MaxS Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 1 годину тому, МаТраС сказав: Проект був ще до нього наче Оушен плаза, Рівер Дейл - Київгума щось з озерами копають, на місці ремонтного заводу забудова. Не думаю що хтось взагалі досліджував як це на річку і метро вплине. Змінено 9 грудня 2023 користувачем MaxS 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 39 хвилин тому, MaxS сказав: Оушен плаза, Рівер Дейл - Київгума щось з озерами копають, на місці ремонтного заводу забудова. Не думаю що хтось взагалі досліджував як це на річку і метро вплине. в сучасному світі є матеріали. я думаю, навіть при плавунах можливо зробити все,як ти хочеш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 2 години тому, tort сказав: Повернись до Праги, ти тут не потрібен. Суцільна брехня від тебе і деструктив. Вже неодноразово спростовував твою маячню. Але ти брешеш брешеш і продовжуєш брехати. задовбав. Я и не собирался ничего доказывать упоротому зелебобику, это всего лишь констатация фактов, ссыли я уже приводил. Умный поймет, а дураку ничего не докажешь. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 1 годину тому, Canton сказав: Не знаю, как в городе - я тагда за два дня обмотал Высокий, Южный, Мерефу, Песочин. В администрациях не было НИКОГО, от слова совсем. Военкома нашли у любовницы -грузил машину на выезд. Я окончательно решил вывести детей, когда поехал в аптеку и увидел на Баварии колонну внедорожников а сопровождении ментов с мигалками. Причем ехали не на Высокий, где единственная дорога была забита, а в объезд, через Бабаи. Как потом оказалось все управление СБУ а полном составе смотались в Днепр ещё а первый день а полном составе, да ещё прихватив своих шмар. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 27 хвилин тому, МаТраС сказав: в сучасному світі є матеріали. я думаю, навіть при плавунах можливо зробити все,як ти хочеш Це якщо лишились гроші після Конча Заспи і Крушавелю🙂. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 10 минут назад, Vinsol2009 сказал: Я окончательно решил вывести детей, когда поехал в аптеку и увидел на Баварии колонну внедорожников а сопровождении ментов с мигалками. Причем ехали не на Высокий, где единственная дорога была забита, а в объезд, через Бабаи. Как потом оказалось все управление СБУ а полном составе смотались в Днепр ещё а первый день а полном составе, да ещё прихватив своих шмар. Было такое. Один мне по старой дружбе позвонил и сказал уматывать. Хотя эвакуация СБУ и членов семей - правильное решение. И вообще то обязательное... Змінено 9 грудня 2023 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 1 година тому, МаТраС сказав: я здивувався тоді. Харків, особливо вразив. думав, там більшість ждунів і зрадників чогось. і такий відпор дали Ждунів насправді було багато, але бомби, що летять на голови твоїх дітей швидко змінюють свідомість. У квітні лишилось 200 тис тобто приблизно 1.5 млн виїхало. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 Цитата Кияни підтримали перейменування вулиць на честь Монастирського… давайте ще й героя дамо, а фулі? а пройде час і будуть думати, що таки мабуть реально щось таке зробив для країни, то не всі можуть оцінити велич фігури. 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Центр разрушен почти полностью, Центр Харкова, а не Луцька, Ровно, Львова. Тому що гепа і допа, і хотіли пропетляти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 13 хвилин тому, Canton сказав: Было такое. Один мне по старой дружбе позвонил и сказал уматывать. Хотя эвакуация СБУ и членов семей - правильное решение. И вообще то обязательное... Это при непосредственной угрозе захвата города. Я правильно понял, что руководство считало, что город не удержать? Или никто и не планировал? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 2 години тому, Canton сказав: А жить в ЕС - это утопия ЕС-утопія безвіз-утопія томос-утопія мови нєт українців-нет армії нет воюєм с натой і далєє по спіску 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 4 хвилини тому, ozor сказав: Центр Харкова, а не Луцька, Ровно, Львова. Тому що гепа і допа, і хотіли пропетляти. Лишний раз убеждаюсь, что индивиду с низким интеллектуальным уровнем ничего доказать не возможно. Вчера было 6 попаданий с300. Поитересуйтесь, почему наша ПВО их не сбивает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 З'явилась інформація від розвідки що росія поки що не обстрілює нашу електро систему щоб всі українці додивились серіал "слово пацана". 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 10 минут назад, Vinsol2009 сказал: Это при непосредственной угрозе захвата города. Я правильно понял, что руководство считало, что город не удержать? Или никто и не планировал? Не знаю. Мне не удосужились доложить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Лишний раз убеждаюсь, что индивиду с низким интеллектуальным уровнем ничего доказать не возможно. Вчера было 6 попаданий с300. Поитересуйтесь, почему наша ПВО их не сбивает. Це ви ніяк не в'їдете, що якби в Україні менше було "руськоговорящіх" українців, які хотіли дуже тісних стосунків з імперією, яка їх поневолювала на протязі більш, як 300 років - то імперія і не наважилась би полізти їх "захищати". І подякуйте Авакову і вінницькому "Ягуару", які придушили в зародку ХНР. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Це ви ніяк не в'їдете, що якби в Україні менше було "руськоговорящіх" українців, які хотіли дуже тісних стосунків з імперією, яка їх поневолювала на протязі більш, як 300 років - то імперія і не наважилась би полізти їх "захищати". І подякуйте Авакову і вінницькому "Ягуару", які придушили в зародку ХНР. Если бы плесень не блокировала финансирование оборонных программ, а вместо дорог направила средства на оборонные линии если бы не заглядывали в глаза и отводили войска, то империя действительно не решилась. И до сих пор не поздно создавать тро из тех, кто хочет, но не способен к строевой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Если бы плесень не блокировала финансирование оборонных программ, а вместо дорог направила средства на оборонные линии если бы не заглядывали в глаза и отводили войска, то империя действительно не решилась. И до сих пор не поздно создавать тро из тех, кто хочет, но не способен к строевой. У вас провали в пам'яті. Війна почалася з 2014-ого. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 12 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Це ви ніяк не в'їдете, що якби в Україні менше було "руськоговорящіх" українців, які хотіли дуже тісних стосунків з імперією, яка їх поневолювала на протязі більш, як 300 років - то імперія і не наважилась би полізти їх "захищати". І подякуйте Авакову і вінницькому "Ягуару", які придушили в зародку ХНР. Ого, дивіться обережніше з такими тезами.Фрумчани і адміністрація можуть попросити з форуму за разжіганіє мєжнаціанальнай розні между братскімі народамі☝️. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 1 минуту назад, sah79 сказал: Ого, дивіться обережніше з такими тезами.Фрумчани і адміністрація можуть попросити з форуму за разжіганіє мєжнаціанальнай розні между братскімі народамі☝️. І мене спіткало "нєсовєршенство міра". Не можу лайкнути ваше повідомлення.😀 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: У вас провали в пам'яті. Війна почалася з 2014-ого. Это у вас провалы. Кровавый пастор лично курировал ракетные программы, а потом их прикрыли. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Это у вас провалы. Кровавый пастор лично курировал ракетные программы, а потом их прикрыли. Враховуючи скільки і якої зброї нам дає Захід, це - капля в морі, яка б пуйла не зупинила. До того ж, він ставив ультиматум цілому НАТО, а та можлива кількість ракет ніяк не спасала ситуацію по "защіте руськоговорящіх" і "руського міра". 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 5 часов назад, sah79 сказал: Ого, дивіться обережніше з такими тезами.Фрумчани і адміністрація можуть попросити з форуму за разжіганіє мєжнаціанальнай розні между братскімі народамі☝️. та ладно , вони зараз перевзулися в польоті палкі патріотки Змінено 9 грудня 2023 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) 40 минут назад, Вячеслав63 сказал: У вас провали в пам'яті. Війна почалася з 2014-ого. війна триває з 1169 року - зі сплюндрування Київа Андрієм іконокрадом "Боголюбським" Змінено 9 грудня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 1 хвилину тому, Бездомный сказав: та ладно , вони зараз палкі патріотки І щиро дивуються- а нас то за чьто🤷♂️? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 9 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 Тільки що, Бездомный сказав: війна триває зі сплюндрування Київа Андрієм Богнолюбським Це хтось із слуги народу? 😜 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз