loader Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 Тільки що, 7351 сказав: Скажу знову -- ви збрехали і продовжуєте брехати. Це очевидно. Які ви схожі... Так просто напишіть що донатили на той момент, в чому проблема? Я спираюсь на ваші слова. "очевидно" - ефект Данінга-Крюгера. Вам все очевидно, але елементарного ви не здатні зробити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 (змінено) 7 минут назад, 7351 сказал: Де я писав, що колись вірив хоч слову політика Ну якщо ви посилаєтесь, на те, що кандидат давав заздалегідь нездійсненну обіцянку, і когось там обманув, то я вам кажу, що якщо хтось обманувся, то тільки тупі та лохи, які вірять в казки. Подібні обіцянки завжди дає кожен кандидат. І найвеличнейший - не виключення P.S. Обманути можна лише того, хто повірив. То ви повірили, чи звідки у вас претензії? Змінено 2 грудня 2023 користувачем Alvalk 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 В очередной раз все разложил по полочкам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 Тільки що, loader сказав: Так просто напишіть що донатили на той момент, в чому проблема? Я спираюсь на ваші слова. "очевидно" - ефект Данінга-Крюгера. Вам все очевидно, але елементарного ви не здатні зробити. Я не збираюсь перед вами будь в чому звітувати. А от ви брешете. І попались "на гарячому". Причина одна -- я вірю в Україну та в українців -- таких, як ви це бісить, чомусь.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 4 часа назад, OlaR сказал: Так гроші не бійцям повертаються а бригаді - різницю відчуваєте? Тобто у бригад є свої окремі бюджети? Я не в курсі просто - цікавлюся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Ну якщо ви посилаєтесь, на те, що кандидат давав заздалегідь нездійсненну обіцянку, і когось там обманув Та що ж ви такі однакові -- знову брехня! Де я писав, що хтось когось "обманув"? Я писав навпаки, що хтось правдивий! А от ви сбрехамши! Читайте уважно (можете по складах): Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 3 минуты назад, 7351 сказал: не збираюсь перед вами будь в чому звітувати. Тут цілий серіал, та й вдячна "публіка" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 задолбали пишите и пишите тут всякую муйню. КТО частотник ставил на скважину как оно ? нормально работает ? 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 2 хвилини тому, 7351 сказав: Я не збираюсь перед вами будь в чому звітувати. А от ви брешете. І попались "на гарячому". Причина одна -- я вірю в Україну та в українців -- таких, як ви це бісить, чомусь.... Дивіться, ви 100й раз уходите від питання. Тому ви звичайний піздюк. Тупе брехло не здатне ні на що. Ви вірите в українців, але не підтримуєте українців ніяк. Такі як я, це лохи для вас очевидно , що віддають немало. І тому вам щиро не зрозуміло чому самої віри замало, піддежа на форумах, репостів - замало. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 Тільки що, loader сказав: Дивіться, ви 100й раз уходите від питання. Тому ви звичайний піздюк. Тупе брехло не здатне ні на що. Ви вірите в українців, але не підтримуєте українців ніяк. Такі як я, це лохи для вас очевидно , що віддають немало. І тому вам щиро не зрозуміло чому самої віри замало, піддежа на форумах, репостів - замало. Та заспокойтесь вже -- вам же написали: 14 хвилин тому, Alvalk сказав: якщо хтось обманувся, то тільки тупі та лохи, які вірять в казки. Тобто, не тільки ви сбрехамши, буває.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 7 минут назад, 7351 сказал: Де я писав, що хтось когось "обманув"? Ну-ну.. Поясніть, будь ласка, що саме ви мали на увазі під цією фразою? Ще скажіть, що тут сарказма немає Може вже досить вертітись як вуж на пательні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 1 хвилину тому, Alvalk сказав: Ну-ну.. Поясніть, будь ласка, що саме ви мали на увазі під цією фразою? Ще скажіть, що тут сарказма немає Може вже досить вертітись як вуж на пательні? Почнемо спочатку. Де я писав, що повірив в обіцянки? Переадресую ваше питаня до вас: 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Може вже досить вертітись як вуж на пательні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 1 минуту назад, 7351 сказал: Де я писав, що повірив в обіцянки? Ніде. Тому я задав конкретне і просте питання: 23 минуты назад, Alvalk сказал: То ви повірили, чи звідки у вас претензії? Але як і в випадку з @loader, ви вертитесь саме як вуж на пательні. Вже не чекаю на відповідь. Знаю, що не буде, як завжди. На добраніч! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 1 час назад, sribnuu сказал: Телемарафон - це добре, але аналізуйте різну інформацію. interfax.com.ua/news/political/951585-amp.html Это просто информация. Вы потратили время на ее анализ? Судя по всему вы любите поразмыслить. Как , по вашему отреагирует Международный демократический союз на инициативу партии , лидером, которой есть Петр Порошенко, запретить в Украине религиозную организацию с милионами прихожан? Я по православную моск.патриархата. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 Классика журнашлюшести. Почитайте комменты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 23 хвилини тому, Made in USSR сказав: задолбали пишите и пишите тут всякую муйню. КТО частотник ставил на скважину как оно ? нормально работает ? Отлично, держит давление и не перегружает инвертор от солнечных панелей. Зять летом поставил, готовился к худшему. Пока на долго не отключают электрику. Пяти панелей хватает на насос и два холодильника. Но надо чистить снег. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Деньги уже выделили? Спеслужбы выяснили алкогольные предпочтения Джонсона. Петру выделили сумму (до цента) на ящик выпивки. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 7 часов назад, Alvalk сказал: Так то такий задум був. Всім сказав, що їде в Америку, навіть з американцями домовився, щоб переконливо було, а сам би тільки кордон перетнув - і одразу до Орбана. Ось такий він підступний. "Угорщина не бажає брати будь-якої участі у внутрішньополітичній боротьбі президента Зеленського. Такі новини та подібні політичні чистки - це ще одна вказівка, що Україна поки що не готова до членства в Європейському союзі" Золтан Ковач 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 Народна депутатка від опозиційної "Європейської солідарності", глава комітету ВР з євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що влада не випустила її та двох її колег по фракції Ірину Геращенко та Марію Іонову у відрядження до США. www.pravda.com.ua/news/2023/12/2/7431401/ Тут немного умнее сделали, не выдали распоряжение но это не отменяет наступления зеленого пиз***ца 2 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 1 хвилину тому, Alex2064 сказав: Народна депутатка від опозиційної "Європейської солідарності", глава комітету ВР з євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що влада не випустила її та двох її колег по фракції Ірину Геращенко та Марію Іонову у відрядження до США. www.pravda.com.ua/news/2023/12/2/7431401/ Тут немного умнее сделали, не выдали распоряжение но это не отменяет наступления зеленого пиз***ца Главное, чтобы зелёный не стал таким для всей страны. Уточняющий вопрос, а они что, то же к Орбану ехали? Зелёный маразм крепчал... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 Тим часом триває американське турне слуг за бюджетні гроші, і ми неодмінно спитаємо, як ефективно їх витрачали", – зауважила Климпуш-Цинцадзе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 (змінено) 25 минут назад, Vinsol2009 сказал: Главное, чтобы зелёный не стал таким для всей страны. "По словам Кличко, политика, проводимая Зеленским и его Офисом, привела к тому, что на Украине практически не осталось независимых институтов власти. Как следствие, страна, убеждён киевский градоначальник, уверенно двигается в направлении авторитаризма. Как отметил Кличко, сейчас на Украине остаётся только один формально независимый институт власти — это местное самоуправление — но даже оно постоянно находится под беспрецедентным давлением центральной власти". Der Spiegel Змінено 3 грудня 2023 користувачем Canton 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 8 часов назад, 7351 сказал: Я не збираюсь перед вами будь в чому звітувати. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 2 години тому, Canton сказав: 9 годин тому, Alvalk сказав: "Угорщина не бажає брати будь-якої участі у внутрішньополітичній боротьбі президента Зеленського. Такі новини та подібні політичні чистки - це ще одна вказівка, що Україна поки що не готова до членства в Європейському союзі" Золтан Ковач Наступного разу неси вже заяви самого ху1ла. Для збереження суб'єктності джерела інформації 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 Підтверджую. Так і є. По два депутати на округи/штати деяких конгресменів. Хто саме їде – обирали теж в ОП. Вважаю, що це правильний крок. Єдине що дивно, так це те, що з сьогодні по 15 грудня всі конгресмени у Вашингтоні... у них три сесійних тижні поспіль Слуги во время войны решили развлечься за государственной счёт. Зелёная мерзость. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз