DimaF Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 Только что, Дядя_Вова сказал: А як ви оцінюєте ті шанси? Кого, Монголии?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 4 хвилини тому, DimaF сказав: Ну мы каким то боком, теоретически можем прилипнуть, как с безвизом. Но грузиния??? Шансы как у Монголии..) В свій час так про Турцію в Нато говорили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 t.me/SBUkr/10641 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 1 минуту назад, sah79 сказал: В свій час так про Турцію в Нато говорили. Ви пам'ятаєте ще ті часи? Ого... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 1 минуту назад, sah79 сказал: В свій час так про Турцію в Нато говорили. А про Турцию в ЕС не хотите вспомнить??) Турция и НАТО отдельная тема, гугл в помощь) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 А телеграм - це російське лайно чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 (змінено) А ось це не ШІ Мэрия Магадана заявила, что в увеличении стоимости проезда в маршрутках виноват "Запад". www.sibreal.org/a/meriya-magadana-obvinila-zapad-v-uvelichenii-stoimosti-proezda-v-marshrutkah/32726879.html Змінено 13 грудня 2023 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 2 минуты назад, Бездомный сказал: Мэрия Магадана заявила, что в увеличении стоимости проезда в маршрутках виноват "Запад". Тю, так нічого нового Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 27 минут назад, sah79 сказал: В свій час так про Турцію в Нато говорили. в Турції є козир - Босфор з Дарданеллами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 21 минуту назад, sah79 сказал: В свій час так про Турцію в Нато говорили. Точно говорили? В фесбук чи твіттері? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 25 минут назад, Бездомный сказал: виноват "Запад" 8:00 Я зліпив сніговика. 8:10 Моя сусідка-феміністка запитала, чому я не зліпив снігову бабу. 8:15 Я зліпив ще й снігову бабу. 8:17 Моя сусідка-феміністка поглянула на привабливі груди снігової баби і стала скаржитися, що снігових баб повсюдно об'єктивізують. 8:20 Сім'я геїв, що живе неподалік, невдоволено пробурчали: краще б зліпив двох сніговиків! 8:22 Сусід-трансгендер запитав, чому я не зробив просто "снігову людину" зі зміними частинами. 8:25 Вегетаріанці по сусідству закидали морквяний ніс, мовляв, овочі - це їжа, а не прикраса. 8:28 Чорношкірий сусід назвав мене расистом, бо сніговик та снігова баба – білі. 8:31 Мусульманин, який мешкає через дорогу, зажадав, щоб снігова баба носила хіджаб. 8:40 Приїхала поліція на виклик з приводу образу почуттів. 8:42 Сусідка-феміністка попросила прибрати від снігової баби мітлу, яка натякає на роль жінки-домогосподарки. 8:43 Президент об'єднання домовласників загрожує мені виселенням. 8:45 Приїхали місцеві телевізійники та запитали, чи знаю я різницю між сніговиками та сніговими бабами. Відповівши: "Снігові кулі?", негайно отримав тавро: сексист! 9:00 Мене показали в ранкових новинах, назвавши расистом, гомофобом, підозрюваним у образі почуттів віруючих, терористом, схильним до розпалювання ворожнечі під час поганої погоди. 9:10 Сиджу в поліції, вимагають видати співучасників. 2 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 4 минуты назад, миг сказал: 8:00 Я зліпив сніговика. Сумно-смішна історія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 (змінено) 5 часов назад, mastervovik сказал: Вопрос, что нам с этого? втрой вопрос, что им с атаки на Киевстар? На мой дилетантский взгляд, мелкая пакость с обеих сторон... Судя по тому, что написало ГУР, то системе сбора, контроля и учета налогов рф нанесен серьезный ущерб с невосстанавливаемой потерей баз данных. Думаю это не мелочи. Так как сбор налогов - это финансовая основа государства. Так что, если это так, то похлеще временно неработающего КС. Единственное, что настараживает - это отсутствие реакции болот. Змінено 13 грудня 2023 користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 1 минуту назад, Propeller сказал: Судя по тому, что написало ГУР, то системе сбора, контроля и учета налогов рф нанесен серьезный ущерб с невосстанавливаемой потерей баз данных. Думаю это не мелочи. Так как сбор налогов - это финансовая основа государства. Так что, если это так, то похлеще временно неработающего КС. Единственное, что настараживает - это отсутствие реакции болот. так "патєрь нєт" 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 У Раді зареєстрували законопроєкт про лобіювання. Він потрібен для виконання рекомендацій Єврокомісії У пояснювальній записці до законопроєкту йдеться про те, що GRECO — орган Ради Європи з антикорупційного моніторингу — рекомендував Україні «запровадити правила взаємодії членів парламенту з лобістами та іншими третіми сторонами, які намагаються впливати на законодавчий процес». hromadske.ua/posts/u-radi-zareyestruvali-zakonoproyekt-pro-lobiyuvannya-vin-potriben-dlya-vikonannya-rekomendacij-yevrokomisiyi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 5 минут назад, Propeller сказал: Единственное, что настараживает - это отсутствие реакции болот. А от не надо было фастаться... Умножили бы тихонько налоги на два от то бы было дело. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 40 хвилин тому, DimaF сказав: А про Турцию в ЕС не хотите вспомнить??) Турция и НАТО отдельная тема, гугл в помощь) Я й без гугла це знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 41 хвилину тому, Дядя_Вова сказав: Ви пам'ятаєте ще ті часи? Ого... Не так старий як давній. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 41 хвилину тому, Дядя_Вова сказав: А телеграм - це російське лайно чи ні? А чиє ж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 22 хвилини тому, Бездомный сказав: в Турції є козир - Босфор з Дарданеллами От блін а ми постійно в безкозирках🤣🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 23 хвилини тому, Crazy сказав: Точно говорили? В фесбук чи твіттері? Не знаю, ні тим ні тим жодного разу не користувався🤷♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 8 минут назад, sah79 сказал: От блін а ми постійно в безкозирках🤣🤣🤣🤣 Крим ще більший козир, але чи не пофігу що пройо*увати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 13 минут назад, sah79 сказал: От блін а ми постійно в безкозирках🤣🤣🤣🤣 в той момент нас тримали на низькому старті , щоб бігти відбивати Босфор з Дарданеллами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 В 08.12.2023 в 21:10, миг сказал: За київське Метро Кличка просто треба саджати У будь-якій державі і в Німеччині де він поливав лайном Україну за ним уже б приїхали Він за хабарі і в долі розпочав будівництво ТРЦ де неможливо було цього робити ні за яких обставин, це було заборонено з часів СРСР І тут прийшов Віталька Зараз під загрозою затоплення величезна ділянка Метро від станції Лебідської у бік Деміївської Сподіваємось на наших хлопців метробудівників, на диво від них І все це гроші і жадоба до них Кияни на жаль ви вибрали найгірше із усього, що було (с) шовнатурє ? це як звинуватити вас у збройній агресії до України... таможня дайот дАбро... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 (змінено) я фізично не збираюсь за вами (( сорян... я НЕ ВСТИГАЮ за вами ... )))) Змінено 13 грудня 2023 користувачем ZIZU 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз