МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 4 хвилини тому, 7351 сказав: Думати -- це завжди гарно (С) Чи теж "потренуватись" в "обсиранні" вирішили? Ви теж українців за пропискою розділяєте на сорти, як дехто? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 2 хвилини тому, МаТраС сказав: де ,кого я обсирав? Це комплімент, ну вибачте, будь ласка! 9 хвилин тому, МаТраС сказав: ви такий чіткий,що аж херові думки про вас надумуються)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 (змінено) а просто взяв би топоріну)) да на неї наклеїв когті орла, а потім ,щом моя вівчарка насрала на ті когті..і ними вам тк=уди))) Змінено 16 листопада 2023 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 9 хвилин тому, 7351 сказав: Хамити ти навчився, дізлайки ставити теж -- бачу. Тепер спробуй здивувати інтелектом -- доказуй, свої висновки, якщо спроможний. А я буду підтверджувати свої, якщо буде бажання. На "ти" так на "ти". Писав, пишу і буду писати те, що вважаю за потрібне і тоді, коли буду вважати за потрібне -- чого і тобі бажаю. Успіхів! Ставлю все як хочу, десь лайк десь дизлайк. Навіть на своїх повідомленнях ти побачиш різні варіанти. Коди пишеш ***ню - отримуєш дизлайк. Nothing personal. На рахунок інтелекту - тобі поставлене питання для 1го класу, це не про інтелект. А те що ти заявив одне а зараз обдристався дати відповідь, яка в 10 раз коротша ніж всі ці тексти ні про що - оце показує що інтелекта в тебе нема. А мій тут ні до чого зовсім. Я не заявляв що спец по зрадникам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 2 хвилини тому, 7351 сказав: Це комплімент, ну вибачте, будь ласка! приймаємо і либимся) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 3 хвилини тому, МаТраС сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 5 хвилин тому, loader сказав: оце показує що інтелекта в тебе нема. Я тебе теж поважаю.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 (змінено) 11 часов назад, Firetuf сказал: Согласен на все сто, барыга ещё тот, но не москаль. А так, конечно касается всех, кто был в КПСС, кто родился в СССР.... Всех нас нужно в расход. Да? для донецьких "не москаль" - то обставина , яка обтяжує провину в розход не треба було - ми ж не кацапи , а от люстрація - тобто заборона обіймати керівні державні посади , не завадила б . краще 5 років помилок , ніж 25 років саботажу (с) Вацлав Гавел Змінено 17 листопада 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 5 хвилин тому, 7351 сказав: Я тебе теж поважаю.... напишіть,що від дущі любите... колись, я сказав людині,яка люто мене ненавиділа. хз я сказав,що теж бажаю їй щастя..і воно якось спрацюавало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 1 хвилину тому, МаТраС сказав: напишіть,що від дущі любите... колись, я сказав людині,яка люто мене ненавиділа. хз я сказав,що теж бажаю їй щастя..і воно якось спрацюавало Бажаю вам щастя! Успіхів! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 36 минут назад, iiigolkin сказал: Ні, не тролінг. Просто запитання, був би вдячний за відповідь на нього. Цікавий хлопчина, дивився якось його інтерв ю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 47 хвилин тому, unreal1975 сказав: Цікавий хлопчина, дивився якось його інтерв ю я прослухав скількись часу теж, щойно. зайвого не говорить, це добре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 The Show Must Go On "На ґражданіна Арестовича відкрито кримінальне провадження. Про це мене сповістила Національна поліція України, а я сповіщаю вас. Чекаємо якнайшвидшого (однак сумнівного) повернення развєдчіка до України", - йдеться в повідомленні парламентарки. Водночас Піпа не уточнила, за якою статтею було розпочато провадження. Пізніше у Нацполіції повідомили, що за фактом звернення групи народних депутатів щодо неправдивого повідомлення про злочин столичні слідчі розпочали кримінальне провадження. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення", - розповіли у Нацполіції. Нагадаємо, раніше проти Арестовича відкрили кримінальне провадження за сексистські висловлювання на адресу жінок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr.alf Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 5 минут назад, SergiyUA сказал: The Show Must Go On "На ґражданіна Арестовича відкрито кримінальне провадження. Про це мене сповістила Національна поліція України, а я сповіщаю вас. Чекаємо якнайшвидшого (однак сумнівного) повернення развєдчіка до України", - йдеться в повідомленні парламентарки. Водночас Піпа не уточнила, за якою статтею було розпочато провадження. Пізніше у Нацполіції повідомили, що за фактом звернення групи народних депутатів щодо неправдивого повідомлення про злочин столичні слідчі розпочали кримінальне провадження. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення", - розповіли у Нацполіції. Нагадаємо, раніше проти Арестовича відкрили кримінальне провадження за сексистські висловлювання на адресу жінок. как можно, он же Арестович, он книжечка узбагоечка для бабушек 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 3 минуты назад, dr.alf сказал: как можно, он же Арестович, он книжечка узбагоечка для бабушек Мені цікаво, що то за бабусі такі? Це тому, що вони не в тому віку, щоб йому хотілось їх тр@хати, а потім душити? Чи все ж таки сподіваються, і з огляду на вік друге вже їх не лякає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 (змінено) 56 хвилин тому, Alvalk сказав: Мені цікаво, що то за бабусі такі? Якщо дуже цікаво - в мережі можна знайти його "сємінари", там багато кейсів тих "бабусь". Змінено 17 листопада 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 ОФІЦІЙНО: Командування морської піхоти повідомило, що ЗСУ закріпились на лівому березі Дніпра на Херсонщині. 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 14 минут назад, Alvalk сказал: ОФІЦІЙНО: Командування морської піхоти повідомило, що ЗСУ закріпились на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Але судячи з карти з Авдіївки всього 6 кілометровий коридор лишився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 рашен зольдатен всё чаще применяют на фронте технику-камикадзе Они попытались отправить МТ-ЛБ начиненную двумя тоннами тротила на позиции украинских военных в Донецкой области, но техника наехала на противотанковую мину и устроила эпический взрыв. яя.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 6 хвилин тому, sergio сказав: Але судячи з карти з Авдіївки всього 6 кілометровий коридор лишився. А місяць тому який був? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 10 минут назад, sergio сказал: Але судячи з карти з Авдіївки всього 6 кілометровий коридор лишився. Майже 7 І з початку місяця (далі не крутив) він майже не змінився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2023 З 24 лютого 2022 року по липень 2023 року Україна сумарно отримала понад 230 мільярдів доларів міжнародної допомоги. Найбільше виділили ЄС та США – 70% від усього обсягу. Підтримка від ЄС в основному зорієнтувалася на фінансовій допомозі. По липень 2023 року він загалом надав Україні 90 мільярдів доларів. На другому місці за обсягами допомоги знаходиться США – 70 мільярдів доларів. 24tv.ua/economy/dopomoga-ukrayini-hto-nadav-naybilshu-finansovu-pidtrimku-2022_n2433915 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз