутат Київради від «Слуги Народу», командир роти УБпАК «Ахіллес» 92 ОШБр Юрій Федоренко. GMRWlBjcPibA49gDAP2xJITontZFbmdjAAAF.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 7 хвилин тому, US7IGN сказав: таваріщ! чому ви не радієте разом з іншими успіхам нашої партії та армії? Радію.Коли вони є.А брехню , навіть для піддержки віри в правильний напрям партійної лінії, не можу терпіти. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 13 минут назад, US7IGN сказал: для вас окремо - я не в клубі альтернативних істориків та мені не цікаво що відбувалося за часів Геродота. мені пофігу на мобілізацію та всі інші дії коли хтось щось про*бав та намагається вирішити свої проблеми за чужий рахунок. історія показує залежність наслідків від діянь та ефективність тих чи інших діянь. кожен робить свої висновки і перевіряє на власній дупі. я свою дупу в загальних вагонах без крайньої необхідності або наукового експерименту намагаюся не возити. Дуже зручна позиція. І слизенька така - ніби й не підступишся. Як тільки якась х-ня в країні - одразу зрозуміло хто винен - уряд і мудрий нарід, який його вибрав (тут купа ржущих смайлів за традицією) А я що? Я тут ні до чого - я збоку, моя хата скраю. Податки плачу (що не факт, до речі) - і за це мені все всі винні І ярличок ще й наклеїти - ось тут автократія, а от якби демократія... О!!! А як наведеш приклад, що і в демократії всяка хйна трапляється, то одразу "я не в клубі альтернативних істориків", "мені не цікаво" або "та то було за часів Геродота" 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 3 хвилини тому, iiigolkin сказав: що справу росії програно ... Чим ближче кінець рф ... Оце дякую Сергію.Підняли на ніч настрій. VID_20230426_174723_956.mp4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 3 минуты назад, sah79 сказал: А брехню , навіть для піддержки віри в правильний напрям партійної лінії, не можу терпіти. поважаю, але скільки мені в житті від того лиха було, я вже не витягую на все те реагувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 14 хвилин тому, sah79 сказав: Радію.Коли вони є.А брехню , навіть для піддержки віри в правильний напрям партійної лінії, не можу терпіти. А брехню для підриву віри в перемогу України -- можете терпіти, чи, навіть, розповсюджувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2023 35 минут назад, 7351 сказал: і не плутати свою кишеню з державною. в жодному разі і це моя друга фатальна помилка на шляху до багатства. але як в цій пісні гарно сказано в кінці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз