Vinsol2009 Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 годину тому, Дядя_Вова сказав: Арестович засудив - https://www.facebook.com/alexey.arestovich/?locale=ru_RU Але пише, що лише збираються поставити: "Всего на вооружении ВС Марокко не менее 122 танков «Абрамс» (Украине дали 31), а кроме того американцы обязались предоставить для Марокко - 500 бесплатных БМП «Бредли»" (сподіваюся, я правильно сприймаю російські тексти). Мож они не лезут в американскую политику и не гадят с разрезе сына Байдена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 час назад, Crazy сказал: Фінансовий рік в США закінчується 30 вересня. Закон про ленд-ліз вже не діє: Я не знаю. Но Маркарова сегодня писала по голосованию за продление. Думаю она лучше знает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 час назад, Crazy сказал: А Вы раньше не знали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, Propeller сказал: Не буду включаться в дискуссию по бетону. Разомнитесь без меня. А вот на счет это хрени. Это я про выкосят ЛС. Думаю тут подошел бы вариант напыления полимочивины на внутреннюю поверхность укрытия. Та, которая при ударе железкой прогибается. Время готовности полимочивины к работе = окол 2 минут после напыления. Видео с картинкамию Правда здесь пендюр бъет с другой стороны, но эффект понятен. Установки для нанесения ПМ мобильные на бусике. Основное - беннная поверхность уже должна быть сухой. А почитайте, что такое противооткольная одежда и почему она делается из стали и двутавра. И почему ДОТ делается из монолита. Змінено 6 грудня 2023 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 18 минут назад, Canton сказал: Но Маркарова сегодня писала по голосованию за продление. І шо? Немає ніякого дедлайну, коли проголосують - тоді і буде закон працювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 (змінено) 12 минут назад, Crazy сказал: І шо? Немає ніякого дедлайну, коли проголосують - тоді і буде закон працювати. Це для них немає. А тут може вже й не потрібна нікому буде та допомога... Змінено 6 грудня 2023 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 15 минут назад, Crazy сказал: І шо? Немає ніякого дедлайну, коли проголосують - тоді і буде закон працювати. Это в пакете Военного бюджета. И он рассматривается в ближаюшую неделю. Именно это она и акцентировала. Не думаю, что Военный бюджет голосуют каждый день... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 2 минуты назад, US7IGN сказал: Це для них немає Дід закон в 22 підписав, але зовсім не збирався його використовувати. І Оксана це добре розуміє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 Только что, Canton сказал: Это в пакете Военного бюджета. Так, може бути. Мали це голосувати в вересні в пакеті законів по бюджету, зараз повернулись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 (змінено) 3 минуты назад, Crazy сказал: Дід закон в 22 підписав, але зовсім не збирався його використовувати. І Оксана це добре розуміє. ХЗ что и когда Ваш дед подписал и почему не выполнял... А по теме - нужды не было, пока была двухпалатная поддержка. Змінено 6 грудня 2023 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 (змінено) По ходу цирк і в Конгрес доїхав. Має бути весело edition.cnn.com/2023/12/05/politics/senate-classified-briefing-devolves/index.html і соліст вже є гарний edition.cnn.com/videos/politics/2023/12/06/trump-abuse-power-question-fox-town-hall-tim-alberta-sot-nn-vpx.cnn Змінено 6 грудня 2023 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 "Стадо зелёных кротов' Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 6 минут назад, Canton сказал: факт чекер точно всі факти почекав? свідків прибирають... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 10 минут назад, Canton сказал: Як казав Стерненко - "заборонений плід кохання Авакова і Медведчука". 1 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 2 часа назад, sah79 сказал: Це Ваш зять кацап Ніт! Мій зять вже давно громодянин Україні. А ось ваша донька, й досі із кацапом "проводит дивные ночи". Та й "баба твоя" - кацапощелепна. (Бездомный (с)😁 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 4 часа назад, Crazy сказал: Фінансовий рік в США закінчується 30 вересня. Закон про ленд-ліз вже не діє: Аллё, гараж, із методичкою, ты спізнівся на цілий мясяць... Не заплатять кацапоїди. Источник - это wiki, только вот очікувана корекція виглядає так собі: 05.11.2023. И шо удивительно, так это то, как быстро от кацапов пришла новая методичка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 3 часа назад, Propeller сказал: Не буду включаться в дискуссию по бетону. Разомнитесь без меня. А вот на счет это хрени. Это я про выкосят ЛС. Думаю тут подошел бы вариант напыления полимочивины на внутреннюю поверхность укрытия. Та, которая при ударе железкой прогибается. Время готовности полимочивины к работе = окол 2 минут после напыления. Видео с картинкамию Правда здесь пендюр бъет с другой стороны, но эффект понятен. Установки для нанесения ПМ мобильные на бусике. Основное - беннная поверхность уже должна быть сухой. Да, эта инфа может сильно помочь Хамасу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ranch Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Як казав Стерненко - "заборонений плід кохання Авакова і Медведчука". Ви навіть не уявляєте, наскільки він був правий. Буквально. Сподіваюся, що якось випливе на широкий загал вся інфа про цю гомосячу трійцю та її пригоди. Змінено 6 грудня 2023 користувачем Ranch 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 12 минут назад, Ranch сказал: Сподіваюся, що якось випливе на широкий загал вся інфа оце було дуже смішно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 час назад, Canton сказал: Ото нехрін було базікати 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 1 час назад, Canton сказал: 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз