US7IGN Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 12 минут назад, sah79 сказал: Це хтось із слуги народу? 😜 коли казали "землю крєстьянам!" то крєстьяне не здогадувалися що скоро у них тієї землі буде повний рот... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 3 часа назад, Canton сказал: Я понял. Это платная услуга... И вход на форум надо платным сделать А за 5 баксів на місяць синя галочка і імунітет від бана 🤣 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 11 хвилин тому, Alvalk сказав: А за 5 баксів на місяць синя галочка і імунітет від бана 🤣 Як показує світова практика така схема не дуже.Тоді набіжать кацапів купа і зкуплять форум, як урядовців в багатьох країнах.У них грошей купа, таке враження наче воєнкомів не мають, чи що🤷♂️🤣🤣🤣🤣 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 1 минуту назад, sah79 сказал: зкуплять форум, як урядовців в багатьох країнах може проблема в урядовцях, які продаються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Я окончательно решил вывести детей, Если вам почти 60 (судя по вашим словам), то детям где-то уже за 30? Змінено 9 грудня 2023 користувачем Propeller 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 6 хвилин тому, US7IGN сказав: може проблема в урядовцях, які продаються? Ну проституцію не відміняли з моменту створення людства. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Как потом оказалось все управление СБУ а полном составе смотались в Днепр ещё а первый день а полном составе, да ещё прихватив своих шмар. Ти писав про політичне керівництво міста, тепер пишеш про СБУ. Якщо СБУ для тебе є політичним керівництвом, то з тобою все ясно. Я дійсно помилився з напрямком, такі як ти у Празі не потрібні. Тож: Змінено 9 грудня 2023 користувачем tort 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 5 минут назад, sah79 сказал: Ну проституцію не відміняли з моменту створення людства. вибачте, але шльондри продають власну дупу, а не державну... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 15 хвилин тому, sah79 сказав: Щорс начебто не письменник і не поет. За нього-то навіщо вони топлять? Від тупості, чи що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 1 хвилину тому, iiigolkin сказав: Щорс начебто не письменник і не поет. За нього-то навіщо вони топлять? Від тупості, чи що? Є підозра що там все трохи складніше.Такі артефакти тримають як козир в рукаві і викидають тоді коли потрібно.Це як з Ківою, чи Штормами по штабу ЧФ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 9 хвилин тому, US7IGN сказав: вибачте, але шльондри продають власну дупу, а не державну... Держава це приватне підприємство. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 34 хвилини тому, Propeller сказав: Если вам почти 60 (судя по вашим словам), то детям где-то уже за 30? Мои внуки очень детского возраста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 31 хвилину тому, tort сказав: Ти писав про політичне керівництво міста, тепер пишеш про СБУ. Якщо СБУ для тебе є політичним керівництвом, то з тобою все ясно. Я дійсно помилився з напрямком, такі як ти у Празі не потрібні. Тож: Я писав про політичне керівництво державою, яке на державні політичні пости розставляли своїх друзів по під'їзду яке, в свою чергу ,не керівництво територіальними управліннями розставляло тих, кого зараз судять за державну зраду . А друзі чомусь не на лаві підсудних, а адвокати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 12 минут назад, Vinsol2009 сказал: Я писав про політичне керівництво державою, яке на державні політичні пости розставляли своїх друзів по під'їзду яке, в свою чергу ,не керівництво територіальними управліннями розставляло тих, кого зараз судять за державну зраду . А друзі чомусь не на лаві підсудних, а адвокати. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 56 хвилин тому, sah79 сказав: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, sah79 сказал: Ну проституцію не відміняли з моменту створення людства. як і політичну корупцію Змінено 9 грудня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, sah79 сказал: Держава це приватне підприємство. Держава - це я (с) Король Сонце Змінено 9 грудня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 18 хвилин тому, Бездомный сказав: Держава - це я (с) Король Сонце Кожен з нас Президент👍. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 31 минуту назад, sah79 сказал: Кожен з нас Президент👍. Якщо вам ставить лайки US7IGN , один крок до лайків від по Потрошителя - час замислитися - чи ви точно не у полоні кацапських наративів ? Змінено 9 грудня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 нарешті щорса зняли . Наступний - покидьок хмельницький ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 53 хвилини тому, Бездомный сказав: Якщо вам ставить лайки US7IGN , один крок до лайків від по Потрошителя - час замислитися - чи ви точно не у полоні кацапських наративів ? Ви трохи не уважні.Потрошитель ставить також, хоча знає чудово як я до них відношусь.Просто він як і всі рускіє втішається коли чує про наші невдачі.Якщо ми будемо звертати на них увагу то точно не втримаємо те що залишилось.А критикувати потрібно.Поки ми не візьмемо колективну відповідальність за пройоби - не будемо мати майбутнього.У мене є відео як мої бувші побратими( деякі навіть рускомовні) виховуть ногами одного з нас за перегляд отого руского серіалу.Можливо коли ми втратимо пів країни - прийде розуміння до населення що лишиться що так потрібно робити і на "гражданці" .Це база. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 13 минут назад, sah79 сказал: У мене є відео як мої бувші побратими( деякі навіть рускомовні) виховуть ногами одного з нас за перегляд отого руского серіалу.Можливо коли ми втратимо пів країни - прийде розуміння до населення що лишиться що так потрібно робити і на "гражданці" .Це база. Тобто залишиться пів країни, у якій одна частина виховує ногами іншу? Ну і, перспективки... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 4 години тому, Вячеслав63 сказав: Це ви ніяк не в'їдете, що якби в Україні менше було "руськоговорящіх" українців, які хотіли дуже тісних стосунків з імперією, яка їх поневолювала на протязі більш, як 300 років - то імперія і не наважилась би полізти їх "захищати". І подякуйте Авакову і вінницькому "Ягуару", які придушили в зародку ХНР. 30 вересня 2015 року Рада Федерації дала згоду Путіну на використання ЗС РФ закордоном, зокрема в Сирії. Того ж дня голова ОВЦО РПЦ Всеволод Чаплін повідомив про підтримку його закладом російського втручання в громадянську війну в Сирії, заявивши, при цьому, що війна проти тероризму є «священною». Питання до Вас: "Скільки "руськоговорящіх" сірійців "захищали" кацапи килимовими бомбардуваннями сирійських міст?" Менше читайте радянських (російських) газет (С) "Таке рішення президент ухвалив "у зв'язку з екстраординарною ситуацією, що склалася на Україні, загрозою життю громадян рф, наших співвітчизників, особового складу військового контингенту збройних сил російської федерації, що дислокується згідно з міжнародним договором на території України". lb.ua/news/2014/03/01/257751_sovet_federatsii_odobril_vvedenie.html Змінено 9 грудня 2023 користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 5 минут назад, Дядя_Вова сказал: Тобто залишиться пів країни, у якій одна частина виховує ногами іншу? Ну і, перспективки... Можно не ногами... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз