МаТраС Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 58 хвилин тому, US7IGN сказав: як збирати їх на кухні? яка несподіванка! будь-що можна танцювати разом... ні,як приміняти з усіми дрібницями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 21 минуту назад, AndreuS сказал: При всій повазі до Берлінської і не применшуючи її заслуг питання в тому що вона така ж приватна особа як і кожен з нас зі своїми думками та баченням, які не обов'язково мають співпадати. сьогодні заїхав до мене знайомий. теслу купив. хоча я вже давно з того виріс і мені не цікаві ні тесли ні будь-які інші машини, ні багато чого з так званих символів успіху. ну може якби це був раритетний роллс-ройс з гарною історією першого власника, можливо я б зацікавився. так я до чого. його не бентежать ні дрони, ні чи буде чим ту теслу завтра заряджати. щось мені підказує що йому взагалі байдуже хто завтра переможе. так що треба мабуть і владі і волонтерам щось з обличчям робити, бо ті у кого є гроші, їм чомусь їх не дають... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 годину тому, Canton сказав: Что ж такое? Как же так? Вот я знаю...А Вы? Хоть не позорьтесь...хотя кому это говрить? Вышивата она такая вышиватная... Здивуєте скопійованою брехнею з методички? Спробуйте, якщо спроможні. Скільки штук снарядів калібром 152 мм виготовлено в Україні до 2020 року? Здивуйте відповіддю з посиланням на джерело інформації. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 12 минут назад, МаТраС сказал: правильно! як можна зовнішнього ворога перемогти якщо стільки внутрішнього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 13 минут назад, 7351 сказал: Здивуєте скопійованою брехнею з методички? Спробуйте, якщо спроможні. Скільки штук снарядів калібром 152 мм виготовлено в Україні до 2020 року? Здивуйте відповіддю з посиланням на джерело інформації. Т.е. Вы не знаете, почему ни одного... "Буває"(С) А ссылку на официальную гумагу РНБО я давал... "...бисер перед свиньями"(С) - это не мое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 хвилину тому, Canton сказав: Т.е. Вы не знаете, почему ни одного... "Буває"(С) А ссылку на официальную гумагу РНБО я давал... "...бисер перед свиньями"(С) - это не мое Як завжди -- нема методички -- нема відповіді -- тільки намагання образити, як завжди робить ..... Не здивував.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 2 хвилини тому, US7IGN сказав: правильно! як можна зовнішнього ворога перемогти якщо стільки внутрішнього? Навіть американці ( а вони мають великий досвід спілкування з баригами з урядів країн третього світу) - охреніли від наших і сказали : все пацани, ми пас далі їбі@ься як хочете. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 Только что, sah79 сказал: Навіть американці ( а вони мають великий досвід спілкування з баригами з урядів країн третього світу) - охреніли від наших і сказали : все пацани, ми пас далі їбі@ься як хочете. мені здається всі вже домовилися. захід не дає грошей, кацапи не витрачають дорогі ракети. мабуть вже просто нема потреби. розслабляємося та чекаємо. у кого є гроші - може починати пробухивати. світа наближаються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 9 хвилин тому, US7IGN сказав: правильно! як можна зовнішнього ворога перемогти якщо стільки внутрішнього? так оце й прибиває...нічого не змінилося за 2 роки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 минуту назад, МаТраС сказал: так оце й прибиває...нічого не змінилося за 2 роки а чому мало змінитися? під час війни зазвичай крадуть в рази більше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 2 хвилини тому, US7IGN сказав: мені здається всі вже домовилися. захід не дає грошей, кацапи не витрачають дорогі ракети. мабуть вже просто нема потреби. розслабляємося та чекаємо. у кого є гроші - може починати пробухивати. світа наближаються Тобто Кабулу не буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 ⚡️ Літак Володимира Зеленського який прямував до Аргентини, запросив екстрену посадку в Колумбії, наразі слідство встановлює обставини інциденту 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 Только что, sah79 сказал: Тобто Кабулу не буде? у кожного свій внутрішній кабул Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 19 часов назад, sah79 сказал: Не напружуйтесь.Я з дебілами не сперечаюсь🤣🤣🤣🤣 Так, важко сперечатися із дзеркалом. А ще, коли дзеркало відображає усю рідню "до третьго коліна" 😝 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 2 хвилини тому, МаТраС сказав: так оце й прибиває...нічого не змінилося за 2 роки С хєра лі (с) 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 3 минуты назад, US7IGN сказал: у кого є гроші - може починати пробухивати. У кого есть деньги и притуплен страх рисковать может дёшево скупить недвигу в интересных местах рядом с линией разграничения 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 минуту назад, Потрошитель сказал: У кого есть деньги и притуплен страх рисковать может дёшево скупить недвигу в интересных местах рядом с линией разграничения з якого боку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 хвилину тому, Потрошитель сказав: У кого есть деньги и притуплен страх рисковать может дёшево скупить недвигу в интересных местах рядом с линией разграничения Ага , маріупольці вже скупали🤣🤣🤣🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 Только что, US7IGN сказал: з якого боку? Украинцы - только со своего) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 Только что, sah79 сказал: Ага , маріупольці вже скупали🤣🤣🤣🤣 здається Баффет колись сказав що він поважає нові технології та стартапи, але реальні гроші заробляються на традиційних речах та бізнесі, якій він здатен зрозуміти і особисто ним керувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 минуту назад, sah79 сказал: Ага , маріупольці вже скупали🤣🤣🤣🤣 Ну не знаю) Я купил кое-что Сейчас могу продать плюс процентов 200-300 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 11 часов назад, sah79 сказал: В сенсі? Що мауси-дебіли жерли кактуса, хоч і плакали. Такий їх IQ, та доля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 минуту назад, Потрошитель сказал: Сейчас могу продать плюс процентов 200-300 час продавати! витрачати є як? я на старості років дійшов до того що мені вже не треба нічого купляти. але тим цінніше отримувати те що неможливо купити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 11 годин тому, sah79 сказав: В сенсі? Ви, я бачу, хочете ініціювати суперечку. Ви за кого будете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз